Communicatie blog.

Communicatie blog – BV Nederland, succesvolle vakantie in de pocket, Nederlands talent stimuleren, Corona prettest als kerstcadeau en aflossingsblij de burger ontzorgen

Om te beginnen dank je wel voor de leuke reacties, complimentjes en verzoeken om de blog van Communicatie-expert te kunnen volgen. Deze positieve communicatie blog is momenteel enkel en exclusief te volgen op de website van Communicatie-expert ..… en het is een lekkere lange blog deze week... ga er lekker voor zitten en geniet.

Vakantie op z’n Grieks
Het is weer een veel bewogen week voor BV Nederland. Onze koning – gewoonlijk Willy – heeft zijn gezin naar veiliger, geel Corona gebied gebracht. Communicatie-expert blogte al eerder dat je overal beter af bent dan in Nederland, aangezien Nederland nagenoeg overal codes rood is en wij steeds positiever testen. En wie kan het een vader en moeder kwalijk nemen dat zij hun kinderen het liefst veilig en gelukkig zien ?. Het was dan ook een bijzonder heldhaftige daad van Willy om de aandacht op zich te eisen bij terugkomst, terwijl de minderjarige dames toch even een paar dagen zonder pa en ma op vakantie hebben genoten. Gelijk hebben ze, tenslotte is ‘onze Amalia’ pas geslaagd en jeugd mag vanwege Corona al zo weinig, dus dat vakantie genietmomentje is in de pocket, gefeliciteerd. En zo’n lijnvluchtje neem je dan voor lief en ben je ook voor een keer even gewoon. Als ze straks Koningin is - na haar dienstplicht die nu ook voor vrouwen is ingesteld - is het over met de pret dus nu nog even lekker van een feestje genieten bij de Grieken. Terwijl de gemiddelde brave Nederlander thuis de polonaise loopt en het lied thuis zingt ‘het feest kan beginnen want wij blijven binnen’, roepen de Grieken, 'wij kunnen beginnen, want hun geld is binnen'. Tja, die kunnen tenminste nog van onze centen van de vorige (financiële) crisis een ‘royal’ feestje geven.


Snel behandelen bij positieve uitslag maar zonder medicijn


Toch stiekem een feestje gevierd of ben je positief getest? Dan blijken de GGD’s geen tijd te hebben om de huisarts te informeren – aldus koepelvoorzitter en oud politicus André Rouvoet. De huisarts wil namelijk snel hun positief geteste patiënten behandelen. Dus als ik het goed begrijp, weet de huisarts niet dat zijn patiënt positief getest is, wil de huisarts de patiënt wel graag snel behandelen, maar is er nog steeds geen medicijn of vaccin. Knappe kop die dan recht lult welk medicijn of behandeling, want als je het niet weet kun je toch ook niet behandelen? En in een eerdere blog merkte Communicatie-expert al op hoe het e.e.a. in Almere bij het gezondheidscentrum verloopt vanwege Corona of de Coronatest straat. Daar kun je niet eens naar de huisarts zonder dat je een Coronatest hebt ondergaan, dus hoe krom wil je het hebben ? Communicatie maakt het positieve verschil. Zelfs als je negatief getest bent op Corona. Het is maar waar je de prioriteit legt van de discussie. Bij een vliegtuig of bij de ernst van Corona. En laten diegene met de voorbeeldfuncties nu vooral zelf de discussie in de media naar zich toetrekken, door zelf de ernst van Corona niet te onderschrijven. Tuurlijk, we zijn allemaal mensen juist in de spontaniteit van het moment, dat herkennen we allemaal wel. Daar is geen “Corona spatscherm” voor nodig om achter te schuilen. Toon ballen en erkennen is al een prima uitgangspunt.

Herkennen en stimuleren van Nederlands talent

Bij Eva Jinek deze week een cyberjournalist met het verhaal dat vorig jaar een tiener half Nederland wist plat te gooien met een DDos aanval. Er is uitgebreid met hem gesproken en hij werkt nu nog bij de Lidl. Nu is daar niets mis mee, maar daar werkt ie nog steeds, mede door regels van kamerlid Lodewijk Asscher. Die zat overigens met grote ogen het verhaal bij Jinek aan te horen. Hij keek er raar van op, nogal Wiebes, als er iemand de hokjesgeest vertegenwoordigd is hij het wel. Deze jongen zal nog wel zijn diplomaatje niet hebben, dus moet ie verplicht tot zijn 23ste gevolgd worden door de Gemeente. Communicatie-expert vindt het onbegrijpelijk dat BV Nederland een dergelijk talent laat rond lopen in plaats van aan boord te halen om Nederland beter te beveiligen tegen dit soort aanvallen. Deze hokjesgeest houdt ons Nederland klein. Tenzij die jongen natuurlijk gelukkig is in zijn job bij Lidl. Maar ook een Techleap, waarin Constantijn van Oranje vertegenwoordigd is, kan zo'n jongen goed gebruiken bij het versterken van de Tech positie van Nederland. In plaats van onderkennen dat plat leggen van half Nederland onwenselijk is, kunnen we er tegelijk ook trots op zijn, en zo''n jongen - als die dit zelf natuurlijk wil - een gouden kans geven. Net als berent botje, we staan er bij en kijken er naar. Tuurlijk heeft hij iets gedaan wat niet mag, maar hé hebben Boef en Ali B dat ook niet gedaan en werken zij nu nog bij de Lidl ? Gewoon talent opbouwen en uitbouwen in plaats van afbreken.

Resultaat van kwetsbare een kans geven

Herkennen van talent en kansen geven, we kunnen het zo goed zie maar eens hoe goed (im)migranten het doen. Maar als gaat om het besturen van ons mooie land, dan kunnen we nog wel wat jeugdig eigen talent aantrekken en echt niet alleen in de sport. Maar goed dan moeten we wel afscheid nemen van bestuurders die al ruim de gepensioneerde leeftijd zijn gepasseerd en daarmee de eigen baantjescarrousel vrolijk in stand houden zonder te kijken naar het resultaat dat door hen is bereikt. Communicatie-expert hoort beloftes van de hoogste hoogwaardigheidsbekleders, maar ziet beloftes waar geld wordt toegezegd tergend traag van de grond komen - ICT systeem te beperkt voor uitvoer? - met recent Groningen en de Toeslagenaffaire in het achterhoofd. Overigens opvallend dat er in de Belasting campagne niet langer gebruik wordt gemaakt van de slogan “Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker”. Communicatieadvies over Belastingen in Nederland van Communicatie-expert gelezen?

Ontzorgen van burger en Kanzrijk toekomst perspectief

Beste Amalia hiermee een oproepje . Je pa heeft het goed begrepen om terug te komen vanuit Griekenland. Zeg even tegen je pa dat het nodig is dat de burger beter wordt ontzorgd waarover Communicatie-expert eerder blogte. De wereld verandert nu eenmaal in raptempo. Voor het toekomstbestendige gedachtegoed rekent Communicatie-expert het eerste jaar slechts € 25 miljoen euro (ex. BTW) als managementfee. Hier ligt een win-winsituatie voor ons gezin en voor BV Nederland. Die € 25 miljoen euro biedt ons gezin voldoende toekomst perspectief inclusief inflatie en koopkracht behoud. Ook kunnen wij ermee de ellende van afgelopen jaren die wij vanwege Onderwijs en Zorg beleid hebben ervaren worden verzacht.

Verder dragen de royals er zo aan bij dat de verwachtingen van de eigen bevolking dat er door betere communicatie verhoogde zorgkwaliteit kan worden geleverd. En daarmee ook nog eens de zorg- en onderwijskosten worden verminderd. Positieve neveneffect, de burger betaalt daardoor minder zorgpremie. En minder Belasting betalen kan eenvoudig door rendement op geld. Communicatie-expert snapt dat het een lastige afweging is om deze positieve keuze te maken. En vooral om zoveel mooie stappen te maken die tijd vragen. Bij interesse laat het weten. En bij het Ministerie van SZW ( Sociale Zaken en Werkgelegenheid) en het UWV ligt nog zo’n mooi idee als project Kanzrijk. Tja, met welk succes start BV Nederland letterlijk en figuurlijk om mensen en het land beter te maken ?

Bescheidenheid en stil succes

Nederland ontwaakt. Veel kwetsbare immigranten groepen zijn niet langer kwetsbaar. Die zijn veelal in dienst bij ziekenhuizen, starten eigen bedrijven, klinieken en apotheken, kopen (cash) huizen op en rijden veelal een Tesla of ander verlengstuk van hun succes. En zijn zelfs adviseur van de Koning. Tijd om ook in te zetten op onze eigen successen. Wat te denken van BCD – het Nederlandse bedrijf van de familie Fenter van Vlissingen en een van de rijkste families van Nederland – omzet € 16 miljard ( is al lang een unicorn, alleen niet op Silicon Valley!). BCD is één van werelds grootste spelers op de zakelijke congressen en de reismarkt. Pas nu er van de 12.000 mensen 3.000 mensen wereldwijd hun baanverliezen en de winsten veranderen in verlies krijgt het bedrijf media aandacht. Of de zakelijke successen van John de Mol, familie van Eerd (Jumbo) of textielgigant Zeeman ? Wow, wat doen deze Nederlanders het goed ! Communicatie-expert bekijkt het liever van de positieve kant en liefst met toekomst perspectief. Communicatie maakt het positieve verschil !


Aflossingsblij met een annuïteitenhypotheek van 30 jaar ?


Waar zijn de berichten dat BV Nederland massaal aan het aflossen is op de eigen woning en dat de Nederlandse Staat miljarden minder Belastingvoordeel hoeft uit te keren aan al die mensen die hun hypotheek oversluiten vanwege de huidige lage hypotheekrente? Minder rente is immers ook minder Belasting aftrek, dus goed voor het huishoudboekje van Nederland. Ik ben benieuwd naar de nieuwe rekensommetjes van BV Nederland.

Ons persoonlijke huishoudboekje is overigens aardig op orde. Wat schetst de verbazing? Banken voeren gezamenlijke campagne wordt ook aflossingsblij… één van deze banken biedt ons als alternatief om een verbouwing aan onze keuken uit te voeren tegen een vaste annuïteitenhypotheek van 30 jaar. Terwijl wij hiervoor een kort en flexibel krediet willen zodat we dit kunnen aflossen wanneer wij willen. Dan hierover maar geen Belastingaftrek genieten. Want wij willen inderdaad liever zelf aflossingsblij zijn. Maar ja de bank - of de aangescherpte regels van de EU, ECB of ander instituut - wil graag dat wij ons wel vastleggen en dat zijzelf aflossingsblij worden. Klein verschilletje tussen theorie en de praktijk. Want laat dit voorstel nu in het voordeel van de bank zijn… tuurlijk die wil ook iets verdienen, begrijpelijk.

Kostenplaatje van een relatief klein bedrag? 4% kosten om te mogen lenen, 57% rente over 30 jaar aan rente terugbetalen en dan is de 30 jaar lang verplichte aflossing nog niet meegenomen en de druk die dit weer legt op onze Belastingen, want he die zijn dan ook weer aftrek baar. Ja, die jongens weten wel hoe ze rendement op geld moeten maken, daar kan sparend Nederland nog heel wat van leren. We willen ons de crisis uit investeren, maar in plaats daarvan moet je door sparen, 30 jaar lang vastleggen of niets doen. Nou dat wordt dan het laatste... gemiste kans voor de Nederlandse economie. Hopelijk wordt Frank Elderson - nu Nederlandse Bank - bestuurslid bij de ECB en kan hij dit bijsturen.

Corona prettest van de GGD als kerstcadeau

Goed nieuws voor BV Nederland, nu Sinterklaas in de ban wordt gedaan gelijk maar de oversteek naar de Kerstcadeaus, want die komen vroeg dit jaar. Wat wil het geval? De GGD heeft de oplossing gevonden als het gaat om de Coronatests. Waar de commerciële tests het wonnen van de capaciteitsmogelijkheden van de GGD heeft de GGD na ruim 5 maanden de oplossing gevonden: meer aanbod van Coronatests dan vraag. Dus wie voor de Kerst nog even een Corona prettest wil scoren kan daarvoor nu ook bij de GGD terecht.

Voor de 'prettesters' onder ons, als je jezelf een kerstcadeautje doet, en gaat genieten van een vervelende Corona prettest, dan zit je bij de GGD dus goed. En met een beetje mazzel krijg je er misschien ook nog wel een extra Corona-kerst-pret-test bij cadeau. Twee halen = één betalen. Mocht je dit jaar dus twijfelen over jouw kerstcadeau onder de kerstboom, schenk een Corona-kerst-pret-test. Ook aanbevolen voor familie, vrienden en kennissen of als extraatje voor je favoriete leraar of zorgverlener. Bijkomend voordeel is dat je Coronatest per post kunt versturen via PostNL en de test eenvoudig te versturen is naar het buitenland. Kun je hun ook laten meegenieten. Kortom, de Corona-kerst-pret-test, het positieve alternatief voor onder de kerstboom.

Gaat je voorkeur naar de Coronablaastest, lees dan goed de waarschuwing op de verpakking. Ook als je negatief test kan het blazen het invorderen van je rijbewijs tot gevolg hebben. Kijk, dat zijn dan weer de kerstcadeaus waar je met veel plezier afstand van doet… Proost op Ajax met 13-0 een prachtige prestatie, gourmetten omdat het kan, Corona of niet. Fijne dag en geniet van wat er wel kan !

#leefnuengeniet

24-10-2020

Communicatie blog – BV Nederland, succesvolle vakantie in de pocket, Nederlands talent stimuleren, Corona prettest als kerstcadeau en aflossingsblij de burger ontzorgen

Om te beginnen dank je wel voor de leuke reacties, complimentjes en verzoeken om de blog van Communicatie-expert te kunnen volgen. Deze positieve communicatie blog is momenteel enkel en exclusief te volgen op de website van Communicatie-expert ..… en het is een lekkere lange blog deze week... ga er lekker voor zitten en geniet.

Vakantie op z’n Grieks
Het is weer een veel bewogen week voor BV Nederland. Onze koning – gewoonlijk Willy – heeft zijn gezin naar veiliger, geel Corona gebied gebracht. Communicatie-expert blogte al eerder dat je overal beter af bent dan in Nederland, aangezien Nederland nagenoeg overal codes rood is en wij steeds positiever testen. En wie kan het een vader en moeder kwalijk nemen dat zij hun kinderen het liefst veilig en gelukkig zien ?. Het was dan ook een bijzonder heldhaftige daad van Willy om de aandacht op zich te eisen bij terugkomst, terwijl de minderjarige dames toch even een paar dagen zonder pa en ma op vakantie hebben genoten. Gelijk hebben ze, tenslotte is ‘onze Amalia’ pas geslaagd en jeugd mag vanwege Corona al zo weinig, dus dat vakantie genietmomentje is in de pocket, gefeliciteerd. En zo’n lijnvluchtje neem je dan voor lief en ben je ook voor een keer even gewoon. Als ze straks Koningin is - na haar dienstplicht die nu ook voor vrouwen is ingesteld - is het over met de pret dus nu nog even lekker van een feestje genieten bij de Grieken. Terwijl de gemiddelde brave Nederlander thuis de polonaise loopt en het lied thuis zingt ‘het feest kan beginnen want wij blijven binnen’, roepen de Grieken, 'wij kunnen beginnen, want hun geld is binnen'. Tja, die kunnen tenminste nog van onze centen van de vorige (financiële) crisis een ‘royal’ feestje geven.


Snel behandelen bij positieve uitslag maar zonder medicijn


Toch stiekem een feestje gevierd of ben je positief getest? Dan blijken de GGD’s geen tijd te hebben om de huisarts te informeren – aldus koepelvoorzitter en oud politicus André Rouvoet. De huisarts wil namelijk snel hun positief geteste patiënten behandelen. Dus als ik het goed begrijp, weet de huisarts niet dat zijn patiënt positief getest is, wil de huisarts de patiënt wel graag snel behandelen, maar is er nog steeds geen medicijn of vaccin. Knappe kop die dan recht lult welk medicijn of behandeling, want als je het niet weet kun je toch ook niet behandelen? En in een eerdere blog merkte Communicatie-expert al op hoe het e.e.a. in Almere bij het gezondheidscentrum verloopt vanwege Corona of de Coronatest straat. Daar kun je niet eens naar de huisarts zonder dat je een Coronatest hebt ondergaan, dus hoe krom wil je het hebben ? Communicatie maakt het positieve verschil. Zelfs als je negatief getest bent op Corona. Het is maar waar je de prioriteit legt van de discussie. Bij een vliegtuig of bij de ernst van Corona. En laten diegene met de voorbeeldfuncties nu vooral zelf de discussie in de media naar zich toetrekken, door zelf de ernst van Corona niet te onderschrijven. Tuurlijk, we zijn allemaal mensen juist in de spontaniteit van het moment, dat herkennen we allemaal wel. Daar is geen “Corona spatscherm” voor nodig om achter te schuilen. Toon ballen en erkennen is al een prima uitgangspunt.

Herkennen en stimuleren van Nederlands talent

Bij Eva Jinek deze week een cyberjournalist met het verhaal dat vorig jaar een tiener half Nederland wist plat te gooien met een DDos aanval. Er is uitgebreid met hem gesproken en hij werkt nu nog bij de Lidl. Nu is daar niets mis mee, maar daar werkt ie nog steeds, mede door regels van kamerlid Lodewijk Asscher. Die zat overigens met grote ogen het verhaal bij Jinek aan te horen. Hij keek er raar van op, nogal Wiebes, als er iemand de hokjesgeest vertegenwoordigd is hij het wel. Deze jongen zal nog wel zijn diplomaatje niet hebben, dus moet ie verplicht tot zijn 23ste gevolgd worden door de Gemeente. Communicatie-expert vindt het onbegrijpelijk dat BV Nederland een dergelijk talent laat rond lopen in plaats van aan boord te halen om Nederland beter te beveiligen tegen dit soort aanvallen. Deze hokjesgeest houdt ons Nederland klein. Tenzij die jongen natuurlijk gelukkig is in zijn job bij Lidl. Maar ook een Techleap, waarin Constantijn van Oranje vertegenwoordigd is, kan zo'n jongen goed gebruiken bij het versterken van de Tech positie van Nederland. In plaats van onderkennen dat plat leggen van half Nederland onwenselijk is, kunnen we er tegelijk ook trots op zijn, en zo''n jongen - als die dit zelf natuurlijk wil - een gouden kans geven. Net als berent botje, we staan er bij en kijken er naar. Tuurlijk heeft hij iets gedaan wat niet mag, maar hé hebben Boef en Ali B dat ook niet gedaan en werken zij nu nog bij de Lidl ? Gewoon talent opbouwen en uitbouwen in plaats van afbreken.

Resultaat van kwetsbare een kans geven

Herkennen van talent en kansen geven, we kunnen het zo goed zie maar eens hoe goed (im)migranten het doen. Maar als gaat om het besturen van ons mooie land, dan kunnen we nog wel wat jeugdig eigen talent aantrekken en echt niet alleen in de sport. Maar goed dan moeten we wel afscheid nemen van bestuurders die al ruim de gepensioneerde leeftijd zijn gepasseerd en daarmee de eigen baantjescarrousel vrolijk in stand houden zonder te kijken naar het resultaat dat door hen is bereikt. Communicatie-expert hoort beloftes van de hoogste hoogwaardigheidsbekleders, maar ziet beloftes waar geld wordt toegezegd tergend traag van de grond komen - ICT systeem te beperkt voor uitvoer? - met recent Groningen en de Toeslagenaffaire in het achterhoofd. Overigens opvallend dat er in de Belasting campagne niet langer gebruik wordt gemaakt van de slogan “Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker”. Communicatieadvies over Belastingen in Nederland van Communicatie-expert gelezen?

Ontzorgen van burger en Kanzrijk toekomst perspectief

Beste Amalia hiermee een oproepje . Je pa heeft het goed begrepen om terug te komen vanuit Griekenland. Zeg even tegen je pa dat het nodig is dat de burger beter wordt ontzorgd waarover Communicatie-expert eerder blogte. De wereld verandert nu eenmaal in raptempo. Voor het toekomstbestendige gedachtegoed rekent Communicatie-expert het eerste jaar slechts € 25 miljoen euro (ex. BTW) als managementfee. Hier ligt een win-winsituatie voor ons gezin en voor BV Nederland. Die € 25 miljoen euro biedt ons gezin voldoende toekomst perspectief inclusief inflatie en koopkracht behoud. Ook kunnen wij ermee de ellende van afgelopen jaren die wij vanwege Onderwijs en Zorg beleid hebben ervaren worden verzacht.

Verder dragen de royals er zo aan bij dat de verwachtingen van de eigen bevolking dat er door betere communicatie verhoogde zorgkwaliteit kan worden geleverd. En daarmee ook nog eens de zorg- en onderwijskosten worden verminderd. Positieve neveneffect, de burger betaalt daardoor minder zorgpremie. En minder Belasting betalen kan eenvoudig door rendement op geld. Communicatie-expert snapt dat het een lastige afweging is om deze positieve keuze te maken. En vooral om zoveel mooie stappen te maken die tijd vragen. Bij interesse laat het weten. En bij het Ministerie van SZW ( Sociale Zaken en Werkgelegenheid) en het UWV ligt nog zo’n mooi idee als project Kanzrijk. Tja, met welk succes start BV Nederland letterlijk en figuurlijk om mensen en het land beter te maken ?

Bescheidenheid en stil succes

Nederland ontwaakt. Veel kwetsbare immigranten groepen zijn niet langer kwetsbaar. Die zijn veelal in dienst bij ziekenhuizen, starten eigen bedrijven, klinieken en apotheken, kopen (cash) huizen op en rijden veelal een Tesla of ander verlengstuk van hun succes. En zijn zelfs adviseur van de Koning. Tijd om ook in te zetten op onze eigen successen. Wat te denken van BCD – het Nederlandse bedrijf van de familie Fenter van Vlissingen en een van de rijkste families van Nederland – omzet € 16 miljard ( is al lang een unicorn, alleen niet op Silicon Valley!). BCD is één van werelds grootste spelers op de zakelijke congressen en de reismarkt. Pas nu er van de 12.000 mensen 3.000 mensen wereldwijd hun baanverliezen en de winsten veranderen in verlies krijgt het bedrijf media aandacht. Of de zakelijke successen van John de Mol, familie van Eerd (Jumbo) of textielgigant Zeeman ? Wow, wat doen deze Nederlanders het goed ! Communicatie-expert bekijkt het liever van de positieve kant en liefst met toekomst perspectief. Communicatie maakt het positieve verschil !


Aflossingsblij met een annuïteitenhypotheek van 30 jaar ?


Waar zijn de berichten dat BV Nederland massaal aan het aflossen is op de eigen woning en dat de Nederlandse Staat miljarden minder Belastingvoordeel hoeft uit te keren aan al die mensen die hun hypotheek oversluiten vanwege de huidige lage hypotheekrente? Minder rente is immers ook minder Belasting aftrek, dus goed voor het huishoudboekje van Nederland. Ik ben benieuwd naar de nieuwe rekensommetjes van BV Nederland.

Ons persoonlijke huishoudboekje is overigens aardig op orde. Wat schetst de verbazing? Banken voeren gezamenlijke campagne wordt ook aflossingsblij… één van deze banken biedt ons als alternatief om een verbouwing aan onze keuken uit te voeren tegen een vaste annuïteitenhypotheek van 30 jaar. Terwijl wij hiervoor een kort en flexibel krediet willen zodat we dit kunnen aflossen wanneer wij willen. Dan hierover maar geen Belastingaftrek genieten. Want wij willen inderdaad liever zelf aflossingsblij zijn. Maar ja de bank - of de aangescherpte regels van de EU, ECB of ander instituut - wil graag dat wij ons wel vastleggen en dat zijzelf aflossingsblij worden. Klein verschilletje tussen theorie en de praktijk. Want laat dit voorstel nu in het voordeel van de bank zijn… tuurlijk die wil ook iets verdienen, begrijpelijk.

Kostenplaatje van een relatief klein bedrag? 4% kosten om te mogen lenen, 57% rente over 30 jaar aan rente terugbetalen en dan is de 30 jaar lang verplichte aflossing nog niet meegenomen en de druk die dit weer legt op onze Belastingen, want he die zijn dan ook weer aftrek baar. Ja, die jongens weten wel hoe ze rendement op geld moeten maken, daar kan sparend Nederland nog heel wat van leren. We willen ons de crisis uit investeren, maar in plaats daarvan moet je door sparen, 30 jaar lang vastleggen of niets doen. Nou dat wordt dan het laatste... gemiste kans voor de Nederlandse economie. Hopelijk wordt Frank Elderson - nu Nederlandse Bank - bestuurslid bij de ECB en kan hij dit bijsturen.

Corona prettest van de GGD als kerstcadeau

Goed nieuws voor BV Nederland, nu Sinterklaas in de ban wordt gedaan gelijk maar de oversteek naar de Kerstcadeaus, want die komen vroeg dit jaar. Wat wil het geval? De GGD heeft de oplossing gevonden als het gaat om de Coronatests. Waar de commerciële tests het wonnen van de capaciteitsmogelijkheden van de GGD heeft de GGD na ruim 5 maanden de oplossing gevonden: meer aanbod van Coronatests dan vraag. Dus wie voor de Kerst nog even een Corona prettest wil scoren kan daarvoor nu ook bij de GGD terecht.

Voor de 'prettesters' onder ons, als je jezelf een kerstcadeautje doet, en gaat genieten van een vervelende Corona prettest, dan zit je bij de GGD dus goed. En met een beetje mazzel krijg je er misschien ook nog wel een extra Corona-kerst-pret-test bij cadeau. Twee halen = één betalen. Mocht je dit jaar dus twijfelen over jouw kerstcadeau onder de kerstboom, schenk een Corona-kerst-pret-test. Ook aanbevolen voor familie, vrienden en kennissen of als extraatje voor je favoriete leraar of zorgverlener. Bijkomend voordeel is dat je Coronatest per post kunt versturen via PostNL en de test eenvoudig te versturen is naar het buitenland. Kun je hun ook laten meegenieten. Kortom, de Corona-kerst-pret-test, het positieve alternatief voor onder de kerstboom.

Gaat je voorkeur naar de Coronablaastest, lees dan goed de waarschuwing op de verpakking. Ook als je negatief test kan het blazen het invorderen van je rijbewijs tot gevolg hebben. Kijk, dat zijn dan weer de kerstcadeaus waar je met veel plezier afstand van doet… Proost op Ajax met 13-0 een prachtige prestatie, gourmetten omdat het kan, Corona of niet. Fijne dag en geniet van wat er wel kan !

#leefnuengeniet

24-10-2020