Communicatie blog.

Communicatie blog – BV Nederland, stormachtig huwelijk, genieten van keuze vrijheid, wederzijdse toestemming en geluk als nieuw verdienmodel blog

Hallo Communicatie Blog lezers,

Welkom bij mijn communicatie blog. Altijd weer fijn om te weten dat mensen deze blog weten te waarderen. Onder hen zijn trouwe fans, zoals mijn vader en moeder, familie en vrienden. Dank jullie wel ! Maar natuurlijk ook aan al die honderden mensen die geregeld deze blog bezoeken of onverwachts via social media of zoekresultaten op deze communicatie blog uit komen. Bedankt voor de inspiratie van jullie bezoek aan mijn communicatie website.

En ik maak er geen geheim van, ik hou van goed nieuws. Dus ik zal jullie niet in spanning laten. Komt ie. Ons dak zit er na de storm nog op ! Geweldig toch ? In Nederland is het al knap om een dak boven je hoofd te hebben, maar na zo’n storm als D&E is het toch fijn als ie er nog gewoon opzit.

Hoewel onze PVC ventilatiepijp zijn eigen weg heeft weten te vinden tot de tuin van een aardige buurman. Wel kapot, nee niet de buurman hoor, die PVC ventilatiepijp haha. Mijn stoere mannen (en helden) hebben als noodoplossing de pijp teruggeplaatst. In een goed huwelijk wens je elkaar ook wel eens het dak op, haha. Moet gelijk aan het liedje van Peter Koelewijn denken, kom van dat dak af….

Stormachtig huwelijk

Nu we het toch over storm en het huwelijk hebben, gelijk een mooi communicatief opstapje naar onze huwelijkse voorwaarden met de Overheid. Want met al die crisissen die door onze Overheid zelf veroorzaakt wordt, kom ik tot de conclusie dat de Nederlandse burger in een dusdanig stormachtig huwelijk terecht is gekomen dat zelfs relatietherapie dit niet meer gaat herstellen. De grens is bereikt. De tijd om de burger maar te blijven belasten voor de eigen gemaakte fouten is klaar. Take it like a man, compenseer, leer en geniet hoe mooi het is als er wel kwaliteit wordt geleverd. Als communicatie en marketing expert kan ik BV Nederland daar zeker bij helpen maar voor alsnog is de keuze gemaakt om mij links te laten liggen, haha.

Meer keuzevrijheid en € 100 miljard

Zo heb ik als burger namelijk nooit mijn toestemming geven voor een huwelijk met de Nederlandse Overheid. Bij een echt huwelijk heb je keuze vrijheid. Je zegt: Ja, ik wil. Je kiest voor huwelijkse voorwaarden of gemeenschap van goederen. Die keuze vrijheid met bijbehorende eisenpakket zou ook tussen Overheid en burger op tafel moeten liggen zodat er ruimte is voor persoonlijke levensvreugde en welzijn. Met het excuus voor het slavernijverleden in onze achterzak nu dus doorpakken en implementeren in het nu en de toekomst. Een schoon en gezond klimaat begint bij een tevreden burger en is niet afhankelijk van een bepaalde politieke kleur. Die is inclusief. Zoals het investeren in de eigen Nederlandse burger. Ben benieuwd hoeveel van die € 100 miljard gereserveerd zijn voor u en mij om bij te dragen aan een mooi Nederlands binnenlands klimaat. Kom maar door met die positieve gamechanger… communicatie maakt het verschil !

Wederzijdse toestemming

En dan is er natuurlijk ook nog de keuze vrijheid om niet te trouwen. Gewoon omdat u vindt dat het niets toegevoegd en u zo al gelukkig bent. En dat is natuurlijk ook prima. Tenslotte maakt u in uw leven uw eigen feestje. Door onze ervaring met Passend Onderwijs is ons duidelijk geworden dat onze grens niet werd gerespecteerd, onze inzet niet gewaardeerd en dat de Overheid zichzelf uitnodigde op ons feestje, maar dat wij nog altijd zelf onze gastenlijst samenstellen. De uitkomst wordt binnenkort gepubliceerd in het boek Schoolveteraan en ik heb er echt zin in. Dat wordt een feestje !

Het boek Schoolveteraan vertelt de persoonlijke ervaringen (2017-2020) van een Almeers gezin over hun Survival naar (niet) Passend Onderwijs, waar ouders samen met hun zoon door de bureaucratie compleet vastlopen. Gevolg: onrecht door onkunde.  Een kind, dat ondanks zijn ziekte in het derde leerjaar van zijn versnelde weet te slagen op basis van de eigen wil, zijn discipline en zelfstudie. Ziek zijn, slagen en dan toch gedwongen worden te kiezen voor een andere leerweg? Jazeker, vooral door het niet nakomen van verplichtingen en gemaakte afspraken door de school met Passend Onderwijs. Het is het directe en ‘kwalitatieve’ resultaat, met als gevolg einde schoolcarrière, een intense vertrouwensbreuk en onherstelbaar trauma bij het kind.  Schoolveteraan vertelt ook over hoe een op wantrouwen sturende teamleider van de school, de ouders - zonder enige aantoonbare én feitelijke onderbouwing – weet te beschuldigen van kindermishandeling en –misbruik omdat hij grip wil. De door school gemaakte keuze dient als middel om zichzelf vrij te pleiten van gemaakte fouten en hun onkunde met Passend Onderwijs. Door de hooghartigheid van school en ketenpartners, worden de persoonlijke keuzes én duidelijk aangegeven grenzen van het gezin niet gerespecteerd. Resultaat: het zieke kind wordt juist gedupeerd. Het kind ontsnapt aan Staatsontvoering van de Nederlandse Jeugdzorg, maar wordt wel gedwongen - ziek of niet - naar school te gaan. Kind ervaart dit als Schoolslavernij. Onacceptabel vindt het gezin. Met het boek Schoolveteraan wil het gezin een boodschap tot zelfreflectie afgeven aan het Onderwijsveld en laten zien welke gevolgen keuzes teweegbrengen. Ook drukt het ouders en hun kinderen op het hart vooral zelf de regie te houden, zodat zij niet net als dit gezin, als criminelen worden behandeld. En vooral om vaker nee te zeggen totdat er wel een win-win voor het welzijn van hun kind is bereikt. Dit begint met wederzijds respect, acceptatie en communicatie, de expertise van de auteur Diana Stroeven, tevens de moeder van Schoolveteraan.


Eerlijk gezegd ben ik dol op feestjes, u ook ? Lekker dansen en genieten van muziek en kletsen met mensen. Je weet dan wat je aan elkaar hebt. Iedereen kent de spelregels en dat voelt goed. Het continu wijzigen van de spelregels - en waar onze Overheid talent voor heeft voelt niet goed. Het voelt als genaaid worden in een huwelijk – man of vrouw - zonder toestemming, dat voelt ook verkeerd. Dus we kunnen blij zijn dat het ministerie Mariette Hamer als regeringscommissaris seksueel geweld heeft aangesteld. Want ieder tot stand gekomen huwelijk begint toch minimaal met wederzijde toestemming niet waar ? Dus eigenlijk wordt de Nederlandse burger nu seksueel geweld aangedaan. De Overheid de lusten, u de lasten. En met de aangifte - al dan niet van seksuele aard - wordt niets gedaan, mits het de Belastingaangifte is, haha.


Nieuw verdienmodel levensvreugde en welzijn

Zo ben ik graag een tevreden burger met een goed gevoel. Hoe komt het dan, dat we in Nederland zoveel belasting betalen maar zo’n een laag servicelevel kennen ? Mijn visie ? Omdat angst en ziek tot verdienmodel zijn gemaakt. Dus met het ombuigen naar levensvreugde en welzijn is er meer zekerheid op een leuk leven. Voilà, levensvreugde dat ontstaat uit een verdienmodel met een prachtig servicelevel. Wedden dat dat wel bijdraagt aan een gelukkige burger en dat de arbeidsvitamine van ambtenaren toeneemt ? In een (goed) huwelijk geef en neem je. Je maakt er elkaar gelukkig, kwestie van de juiste keuze maken. En dat begint minimaal met wederzijdse toestemming of eindigt met ontslag met wederzijds goed vinden.


Het BOP

Met het uitgangspunt dat burgers de werkgevers zijn van de Overheid mag u verwachten dat de taken waarvoor betaald worden correct worden uitgevoerd. Beschermen van u als Nederlandse burger. Wanneer u als werkgever niet tevreden bent, dan geeft u mensen nog een kans en op een gegeven moment houdt het op. Dan bereikt u de grens, wat dan nog rest is ontslag. Ik noem het even het BOP: Burger Ontslag Peloton

Zo’n BOP sluit natuurlijk veel meer aan bij onze Nederlandse cultuur. Niets voor niets heet iemand die een nieuwe verkenning voor de Overheid uitvoert een ‘kwartiermaker’. Het wordt dus nog spannend de komende Gemeenteraadsverkiezingen, de GR22. Wordt het een ouderwetse veldslag of worden de verwachtingen van de Nederlandse burger waar gemaakt ? Breken er tijden aan met een hoofdrol voor het recht op levensgeluk en welzijn ?
Ik kies voor het laatste.

Gelukkig is er volop kans op verbetering. Met het inzetten van win-win voor zie ik positieve ontwikkelingen. En dat begint met meer waardering en respect voor de eigen burger, die zijn welzijn en levensvreugde. We zijn tenslotte allemaal burger.

Mocht de GR22 uitslag onverhoopt een veldslag worden en u beland in de cel. Weet dan in ieder geval dat u daar wel goed dak boven u hoofd heeft, dus er minimaal aan het woonrecht wordt voldaan. Met de komst van optredens in het gevang van diverse Nederlandse artiesten heeft u dan letterlijk en figuurlijk alle tijd om van uw vrijheid te genieten. Op kosten van de Belastingbetaler. U de lusten, zij de lasten.

Ik gun u een hele fijne week met veel levensvreugde en welzijn !


Liefs,

Diana Stroeven
#leefnuengeniet

20-02-2022

Communicatie blog – BV Nederland, stormachtig huwelijk, genieten van keuze vrijheid, wederzijdse toestemming en geluk als nieuw verdienmodel blog

Hallo Communicatie Blog lezers,

Welkom bij mijn communicatie blog. Altijd weer fijn om te weten dat mensen deze blog weten te waarderen. Onder hen zijn trouwe fans, zoals mijn vader en moeder, familie en vrienden. Dank jullie wel ! Maar natuurlijk ook aan al die honderden mensen die geregeld deze blog bezoeken of onverwachts via social media of zoekresultaten op deze communicatie blog uit komen. Bedankt voor de inspiratie van jullie bezoek aan mijn communicatie website.

En ik maak er geen geheim van, ik hou van goed nieuws. Dus ik zal jullie niet in spanning laten. Komt ie. Ons dak zit er na de storm nog op ! Geweldig toch ? In Nederland is het al knap om een dak boven je hoofd te hebben, maar na zo’n storm als D&E is het toch fijn als ie er nog gewoon opzit.

Hoewel onze PVC ventilatiepijp zijn eigen weg heeft weten te vinden tot de tuin van een aardige buurman. Wel kapot, nee niet de buurman hoor, die PVC ventilatiepijp haha. Mijn stoere mannen (en helden) hebben als noodoplossing de pijp teruggeplaatst. In een goed huwelijk wens je elkaar ook wel eens het dak op, haha. Moet gelijk aan het liedje van Peter Koelewijn denken, kom van dat dak af….

Stormachtig huwelijk

Nu we het toch over storm en het huwelijk hebben, gelijk een mooi communicatief opstapje naar onze huwelijkse voorwaarden met de Overheid. Want met al die crisissen die door onze Overheid zelf veroorzaakt wordt, kom ik tot de conclusie dat de Nederlandse burger in een dusdanig stormachtig huwelijk terecht is gekomen dat zelfs relatietherapie dit niet meer gaat herstellen. De grens is bereikt. De tijd om de burger maar te blijven belasten voor de eigen gemaakte fouten is klaar. Take it like a man, compenseer, leer en geniet hoe mooi het is als er wel kwaliteit wordt geleverd. Als communicatie en marketing expert kan ik BV Nederland daar zeker bij helpen maar voor alsnog is de keuze gemaakt om mij links te laten liggen, haha.

Meer keuzevrijheid en € 100 miljard

Zo heb ik als burger namelijk nooit mijn toestemming geven voor een huwelijk met de Nederlandse Overheid. Bij een echt huwelijk heb je keuze vrijheid. Je zegt: Ja, ik wil. Je kiest voor huwelijkse voorwaarden of gemeenschap van goederen. Die keuze vrijheid met bijbehorende eisenpakket zou ook tussen Overheid en burger op tafel moeten liggen zodat er ruimte is voor persoonlijke levensvreugde en welzijn. Met het excuus voor het slavernijverleden in onze achterzak nu dus doorpakken en implementeren in het nu en de toekomst. Een schoon en gezond klimaat begint bij een tevreden burger en is niet afhankelijk van een bepaalde politieke kleur. Die is inclusief. Zoals het investeren in de eigen Nederlandse burger. Ben benieuwd hoeveel van die € 100 miljard gereserveerd zijn voor u en mij om bij te dragen aan een mooi Nederlands binnenlands klimaat. Kom maar door met die positieve gamechanger… communicatie maakt het verschil !

Wederzijdse toestemming

En dan is er natuurlijk ook nog de keuze vrijheid om niet te trouwen. Gewoon omdat u vindt dat het niets toegevoegd en u zo al gelukkig bent. En dat is natuurlijk ook prima. Tenslotte maakt u in uw leven uw eigen feestje. Door onze ervaring met Passend Onderwijs is ons duidelijk geworden dat onze grens niet werd gerespecteerd, onze inzet niet gewaardeerd en dat de Overheid zichzelf uitnodigde op ons feestje, maar dat wij nog altijd zelf onze gastenlijst samenstellen. De uitkomst wordt binnenkort gepubliceerd in het boek Schoolveteraan en ik heb er echt zin in. Dat wordt een feestje !

Het boek Schoolveteraan vertelt de persoonlijke ervaringen (2017-2020) van een Almeers gezin over hun Survival naar (niet) Passend Onderwijs, waar ouders samen met hun zoon door de bureaucratie compleet vastlopen. Gevolg: onrecht door onkunde.  Een kind, dat ondanks zijn ziekte in het derde leerjaar van zijn versnelde weet te slagen op basis van de eigen wil, zijn discipline en zelfstudie. Ziek zijn, slagen en dan toch gedwongen worden te kiezen voor een andere leerweg? Jazeker, vooral door het niet nakomen van verplichtingen en gemaakte afspraken door de school met Passend Onderwijs. Het is het directe en ‘kwalitatieve’ resultaat, met als gevolg einde schoolcarrière, een intense vertrouwensbreuk en onherstelbaar trauma bij het kind.  Schoolveteraan vertelt ook over hoe een op wantrouwen sturende teamleider van de school, de ouders - zonder enige aantoonbare én feitelijke onderbouwing – weet te beschuldigen van kindermishandeling en –misbruik omdat hij grip wil. De door school gemaakte keuze dient als middel om zichzelf vrij te pleiten van gemaakte fouten en hun onkunde met Passend Onderwijs. Door de hooghartigheid van school en ketenpartners, worden de persoonlijke keuzes én duidelijk aangegeven grenzen van het gezin niet gerespecteerd. Resultaat: het zieke kind wordt juist gedupeerd. Het kind ontsnapt aan Staatsontvoering van de Nederlandse Jeugdzorg, maar wordt wel gedwongen - ziek of niet - naar school te gaan. Kind ervaart dit als Schoolslavernij. Onacceptabel vindt het gezin. Met het boek Schoolveteraan wil het gezin een boodschap tot zelfreflectie afgeven aan het Onderwijsveld en laten zien welke gevolgen keuzes teweegbrengen. Ook drukt het ouders en hun kinderen op het hart vooral zelf de regie te houden, zodat zij niet net als dit gezin, als criminelen worden behandeld. En vooral om vaker nee te zeggen totdat er wel een win-win voor het welzijn van hun kind is bereikt. Dit begint met wederzijds respect, acceptatie en communicatie, de expertise van de auteur Diana Stroeven, tevens de moeder van Schoolveteraan.


Eerlijk gezegd ben ik dol op feestjes, u ook ? Lekker dansen en genieten van muziek en kletsen met mensen. Je weet dan wat je aan elkaar hebt. Iedereen kent de spelregels en dat voelt goed. Het continu wijzigen van de spelregels - en waar onze Overheid talent voor heeft voelt niet goed. Het voelt als genaaid worden in een huwelijk – man of vrouw - zonder toestemming, dat voelt ook verkeerd. Dus we kunnen blij zijn dat het ministerie Mariette Hamer als regeringscommissaris seksueel geweld heeft aangesteld. Want ieder tot stand gekomen huwelijk begint toch minimaal met wederzijde toestemming niet waar ? Dus eigenlijk wordt de Nederlandse burger nu seksueel geweld aangedaan. De Overheid de lusten, u de lasten. En met de aangifte - al dan niet van seksuele aard - wordt niets gedaan, mits het de Belastingaangifte is, haha.


Nieuw verdienmodel levensvreugde en welzijn

Zo ben ik graag een tevreden burger met een goed gevoel. Hoe komt het dan, dat we in Nederland zoveel belasting betalen maar zo’n een laag servicelevel kennen ? Mijn visie ? Omdat angst en ziek tot verdienmodel zijn gemaakt. Dus met het ombuigen naar levensvreugde en welzijn is er meer zekerheid op een leuk leven. Voilà, levensvreugde dat ontstaat uit een verdienmodel met een prachtig servicelevel. Wedden dat dat wel bijdraagt aan een gelukkige burger en dat de arbeidsvitamine van ambtenaren toeneemt ? In een (goed) huwelijk geef en neem je. Je maakt er elkaar gelukkig, kwestie van de juiste keuze maken. En dat begint minimaal met wederzijdse toestemming of eindigt met ontslag met wederzijds goed vinden.


Het BOP

Met het uitgangspunt dat burgers de werkgevers zijn van de Overheid mag u verwachten dat de taken waarvoor betaald worden correct worden uitgevoerd. Beschermen van u als Nederlandse burger. Wanneer u als werkgever niet tevreden bent, dan geeft u mensen nog een kans en op een gegeven moment houdt het op. Dan bereikt u de grens, wat dan nog rest is ontslag. Ik noem het even het BOP: Burger Ontslag Peloton

Zo’n BOP sluit natuurlijk veel meer aan bij onze Nederlandse cultuur. Niets voor niets heet iemand die een nieuwe verkenning voor de Overheid uitvoert een ‘kwartiermaker’. Het wordt dus nog spannend de komende Gemeenteraadsverkiezingen, de GR22. Wordt het een ouderwetse veldslag of worden de verwachtingen van de Nederlandse burger waar gemaakt ? Breken er tijden aan met een hoofdrol voor het recht op levensgeluk en welzijn ?
Ik kies voor het laatste.

Gelukkig is er volop kans op verbetering. Met het inzetten van win-win voor zie ik positieve ontwikkelingen. En dat begint met meer waardering en respect voor de eigen burger, die zijn welzijn en levensvreugde. We zijn tenslotte allemaal burger.

Mocht de GR22 uitslag onverhoopt een veldslag worden en u beland in de cel. Weet dan in ieder geval dat u daar wel goed dak boven u hoofd heeft, dus er minimaal aan het woonrecht wordt voldaan. Met de komst van optredens in het gevang van diverse Nederlandse artiesten heeft u dan letterlijk en figuurlijk alle tijd om van uw vrijheid te genieten. Op kosten van de Belastingbetaler. U de lusten, zij de lasten.

Ik gun u een hele fijne week met veel levensvreugde en welzijn !


Liefs,

Diana Stroeven
#leefnuengeniet

20-02-2022