Missie en visie van Communicatie-expert

 

Mijn naam is Diana Stroeven , de ondernemer achter Communicatie-expert.

Communicatie-expert helpt mensen met communicatie het positieve verschil te maken. Bijdragen aan een positiever en mooier Nederland, en dus de wereld. 
Hoe ? Ik maak graag mijn punt, haha.  Het startpunt ?

Diana Stroeven is NIMA Communicatie en marketing specialist. Oprichter van communicatie-expert

Communicatie X

 

Communicatie expert is actief op X - voorheen Twitter - en gaat binnenkort weer actief schrijven aan haar communicatie blog over actuele onderwerpen boordevol communicatie, positiviteit en win-win.

Hoe maakt u vandaag nog het positieve verschil ?  

 

Marketing en communicatie vakgebieden, advies, consultancy of maatwerk masterclass Communicatie en ICT bedrijfsproces. Kwaliteit van communicatie in de zorg. Communicatie en kwaliteit. Interne communicatie. Kansrijke ideeën en marketing concepten. Onderwijs en jeugdzorg | Boek Schoolveteraan. Rendement op geld. Wél belasting betalen, maak er win-win van. Leesplezier en  communicatie blog  linken. Haagse geldvissers blog. Bestuurscultuur blog. Spaarfabeltjes blog. Hoera, kwalitatieve inzichten blog. Jeugdzorg ziet kansen. Post GBLT. Vaderdag en diversiteit. Corona humor. Goed nieuws in de zorg blog.  Ontzorgen burger communicatie blog. Werkethiek Nederland. Voordelen schatkist. Sint blog. Aflossingsblij blog. Mijlpaal boek Schoolveteraan. Win-win inwoners limiet. Positief resultaat. Gamechanger levensvreugde. Geluk en welzijn als verdienmodel. Gunfactor. Crisis op onze menukaart blog. Promotie tot bovendaan. Geweldig faciliteren. Recht op burgerliefde. Goed overheidschap blog. Thuisleerlingbudget. Schoolveteraan Podcast. Complimenten formulier blog.

NIMA Communication Senior Professional. Deze persoonstitel ligt momenteel voor bij NIMA .voor. Communicatie maakt  het positieve verschil.  Communicatie-expert heeft ruim 30 jaar ervaring op het gebied van marketing en communicatie.

NIMA Marketing Senior Professional, deze persoonstitel ligt  momenteel voor bij NIMA . Passie voor het marketing vak.

NIMA Digital Senior Professional, deze persoonstitel ligt bij NIMA , instituut voor marketing voor. Communicatie-expert heeft haar vak gebied marketing en communicatie aan de wieg gestaan van de digitalisering van haar vak gebied. En vooral ook de enorme kansen die digitalisering het communicatie en marketing vak heeft gebracht. Prachtig om te ervaren en te zien.

Nima register marketeer, ook deze marketing titel ligt bij NIMA voor. Marketing is kansen zien, marketing is wereldwijd toepasbaar en grenzeloos.

Communicatie-expert heeft diverse marketing en communicatie diploma'svan het NIMA. Nima is het Nederlandse Instituut  voor Marketing.

Missie van Communicatie-expert

 

Communicatie-expert staat voor kwaliteit , doelgericht en efficiënt werken waarmee er ruimte overblijft om van het leven te genieten. Houdt u van humor en heeft u er ook vertrouwen in dat communicatie het positieve verschil maakt in mensenlevens ? Dat het wél mogelijk is met elkaar de maatschappij positief om te buigen, gewoon omdat het kan !  Hoe ?
Met communicatie :  voilà de missie van Communicatie-expert.

 

Bekijk datum voor eerst komende Masterclass of boek nu gelijk de Masterclass en laat u verrassen !  Max. 14 deelnemers.

all3, groen beheer almere en exclusief verkooppunt van boek Schoolveteraan.
De start-up Kanzrijk draagt bij een het positieve verschil met communicatie. Het is onderdeel van de missie van Communicatie-expert. Communicatie maakt het positieve verschil.
Het beeldmerk en logo Schoolveteraan is ontworpen door Groove Graphics, Erik Roukens. Tevens ontwikkelaar van de boekomslag van het boek en Ebook Schoolveteraan.
Dunnebier is de boekendrukker van  het boek Schoolveteraan, Survival van niet Passend Onderwijs.