Droomfonds het nieuwe en hartverwarmende fonds van en voor Nederland. Droomfonds is een nog verder te ontwikkelen fonds en positieve initiatief van Communicatie-expert oprichter Diana Stroeven. DRoomfonds maakt deel uit van de missie en visie van NIMA marketing en communicatie specialist Diana Stroeven, eigenaar van Communicatie-expert.

Droomfonds : het hartverwarmende fonds van en voor Nederland

Droomfonds is een maatschappelijk initiatief van Communicatie-expert. Doel van het fonds is hoe klein of groot ook het gebaar is, het fonds is hartverwarmend van en voor Nederland.

Het initiatief van Diana Stroeven, met roots in de marketing en communicatie om het unieke en hartverwarmende van Nederland te laten zien. In plaats van te focussen op wat niet goed gaat, op wat er wel goed gaat, maar vooral ook om de menselijke kant te laten zien. Momenteel is het boek Schoolveteraan geprioriteerd.

In de loop van 2023 verwacht Communicatie-expert meer nieuws en informatie te geven over dit nieuwe, nog verder te ontwikkelen Nederlandse maatschappelijke initiatief.