Communicatie blog.

Communicatie blog – BV Nederland, prachtige Depot, rijkelijk nieuws van Elon Musk, een OB-tje met kinderlijk gedrag en QR code zekerheden blog

Hallo bloglezers,

Dank je wel dat je mijn communicatie blog hebt gevonden en tijd vrij maakt om deze te lezen. Hartelijk bedankt daarvoor. Fijn om te weten dat mijn communicatie blog door vele van jullie wordt gewaardeerd. Geweldig ! Deze week een blog met leuk nieuws over het Depot, omarmen van rijkdom, kinderlijk gedrag van papa Bruls en de keuze voor QR code zekerheden.

Prachtig Rotterdamse Depot Boijmans Van Beuningen

Bijna een jaar geleden blogde Communicatie-expert al over het prachtige Rotterdamse Depot Boijmans Van Beuningen omdat de spiegelgevel werd opgeleverd. En nu bijna 1 jaar later is het zover, het Depot is vanaf gisteren voor het publiek toegankelijk. Daarmee is het eerste publieke kunstdepot een feit. Een ware wereldattractie met maar liefst 150.000 kunstwerken met een waarde van € 8 miljard en een geweldige iconische uitstraling. Als spiegeldonateur ben ik ontzettend trots en dankbaar een bijdrage te hebben kunnen leveren aan deze mijlpaal . Vanaf mijn blog: Boijmans van Beuningen van harte gefeliciteerd ! Voor alle kunstliefhebbers, geniet van al het moois dat het Depot te bieden heeft.

Het Depot van Boijmans en van Beuningen waarvan 1 van de gedoneerderde spiegels door Communicatie-expert is .otterdamse Depot Boijmans Van Beuningen, van wereldformaat.


Rijkelijk en waardevol nieuws : gulle Elon Musk

Voor wie van mijn blog lezers (nog) geen miljonair is een prachtig bericht over het omarmen van rijkdom. Afgelopen week haakte Elon Musk op Twitter namelijk in op het bericht van het Wereldvoedselprogramma (WFP). WFP directeur David Beasley ( bron AD.nl en Twitter) claimde namelijk dat hij met 2% van het vermogen van Elon Musk – € 5 miljard voor 42 miljoen mensen - de hongersnood in de wereld kon oplossen. Musk reageerde daarop dat hij in ruil voor die € 5 miljard een plan van WFP verwachtte alsmede er een platform moest komen zodat duidelijk en transparant werd waaraan het geld zou worden besteed. Een paar uur later krabbelde de directeur op Twitter al terug dat het bericht onvolledig zou zijn geweest en hij het wereldwijde honger probleem daarmee niet zou kunnen oplossen. Mooie van het oplossen van dat probleem is namelijk dat WFP zichzelf dan gelijk kan opheffen en hijzelf geen baan meer zou hebben…dat lukt zelfs met de nalatenschap van Moeder Theresa, € 7 miljard. Je zou dus kunnen zeggen dat de WFP er belang bij heeft om honger in de wereld te houden, terwijl in dit geval de rijkste man op aarde aangeeft dat hij graag helpt om het probleem op te lossen... Met deze wetenschap krijg je als niet superrijke toch een andere kijk niet waar ?

Overigens niet alleen ruimhartig of gul van Elon Musk, maar ook een schoolvoorbeeld dat rijkdom ook heel mooi kan zijn. Een kant die we wat mij betreft te weinig belicht zien in de reguliere media, vandaar de weg via mijn communicatie blog. Want zeg nu zelf, hier maakt de kijk op rijke mensen toch echt wel met communicatie het positieve verschil .

GP, de Giving Pledge

Elon Musk is overigens één van de tot nu toe 216 rijkste personen ter wereld uit 27 landen die de ‘Giving Plegde’ tekende. De GP ( Giving Pledge niet de formule 1 race) waarbij de meest welgestelde personen en families op onze aardbol vorig jaar december met elkaar hebben afgesproken – en ondertekend - dat zij 50% van hun vermogen bij leven of erna schenken aan goede doelen onder de noemer: Leave the planet better then we found it. Nederland is nog niet vertegenwoordigd op deze lijst, maar met mijn spiegeldonatie aan het Depot van Boijmans , heb ik bij leven toch maar mooi al een begin gemaakt en het goede voorbeeld gegeven, haha.

Kinderlijk opvoedgedrag

Voor wie het heeft gemist. Afgelopen week verscheen er een filmpje vanuit een 'live'Gemeente raad debat op Twitter waarin Hubert Bruls, burgemeester van Nijmegen en voorzitter van de 25 Veiligheidsrisico’s liet weten dat als ‘meedoen’ niet gaat zoals hij wil, we te maken krijgen met de ‘harde arm’ van ‘Papa Bruls’. Kwestie van opvoeden van de burger volgens ‘Papa Bruls’.

Ook verscheen er eenTikTok filmpje via Twitter waarvan gezegd wordt dat dit ook Papa Bruls is. Waarbij het bekijken van het filmpje via voor eigen risico is: https://twitter.com/hollandsevril :Los van dit het filmpje is verder commentaar van mijn kant over de opvoeddrang van ‘Papa Bruls’ overbodig. Tenslotte hebben wij thuis zelf een Schoolveteraan zitten, dus die opvoeddrang is bij ons gezin nogal bekend. Iets met Jeugdzorg, met dank aan de tomeloze inzet van Peter C. Schouten:


Het boek Schoolveteraan vertelt de persoonlijke ervaringen (2017-2020) van een Almeers gezin over hun Survival naar (niet) Passend Onderwijs, waar ouders samen met hun zoon door de bureaucratie compleet vastlopen. Gevolg: onrecht door onkunde.  Een kind, dat ondanks zijn ziekte in het derde leerjaar van zijn versnelde weet te slagen op basis van de eigen wil, zijn discipline en zelfstudie. Ziek zijn, slagen en dan toch gedwongen worden te kiezen voor een andere leerweg? Jazeker, vooral door het niet nakomen van verplichtingen en gemaakte afspraken door de school met Passend Onderwijs. Het is het directe en ‘kwalitatieve’ resultaat, met als gevolg einde schoolcarrière, een intense vertrouwensbreuk en onherstelbaar trauma bij het kind.  Schoolveteraan vertelt ook over hoe een op wantrouwen sturende teamleider van de school, de ouders - zonder enige aantoonbare én feitelijke onderbouwing – weet te beschuldigen van kindermishandeling en –misbruik omdat hij grip wil. De door school gemaakte keuze dient als middel om zichzelf vrij te pleiten van gemaakte fouten en hun onkunde met Passend Onderwijs. Door de hooghartigheid van school en ketenpartners, worden de persoonlijke keuzes én duidelijk aangegeven grenzen van het gezin niet gerespecteerd. Resultaat: het zieke kind wordt juist gedupeerd. Het kind ontsnapt aan Staatsontvoering van de Nederlandse Jeugdzorg, maar wordt wel gedwongen - ziek of niet - naar school te gaan. Kind ervaart dit als Schoolslavernij. Onacceptabel vindt het gezin. Met het boek Schoolveteraan wil het gezin een boodschap tot zelfreflectie afgeven aan het Onderwijsveld en laten zien welke gevolgen keuzes teweegbrengen. Ook drukt het ouders en hun kinderen op het hart vooral zelf de regie te houden, zodat zij niet net als dit gezin, als criminelen worden behandeld. En vooral om vaker nee te zeggen totdat er wel een win-win voor het welzijn van hun kind is bereikt. Dit begint met wederzijds respect, acceptatie en communicatie, de expertise van de auteur Diana Stroeven, tevens de moeder van Schoolveteraan. Boekomslag ontwerp door Erik Roukens, Groove Graphics.


Maar goed Bruls is zeker geen ‘afvallige’ politicus en hij ‘bevalt’ mij niet. En ik ben blijkbaar niet de enige, zie onderstaande Tweet:Een O.B-tje

Maar goed deze man is dus de Nederlandse voorzitter en zit er voor uw en mijn Veiligheid, een baan dankzij ons als burgers . Ik bescherm mijn eigen Veiligheid liever zelf. Ik pas voor het afdak van 'BrulBeer' en voorzie voor hem eerder een uitermate geschikte rol weggelegd als O.B. En nee dames zeker niet als de bekende tampon, maar als coach voor de Opvoedcursus Bruls (OB) aan het Onderwijs. Die kunnen nog wel een goede heropvoeding gebruiken hoe ze wel kinderen onderwijzen en ouders wel met wederzijds respect gaan behandelen..via een O.B-tje.

Overigens ook onze minister van Volksgezondheid kan wat mij betreft nog wel een O.B.-tje gebruiken met zijn kinderlijke gedrag. Die presteert het namelijk om tijdens debatten in de Tweede Kamer rustig met zijn rug naar het sprekersgestoelte te gaan zitten als een volksvertegenwoordiger hem niet aanstaat… Terug naar de basisschool ermee en OB, haha.

Tweet over wederzijds respect blog en de NOO.


De keuze voor QR zekerheden

Er is veel communicatie over de QR code en terecht wat Communicatie-expert betreft. Vooral omdat de QR code voor een prikkie wordt gegeven.

Zoals onderstaande tweet van volksvertegenwoordiger Lilian Helder over 4 jaar cel :

Tweet over QR fraude en de keuze.

Overigens heeft liegen en/of frauderen met de QR code voor vele Nederlanders hele grote voordelen, waarbij mijn dank uitgaat naar Ferd voor het ontzorgen van de Nederlandse burger . Tenslotte verdient de Nederlandse burger beter. Ik heb er zomaar even voor hardwerkend Nederland een paar op een rijtje gezet:

Als fraudeur met de QR code heb je de zekerheid van maar liefst 4 jaar een dak boven je hoofd, het zogenaamde benutten van je woonrecht ;

Als fraudeur met de QR code heb je de zekerheid dat je de komende jaren geen zorgen hoeft te maken over je torenhoge energierekening, die wordt gewoon volledig voor je betaald ;

Als fraudeur hoef je je de komende jaren zeker niet druk te maken over of je je baan behoud, de ‘cel’ kent een baangarantie zonder dat je je ervoor hoeft te leren. Heerlijk toch geen studieschuld ? ;

Als fraudeur krijg je bij je cel zelfs zonder QR code een gratis horecapas, je eten en drinken wordt gebracht, dus je mag ook nog op een vorstelijke bediening rekenen.

Als QR code fraudeur mag je dagelijks luchten, een enorme rijkdom, want frisse lucht is in tijden van de klimaatcrisis toch een schaars goed.

Als fraudeur van de QR code omzeil je perfect het huidige zorginfarct. Sterker nog, je hebt zelfs aan je bed dan ook nog eens extra bewaking. Veilig gevoel niet waar ?

Als fraudeur met een QR code ben je jaren veilig voor de Belastingdienst, wat je toch al gauw weer een paar jaar minder Toeslagenaffaire stress scheelt. Hoe fijn is dat ? Het werkt levensverlengend dus die vier jaar zijn goed geïnvesteerd.

Kortom, de keuze om te liegen en frauderen brengt levensvreugde, geeft rust en wordt gelukkig beloond.
Een resultaat van de Staat die staat als een huis.


Nou de ballen

Als hetero vrouw ben ik gek op mannen met ballen, maar ook op voetbal ballen. Deze week als afsluiter eens de winnende ballen van voetballer Tadić, die tijdens de Champion League een nogal frontale aanval op de bal onderging, haha :

Tweet van Ajax voetballer Tadić

Allemaal bedankt voor het lezen van mijn blog en een hele fijne week, geniet en vier het leven.
Je bent langer oud dan jong..


Liefdevolle groet,

Diana Stroeven

#leefnuengeniet

Communicatie blog – BV Nederland, prachtige Depot, rijkelijk nieuws van Elon Musk, een OB-tje met kinderlijk gedrag en QR code zekerheden blog

Hallo bloglezers,

Dank je wel dat je mijn communicatie blog hebt gevonden en tijd vrij maakt om deze te lezen. Hartelijk bedankt daarvoor. Fijn om te weten dat mijn communicatie blog door vele van jullie wordt gewaardeerd. Geweldig ! Deze week een blog met leuk nieuws over het Depot, omarmen van rijkdom, kinderlijk gedrag van papa Bruls en de keuze voor QR code zekerheden.

Prachtig Rotterdamse Depot Boijmans Van Beuningen

Bijna een jaar geleden blogde Communicatie-expert al over het prachtige Rotterdamse Depot Boijmans Van Beuningen omdat de spiegelgevel werd opgeleverd. En nu bijna 1 jaar later is het zover, het Depot is vanaf gisteren voor het publiek toegankelijk. Daarmee is het eerste publieke kunstdepot een feit. Een ware wereldattractie met maar liefst 150.000 kunstwerken met een waarde van € 8 miljard en een geweldige iconische uitstraling. Als spiegeldonateur ben ik ontzettend trots en dankbaar een bijdrage te hebben kunnen leveren aan deze mijlpaal . Vanaf mijn blog: Boijmans van Beuningen van harte gefeliciteerd ! Voor alle kunstliefhebbers, geniet van al het moois dat het Depot te bieden heeft.

Het Depot van Boijmans en van Beuningen waarvan 1 van de gedoneerderde spiegels door Communicatie-expert is .otterdamse Depot Boijmans Van Beuningen, van wereldformaat.


Rijkelijk en waardevol nieuws : gulle Elon Musk

Voor wie van mijn blog lezers (nog) geen miljonair is een prachtig bericht over het omarmen van rijkdom. Afgelopen week haakte Elon Musk op Twitter namelijk in op het bericht van het Wereldvoedselprogramma (WFP). WFP directeur David Beasley ( bron AD.nl en Twitter) claimde namelijk dat hij met 2% van het vermogen van Elon Musk – € 5 miljard voor 42 miljoen mensen - de hongersnood in de wereld kon oplossen. Musk reageerde daarop dat hij in ruil voor die € 5 miljard een plan van WFP verwachtte alsmede er een platform moest komen zodat duidelijk en transparant werd waaraan het geld zou worden besteed. Een paar uur later krabbelde de directeur op Twitter al terug dat het bericht onvolledig zou zijn geweest en hij het wereldwijde honger probleem daarmee niet zou kunnen oplossen. Mooie van het oplossen van dat probleem is namelijk dat WFP zichzelf dan gelijk kan opheffen en hijzelf geen baan meer zou hebben…dat lukt zelfs met de nalatenschap van Moeder Theresa, € 7 miljard. Je zou dus kunnen zeggen dat de WFP er belang bij heeft om honger in de wereld te houden, terwijl in dit geval de rijkste man op aarde aangeeft dat hij graag helpt om het probleem op te lossen... Met deze wetenschap krijg je als niet superrijke toch een andere kijk niet waar ?

Overigens niet alleen ruimhartig of gul van Elon Musk, maar ook een schoolvoorbeeld dat rijkdom ook heel mooi kan zijn. Een kant die we wat mij betreft te weinig belicht zien in de reguliere media, vandaar de weg via mijn communicatie blog. Want zeg nu zelf, hier maakt de kijk op rijke mensen toch echt wel met communicatie het positieve verschil .

GP, de Giving Pledge

Elon Musk is overigens één van de tot nu toe 216 rijkste personen ter wereld uit 27 landen die de ‘Giving Plegde’ tekende. De GP ( Giving Pledge niet de formule 1 race) waarbij de meest welgestelde personen en families op onze aardbol vorig jaar december met elkaar hebben afgesproken – en ondertekend - dat zij 50% van hun vermogen bij leven of erna schenken aan goede doelen onder de noemer: Leave the planet better then we found it. Nederland is nog niet vertegenwoordigd op deze lijst, maar met mijn spiegeldonatie aan het Depot van Boijmans , heb ik bij leven toch maar mooi al een begin gemaakt en het goede voorbeeld gegeven, haha.

Kinderlijk opvoedgedrag

Voor wie het heeft gemist. Afgelopen week verscheen er een filmpje vanuit een 'live'Gemeente raad debat op Twitter waarin Hubert Bruls, burgemeester van Nijmegen en voorzitter van de 25 Veiligheidsrisico’s liet weten dat als ‘meedoen’ niet gaat zoals hij wil, we te maken krijgen met de ‘harde arm’ van ‘Papa Bruls’. Kwestie van opvoeden van de burger volgens ‘Papa Bruls’.

Ook verscheen er eenTikTok filmpje via Twitter waarvan gezegd wordt dat dit ook Papa Bruls is. Waarbij het bekijken van het filmpje via voor eigen risico is: https://twitter.com/hollandsevril :Los van dit het filmpje is verder commentaar van mijn kant over de opvoeddrang van ‘Papa Bruls’ overbodig. Tenslotte hebben wij thuis zelf een Schoolveteraan zitten, dus die opvoeddrang is bij ons gezin nogal bekend. Iets met Jeugdzorg, met dank aan de tomeloze inzet van Peter C. Schouten:


Het boek Schoolveteraan vertelt de persoonlijke ervaringen (2017-2020) van een Almeers gezin over hun Survival naar (niet) Passend Onderwijs, waar ouders samen met hun zoon door de bureaucratie compleet vastlopen. Gevolg: onrecht door onkunde.  Een kind, dat ondanks zijn ziekte in het derde leerjaar van zijn versnelde weet te slagen op basis van de eigen wil, zijn discipline en zelfstudie. Ziek zijn, slagen en dan toch gedwongen worden te kiezen voor een andere leerweg? Jazeker, vooral door het niet nakomen van verplichtingen en gemaakte afspraken door de school met Passend Onderwijs. Het is het directe en ‘kwalitatieve’ resultaat, met als gevolg einde schoolcarrière, een intense vertrouwensbreuk en onherstelbaar trauma bij het kind.  Schoolveteraan vertelt ook over hoe een op wantrouwen sturende teamleider van de school, de ouders - zonder enige aantoonbare én feitelijke onderbouwing – weet te beschuldigen van kindermishandeling en –misbruik omdat hij grip wil. De door school gemaakte keuze dient als middel om zichzelf vrij te pleiten van gemaakte fouten en hun onkunde met Passend Onderwijs. Door de hooghartigheid van school en ketenpartners, worden de persoonlijke keuzes én duidelijk aangegeven grenzen van het gezin niet gerespecteerd. Resultaat: het zieke kind wordt juist gedupeerd. Het kind ontsnapt aan Staatsontvoering van de Nederlandse Jeugdzorg, maar wordt wel gedwongen - ziek of niet - naar school te gaan. Kind ervaart dit als Schoolslavernij. Onacceptabel vindt het gezin. Met het boek Schoolveteraan wil het gezin een boodschap tot zelfreflectie afgeven aan het Onderwijsveld en laten zien welke gevolgen keuzes teweegbrengen. Ook drukt het ouders en hun kinderen op het hart vooral zelf de regie te houden, zodat zij niet net als dit gezin, als criminelen worden behandeld. En vooral om vaker nee te zeggen totdat er wel een win-win voor het welzijn van hun kind is bereikt. Dit begint met wederzijds respect, acceptatie en communicatie, de expertise van de auteur Diana Stroeven, tevens de moeder van Schoolveteraan. Boekomslag ontwerp door Erik Roukens, Groove Graphics.


Maar goed Bruls is zeker geen ‘afvallige’ politicus en hij ‘bevalt’ mij niet. En ik ben blijkbaar niet de enige, zie onderstaande Tweet:Een O.B-tje

Maar goed deze man is dus de Nederlandse voorzitter en zit er voor uw en mijn Veiligheid, een baan dankzij ons als burgers . Ik bescherm mijn eigen Veiligheid liever zelf. Ik pas voor het afdak van 'BrulBeer' en voorzie voor hem eerder een uitermate geschikte rol weggelegd als O.B. En nee dames zeker niet als de bekende tampon, maar als coach voor de Opvoedcursus Bruls (OB) aan het Onderwijs. Die kunnen nog wel een goede heropvoeding gebruiken hoe ze wel kinderen onderwijzen en ouders wel met wederzijds respect gaan behandelen..via een O.B-tje.

Overigens ook onze minister van Volksgezondheid kan wat mij betreft nog wel een O.B.-tje gebruiken met zijn kinderlijke gedrag. Die presteert het namelijk om tijdens debatten in de Tweede Kamer rustig met zijn rug naar het sprekersgestoelte te gaan zitten als een volksvertegenwoordiger hem niet aanstaat… Terug naar de basisschool ermee en OB, haha.

Tweet over wederzijds respect blog en de NOO.


De keuze voor QR zekerheden

Er is veel communicatie over de QR code en terecht wat Communicatie-expert betreft. Vooral omdat de QR code voor een prikkie wordt gegeven.

Zoals onderstaande tweet van volksvertegenwoordiger Lilian Helder over 4 jaar cel :

Tweet over QR fraude en de keuze.

Overigens heeft liegen en/of frauderen met de QR code voor vele Nederlanders hele grote voordelen, waarbij mijn dank uitgaat naar Ferd voor het ontzorgen van de Nederlandse burger . Tenslotte verdient de Nederlandse burger beter. Ik heb er zomaar even voor hardwerkend Nederland een paar op een rijtje gezet:

Als fraudeur met de QR code heb je de zekerheid van maar liefst 4 jaar een dak boven je hoofd, het zogenaamde benutten van je woonrecht ;

Als fraudeur met de QR code heb je de zekerheid dat je de komende jaren geen zorgen hoeft te maken over je torenhoge energierekening, die wordt gewoon volledig voor je betaald ;

Als fraudeur hoef je je de komende jaren zeker niet druk te maken over of je je baan behoud, de ‘cel’ kent een baangarantie zonder dat je je ervoor hoeft te leren. Heerlijk toch geen studieschuld ? ;

Als fraudeur krijg je bij je cel zelfs zonder QR code een gratis horecapas, je eten en drinken wordt gebracht, dus je mag ook nog op een vorstelijke bediening rekenen.

Als QR code fraudeur mag je dagelijks luchten, een enorme rijkdom, want frisse lucht is in tijden van de klimaatcrisis toch een schaars goed.

Als fraudeur van de QR code omzeil je perfect het huidige zorginfarct. Sterker nog, je hebt zelfs aan je bed dan ook nog eens extra bewaking. Veilig gevoel niet waar ?

Als fraudeur met een QR code ben je jaren veilig voor de Belastingdienst, wat je toch al gauw weer een paar jaar minder Toeslagenaffaire stress scheelt. Hoe fijn is dat ? Het werkt levensverlengend dus die vier jaar zijn goed geïnvesteerd.

Kortom, de keuze om te liegen en frauderen brengt levensvreugde, geeft rust en wordt gelukkig beloond.
Een resultaat van de Staat die staat als een huis.


Nou de ballen

Als hetero vrouw ben ik gek op mannen met ballen, maar ook op voetbal ballen. Deze week als afsluiter eens de winnende ballen van voetballer Tadić, die tijdens de Champion League een nogal frontale aanval op de bal onderging, haha :

Tweet van Ajax voetballer Tadić

Allemaal bedankt voor het lezen van mijn blog en een hele fijne week, geniet en vier het leven.
Je bent langer oud dan jong..


Liefdevolle groet,

Diana Stroeven

#leefnuengeniet