E-mailen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, specialist in marketing en communicatie Almere. Vanwege de hoeveelheid spam bij het vermelden van een e-mailadres op de website, vraagt Communicatie-expert je vanuit je eigen e-mail programma een e-mail te sturen. Communicatie-expert is het beste per e-mail bereikbaar. Stuur je e-mail naar Communicatie-expert Diana Stroeven. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vraag ik je om in je e-mail op te nemen, je naam, e-mail adres, evt. telefoonnummer, je budget en je te bereiken doel. Hartelijk bedankt voor je interesse in de dienstverlening van marketing en communicatie specialist uit Almere. Ga jij ook voor positiviteit en een win-win ? Communicatie maakt het verschil !


Bellen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, marketing en communicatie specialist uit Almere. Wil je telefonisch contact met Communicatie-expert Diana Stroeven - Visser,  voor een kansrijk idee, concept, een communicatie Masterclass, persoonlijke coaching of heb je een vraag over een te vergeven opdracht? Spreek dan een berichtje in of stuur een WhatsApp-je. Je kunt ook e-mailen of via het contactformulier contact opnemen. Wil jij ook het positieve verschil maken met communicatie? Laat van je horen !


Communicatie blog – BV Nederland, versoepelingen, inflatiefeest, ouders door het Slob, herstelplan en pauzeknop van de burger

Hallo bloglezer, hoe gaat het met je?
Bedankt voor de leuke reacties. Fijn om te weten dat jullie mijn blog gisteren hebben gemist, dat waardeer ik enorm. Gelukkig valt er niets om als mijn blog een dagje later online staat. Ik had even op de pauzeknop gedrukt, met het gezin erop uit lekker gewandeld met dat mooie weer en voilà, daar ben ik weer. Ook tikte mijn pa deze week de
89 aan en dat hebben we gepast gevierd. Wat een leeftijd !

Overigens, nog gefeliciteerd met alle (komende) versoepelingen, want dat is toch wel op zijn plaats. We gaan als we het demissionaire kabinet mogen geloven als een trein. Dus kom aan boord en geniet van de rit.

Met een spuit er weer op uit

Voor alle mensen die blij zijn met de spuit, van harte. Mooi om te zien dat er ook mensen blij worden van de vaccinatie, want voor velen blijkt een goede motivator te zijn “zonder spuit er niet uit”. Want iets leuks in het vooruitzicht is altijd fijn. Dus vanaf nu : met een spuit er weer op uit.

Communicatie maakt het positieve verschil !


Mondkapjes werken wel

Verder goed nieuws voor de mensen onder ons die een mondkapje maar niets vinden. Of het nu komt door benauwdheid, of omdat je een hekel hebt aan die verplichte gezichtsbedekking. Na ruim 1 jaar is het nu wetenschappelijk bewezen dat mondkapjes beschermen. En dat is voor iedere drager van die malle dingen toch ook fijn. Lopen we niet al maanden voor niets met die dingen op onze “muil” ( mondkapjes humor).

Met het mooie mondkapjes nieuws kunnen we ook anders kijken naar de voor € 2 miljard aan o.a. extra mondkapjes bij Ministerie van Volksgezondheid op de plank liggen. Die brengen misschien zelfs met de huidige inflatie nog wel een prachtig inflatievoordeel. Want als we 3% inflatie rekenen, dan levert die extra voorraad ons zo maar € 60 miljoen voordeel op. Dat is al gauw zo’n € 3,50 per inwoner en dat is toch weer een biertje of wijntje op het terras. Dus, misschien dan toch nog wat rendement voor de burger zijn Belastinggelden in het verschiet?


Bonnetjes talent in de crisis

Ons inkoopvoordeel bij het ministerie van VWS levert ons overigens wel zo’n € 5,1 miljard aan een bonnetjes te kort op, volgens de Algemene Rekenkamer. Maar goed, volgens Hugo de Jonge kan dat gebeuren het is immers crisis. Dat is nog eens een excuus talent, haha.

Dus kun je je rekeningen even niet meer betalen, geen paniek het is immers crisis. Ook kun je altijd nog aan de deurwaarder melden dat je geen actieve herinnering hebt aan de rekeningen en vragen om het bonnetje van levering. Kortom, genoeg mogelijkheden waar je wellicht nog niet aan hebt gedacht, maar in je voordeel kunt gebruiken door het voorbeeld te volgen van het demissionaire kabinet, succes verzekert dankzij de crisis !


Inflatiefeest voor jezelf

Wist je dat er naast het EU klimaatfeest van Timmersmans er ook enorme inflatie huishoud. De staalprijzen zijn verdrievoudigd ( + 300%) , hout voor schuttingen met 40% gestegen en stroom energieprijzen zijn per 1 juli a.s. van ca. 9 cent inkoop naar ca. 25 cent (+277%) per kuub…. Dus als er ergens nu investeringskansen liggen is het wel bij grondstoffen. Ook loont het om - net als het Ministerie van Volksgezondheid - te hamsteren, zoals bijvoorbeeld op je dagelijkse boodschappen, prijsstijgingen van + 10% jagen het inflatiefeest aan.

Dus in plaats van geld op de bank laten staan waar het steeds minder waard wordt, is het een aanrader om toch goed rond te kijken welke prijzen omhoog schieten. De Corona miljarden steun moeten toch ergens vandaan komen, dus doe er je voordeel ermee en pak die kans. Inflatie is immers een feest als je belegt - en dan bedoel ik niet alleen op je boterham - maar investeert of aflost op de eigen woning, in aandelen, crypto’s, edelmetalen en/of sieraden of ervan geniet. Want die goede fles wijn of dat biertje smaakt nu eenmaal lekkerder dan een bankbiljet, hahaha.

Nederland herstelplan en feesten

Goed om te weten dat informateur Mariëtte Hamer gaat sturen op een herstelplan voor Nederland en op de inhoud voor ons land. Bijgaand 3 lessen om een positieve swung voor de reset van het Nederlandse systeem mee te geven. Communicatie maakt het positieve verschil !


Les 1: Vier het leven (positiviteit)

Zet in op het leven vieren in plaats van afscheid. Kenmerkend Corona voorbeeldje: als er getrouwd wordt mogen er maar 30 mensen komen, maar als er iemand dood gaat 100 mensen. Op beide gelegenheden wordt er geknuffeld, behalve dan door de dode natuurlijk, die is ermee gestopt.


Les 2 : Vertrouwen in jeugd en ouders

Vertrouwen is los laten en dus kunnen diverse overheidsinstellingen die zijn ingesteld op wantrouwen er mee stoppen. Veel instanties gaan er al vanuit dat er iets mis. Twee voorbeelden van een ervaringsdeskundige uit Almere :

Jeugdzorg/GGD vragenlijsten (SDQ = meting psychosociale problemen bij kinderen) bijvoorbeeld hier komt altijd een probleem uit. Hoe dan ? Er zijn gelukkig echt nog wel normale kinderen. In ieder geval tot dat ze de SDQ lijst bij de GGD hebben ingevuld.

Veilig Thuis, gaat er altijd vanuit dat er thuis iets mis is. Dit terwijl er honderden gevallen(!) bekend zijn waarvan de meldingen te maken hebben met: Passend Onderwijs ( Schoolveteraan ). We zetten dankzij demissionair minister Arie Slob - ook wel bekend als "Team Arie" toch gewoon deze onnodige trajecten in , en daarmee worden bewust ouders en hun kinderen getraumatiseerd en door het “Slob” gehaald.

Les 2.1 : Passende consequenties en/of (demissionaire) loonsvermindering als straf voor dit handelen in aantocht ? Of worden ouders beloond met een Belastingkorting, omdat zij nu moeten regelen wat Team Arie niet goed voor hun kind regelt ?


Les 3: De burger pauzeknop

De Algemene Rekenkamer is goed in controleren en rekenen. Maar liefst € 9,1 miljard is mogelijk onrechtmatig besteed en veel geld vloeit weg zonder dat de burger daar voordeel van heeft. Sterker nog het wordt gebruikt om de burger te benadelen. Dat kan anders vindt Communicatie-expert.

Het idee van het kabinet van de pauzeknop is dan ook geweldig door ons als burgers zelf te gebruiken. Dus pak je kans en druk zelf je eigen pauzeknop in, stel duidelijk grenzen en vertel wat je verwacht. Wil je hulp ? Mooi. Wil je geen hulp, dan niet. Zelf keuzes kunnen maken is een wezenlijk verschil. Leve de pauzeknop !

Tijd dat er wel kwaliteit voor de (hoge) salarissen wordt geleverd en wordt ingezet op win-win voor de burger die de salarissen van de publieke sector betaald. Dat mag je als burger én als hun werkgever/opdrachtgever minstens verwachten. Dus niet tevreden ? Druk vooral op je persoonlijke pauzeknop. We zijn gelukkig mensen... geen robots.

Zo nu tijd voor pauze… nog een hele fijne Pinksterdag, maak wat moois van je week en graag tot blogs !.

Fijne dag, Diana

# leefnuengeniet