E-mailen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, specialist in marketing en communicatie Almere. Vanwege de hoeveelheid spam bij het vermelden van een e-mailadres op de website, vraagt Communicatie-expert je vanuit je eigen e-mail programma een e-mail te sturen. Communicatie-expert is het beste per e-mail bereikbaar. Stuur je e-mail naar Communicatie-expert Diana Stroeven. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vraag ik je om in je e-mail op te nemen, je naam, e-mail adres, evt. telefoonnummer, je budget en je te bereiken doel. Hartelijk bedankt voor je interesse in de dienstverlening van marketing en communicatie specialist uit Almere. Ga jij ook voor positiviteit en een win-win ? Communicatie maakt het verschil !


Bellen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, marketing en communicatie specialist uit Almere. Wil je telefonisch contact met Communicatie-expert Diana Stroeven - Visser,  voor een kansrijk idee, concept, een communicatie Masterclass, persoonlijke coaching of heb je een vraag over een te vergeven opdracht? Spreek dan een berichtje in of stuur een WhatsApp-je. Je kunt ook e-mailen of via het contactformulier contact opnemen. Wil jij ook het positieve verschil maken met communicatie? Laat van je horen !


Communicatie blog – BV Nederland, leuke bijwerkingen vaccin, prioriteiten, vertrouwen en leven IV-en blog

Hallo bloglezers, fijn dat je er weer bent.
Hopelijk heb je afgelopen week lekker kunnen genieten van het zonnetje of zelfs al de stap gezet richting naar het terras nu het weer kan en mag. En wat te denken van je eerste stappen ’s avonds buiten nu de avondklok niet langer meer van kracht is. Heerlijk toch, dat vrije gevoel zonder de dreiging van een boete ? Wat een feest dat de teugels weer wat losser gaan. Steek die bbq alvast aan – weer of geen weer - en laat de feestvreugde maar doorkomen… al dan niet in vaccin vorm.

Leuke bijwerkingen van het vaccin

Het leven is een feestje alleen moet jezelf wel de slingers ophangen. Zo grapte wij thuis over de mogelijke bijwerkingen van de prik of het vaccin. Wat nou als je daar een extra grote piemel van krijgt ? Of je borsten gaan er van groeien in plaats van dat de zwaartekracht zijn werk doet ? Of je balzak spontaan uit je broekspijp knalt of je billen er eindelijk boller van worden ? Je ineens er mooi van gaat zingen, je rimpels er van verdwijnen, er vrolijk van wordt of de slappe lach krijgt zonder lachgas ? Zouden we dan ook nog twijfelen of we hem wel of niet zouden nemen? Bedoel we weten de langere termijn effecten niet, dus waarom zouden deze niet leuk of positief kunnen zijn… wat mij betreft een “vaccinerend idee”.

Vier het leven met of zonder Covid

Wat ga jij deze week voor leuks doen ? Lekker eten, veel lachen of misschien zelfs wel bezig met vakantieplannen ? We kunnen ons daar met een gerust hart mee bezig houden. In de ziekenhuizen zijn Nederlandse Corona patiënten in goede en professionele handen. En met bijna alle aandacht voor zo’n 3.000 Corona patiënten door ca. 1 miljoen zorgmedewerkers (CBS, aantal netto, de huidige 70.000 zieke zorgmedewerkers al afgehaald) kunnen we erop vertrouwen dat dat wel goed zit niet waar? Dat betekent dat jij en ik van het leven kunnen genieten en mooie momenten en herinneringen kunnen maken met dierbaren en geliefden. En mogen ze in Den Haag lekker knokken om wie van hen dan wel of niet de zorgbonus krijgt toebedeeld. Terwijl de zorg zorgt en met plezier haar vak uitoefent.

Om jullie geheugen een beetje op te frissen. Voor alle zieken met een kritische zorgvraag hoopt Communicatie-expert dat er toch ook ruimte is om hen die aandacht te geven, want laten we wel zijn er is meer in het leven lol maken en enkel Covid en daar hoort ook het stellen van prioriteiten bij. En die klemtoon mag meer komen te liggen op het overige zieke deel van de maatschappij. Zodat zij ook aandacht krijgen en met een dosis geluk hun persoonlijke storm goed doorstaan. Mijn ouders lukt dat nog aardig zo, vandaag zijn zij maar liefst 55 jaar getrouwd! Van harte gefeliciteerd paps en mams.

Pap en mam 55 jaar getrouwd, proficiat !


We gaan voor een IV in plaats van een 10

Over het leven vieren, Den Haag wordt een IV. Ondanks dat Den Haag bestuurt wordt door veel ’oud-leraren”, gaan we niet voor een voldoende of een tien, maar voor een vier. Herman Tjeenk Willink ziet mogelijkheden ondanks dat het ongemak geeft, dus de formatie gaat door en dat hebben wij te accepteren en zullen we op moeten vertrouwen. Verrassend genoeg is het Catshuisoverleg vandaag afgelast, de persconferentie wordt maandag doorgeschoven en verdere versoepelingen zijn on hold gezet. Wel zo efficiënt om het zo te doen, lekker anders en dat zijn wij we nog niet van de politiek gewend, haha. Wellicht komt er ruimte voor de demissionaire ministers om eens na te denken waar de echte prioriteiten komen te liggen en ook zullen ze thuis blij zijn dat ze er vandaag eens zijn.


Nederlandse én onze nationale prioriteiten

Prioriteiten… gaat Nederland voor centralisatie of decentralisatie van het besturen ? Druk maken om het klimaatakkoord en klimaatfeest, of over de nationaal uitgestelde zorg ? De woningnood in eigen land oplossen of de hamsterwoede van o.a. mondkapjes beteugelen bij Ministerie van VWS die voor € 2 miljard aan voorraad op de plank heeft liggen? Politie achter de criminelen aan of de burger criminaliseren ? Examenfeestjes (laten) vieren of eigendommen vernielen ? Zie onderstaande tweet:

Messcherp voorbeeld van de politie om leerlingen hun eigendommen te vernielen. Goed voorbeeld doet goed volgen?

Communicatie-expert vindt het een messcherp schoolvoorbeeld van de boa's en politie om zo andersmands eigendommen te vernielen... waarvoor je aangifte kunt doen bij.... de politie ? Komop mensen, hier zijn alleen verliezers. Ga eens voor de win-win. Goed voorbeeld doet goed volgen toch ?

Gelukkig is er Belasting en betalen wij dat graag om die taken te delegeren.
Proost, neem er nog lekker eentje thuis of op het terras.

Tijd om je komende week te verheugen op mooi nieuws – ook al weet ik ook niet op wat, maar de gedachte is al leuk haha - en voor ons om aan de slag te gaan met een nieuwe keuken nu uit eten gaan er nog even niet inzit. Maar allerbelangrijkste ? Genieten van elke dag die is gegeven, thuis, alleen of met elkaar. Maar er weer wat moois van. Ik wens je veel geluk toe, het is je gegund.

Hartelijke groet vanuit Almere,

Diana

# leefnuengeniet