E-mailen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, specialist in marketing en communicatie Almere. Vanwege de hoeveelheid spam bij het vermelden van een e-mailadres op de website, vraagt Communicatie-expert je vanuit je eigen e-mail programma een e-mail te sturen. Communicatie-expert is het beste per e-mail bereikbaar. Stuur je e-mail naar Communicatie-expert Diana Stroeven. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vraag ik je om in je e-mail op te nemen, je naam, e-mail adres, evt. telefoonnummer, je budget en je te bereiken doel. Hartelijk bedankt voor je interesse in de dienstverlening van marketing en communicatie specialist uit Almere. Ga jij ook voor positiviteit en een win-win ? Communicatie maakt het verschil !


Bellen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, marketing en communicatie specialist uit Almere. Wil je telefonisch contact met Communicatie-expert Diana Stroeven - Visser,  voor een kansrijk idee, concept, een communicatie Masterclass, persoonlijke coaching of heb je een vraag over een te vergeven opdracht? Spreek dan een berichtje in of stuur een WhatsApp-je. Je kunt ook e-mailen of via het contactformulier contact opnemen. Wil jij ook het positieve verschil maken met communicatie? Laat van je horen !


Communicatie blog - BV Nederland, versoepelingen, Almere zet in op win-win, positiviteit, en aan de beurt

Hallo bloglezers, nog lekker genoten afgelopen week ? De lente doet langzaam aan haar intrede, de dagen worden iets langer licht en ook neemt Communicatie-expert hele positieve ontwikkelingen waar op (social) media welke ik via mijn blog graag met jullie deel.

Kleine stapjes zijn ook stapjes

Want hoe fijn is het dat er momenteel mensen vrijwillig hun medewerking verlenen om deel te nemen aan testlabs voor evenementen, voetbal en theater voorstellingen. Behalve dat mensen hun gedrag wordt geobserveerd, testje hier en testje daar en genieten maar. Het openbare leven met dansen, flirten, lachen, genieten van de wedstrijd komt weer op gang op weg naar onze fysieke vrijheid.

Want verplichte gezondheidsdetentie cursus of niet, we willen ons weer normaal kunnen bewegen hoe wij dit zelf willen. Zelf weer de volledige regie over waar je wel of niet gaat staan zonder een boete aan je broek of rok te krijgen. Dus wil je je wel even helemaal vrij voelen dan weet je nu dat je dat in Nederland een slordige € 95,= euro kost. Een avondje stappen kost ook geld, dus je kunt deze keuze gewoon maken. Het liefst besteed je het natuurlijk aan lekker uit eten of de kroeg, maar ja die zijn dicht. Dus als jij het type bent van geld moet rollen kun je er zo toch vanaf komen en nu maar hopen dat je er dan ook nog lol van hebt.


Aan de beurt

Hoe leuk is het als je met elkaar weer kunt ontmoeten en knuffelen, gewoon omdat jij hem al hebt gehad? Gesprekken als wanneer ben jij aan de beurt of krijg jij een beurt? Frits Wester plaatste van de week een tweet over Dolly Parton. In plaats van Jolien, Jolien, zingt zij nu Vaccin, Vaccin. Hij kwam met het voorstel om de songtekst van Willeke Alberti te wijzigen van Morgen ben ik de bruid, naar morgen krijg ik een spuit.

Diverse mannelijke politieke kopstukken hebben een eigen Telegraaf gemaakt, waarin wordt gezinspeeld dat wij het als burgers/inwoners voor het zeggen hebben. Ook melden zij dat ze er zin in hebben om mee aan de slag te gaan, lekker positief van ze ! Als grapje voor de cover wilden zij de lichamen van vrouwelijke leiders met hun hoofd erop monteren, maar daar werden zij op teruggefloten. Als vrouw had mij het wel grappig geleken als ze dit voor de luchtigheid wel hadden gedaan, maar de mannen zijn door de redactie gecorrigeerd.

De komende verkiezingen gaan eerder op de mannen tegen de vrouwen lijken, maar dan naar mijn mening wel met het verschil dat de vrouwen het over de boeg dreigen te gooien van seksisme, en de mannen eerder een humorvolle insteek nemen. Wilders riep van de week bijvoorbeeld, weg met couscous leve de gehaktbal. Of dikke pech, stem ze weg. Ook Liliane Marijnissen wist een link te leggen met humor i.v.m. het terugbrengen van de ww-uitkeringen naar 1 jaar; Dat gaat snel van doorpakken naar ... afpakken. Leuk een meer humoristische aanpak. Huidige discussies over wel of geen bloot zichtbaar in het bijzijn van je kinderen of een verplichte bedenktijd na een verkrachting kan enkel maar bedacht worden door een man. Zonder seksistisch te zijn, daar sta je als vrouw toch boven ? Jij bepaalt lekker zelf hoe jij hiermee omgaat. Tijd voor vrouwen met ballen én mannen met pit. Laat die game changer maar door komen


VS en EU zoeken oplossing handelsdispuut

Ook overzees goed nieuws, de Europese Unie en de Verenigde Staten hebben een overeenkomst gesloten om komende 4 maanden wederzijdse importtarieven te schrappen. Een mijlpaal, want het handelsconflict speelt al zo’n 17 jaar. Een mooi voorbeeld van een win-win met deze economische samenwerking. Mijlpalen zijn er om gevierd te worden en mocht je een humorische communicatie blog willen lezen over mijlpalen, klik dan hier.


Almeerse wethouders zetten in op lekker wonen in Almere en win-win voor haar inwoners

Afgelopen week lieten de Almeerse wethouders Julius Lindenbergh en Maaike Veeningen via Twitter weten dat zij graag willen bouwen maar dat zij wel kwaliteit willen voor de Almeerse inwoners. Hoera voor de wethouders ! Zij schreven een opiniestuk waarbij zij duidelijk kenbaar maken dat Almere voor haar inwoners een wensenlijstje heeft. Het kan in Almere ! Voor wie interesse heeft in het wensenlijstje volgens de wethouders, hieronder vind je de link naar het Almeerse woonartikel.

De tweet van Communicatie-expert hierover:

De tweet van Communicatie-expert over de wethouders van Almere en hun opiniestuk.


Huurder weer blij dankzij Gemeente Almere
Ook heeft de Almeerse Gemeente stappen gezet om woningeigenaren die huurders onfatsoenlijk behandelen te ondersteunen. De Gemeente heeft daarbij bijvoorbeeld voor een inwoner/huurder bemiddelt dat de echt noodzakelijke woonvoorziening voor de huurder wel werd gerealiseerd. De woningeigenaar heeft daarbij de keuze gehad om dit aan de Gemeente over te laten tegen meerkosten, of alsnog de betreffende noodzakelijke woonvoorziening voor de huurder te realiseren. Inmiddels kent Communicatie-expert een voorbeeld waarbij dit nu succesvol voor de huurder is geregeld. Een win-win voor alle betrokkenen, want de woningeigenaar heeft daarmee een tevreden huurder en met de verbetering aan de woning kan deze ook weer jaren vooruit. Ook draagt het bij aan stressvermindering en biedt het woongenot. Mooie stap Gemeente Almere, zo creëer je meerwaarde voor je inwoners. Communicatie maakt het positieve verschil !

Tot zover de positieve Coronavitamine vanuit Almere. Rest mij je een hele fijne dag te wensen, geniet ervan.

# leefnuengeniet