Vanwege de hoeveelheid spam bij het vermelden van een e-mailadres op de website, vraagt Communicatie-expert je vanuit je eigen e-mail programma een e-mail te sturen. Communicatie-expert is het beste per e-mail bereikbaar. Stuur je e-mail naar Communicatie-expert Diana Stroeven. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vraag ik je om in je e-mail op te nemen, je naam, e-mail adres, evt. telefoonnummer, je budget en je te bereiken doel. Hartelijk bedankt voor je interesse in de dienstverlening van marketing en communicatie specialist uit Almere.      

Communicatie blog – BV Nederland, de wind mee, kerstverrassing en op naar 2021

Hallo lezer van mijn communicatie blog. Je houd deze keer tijd over, want mijn blog is eens lekker kort

Zo, hij zit erop… de Kerst 2020 én bijna twee weken van onze ‘Fijne Feestdagen’ lockdown.

Vandaag hebben we Storm Bella die over Nederland raast, dus we hebben ondanks de lockdown de wind mee. Mark en Hugo kunnen tevreden zijn, want behalve een hond op straat zullen vandaag de mensen thuis blijven, dus Bella regelt voor ons daarmee gelijk een bijdrage aan de bestrijding van Covid. En ja, Bella richt inmiddels hier en daar al wat (storm) schade aan, maar ach zoveel als Corona dat tot nu toe heeft gedaan gaat haar niet lukken, dus dat is goed nieuws.

Op de valreep voor Kerst is er een Brexit deal gesloten, waarvan we de inhoud niet weten, maar waarvan Mark Rutte roept dat het geweldig nieuws is. En Hugo de Jonge die ook op de positieve tour is en nu al weet dat 2021 zeker weten een beter jaar wordt. Eindelijk klinkt er sinds tijden weer eens wat goed van deze heren.


Kerstverrassing

Kerst leende dit jaar zich om eens lekker rustig aan te doen en extra te genieten van een scrub of sopbeurt onder de douche. Maar bij ons was dat deze Kerst net even anders, koud onder de douche aangekomen, letterlijk de warme douche… koud. Dan weer vlagen van heet, koud en zo ging het iedere paar seconden door.. Alsof ze bij Vitens speciaal voor deze Kerst besloten hadden om er een Groene Kerst van te maken. Dus simpelweg geen warme douche en lekker scrubben en soppen, maar hup-wakker-worden en eronder-uit-douche. Of zouden ze bij Vitens deze Kerst een speciale milieuactivist hebben ingehuurd die voor deze ene keer vanwege Covid continu met de kraan mocht spelen… onder de noemer ho-ho-ho.


Mijn eerste Michael Kors tas
Ik weet niet wat jullie van de Kerstman hebben gehad dit jaar, maar ik ben vanaf heden de trotse bezitter van mijn eerste Michael Kors tas !


Het eerste instapmodel Michael Kors tas.

Dacht doe er even een plaatje bij. En ja, voor de kenners onder ons het is een instapmodelletje geworden… het begin is er. Communicatie maakt het positieve verschil !

Iedereen een hele fijne jaarwisseling in goede gezondheid en op naar een veel belovend 2021.

#leefnuengeniet