E-mailen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, specialist in marketing en communicatie Almere. Vanwege de hoeveelheid spam bij het vermelden van een e-mailadres op de website, vraagt Communicatie-expert je vanuit je eigen e-mail programma een e-mail te sturen. Communicatie-expert is het beste per e-mail bereikbaar. Stuur je e-mail naar Communicatie-expert Diana Stroeven. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vraag ik je om in je e-mail op te nemen, je naam, e-mail adres, evt. telefoonnummer, je budget en je te bereiken doel. Hartelijk bedankt voor je interesse in de dienstverlening van marketing en communicatie specialist uit Almere. Ga jij ook voor positiviteit en een win-win ? Communicatie maakt het verschil !


Bellen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, marketing en communicatie specialist uit Almere. Wil je telefonisch contact met Communicatie-expert Diana Stroeven - Visser,  voor een kansrijk idee, concept, een communicatie Masterclass, persoonlijke coaching of heb je een vraag over een te vergeven opdracht? Spreek dan een berichtje in of stuur een WhatsApp-je. Je kunt ook e-mailen of via het contactformulier contact opnemen. Wil jij ook het positieve verschil maken met communicatie? Laat van je horen !


Communicatie blog – BV Nederland, economische krimp, hete week en Lach je lekker ziekfonds

Communicatie-expert blogt over BV Nederland en wat opvalt in de media. Vaak gaat het over het grote geld, zoals over onze Minister van Financieën Wopke Hoekstra. Deze week kreeg Wopke te kampen met een te kort van € 68 miljard euro vanwege Corona-Covid 19. Dat wordt puzzelen voor onze Minister hoe hij denkt dat gat te gaan dichten. En dat in een week dat Nederland hoogst tropisch gemeten temperaturen meet. Wie weet of het nu Wopke te heet onder de voeten wordt of dat hij graag deze uitdaging aangaat en het probleem als sneeuw voor de zon laat verdwijnen. Het weer heeft ie in ieder geval al mee. Dus eerste meevaller kunnen we nu al noteren. Anders kun je deze nog teruglezen via eerder geschreven blogs zoals: Corona inzichten en goed nieuws , reddingsplan KLM  of  voordelen voor onze schatkist .


Les van werelds miljardairs ?

Nu kunnen wij Nederlanders misschien ook nog wel wat leren van miljardair en superbelegger Warren Buffett (89) en zakenpartner Charlie Munger (96). Met Berkshire Hathaway – hun investeringsmaatschappij of conglomeraat – hebben zij naar aanleiding van Corona hun aandelen belang (alles!) in een olieproducent van de hand gedaan en van vier grote luchtvaartmaatschappijen. Het belang in banken JPMorgan (-62%) en Wells Fargo(-25%) werden drastisch verlaagd en ook het bankbelang in Goldman Sachs wordt afgebouwd. Ook kochten zij voor bijna $600 miljoen aandelen in een goudproducent en niet in edelmetaal zelf. Als je bekend staat om te investeren in solide bedrijven die tijdelijk laag gewaardeerd zijn een teken aan de wand voor het toekomst perspectief van het glanzende metaal, dat afgelopen maanden uitzonderlijke rendementen behaalde. En dat het verschil zit in rendement op geld, daar heeft Communicatie-expert een duidelijke visie over. En die visie kan ook het verschil maken voor het grote geld en BV Nederland. Gelukkig investeren wij juist in een vliegtuigmaatschappij als KLM, en zijn wij trotse eigenaar van een aantal banken, dus Wopke zal wel iets weten wat u en ik niet weten toch?


Pensioenen en beleggen

Ook PGGM heeft met hun inleg in tandarts Curaeos hun – liever gezegd u en mijn geld - € 520 miljoen zien verdampen. Nu is dit een klein bedrag voor PGGM (en EQT die mee investeerde) en verdampt er niets als je niets verkoopt, toch wordt dit nieuws gebracht. Maar waar het u en mij juist omgaat is wat hebben dan de andere investeringen opgebracht. Als die vele malen hoger zijn, dan maken die € 520 miljoen niet uit, laat dat nu niet vermeld worden net als of de inleg in Curaeos nu wel of niet is verkocht. Een wereld van verschil, juist voor pensioen. Pensioenfonds ABP daarentegen is via pensioenuitvoerder APG voor € 300 miljoen volledig eigenaar geworden van VIA Oulets, waarvan o.a. Batavia Stad onderdeel uitmaakt. Je kunt nu als oud ambtenaar lekker bij jezelf in Batavia Stad gaan shoppen, goed voor je pensioen. En het komt met deze stap door ABP ook nog eens in Nederlandse handen. Shop ze !


Het nieuwe Lach je lekker ziekfonds
In deze hete week – hoewel, seks is nu echt even niet te doen, je bent al kletsnat voor je wat hebt gedaan en eigenlijk is dat normaliter een voordeel - blijft de maatschappij mentaal lekker bezig. Vanmorgen lees ik dat Knorr – merk van Unilever – in Duitsland de zigeunersaus in de ban doet en een naamswijziging gaat doorvoeren. Ter geruststelling, in zigeunersaus zitten geen mensen verwerkt. Van producent Mars Incorporated met de Uncle Ben’s witte rijst heb ik overigens nog niets gelezen over een naamswijziging van witte rijst. Ach het is natuurlijk wachten tot ook dat wordt aangepast, want als ‘witte’, ‘blanke’ of ‘tata’, zou dit zomaar eens anders geïnterpreteerd kunnen worden. Ben nu al benieuwd als je witte rijst bij de Chinees besteld wat dat gaat worden…..denk nasi of bami..
Oh sorry, Chinees kan natuurlijk ook al niet meer. Er is wereldwijd in Nederland nog wel een hoop werk aan de winkel, er zijn er die hebben de buik er van vol. Maar dat zal ook de reden zijn waarom zo’n beetje de hele wereld in Nederland verblijft, vergunning of niet. Gelukkig is Nederland een prachtig land en als het niet naar je zin is, dan mag je gewoon weg naar waar het beter is be our guest. Het helpt in ieder geval bij de door Den Haag gewenste 1,5 meter afstand.

Een toepasselijk oer Hollands spreekwoord luidt : Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd.
Gelukkig zijn er ook mensen die genieten van kleurrijke diversiteit van mensen, het lekkere eten, trots op je afkomst en lol om elkaars cultuur. Cultuur is ook theater en wat krijgt deze Nederlandse sector een klap van Corona, idee om hiervoor een noodnummer te openen? Het zo geheten "Lach je lekker ziekfonds" ) . Je zou er bijna positief en enthousiast van worden… maar pas op … mij even niet zoenen… veel te warm en 1,5 meter (economie) hé?

#leefnuengeniet