Vanwege de hoeveelheid spam bij het vermelden van een e-mailadres op de website, vraagt Communicatie-expert je vanuit je eigen e-mail programma een e-mail te sturen. Communicatie-expert is het beste per e-mail bereikbaar. Stuur je e-mail naar Communicatie-expert Diana Stroeven. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vraag ik je om in je e-mail op te nemen, je naam, e-mail adres, evt. telefoonnummer, je budget en je te bereiken doel. Hartelijk bedankt voor je interesse in de dienstverlening van marketing en communicatie specialist uit Almere. Ga jij ook voor positiviteit en een win-win ? Communicatie maakt het verschil !      

  Wil je telefonisch contact met Communicatie-expert Diana Stroeven - Visser,  voor een kansrijk idee, concept, een communicatie Masterclass, persoonlijke coaching of heb je een vraag over een te vergeven opdracht? Spreek dan een berichtje in of stuur een WhatsApp-je. Je kunt ook e-mailen of via het contactformulier contact opnemen. Wil jij ook het positieve verschil maken met communicatie? Laat van je horen !

Communicatie blog - BV Nederland en adempauze

Vandaag ben ik goed bezig. Ik maak mijn beste en kortste blog tot nu toe... hopelijk een keer zonder taal- en schrijffouten. Eindelijk een perfecte blog. Om even op adem te komen en ook nog zonder mondkapje.
Ik weet het, het moet niet stouter worden. Wij zijn van het "soort" genieten, lachen en lol hebben, en het mooie daarvan ..... het kan en mag op alle leeftijden - Corona of niet. Ik ben dan ook gek op grappen, een theater of een concert bezoeken. Daarom een verzoeknummertje van deze 'doos'. Den Haag geef Nederland dit weer terug, ook al is het de bekende sigaar uit eigen doos....

Dusss...gewoon (g)een communicatie blog. Omdat het kan. Hoe rijk kun je zijn?

#leefnuengeniet