E-mailen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, specialist in marketing en communicatie Almere. Vanwege de hoeveelheid spam bij het vermelden van een e-mailadres op de website, vraagt Communicatie-expert je vanuit je eigen e-mail programma een e-mail te sturen. Communicatie-expert is het beste per e-mail bereikbaar. Stuur je e-mail naar Communicatie-expert Diana Stroeven. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vraag ik je om in je e-mail op te nemen, je naam, e-mail adres, evt. telefoonnummer, je budget en je te bereiken doel. Hartelijk bedankt voor je interesse in de dienstverlening van marketing en communicatie specialist uit Almere. Ga jij ook voor positiviteit en een win-win ? Communicatie maakt het verschil !


Bellen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, marketing en communicatie specialist uit Almere. Wil je telefonisch contact met Communicatie-expert Diana Stroeven - Visser,  voor een kansrijk idee, concept, een communicatie Masterclass, persoonlijke coaching of heb je een vraag over een te vergeven opdracht? Spreek dan een berichtje in of stuur een WhatsApp-je. Je kunt ook e-mailen of via het contactformulier contact opnemen. Wil jij ook het positieve verschil maken met communicatie? Laat van je horen !


Communicatie BV Nederland, Coronavirus: Godin van gezondheid en geld

BV Nederland, het Coronavirus: Godin van gezondheid en geld

Mocht het nieuws je nog niet hebben bereikt, BV Nederland is in de ban van het Coronavirus. En ook ik ga heel origineel iets over Corona bloggen. Maar wat deze blog onderscheid is de Communicatie rondom Corona en geld. Covid-19, zoals deze griep heet die je longen bereikt.

Hoewel we allen bekend zijn met de reguliere griep, is Corona net even anders waardoor alle alarm bellen aanstaan. Kijken we naar cijfers dan wordt je, ondanks de woorden tijdens het TV-momentje van Rutte, vanzelf weer wat positiever over de situatie:

Feiten en cijfers Nederland (RIVM, GGD en Rijksoverheid) en wereldwijd op 16 maart 2020:

'Normaal' worden er zo'n 400.000 mensen besmet met griep in Nederland.
In 2017-2018 zijn er 9.400 mensen aan overleden en in 2018-2019 2.900 mensen.
Maandagavond 16 maart stond de Corona teller in Nederland op 24 doden en 1413 geinfecteerden en toch weet Rutte te vertellen dat we een groot deel van de bevolking wordt besmet. Stel dit minimaal de helft is van de Nederlandse bevolking (en dat is nog aan de voorzichtige kant) dan zou het gaan om 17 miljoen / 2 = 8.500.000 mensen alleen al in Nederland.

Wereldwijd staat de teller op ca. 148.000 geïnfecteerden (nog niet de helft van de gewone griep jaarlijks in Nederland), waarvan 39.000 in Europa. (slechts 1/10 van jaarlijkse Nederlandse griep patiënten) Totaal aantal doden ruim 1.100 wereldwijd.

Als je naar de Nederlandse cijfers kijkt, dan is het wat mij betreft toch op zijn minst opmerkelijk te noemen dat er zoveel ingrijpende maatregelen worden genomen zonder dat er cijfermatig helder is waar deze paniek nu op is gestaafd, of wat dit beleid uit eindelijk gaat kosten. Behalve uiteraard dat er een hele batterij aan deskundigen zich bezig houdt met dit onderwerp, en glashelder is dat het vooral het onbekende van het Coronavirus is, dat alle alarmbellen doet rinkelen. In plaats van de economie is nu in eens onze gezondheid op nummer 1.

Een Nederlands wijs gezegde luidt: Men lijdt het meest voor het geen men vreest... Maar als het onbekend is, hoe kun je dan wel de boodschap brengen dat een groot deel van de bevolking zal worden besmet ?


Godin Corona: geld speelt geen rol, gezondheid wel

Gelukkig maakt Corona zelf een hoop zaken onbelangrijk. Ineens is er geen zuinigheid meer van de overheid, kan er van alles wat eerst niet mocht, zoals op afstand onderwijs zonder geld slurpende ‘tussenpersonen’ en heeft minister Hoekstra al een zak met € 90 miljard klaar liggen om uit te delen en het is nog niet eens de feestmaand december. Ook is er volgens Ministerie van Sociale zaken (16 maart 19:00 uur) al door 30.000 bedrijven en voor ongeveer 500.000 werknemers werktijdverkorting aangevraagd. Deze stap van de werkgevers zorgt er wel voor dat werknemers in die periode hun eigen ww-rechten aanspreken in het voordeel van de werkgever. Maar goed, kniesoor die zich daar nu druk om maakt, eerst Corona maar eens onder controle hebben. Ook mag je nu wel eens je verplichte kantinedienst laten schieten, want de sportclubs zijn dicht. En even hoef je je ook geen zorgen te maken of je wel een genoeg sociaal leven leidt, want je mag je tijdelijk met goedkeuring van hogere hand als een kluizenaar terug trekken. Tot dus ver alleen maar Corona voordelen. De meeste Nederlanders sparen en doen niet aan beleggen, dus die hoeven vanwege de wereldwijde Coronacrisis zich nu geen zorgen te maken over de dieprode beurscijfers of over negatieve rente op ons spaargeld en onze pensioengelden. Ook lost Corona nu al het klimaat probleem voor ons op, de boeren zijn te druk met eten produceren in plaats van te protesteren, de vliegtuigen staan aan de grond en op de wegen zijn nog maar een handje vol auto’s te vinden, dus voilà de uitstoot vermindering en de borden aanpassing op de Nederlandse wegen zijn nu al een gebleken succes.

Ik kan niet wachten om te horen hoe BV Nederland, maar ook Europa, na de overwinning op Godin Corona een stuk vriendelijker, leuker en betaalbaarder is geworden.