Communicatie-expert en
de eigen werkmethode

Communicatie-expert ontwikkelde speciaal een eigen effectieve en efficiënte werkmethode: BIG STAR©

Communicatie-expert, specialist in industriële marketing en communicatie brengt bijna 30 jaar marketing en communicatie ervaring mee. Op basis van jarenlange ervaring ontwikkelde Diana Stroeven een eigen werkmethode om zo effectief en efficiënt mogelijk te kunnen omgaan met de factor tijd, budgetbewaking en inzet op resultaat. Hoewel dit uiteraard veelal ook te maken heeft met een goede inventarisatieslag en inzicht in het hoofddoel is van de inzet en wat het mag kosten of het beschibare budget hiervoor is. Daarnaast is de methode een mede ontstaan om speciaal een maatschappelijke bijdrage te leveren als het gaat om opdrachten die Communicatie-expert verzorgt voor bedrijven en (semi)overheid. Dit tevens om o.a gemeente en gemeenteinstellingen zoveel mogelijk waar voor hun geld te leveren. Daarmee werken zij gerichter, wordt gewerkt aan daar waar mogelijk een terugverdientijd, maar vooral aan het beperken van tijdverspilling en onnodige verspilling van Belastinggelden.  

Met de ontwikkelde Communicatie-expert werkmethode BIG STAR ©, is het mogelijk om snel en effectief knopen door te hakken, mits duidelijk gesteld is wie er de eindstem heeft bij het vast te stellen uitgangspunt om het gewenste doel te realiseren.

BIG STAR © staat voor:


Budget/Burger/BoodschapWerkmethode BIG STAR© van Communicatie-expert, specialist in marketing en communicatie in Almere. Speciaal ontwikkelde werkmethode op basis van jarenlange ervaring in communicatie en marketing, om effectief knopen door te hakken om het beoogde uitgangspunt te realiseren.
Inventarisatie/ Initiatief
Gewenste situatie/Geld
Samen/ Stilstaan
Toekomstig doel
Actie
Realisatie doel

Behalve de speciaal ontwikkelde werkmethode, biedt Communicatie-expert ondersteuning bij het realiseren van veranderingen in het ICT bedrijfsprocesof denkt graag mee bij het ontwikkelen van kansrijke ideeën of concepten.


Durf jij het binnen jouw domein of organisatie aan om met BIG STAR © te werken en op je gewoon op jouw doel af te gaan? Dit om samen met Commuicatie-expert te werken aan een beproefde werkmethode, die Nederland een beetje mooier maakt en zo te werken aan een win-winsituatie?

Wil je weten waar Communicatie-expert voor staat met haar missie en visieof wil je direct aan de slag? Neem dan contact met ons op.