Vanwege de hoeveelheid spam bij het vermelden van een e-mailadres op de website, vraagt Communicatie-expert je vanuit je eigen e-mail programma een e-mail te sturen. Communicatie-expert is het beste per e-mail bereikbaar. Stuur je e-mail naar Communicatie-expert Diana Stroeven. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vraag ik je om in je e-mail op te nemen, je naam, e-mail adres, evt. telefoonnummer, je budget en je te bereiken doel. Hartelijk bedankt voor je interesse in de dienstverlening van marketing en communicatie specialist uit Almere.      

Communicatie-expert, Twitter, Tweets cultuur sector en OCW

Als theaterliefhebber reageert Communicatie-expert graag om een positieve bijdrage te leveren.
Gefeliciteerd met deze mijlpaal en het investeren in mensen.

Communicatie-expert die tweet over de cultuur sector en het positieve verschil dat communicatie kan maken. Aangezien de cultuur sector valt onder het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap - OCW, twittert Communicatie-expert hier ook  over. Er is resultaat voor de sector. Er is geluisterd en actie genomen en dat is waar het om gaat.


Communicatie-expert, Twitter en Tweet CJIB
Als reactie op Veldhuis en Kemper heeft Communicatie-expert getweet met een link naar de communicatie blog over adempauze.

Als reactie op de Tweet van Veldhuis en Kemper heeft Communiicatie-expert getweet. Heb je zelf geen Twitter, dan kun je toch meekijken wat er getweet is door Communicatie-expert.


Communicatie-expert, Twitter en Tweets

Communicatie-expert heeft een nieuwe tweet en blog geplaatst over het onderwerp rendement op geld en het CJIB. Meer hierover lezen? Ik ga hier uitgebreid op in op mijn communicatie blog.

Tweet van Communicatie-expert over rendement CJIB.


Twitter en Tweets

Communicatie-expert maakt graag het positieve verschil en dat begint met communicatie. Communicatie-expert Diana Stroeven is daarom met Twitter gestart om de ervaringen te delen. Dat het maar mag bijdragen aan een positief effect en resultaat . Met communicatie kun je meer bereiken dan je denkt. Maak jij al het positieve verschil hierin ?

Gezien de missie en visie van Communicatie-expert en de schoolsoap en nachtmerrie van ons gezin in rustig vaarwater gaat komen, komt er wat lucht om mee te gaan met de tijd en wat actiever te worden op Social Media. Communictie-expert is daarom gestart met Twitteren en heeft een Tweet geplaatst. En naar aanleiding van de zege van onze Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport ( VWS), Hugo de Jonge, een Tweet antwoord geplaatst. Communicatie-expert maakt graag het positieve verschil en gebaseerd op eigen ervaringen en eigen onderzoek in de gezondheidszorg in Almere, verdient dit gewoon meer aandacht. Twitteren met een doel.

Benieuwd wat Communicatie-expert de komende tijd twittert ?
Hieronder vindt je de link naar het Twitter account.