Communicatie-expert, Twitter en Tweet CJIB
Als reactie op Veldhuis en Kemper heeft Communicatie-expert getweet met een link naar de recente blog over adempauze.

Als reactie op de Tweet van Veldhuis en Kemper heeft Communiicatie-expert getweet. Heb je zelf geen Twitter, dan kun je toch meekijken wat er getweet is door Communicatie-expert.


Communicatie-expert, Twitter en Tweets

Communicatie-expert heeft een nieuwe tweet en blog geplaatst over het onderwerp rendement op geld en het CJIB. Meer hierover lezen? Ik ga hier uitgebreid op in op mijn communicatie blog.

Tweet van Communicatie-expert over rendement CJIB.


Twitter en Tweets

Communicatie-expert maakt graag het positieve verschil en dat begint met communicatie. Communicatie-expert Diana Stroeven is daarom met Twitter gestart om de ervaringen te delen. Dat het maar mag bijdragen aan een positief effect en resultaat . Met communicatie kun je meer bereiken dan je denkt. Maak jij al het positieve verschil hierin ?

Gezien de missie en visie van Communicatie-expert en de schoolsoap en nachtmerrie in rustig vaarwater gaat komen, komt er wat lucht om mee te gaan met de tijd en wat actiever te worden op Social Media. Communictie-expert is daarom gestart met Twitteren en heeft een Tweet geplaatst. En naar aanleiding van de zege van onze Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport ( VWS), Hugo de Jonge, Tweet antwoord geplaatst. Communicatie-expert maakt graag het positieve verschil en gebaseerd op eigen ervaringen en eigen onderzoek in de gezondheidszorg in Almere, verdient dit gewoon meer aandacht. Twitteren met een doel.

Benieuwd wat Communicatie-expert de komende tijd twittert ?
Hieronder vindt je de link naar het Twitter account.