Vanwege de hoeveelheid spam bij het vermelden van een e-mailadres op de website, vraagt Communicatie-expert je vanuit je eigen e-mail programma een e-mail te sturen. Communicatie-expert is het beste per e-mail bereikbaar. Stuur je e-mail naar Communicatie-expert Diana Stroeven en geef daarbij aan dat het gaat om Droomfonds.. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vraag ik je om in je e-mail op te nemen, je naam, e-mail adres, evt. telefoonnummer, je budget en je te bereiken doel. Hartelijk bedankt voor je interesse in de dienstverlening van marketing en communicatie specialist uit Almere. Ga jij ook voor positiviteit en een win-win ? Communicatie maakt het verschil !

Wil je telefonisch contact met Communicatie-expert Diana Stroeven - Visser, over Droomfonds en communicatie ?Of voor een kansrijk idee, concept, een communicatie of marketing Masterclass over kwaliteit leveren en communicatie, persoonlijke coaching of heb je een vraag over een te vergeven opdracht ? Spreek dan een berichtje in of stuur een WhatsApp-je. Je kunt ook e-mailen of via het contactformulier contact opnemen. Wil jij ook het positieve verschil maken met communicatie? Hoor ik je?Schoolveteraan, het boek van een moeder die toe ziet hoe haar zieke kind juist de dupe wordt van het Passende Onderwijs in plaats van juist geholpen. Schoolveteraan het boek dat momenteel wordt geschreven door Diana Stroeven, communicatie- en marketing expert , maar vooral moeder. Ontwerp van de cover van het boek Schoolveteraan: Erik Roukens, Groove Graphics.

Schoolveteraan


Naast marketing en communicatie-expert is Diana Stroeven, moeder en auteur van het te schrijven boek Schoolveteraan

Schoolveteraan vertelt het verhaal over haar gezin dat met een ziek kind juist gedupeerd wordt door het Nederlandse (niet) Passende Onderwijs in plaats van geholpen. Tel daarbij op een haantje van een teamleider van het Almeerse, groene vmbo, waarbij de persoonlijke vete om grip op het gezin te krijgen het wint van zijn professionaliteit om hun kind te helpen. Dit met directe schade voor de opleiding en het welzijn van ons kind.

Gezondheid van het kind en het gezin wordt ondergeschikt gemaakt aan te voldoen aan de leerplicht wet. Alsof het leven van hun zoon afhangt van een diploma worden alle hulptroepen ingezet - zelfs het achterdochtige en door wantrouwen gevoede Veilg Thuis - en wordt over de menselijke maat, de wet en kinder- en mensenrechten net als bij de Belastingtoeslagen affaire heen gestapt.

Dat daarbij het welzijn en de gezondheid van hun kind, maar ook het hele gezin zowel fysiek én mentaal geweld wordt aangedaan en daarmee in de laatste plaats in het belang van hun kind wordt gediend wordt niet gehoord.

Communicatie-expert gaat het boek Schoolveteraan in eigen beheer uitgeven.

Zie voor meer informatie over het boek de website: Schoolveteraan