Communicatie-expert heeft onder het label marketing-expert haar marketing activiteiten onder gebracht. Marketing-expert beheerst de vaardigheden als maken van het strategische marketingplan schrijven, bijsturen, uitrollen, bewaken, marketing budget en planning beheren  en bewaken. Maar ook Website- en domeinnamenbeheer, content marketing, UX-design, e-mail marketing, SEO, PR en advertentiecampagnes, Open huisdagen, huisstijl bewaking, internationale beursdeelnames, strategisch business partner bij overnames, fusies daar waar bedrijfsculturen ver uit elkaar liggen en verbinding zoeken is marketing-expert ervaringsdeskundige.

Marketing en communicatie-expert oprichter en eigenaar Diana Stroeven,

Marketing-expert is onderdeel van Communicatie-expert.nl, specialist op het gebied van marketing en communicatie uit Almere. Marketing-expert biedt vakkundige, strategische en doelgerichte communicatie en marketing ondersteuning.

Marketing en communicatie-expert

Marketing-expert is onderdeel van Communicatie-expert en behoort tot een van de kansrijke ideeën en concepten van oprichtster Diana Stroeven. Met 30 jaar ervaring rekent Diana zich tot een van dé marketing- en communicatie specialisten van Nederland, waarbij analytische vermogen en helicopter view, positiviteit, enthousiasme, creativiteit en inzichten zeer onderscheidend zijn.

Wie voor marketing-expert kiest voor vakkundig, strategisch en doelgerichte communicatie en marketing. Daar waar resultaat gerichtheid, kosten en tijdsturing focus vraagt. En vooral waar win-win situaties met marketing en communicatie het positieve verschil kunnen maken !

Ontwikkeling van kansrijke ideeën en concepten door helicopter view en 30 jaar marketing en en communicatie expertise

Marketing- en communicatiebeleid bepaling, campagne ontwikkeling en uitdragen (intern en extern);

Kwaliteitsmanagement, werkwijze en certificering;

Schrijven van marketing- en communicatieplannen, budget- en domeinnamenbeheer;

Bedrijfsdatabase nieuw opzetten of aanbrengen van verbeteringen en digitaliseringsprocessen t.b.v. marketing, sales en communicatie, huisstijl implementaties in de technische en achterliggende ICT documenten

Bedrijfsanalyse zoals prijscalculaties, klantanalyse na overname of faillissement, kostprijscalculaties, certificering, database mogelijkheden, innovatie en empathische bruggenbouwer bij verschillende bedrijfsculturen ;

Websites van technische tot gebruikerstoepassingen en -eisen, teksten schrijven, huisstijl tot ‘live’ gang tot url-beheer, zoekmachine-optimalisatie en –marketing;

Beursdeelnames (nationaal en internationaal), standbouw en –ontwerp, traffic, beursteam aansturing, rapportages en sales opvolgingstrajecten, PR en woordvoering.


Marketeer met creatief talent

Diana Stroeven – meisjesnaam Visser - heeft sinds 1986 de bewuste keuze gemaakt richting het communicatievak. Hoewel leergierig, vond haar creatieve mind het niets om verplicht in de schoolbanken te zitten, terwijl het reclamevak riep. Zij wilde mooie dingen maken. Als 14-jarige won zij de hoofdprijs van de 5-Star ontwerp prijsvraag van de Hitkrant en behoorde op haar 15de tot de finalisten van een Jeans ontwerpwedstrijd voor het merk Levi Strauss. Ook op school wordt haar creatieve talent herkent en in 5 Havo van het Van der Waals Lyceum in Amsterdam ontvangt zij in 1987 de cultuur en sportprijs - een persoonlijkheidsprijs - in haar studiejaar.Pionieren, PR, marketing en communicatie in het bloed

In de jaren negentig stapt zij over van de Zondagskrant om mee te pionieren bij de Nederlandse uitgave van het Amerikaanse Weekly World News. De spraakmakende uitgave haalt een eigen seizoenitem bij Catherine Keyl in de Vijf-uur-show van RTL en weet het tot de talkshow van Sonja Barend te halen. Met de hands-on metaliteit helpt zij mee op de traffic afdeling, bij het redactieteam en bij de vormgeving om het verschil te maken met de uitstraling van de titel.

Naast haar fulltime baan, kiest zij voor de flexibiliteit van LOI om op het gebied van PR , recalme, media en communicatie diverse diploma’s te behalen. Als verkoopsucces van het pioniersblad ondanks de enorme publiciteitsgolf in Nederland uitblijft, maakt zij de overstap naar vakbladen op het gebied van fotografie, interieur, giftshops, fietsmarkt, mannenmode en schoenen en werkt daar o.a. met Sander de Kramer, toen nog geen BNN-er.

Nima marketing A en B

Na jaren vakbladenavontuur kiest Diana voor het marketingvak in de industriële, business -to - business. Een schot in de roos, zij behaald haar benodigde NIMA marketing diploma’s, terwijl bij familiebedrijf en verpakkingsgroothandel Dekker Packaging in Almere marketingfuncties worden bekleed, waarvan de laatste als marketing- en sales coördinator. Zij is hier de verbindende factor tussen de drie verschillende takken van het verpakkingsbedrijf ( verpakkingsproducten, verpakkingsmachines en service op de machines) en legt een brug met de Belgische vestiging, om de cultuurverschillen te verbinden en de te volgen strategische marketing koers verder te versterken.

Digitalisering marketing en communicatie vak

Bij Dekker Packaging zet Diana al in 2004 een waardevolle technische, klant-, marketing- en communicatiedatabase op alle bedrijfsonderdelen op het gebied van verpakkingen: machines, materialen en service. Deze actviteiten worden gelijk al gedigitaliseerd in de vorm van een digitale én gedrukte verpakkingscatalogus. Waarbij de database gelijk wordt voorbereid op on line business via de website die de stargeische positie van het bedrijf verder moet verstevigen.

Website- en domeinnamen beheer, content marketing, UX-design, e-mail marketing, SEO, PR, imago en advertentie campagnes, Open Huisdagen, beursdeelnames, marketing- planning, -strategie en -budget vallen onder haar verantwoordelijkheid.

Marketing carrière

Met behalen van de bedrijfsdoelen bij Dekker Packaging, wordt het bedrijf overgenomen door Antalis. Toe aan een nieuwe uitdaging maakt zij de overstap naar chemisch technisch dienstverlener Multinal Group als marketing manager. Hier worden effectief de marketing- en communicatie activiteiten de nationale en internationale positie van het bedrijf verstevigd en in 2011 wordt Diana Commercieel Directeur binnen de hele Multinal Group. , Binnen deze functie kent het bedrijf een enorme omzetgroei, n groei in naamsbekendheid in o.a. de Nederlandse maakindustrie en internationale cruise sector.
Dankzij de naamsbekendheid doet het bedrijf diverse overnames en bereidt fors met Nederlandse vestigingen uit.

Opleider van marketing en communicatie-expert :

Marketeer in hart en nieren Dinana Stroeven die haar NIMA diploma Marketing A en B bij het NIMA instituut behaalde.

NIMA certified SDP Digital Senior Professional titel ligt bij het NIMA momenteel voor.NIMA certified SMP Senior Marketing Professional titel ligt bij het NIMA momenteel voor.NIMA certified SCP Senior Communication Professional titel ligt bij het NIMA momenteel voor.Register Marketeer van het NIMA . Deze persoon titel ligt bij het NIMA momenteel voor.


Burn-out met extra's

Jarenlange, tomeloze inzet eist zijn tol en Diana wordt getroffen door een zeer ernstige burn-out en aansluitend volgen privé nog meer gezondheidstegenslagen in haar gezin. Tijd voor andere keuzes.

Vooral omdat het gezin dreigt te worden geclaimd door het voortgezet en passende onderwijs in Almere. Deze affaire resulteert in het boek in wording Schoolveteraan.


Communicatie- en marketing expert met missie en visie

In 2019 besluit Diana Stroeven met Communicatie-expert in te zetten op zelfstandig ondernemerschap, waarbij flexibiliteit wordt ingezet als kracht. Met een duidelijke missie en visie. Er worden diverse nieuwe avonturen opgestart zoals het bedrijf all3, met een webshop voor de moestuin. Samen met haar zoon wordt koers gezet op positiviteit, succes en win-win. Lees hier meer over het all3 project.

Groen en moestuin specialist all3 in Almere richt zich op tuin klussen op het gebied van de moestuin, maar ook op groen onderhoud  bij speciale groenprojecten zoals de Floriade, B2B ondersteuning, aanleg van moestuinen voor VVE's, bij woning nieuwbouwprojecten.all3, groen en moestuin specialist in Almere.