Vanwege de hoeveelheid spam bij het vermelden van een e-mailadres op de website, vraagt Communicatie-expert je vanuit je eigen e-mail programma een e-mail te sturen. Communicatie-expert is het beste per e-mail bereikbaar. Stuur je e-mail naar Communicatie-expert Diana Stroeven en geef daarbij aan dat het gaat om Droomfonds.. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vraag ik je om in je e-mail op te nemen, je naam, e-mail adres, evt. telefoonnummer, je budget en je te bereiken doel. Hartelijk bedankt voor je interesse in de dienstverlening van marketing en communicatie specialist uit Almere. Ga jij ook voor positiviteit en een win-win ? Communicatie maakt het verschil !

Wil je telefonisch contact met Communicatie-expert Diana Stroeven - Visser, over Droomfonds en communicatie ?Of voor een kansrijk idee, concept, een communicatie of marketing Masterclass over kwaliteit leveren en communicatie, persoonlijke coaching of heb je een vraag over een te vergeven opdracht ? Spreek dan een berichtje in of stuur een WhatsApp-je. Je kunt ook e-mailen of via het contactformulier contact opnemen. Wil jij ook het positieve verschil maken met communicatie? Hoor ik je?Droomfonds het nieuwe en hartverwarmende fonds van en voor Nederland. Droomfonds is een nog verder te ontwikkelen fonds en positieve initiatief van Communicatie-expert oprichter Diana Stroeven

Droomfonds* : het hartverwarmende fonds van en voor Nederland

Droomfonds is een maatschappelijk initiatief van Communicatie-expert. Doel van het fonds is hoe klein of groot ook het gebaar is, het fonds is hartverwarmend van en voor Nederland. Het initiatief van Diana Stroeven, met roots in de marketing en communicatie om het unieke en hartverwarmende van Nederland te laten zien. In plaats van te focussen op wat niet goed gaat, op wat er wel goed gaat, maar vooral ook om de menselijke kant te laten zien. Derde kwartaal 2022 verwacht Communicatie-expert meer nieuws en informatie te geven over dit nieuwe, nog verder te ontwikkelen Nederlandse maatschappelijke initiatief.

Lees ook de Communicatie blog van Communicatie-expert die het positieve verschil maakt.

Communicatie maakt het positieve verschil volgens Communicatie-expert, specialist in marketing en communicatie in Almere. Met het Droomfonds zal Diana Stroeven  dit initiatief kracht bijzetten.