Droomfonds het nieuwe en hartverwarmende fonds van en voor Nederland. Droomfonds is een nog verder te ontwikkelen fonds en positieve initiatief van Communicatie-expert oprichter Diana Stroeven

Droomfonds* : het hartverwarmende fonds van en voor Nederland

Droomfonds is een maatschappelijk initiatief van Communicatie-expert. Doel van het fonds is hoe klein of groot ook het gebaar is, het fonds is hartverwarmend van en voor Nederland. Het initiatief van Diana Stroeven, met roots in de marketing en communicatie om het unieke en hartverwarmende van Nederland te laten zien. In plaats van te focussen op wat niet goed gaat, op wat er wel goed gaat, maar vooral ook om de menselijke kant te laten zien. In november 2020 verwacht Communicatie-expert meer nieuws en informatie te geven over dit nieuwe, nog op te richten Nederlandse maatschappelijke initiatief.

Communicatie-expert heeft zelf de aftrap gegeven met het Droomfonds door een samenwerking aan te gaan met de MVO tak van Almere City. Meer nieuws volgt binnenkort (update datum: 21-09-2020)

Lees ook de Communicatie blog van Communicatie-expert die het positieve verschil maakt.

Communicatie maakt het positieve verschil volgens Communicatie-expert, specialist in marketing en communicatie in Almere. Met het Droomfonds zal Diana Stroeven  dit initiatief kracht bijzetten.