Communicatie-expert start online promotiecampagne Almere Deze Week en Almere Zaken : Communicatie blog onder de aandacht

Klik op deze banner voor de nieuwste versie van de Communicatie blog van Communicatie-expert te komen. De Communicatie blog gaat over BV Nederland, actualiteit, humor van Communicatie en marketing specialist Diana Stroeven.

Online promotie campagne van Communicatie-expert om de communicatie blog onder aandacht te brengen.


Communicatie maakt het positieve verschil

Communicatie-expert vindt dat je met communicatie het positieve verschil maakt. Diana Stroeven, oprichter van Communicatie-expert heeft een wekelijkse communicatie blog waarin actuele onderwerpen over BV Nederland, geld, de zorg, onderwijs, positieve berichten en humor aanbod komen. Vooral de humor blogs over Corona en mondkapjes zijn populair. Ook heeft de Almeerse met Communictaie-expert een duidelijke missie en visie.

Om de Communicatie blog meer onder de aandacht te brengen zijn er hulptroepen ingezet om de blog te posten op diverse social media kanalen - waarbij een Master studente Communicatie- en informatiewetenschappen Communicatie-expert ondersteunt - en waarbij regionaal geïnvesteerd wordt in de lokale media met een online promotiecampagne op de website van Almere Deze Week en Almere Zaken. Hieronder een indruk van de websites van deze media waar de campagne loopt. Het kan in Almere, zie ook de projecten en positieve nieuws pagina !

Voor de Almeerders en andere lezers onder ons, wellicht heb je de banners al voorbij zien komen?

Communicatie-expert met een promotie campagne op Almere Zaken.Communicatie en promotie campagne van Communicatie-expert op de website van Almere Deze Week.


Communicatie-expert timmert met de communicatie campagne actief aan haar naamsbekendheid en aan haar communicatie blog.


Lekker positief nieuws ? Lees dan eens de positieve corona communicatie blog.

Communicatie maakt het positieve verschil !