Vanwege de hoeveelheid spam bij het vermelden van een e-mailadres op de website, vraagt Communicatie-expert je vanuit je eigen e-mail programma een e-mail te sturen. Communicatie-expert is het beste per e-mail bereikbaar. Stuur je e-mail naar Communicatie en marketing specialist Diana Stroeven. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bij de ondersteuning van het afgeven van consultancy tarieven vraag ik je om in je e-mail op te nemen, je naam, e-mail adres, evt. telefoonnummer, je budget en je te bereiken doel. Hartelijk bedankt voor je interesse in de communicatie dienstverlening van marketing en Communicatie expert Almere. Ga jij ook voor positiviteit en een win-win in jouw communicatie ? Top, communicatie maakt het positieve verschil !


Wil je telefonisch contact met Communicatie-expert over consultancy tarieven ? Spreek dan een berichtje in of stuur een WhatsApp-je. Je kunt ook e-mailen ( zie mailadres links bovenaan op de pagina) of via het contactformulier contact opnemen. Wil jij ook het positieve verschil maken met communicatie ? Ik hoor je graag !


Project nieuws van Communicatie-expert :
all3 groen en moestuin specialist Almere

Moestuin specialist all3 heeft een moestuin webshop. all3 groen en moestuin specialist Almere verzorgt groen onderhoud, tuinschoonmaak, project support, snoeien en aanplanten van bomen, planten en struiken, moestuin aanleg en moestuin onderhoud.

all3 is sinds kort een nieuwe en toetredende speler op de Almeerse markt.

all3 biedt het vakkundig aanleggen van moestuinen en moestuin onderhoud voor nieuwbouwprojecten, stadstuinen of op de volkstuin zelf. Ook is all3 in te huren voor diverse groen onderhoud zoals snoeien en aanplanten van bomen, struiken, gewassen of algeheel project support. Met de moestuin webshop biedt all3 daarnaast de mogelijkheid om direct opmaat in te spelen op de wensen bij de moestuin aanleg en het groen en moestuin onderhoud van haar klanten: (semi)overheid, zakelijke en de particuliere markt.

all3 groen en moestuin specialist is voor dit honk- en softbal seizoen een partnership met Baseball en softball Club BSC Almere 90 aangegaan en wil daarmee een win-win situatie creëren door met haar bijdrage het positieve verschil te maken.

Meer weten over de dienstverlening van groen en moestuin specialist all3 ?

Gelijk moestuin artikelen bestellen in de webshop?
Klik op deze link voor shoppen in de moestuin webshop of scan onderstaande QR code:

all3 groen en moestuin specialist Almere verzorgt groen onderhoud, tuinschoonmaak, project support, snoeien en aanplanten van bomen, planten en struiken, moestuin aanleg en moestuin onderhoud.


all3 en Communicatie-expert zijn business partners.