Nieuws van Communicatie-expert :
all3 groen en moestuin specialist Almere

all3 voor groen beheer en onderhoud van bedrijventerreinen, VVE's van appartementen complexen, ondersteuning in de tuin voor verwijderen van onkruid, snoeiwerkzaamheden en bladval.

Het jonge en dynamische Almeerse groen beheer bedrijf all3 richt zich met haar groen onderhoud op een nette en verzorgde uitstraling van gebouwen van Vve’s en bedrijventerreinen. Aanplanten van nieuwe (fruit) bomen en planten, onkruid verwijderen en snoeiwerkzaamheden, allemaal draagt het bij aan een verzorgde groene uitstraling. Behalve groen beheeractiviteiten is all3 projectmatig inzetbaar en beschikt over een Pontifex certificering. De groene webshop met o.a. moestuinzaden en elektrisch accu tuingereedschap maakt de dienstverlening van all3 compleet.

all3 groen onderhoud, groen beheer , groen en moestuin specialist Almere verzorgt groen onderhoud, tuinschoonmaak, project support, snoeien en aanplanten van bomen, planten en struiken, moestuin aanleg en moestuin onderhoud. all3 Groen beheer.

all3 groen beheer en moestuin specialist is heeft ook dit honk- en softbal seizoen weer een partnership met Baseball en softball Club BSC Almere 90 aangegaan. all3 wil daarmee een win-win situatie creëren door met haar bijdrage het positieve verschil te maken.

Meer weten over de dienstverlening van groen beheer en moestuin specialist all3 ?

all3 en Communicatie-expert zijn business partners.

all3 is exclusief online verkooppunt van het boek Schoolveteraan .