Opiniestuk Onderwijsblad AOb januari 2023

Diana Stroeven , eigenaresse van Communicatie-expert, met een opiniestuk over communicatie en het recht op onderwijs voor haar kind. Diana schreef het boek Schoolveteraan . Communicatie-expert is de uitgever.

Onderwijsblad van AOb, hartelijk bedankt voor de publicatie.

Communicatie-expert Diana Stroeven met opiniestuk in het Onderwijsblad van AOb, januari 2023. Het onderwijsblad is een uitgave van AOb, de Onderwijsvakbond. AOb publiceert in haar Onderwijsblad een opiniestuk van Diana Stroeven.


2023 start met nieuw logo

Communicatie-expert heeft een nieuw logo ! Dit is 'm geworden :

Nieuw logo Communicatie-expert heeft er zin in ! Na de stap van boekenuitgever wordt momenteel het nieuwe logo van Communicatie-expert geimplementeerd. Wij zijn er ontzettend blij mee en dat zult u gaan weten ook, haha. Dit is 'm.  Het nieuwe logo van Communicatie-expert  Ontwerp: Groove Graphics Erik Roukens, die ook de cover van het boek Schoolveteraan verzorgde.


Ontwerp: Erik Roukens | Groove Graphics


Boek Schoolveteraan vers van de pers

Marije Dunnebier, eigenaar van Dunnebier, samen met auteur Diana Stroeven en haar eerste boek . Prachtig gedrukt, wij zijn er trots op!

Marije Dunnebier en Diana Stroeven, auteur en via Communicatie-expert uitgever van het  boek Schoolveteraan

Communicatie-expert wordt uitgever van

Boek Schoolveteraan

Communicatie-expert uitgever van boek Schoolveteraan, Survival van niet Passend Onderwijs. Een boek over een waargebeurd verhaal met niet Passend Onderwijs dat eindigt in een Survival. Iets dan onnodig was geweest als er goed zou zijn gecommuniceerd. Dit begint met wederzijds respect, acceptatie en communicatie, de expertise van de auteur Diana Stroeven, tevens de moeder van Schoolveteraan. Communicatie-expert  Diana Stroeven debuteert met het boek Schoolveteraan als auteur.

Sponsor BSC Almere

Als partner van honk- en softbal vereniging BSC Almere wordt het meidentalenten softbalteam met o.a. sportkleding gesponsord.
Foto's Jos Jacobs

Het Almeerse BSC meidenteam, de toppers van Communicatie-expert.

Sienna Boelens gescout
Team NL | IT Status | Top !

Nieuw logo

Communicatie-expert heeft er zin in ! Na de stap van boekenuitgever wordt momenteel het nieuwe logo van Communicatie-expert geimplementeerd. Wij zijn er ontzettend blij mee en dat zult u gaan weten ook, haha. Dit is 'm.

Het nieuwe logo van Communicatie-expert

Ontwerp: Groove Graphics Erik Roukens, die ook de cover van het boek Schoolveteraan verzorgde.

Adoptie spiegel Depot Boijmans Van Beuningen

Communicatie-expert heeft een spiegel adopteert op het Rotterdamse Depot Boijmans Van Beuningen. Het gaat om een spiegel van het eerste publieke toegankelijke kunstdepot ter wereld. Het depot huisvest zo’n 150.000 kunstwerken met een waarde van ca. € 8 miljard. In plaats van de kunstwerken achter gesloten deuren op te bergen, is het voor publiek toegankelijk gemaakt. Met de komst van het depot heeft Nederland er een wereldattractie bij. Communicatie-expert vindt het mooi dat zij heeft kunnen bijdragen aan de bouw van dit prachtige project door een spiegelpaneel te adopteren. Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal Boijmans Van Beuningen. Positieve boost.

Adoptie van spiegelpaneel van eerste publieke toegankelijke kunstdepot ter wereld. Ontwerp Francine Houben. Boijmans Van Beuningen Depot . Nederland is er een wereldattractie rijker mee ! Verheugd dat Communicatie-expert heeft kunnen bijdragen.

Nieuw label Groove Graphics Weesp

In 2019 nog ondernemers van het Jaar in Weesp. Communicatie-expert mocht hun ondersteunen een nieuw label te introduceren :

Identity Carwrap

Met Identity Carwrap start Groove Graphics een nieuw avontuur door naast de business-to-business markt, ook de consumentenmarkt te bedienen. Groove speelt daarmee in op de consumententrend, waarbij de komende jaren het vormgeven van de eigen identiteit een belangrijke rol gaat spelen. Met het naar eigen smaak professioneel laten wrappen van een auto, boot of motor biedt Groove nu dus ook creatieve meerwaarde aan de consument.

Het enthousiaste team van Identity Carwrap