Missie en visie van Communicatie-expertPortret foto van Diana Stroeven, genomen door vakfotograaf Peter Vincent. Diana is oprichter en eigenaar van Communicatie-expert, oprichter van start-up Kanzrijk, Droomfonds en business partner bij all3, groen en moestuin specialist Almere. Diana schrijft momenteel het boek Schoolveteraan om het verhaal te vertellen dat ten grondslag heeft gelegen aan de missie van Communicatie-expert. Daarnaast is haar visie: vertrouwen.

Communicatie maakt het positieve verschil

Communicatie expert heeft een communicatie blog over actuele onderwerpen met als uitgangspunt positiviteit en win-win. Communicatie-expert ziet kansen om met communicatie een positieve bijdrage te leveren. Gewoon Nederland een stukje mooier maken. Hoe ? Met positieve communicatie en marketing expertise.

Communicatie-expert streeft ernaar zoveel mogelijk te genieten van het leven, welzijn en levensvreugde , en jij ?

NIMA Communication Senior Professional. Deze persoonstitel ligt momenteel voor bij NIMA .voor. Communicatie maakt  het positieve verschil.  Communicatie-expert heeft ruim 30 jaar ervaring op het gebied van marketing en communicatie.NIMA Marketing Senior Professional, deze persoonstitel ligt  momenteel voor bij NIMA . Passie voor het marketing vak.NIMA Digital Senior Professional, deze persoonstitel ligt bij NIMA , instituut voor marketing voor. Communicatie-expert heeft haar vak gebied marketing en communicatie aan de wieg gestaan van de digitalisering van haar vak gebied. En vooral ook de enorme kansen die digitalisering het communicatie en marketing vak heeft gebracht. Prachtig om te ervaren en te zien.Nima register marketeer, ook deze marketing titel ligt bij NIMA voor. Marketing is kansen zien, marketing is wereldwijd toepasbaar en grenzeloos.

Ontstaan van de missie van Communicatie-expert

Communicatie maakt het positieve verschil

Mijn naam is Diana Stroeven , oprichter van Communicatie-expert.
Omdat mijn kind chronisch ziek werd belandde mijn gezin in het Nederlandse niet Passend Onderwijs. Vol verbazing heb ik met mijn NIMA marketing en communicatie expertise ervaren hoe angst en/of verantwoordelijkheidsgevoel richting leerplicht en onderwijsinspectie, zwaarder weegt dan het welzijn van kinderen en zelfs het hele gezin. Tel daarbij op een 'zorgen' en negatieve mindset waarbij het woordje 'niet' en 'moet' prevaleert. Het maakte van mijn kind een Schoolveteraan. Onacceptabel.

Aanleiding voor deze ouder - die zich moeder van een Schoolveteraan beschouHet boek Schoolveteraan vertelt het waargebeurde verhaal  van de persoonlijke ervaringen  - 2017-2020 - van een Nederlands gezin over hun Survival van niet Passend Onderwijs, waar ouders samen met hun zoon door de bureaucratie compleet vastlopen. Gevolg: onrecht door onkunde.  Een kind, dat ondanks zijn ziekte in het derde leerjaar van zijn versnelde weet te slagen op basis van de eigen wil, zijn discipline en zelfstudie. Ziek zijn, slagen en dan toch gedwongen worden te kiezen voor een andere leerweg? Jazeker, vooral door het niet nakomen van verplichtingen en gemaakte afspraken door de school met Passend Onderwijs. Het is het directe en ‘kwalitatieve’ resultaat, met als gevolg einde schoolcarrière, een intense vertrouwensbreuk en onherstelbaar trauma bij het kind.  Schoolveteraan vertelt ook over hoe een op wantrouwen sturende teamleider van de school, de ouders - zonder enige aantoonbare én feitelijke onderbouwing – weet te beschuldigen van kindermishandeling en –misbruik omdat hij grip wil. De door school gemaakte keuze dient als middel om zichzelf vrij te pleiten van gemaakte fouten en hun onkunde met Passend Onderwijs. Door de hooghartigheid van school en ketenpartners, worden de persoonlijke keuzes én duidelijk aangegeven grenzen van het gezin niet gerespecteerd. Resultaat: het zieke kind wordt juist gedupeerd. Het kind ontsnapt aan Staatsontvoering van de Nederlandse Jeugdzorg, maar wordt wel gedwongen - ziek of niet - naar school te gaan. Kind ervaart dit als Schoolslavernij. Onacceptabel vindt het gezin. Met het boek Schoolveteraan wil het gezin een boodschap tot zelfreflectie afgeven aan het Onderwijsveld en laten zien welke gevolgen keuzes teweegbrengen. Ook drukt het ouders en hun kinderen op het hart vooral zelf de regie te houden, zodat zij niet net als dit gezin, als criminelen worden behandeld. En vooral om vaker nee te zeggen totdat er wel een win-win voor het welzijn van hun kind is bereikt. Dit begint met wederzijds respect, acceptatie en communicatie, de expertise van de auteur Diana Stroeven, tevens de moeder van Schoolveteraan.wt - het boek Schoolveteraan te schrijven. Maar wat het boek onderscheidend maakt is dat naast ons waargebeurde gezinsverhaal boordevol onrecht het boek is verrijkt met mijn persoonlijke visie en expertise wat er in Nederland daarmee voltrekt.

Via Twitter vraagt Communicatie-expert aandacht voor die Nederlandse mindset en de consequenties daarvan voor o.a. kinderen. Want waarom eruit komen als verliezer als er kansen liggen om dit simpel en effectief positief om te buigen naar wel win-win. Hoe?
Met communicatie :  voilà de missie van Communicatie-expert

Communicatie-expert geeft het boek Schoolveteraan zelf uit.


Visie van Communicatie-expert : vertrouwen

Communicatie-expert is van mening dat de basis begint bij vertrouwen. Wij leerde ons kind vertrouwen. Vertrouwen in elkaar en vertrouwen in een positieve en mooie toekomst.

Communicatie-expert bulkt van de levenservaring. Zowel op haar vakgebied marketing - en communicatie, empathie (menselijke maat), financieel (vrijheid), gezondheid (onbetaalbaar), ouderschap (geweldig) en liefde (drijfveer).

Communicatie-expert gaat voor kwaliteit , werkt doelgericht en efficiënt waardoor er meer ruimte is om van het leven te genieten en deze te vieren. Je bent langer oud dan jong, haha. Oké, ook een vleugje humor.

Communicatie-expert heeft een duidelijke missie en visie. Een leuker, vriendelijker en betaalbaarder Nederland. Hoe ? Door beter te communiceren kun je al het verschil maken. Kijken naar kansen, win-win situatie, succes, kwaliteit leveren, kwaliteit en interne communicatie. Of eens een positieve masterclass volgen.

Hoe maak jij het positieve verschil met communicatie ?


Communicatie-expert is een zakenrelatie van Communicatie-expert.Het hartverwarmende fonds van en voor Nederland. Droomfonds is een fonds in ontwikkeling en een initiatief van marketing en communicatie specialist Diana Stroeven.all3, groen en moestuin specialist in Almere.Communicate-expert is zakenrelatie van Flevoziekenhuis.Groove Graphics is een zaken relatie van Communicatie-expert.

Kanzrijk is de start-up van Diana Stroeven die positief perspectief biedt.Schoolveteraan is een geregistreerd handelsmerk van Communicatie-expert.Relatie van Communicatie-expertHet Fiscamere logo ontworpen door Communicatie-expert.Fiscamere is Register Belasting Adviseur, wel zo vertrouwd !Dunnebier is de boekendrukker van  het boek Schoolveteraan, Survival van niet Passend Onderwijs.

Communicatie-expert is een relatie van de Gemeente Almere.Identity Carwrap is een vakkundige relatie van Communicatie-expert op het gebied van alle soorten reclamedragers en carwrapping.Marketing-expert is onderdeel van Communicatie-expert. En daarmee gespecialiseerd op het gebied van marketing en communicatie.Missie en communicatie specialisme

Onderwijs en Jeugdzorg   

Gezondheidszorg

Kwaliteit en communicatie     

Interne communicatie

Rendement op geld en wel belasting betalen in Nederland

NB: Sommige linken zijn afgeschermd met een wachtwoord. Interesse ?
Vraag het wachtwoord aan via contact.Communicatie-expert : positieve bijdrage aan vriendelijker en leuker Nederland

Gedag zeggen, het kost niets en maakt al een positief verschil. Zo wensen wij als gezin al jaren iedereen een fijne dag toe. Het kost niets en het stukje vriendelijkheid maakt toch het communicatieve verschil. Het is simpel en gratis, en wij Nederlanders zijn daar nu eenmaal gek op. Leuke is dat je "fijne dag" steeds vaker in Almere hoort, hoe leuk is dat ? En natuurlijk is er ook bij ons wel eens uitzondering, gewoon omdat je iemand echt .... vindt. Niets is menselijker, niemand is perfect