Vanwege de hoeveelheid spam bij het vermelden van een e-mailadres op de website, vraagt Communicatie-expert je vanuit je eigen e-mail programma een e-mail te sturen. Communicatie-expert is het beste per e-mail bereikbaar. Stuur je e-mail naar Communicatie-expert Diana Stroeven. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vraag ik je om in je e-mail op te nemen, je naam, e-mail adres, evt. telefoonnummer, je budget en je te bereiken doel. Hartelijk bedankt voor je interesse in de dienstverlening van marketing en communicatie specialist uit Almere.      


Portert foto van Diana Stroeven, genomen door vakfotograaf Peter Vincent.Missie en visie van Communicatie-expert

Communicatie-expert heeft een duidelijke missie en visie. Communicatie maakt het verschil !

Communicatie-expert streeft ernaar zoveel mogelijk te genieten van het leven en dit te combineren met een win-win situatie. In die win-win situatie ziet zij kansen om een positieve bijdrage te leveren aan BV Nederland om deze - voor nu en in de toekomst- leuker, vriendelijker en betaalbaarder te maken.
Dit begint bij (positieve) communicatie!

NIMA Communication Senior Professional. Screening van de titel ligt bij NIMA voor.NIMA Marketing Senior Professional, deze titel ligt bij NIMA voor.NIMA Digital Senior Professional, deze titel ligt bij NIMA voor.Nima register marketeer, deze titel ligt bij NIMA voor.
Missie en visie van Communicatie-expert: vertrouwen, inzet van expertise, helikopterview en analytisch vermogen, met streven naar kwaliteit en zoveel mogelijk humor. Communicatie-experts missie: een leuker, vriendelijker en betaalbaar Nederland. Communicatie maakt het verschil. Communicatie-expert, specialist in communicatie en marketing. Communicatie-expert biedt toegevoegde waarde!

Ontstaan missie van Communicatie-expert

Na jaren toe te hebben gezien hoe ons (zieke) kind door het (Passend) Onderwijs is geleerd om de spelregels tijdens het spel steeds te veranderen, willen wij deze lessen omzetten in iets positiefs. Behalve dat ons kind in plaats van geholpen buitensporig en ongekend onrecht is aangedaan, zijn wij als ouders vogelvrij verklaard door instanties, enkel omdat wij van mening waren dat het belang van ons kind niet werd gediend met de aangedragen oplossingen van de betrokken professionals en in de laatste plaats met de op te volgen procedures vanuit Den Haag. Zo hebben wij een rapport bij het Ministerie OCW neergelegd over onze casus , simpelweg omdat wat ons als gezin gebeurd onacceptabel is en niet onderdoet voor de Belastingtoeslagenaffaire die momenteel speelt. Omdat dit enkel ons gezinsbelang overstijgt is Communicatie-expert van mening dat het tijd wordt dat het belang van de burger voorop wordt geplaatst en het is een understatement dat dat nogal wat voeten in de Nederlandse aarde heeft. Communicatie-expert wil aan deze gamechanger een positieve bijdrage leveren.

Omdat ook in de gezondheidszorg ons gezin blunder na blunder heeft doorstaan van handelen van professionals is de missie meer dan kracht bijgezet. Ook willen wij hier zowel persoonlijk als zakelijk ons voordeel mee doen, zonder het belang voor anderen hierbij uit het oog te verliezen. Sterker nog, hiermee laten wij onze maatschappelijke betrokkenheid zien, waarmee met ons doel zelfs een win-win situatie wordt gerealiseerd. Daarnaast is er op het vakgebied van Communicatie-expert, marketing, communicatie en kwaliteit nog veel winst te behalen voor BV Nederland.

Lees hier ons persoonlijke verhaal over het onderwijs en het opstellen van een OPP of hier ons persoonlijke verhaal over de gezondheidszorg , welke heeft bijgedragen aan de missie van Communicatie-expert.

Meer weten over het inzicht van Communicatie-expert over BV Nederland en het grote geld. Of lezen waarover Communicatie-expert blogt ? Zie de communicatie blog.

                                  Communicatie-expert, marketing en communicatie specialist heeft een informatieve en actuele communicatie blog over wat opvalt op het gebied van communicatie van BV Nederland, maar ook hoe communicatie het positieve verschil maakt. Ga hier naar de nieuwste Communicatie blog.                                       


Missie van Communicatie-expert De missie van Communicatie-expert, specialist in communicatie en marketing is gebaseerd op eigen ervaringen in de gezondheidszorg met het eigen gezin, maar ook familieleden. Ieder zijn specialisme in de gezondheidszorg in Almere en Nederland en onnodig leed tot gevolg. Maar ook op ervaringen met het voortgezet Onderwijs in Almere en gezondheidszorg Visie en missie van Communicatie-expert, specialist in marketing en communicatie in Almere. Nederland kan leuker, vriendelijker en betaalbaarder. Maakt jij al het verschil en ga jij ook voor een win-win situatie?

De missie van Communicatie-expert is op veel van toepassing en gebaseerd op eigen zakelijke ervaringen als commercieel directeur in de Nederlandse maakindustrie. Maar ook op ervaringen in Almere met de gezondheidszorg, het onderwijs en de omgang met (belasting) geld van BV Nederland.

In verband met het intellectueel eigendom van Communicatie-expert kan het zijn dat niet alle onderstaande linken direct toegang geven tot de webpagina. Dan is hiervoor een wachtwoord nodig. Wil je toegang, ga dan naar de pagina contact of stuur een persoonlijke e-mail ( adres, links bovenin op deze pagina op laptop of pc).


Gezondheidszorg

Gezondheidszorg in Almere - Nederland en een betere samenwerking


Onderwijs en jeugdzorg

Onderwijs en gezondheidszorg in Almere

Onderwijs in Almere en een OPP opstellen : jeugdzorg


Geld en belastingen

Belastingen in Nederland en leuker maken, laat de goede kant zien

Rendement op geld voor Nederland, mag het ietsje meer zijn


Kwaliteit leveren en interne communicatie

Het leveren van kwaliteit en de communicatie in BV Nederland

Interne communicatieVisie van Communicatie-expert : vertrouwen

Communicatie-expert is van mening dat het leven en relaties beginnen bij vertrouwen. Vertrouwen in elkaar en vertrouwen in een positieve en mooie toekomst, zelfs in Coronatijden...

Communicatie-expert heeft een enorme dosis levenservaring opgebouwd. Niet alleen op haar vakgebied van marketing - en communicatie, maar ook mentaal (ingrijpende gebeurtenissen = menselijke maat), financieel (rekeningen kunnen betalen = vrijheid), gezondheid (onbetaalbaar en als je gezond bent rijkdom... Corona toont dit momenteel ook aan !), ouderschap (geweldig), liefde (mooi, fijn en een drijfveer) en staan voor kwaliteit. Als ervaringdeskundige dragen deze competenties bij aan veel doelgerichter en efficiënter werken en menselijker leven.

De visie van Communicatie-expert, specialist in marketing en communicatie in Almere is gebaseerd op vertrouwen van relaties. Hoe maak jij het verschil in communicatie?Leuke is, je kunt er elk moment mee beginnen om het verschil in communicatie te maken.

Ieder mens kent zo zijn tegenslagen, en ons gezin heeft er heel wat te verwerken. Communicatie-expert benut deze het liefst om er iets positief mee te doen.Communicatie-expert heeft een duidelijke missie en visie. Een leuker, vriendelijker en betaalbaarder Nederland.

Communicatie-expert : buitenkaders denken en het verschil maken in en met communicatie

Het hebben van plezier in wat we doen met een dosis (Corona) humor, dan wel zelfspot, en optimisme door het zien en denken in mogelijkheden en in juist wat wel kan. Denken buiten kaders wat verrassende oplossingen en kansen biedt. Met inzet van expertise, een helicopterview en analytisch inzicht zet Communicatie-expert in op kwaliteit en wil Communicatie-expert het verschil maken in de relaties die zij aangaat, zowel zakelijk als privé.

Hoe maak jij al het positieve verschil in communicatie ?


Communicatie-expert is een zakenrelatie van Communicatie-expert.Communicate-expert is zakenrelatie van Flevoziekenhuis.

Het hartverwarmende fonds van en voor Nederland. Droomfonds is een fonds in ontwikkeling en een initiatief van marketing en communicatie specialist Diana Stroeven.Identity Carwrap is een vakkundige relatie van Communicatie-expert op het gebied van alle soorten reclamedragers en carwrapping.

Communicatie-expert is een relatie van de Gemeente Almere.
Woonvorm met een plekje op de sponsorkleding van Communicatie-expert.
Het Fiscamere logo ontworpen door Communicatie-expert.Fiscamere is Register Belasting Adviseur, wel zo vertrouwd !

all3, groen en moestuin specialist in Almere.


Groove Graphics is een zaken relatie van Communicatie-expert.

Marketing-expert is onderdeel van Communicatie-expert. En daarmee gespecialiseerd op het gebied van marketing en communicatie.


Communicatie-expert: positieve bijdrage aan vriendelijker en leuker Nederland

Wij zeggen zoveel mogelijk mensen gedag als we ergens lopen in Almere of elders in Nederland. Gewoon een kwestie van volhouden, ook al kan het soms stil vallen doordat de ander niets zegt. Ook zijn wij jaren geleden begonnen met steeds meer mensen een fijne dag toe te wensen. Het kost niets en het stukje vriendelijkheid maakt het voor ons in ieder geval een stuk leuker. Het is simpel en gratis, en wij Nederlanders zijn daar nu eenmaal gek op. Leuke is dat de laatste tijd - december 2020 - in Almere je steeds vaker hoort Fijne dag, dus dat is prachtig om te merken. En ja natuurlijk is er ook bij ons wel een uitzondering, gewoon omdat je iemand echt ....vindt.
Niets is menselijker ...