Missie en visie

Communiceren maakt het verschil !

Visie van Communicatie-expert: vertrouwen, inzet van expertise, helikopterview en analytisch vermogen, met streven naar kwaliteit en zoveel mogelijk humor.

Missie van Communicatie-expert

Communicatie-expert streeft ernaar een positieve bijdrage te leveren om Nederland voor nu en in de toekomst leuker, vriendelijker en betaalbaarder te maken.
Dit begint bij communicatie !

Na jaren een strijd te hebben geleverd met school over een passende oplossing voor ons zieke kind dat een direct gevolg is uit het star volgen van procedures in de gezondheidszorg, willen wij wat ons is overkomen omzetten in iets positiefs, lees hier ons persoonlijke verhaal over het onderwijs of hier ons persoonlijke verhaal over de gezondheidszorg , welke heeft bijgedragen aan onze missie.

Communicatie-expert over een vriendelijker en leuker Nederland

Wij zeggen zoveel mogelijk mensen gedag als we ergens lopen. Gewoon een kwestie van volhouden, ook al kan het soms stil vallen doordat de ander niets zegt. Ook wensen wij steeds meer mensen een fijne dag toe. Het kost niets en het stukje vriendelijkheid maakt het voor ons in ieder geval een stuk leuker. Simpel en gratis en wij Nederlanders zijn daar nu eenmaal gek op

De missie van Communicatie-expert is op veel van toepassing, maar vooral gebaseerd op eigen ervaringen in Almere en Nederland op het gebied van:

1.  Gezondheidszorg in Almere - Nederland en een betere samenwerking

2.  Onderwijs en gezondheidszorg in Almere

3.  Onderwijs in Almere en een OPP opstellen voor ons kind, onder de noemer jeugdzorg

4.  Belastingen in Nederland en leuker maken, belasting betalen is een luxe

5.  Rendement op geld in Nederland, mag het ietsje meer zijn

Visie en missie van Communicatie-expert, specialiast in marketing en communicatie in Almere. Nederland kan leuker, vriendelijker en betaalbaarder. Maakt jij al het verschil?

Communicatie-expert over kwaliteit en betaalbaarheid Nederland
Met jaren ervaring als commercieel directeur in de Nederlandse maakindustrie, waarvan als strategisch business partner voor één van Nederlands grootste spelers in de agrarische sector, is het leveren van kwaliteit een belangrijke pijler voor succes in het algemeen.

Lever en sta voor kwaliteit ! Wil de klant snel iets geleverd krijgen, maar is dit in het benodigde productieproces niet haalbaar vanwege de kwaliteit waar jij als bedrijf voor staat, verkoop je klant dan NEE. Staan voor kwaliteit voorkomt niet alleen een hoop gedoe in de eigen organisatie (stress, overwerk, problemen achteraf oplossen of verhoogde kosten), maar geeft ook een duidelijke grens richting je klant aan. Die wil immers dat er een goede dienst of product wordt geleverd en daaraan zijn nu eenmaal spelregels gebonden die jij als specialist duidelijk moet maken om die kwaliteit te kunnen borgen. Mooie bijkomstigheid is dat het onnodige kosten in de keten voorkomt en daarmee dus direct bijdraagt aan een betaalbaarder product. Hoeven we daarvoor niet over de grens te shoppen en dat is goed voor BV Nederland .

Meer over BV Nederland en het grote geld, ga naar communicatie blog.

Visie van Communicatie-expert: vertrouwen

Communicatie-expert is van mening dat het leven en relaties beginnen bij vertrouwen. Vertrouwen in elkaar en vertrouwen in een positieve en mooie toekomst, zelfs in Coronatijden...

Communicatie-expert heeft een enorme dosis levenservaring opgebouwd. Niet alleen op haar vakgebied van marketing-en De visie van Communicatie-expert, specialist in marketing en communicatie in Almere is gebaseerd op vertrouwen van relaties. Hoe maak jij het verschil in communicatie?Leuke is, je kunt er elk moment mee beginnen om het verschil in communicatie te maken.communicatie, maar ook mentaal (ingrijpende gebeurtenissen = menselijke maat), financieel (rekeningen kunnen betalen = vrijheid), gezondheid (onbetaalbaar en als je gezond bent rijkdom... Corona toont dit momenteel ook aan !), ouderschap (geweldig) en liefde (mooi, fijn en een drijfveer). Als ervaringdeskundige dragen deze competenties bij aan veel doelgerichter en efficiënter werken. En ieder mens kent zo zijn tegeslagen, dus benut ze wat Communiactie-expert betreft om er iets positief mee te doen.

Communicatie-expert: buitenkaders denken en het verschil maken in communicatie

Het hebben van plezier in wat we doen met een dosis humor, dan wel zelfspot, en optimisme door het zien en denken in mogelijkheden. Denken buiten kaders wat verrassende oplossingen en kansen biedt. Met inzet van expertise, een helicopterview en analytisch vermogen zet Communicatie-expert in op kwaliteit en wil Communicatie-expert het verschil maken in de relaties die zij aangaat, zowel zakelijk als privé.

Hoe maak jij al het positieve verschil in communicatie?