Visie van Communicatie-expert: vertrouwen, inzet van expertise, helikopterview en analytisch vermogen, met streven naar kwaliteit en zoveel mogelijk humor. Communicatie-experts missie: een leuker, vriendelijker en betaalbaar Nederland. Communicatie maakt het verschil. Communicatie-expert, specialist in communicatie en marketing.ert

Missie van Communicatie-expert

Communicatie-expert heeft een duidelijke missie en visie.
Communicatie maakt het verschil !

Communicatie-expert streeft ernaar een positieve bijdrage te leveren aan BV Nederland om deze - voor nu en in de toekomst- leuker, vriendelijker en betaalbaarder te maken.  Dit begint bij communicatie !


Ontstaan van de missie

Na jaren een strijd te hebben geleverd met school over een passende oplossing voor ons zieke kind - dat leidde tot meer schoolverzuim als direct gevolg uit het strikt naleven van opgestelde procedures in de gezondheidszorg en het onderwijs in Almere - willen wij wat ons is overkomen omzetten in iets positiefs. Juist, omdat wat ons is overkomen grotendeels voortkomt uit het "niet in een hokje passen" maar vooral door communicatie. En naar onze mening, heeft het zeker ook te maken heeft met het leveren van kwaliteit.

Lees hier ons persoonlijke verhaal over het onderwijs en het opstellen van een OPP of hier ons persoonlijke verhaal over de gezondheidszorg , welke heeft bijgedragen aan onze missie.

De missie van Communicatie-expert is op veel van toepassing, maar vooral gebaseerd op eigen ervaringen in Almere en BV Nederland op het gebied van:

  Gezondheidszorg in Almere - Nederland en een betere samenwerking

  Onderwijs en gezondheidszorg in Almere

  Onderwijs in Almere en een OPP opstellen voor ons kind, onder de noemer jeugdzorg

  Belastingen in Nederland en leuker maken, belasting betalen is een luxe

  Rendement op geld in Nederland, mag het ietsje meer zijn
Het leveren van kwaliteit en de communicatie in BV Nederland  

De missie van Communicatie-expert, specialist in communicatie en marketing is gebaseerd op eigen ervaringen in de gezondheidszorg met het eigen gezin, maar ook familieleden. Ieder zijn specialisme in de gezondheidszorg in Almere en Nederland en onnodig leed tot gevolg. Maar ook op ervaringen met het voortgezet Onderwijs in Almere en gezondheidszorg Visie en missie van Communicatie-expert, specialist in marketing en communicatie in Almere. Nederland kan leuker, vriendelijker en betaalbaarder. Maakt jij al het verschil en ga jij ook voor een win-win situatie?

Meer over BV Nederland en het grote geld. Of lees wat Communicatie-expert over BV Nederland blogt in de communicatie blog.


Communicatie-expert en een vriendelijker en leuker Nederland

Wij zeggen zoveel mogelijk mensen gedag als we ergens lopen in Almere of elders in Nederland. Gewoon een kwestie van volhouden, ook al kan het soms stil vallen doordat de ander niets zegt. Ook wensen wij steeds meer mensen een fijne dag toe. Het kost niets en het stukje vriendelijkheid maakt het voor ons in ieder geval een stuk leuker. Het is simpel en gratis, en wij Nederlanders zijn daar nu eenmaal gek op. En ja natuurlijk is er ook bij ons wel een uitzondering, gewoon omdat je iemand echt ....vindt. Niets is menselijker ...

Visie van Communicatie-expert : vertrouwen

Communicatie-expert is van mening dat het leven en relaties beginnen bij vertrouwen. Vertrouwen in elkaar en vertrouwen in een positieve en mooie toekomst, zelfs in Coronatijden...

Communicatie-expert heeft een enorme dosis levenservaring opgebouwd. Niet alleen op haar vakgebied van marketing-en De visie van Communicatie-expert, specialist in marketing en communicatie in Almere is gebaseerd op vertrouwen van relaties. Hoe maak jij het verschil in communicatie?Leuke is, je kunt er elk moment mee beginnen om het verschil in communicatie te maken.communicatie, maar ook mentaal (ingrijpende gebeurtenissen = menselijke maat), financieel (rekeningen kunnen betalen = vrijheid), gezondheid (onbetaalbaar en als je gezond bent rijkdom... Corona toont dit momenteel ook aan !), ouderschap (geweldig), liefde (mooi, fijn en een drijfveer) en staan voor kwaliteit. Als ervaringdeskundige dragen deze competenties bij aan veel doelgerichter en efficiënter werken.

Ieder mens kent zo zijn tegeslagen, en ons gezin heeft er heel wat te verwerken. Communicatie-expert benut deze het liefst om er iets positief mee te doen.

Communicatie-expert : buitenkaders denken en het verschil maken in communicatie

Het hebben van plezier in wat we doen met een dosis humor, dan wel zelfspot, en optimisme door het zien en denken in mogelijkheden. Denken buiten kaders wat verrassende oplossingen en kansen biedt. Met inzet van expertise, een helicopterview en analytisch vermogen zet Communicatie-expert in op kwaliteit en wil Communicatie-expert het verschil maken in de relaties die zij aangaat, zowel zakelijk als privé.

Hoe maak jij al het positieve verschil in communicatie?