Missie en visie

Communiceren maakt het verschil !

Visie van Communicatie-expert: vertrouwen, inzet van expertise, helikopterview en analytisch vermogen, met streven naar kwaliteit en zoveel mogelijk humor.

Missie van Communicatie-expert

Communicatie-expert streeft ernaar een positieve bijdrage te leveren om Nederland voor nu en in de toekomst leuker, vriendelijker en betaalbaarder te maken.
Dit begint bij communicatie !

Na jaren een strijd te hebben geleverd met school over een passende oplossing voor ons zieke kind dat een direct gevolg is uit het star volgen van procedures in de gezondheidszorg, willen wij wat ons is overkomen omzetten in iets positiefs, lees hier ons persoonlijke verhaal over het onderwijs of hier ons persoonlijke verhaal over de gezondheidszorg welke mede heeft bijgedragen aan onze missie.

Vriendelijker en leuker

Wij zeggen zoveel mogelijk mensen gedag als we ergens lopen. Gewoon een kwestie van volhouden, ook al kan het soms stil vallen doordat de ander niets zegt. Ook wensen wij steeds meer mensen een fijne dag toe. Het kost niets en het stukje vriendelijkheid maakt het voor ons in ieder geval een stuk leuker. Simpel en gratis en wij Nederlanders zijn daar nu eenmaal gek op

Kwaliteit en betaalbaarheid
Lever en sta voor kwaliteit. Wil de klant snel iets geleverd krijgen, maar is dit in het benodigde productieproces niet haalbaar vanwege de kwaliteit, verkoop je klant dan NEE. Staan voor kwaliteit voorkomt niet alleen een hoop gedoe in de eigen organisatie (stress, overwerk, problemen achteraf oplossen of verhoogde kosten), maar geeft ook een duidelijke grens richting je klant aan. Die wil immers dat er een goede dienst of product wordt geleverd en daaraan zijn nu eenmaal spelregels gebonden die jij als specialist duidelijk moet maken om die kwaliteit te kunnen borgen. Mooie bijkomstigheid is dat het onnodige kosten in de keten voorkomt en daarmee dus direct bijdraagt aan een betaalbaarder product. Hoeven we daarvoor niet over de grens te shoppen en dat is goed voor BV Nederland .

Meer over BV Nederland en het grote geld, ga naar communicatie blog.


De missie van Communicatie-expert is op veel van toepassing, maar vooral gebaseerd op eigen ervaringen op het gebied van:

1. Belastingen in Nederland en deze leuker maken

2. Gezondheidszorg in Nederland en een betere samenwerking

3. Onderwijs en gezondheid in Almere

4. Rendement op geld in Nederland

Visie van Communicatie-expert

Communicatie-expert is van mening dat het leven en relaties beginnen bij vertrouwen. Vertrouwen in elkaar en vertrouwen in een positieve en mooie toekomst, zelfs in Coronatijden...

Communicatie-expert heeft een enorme dosis levenservaring opgebouwd. Niet alleen op haar vakgebied van marketing-en communicatie, maar ook mentaal (ingrijpende gebeurtenissen = menselijke maat), financieel (rekeningen kunnen betalen = vrijheid), gezondheid (onbetaalbaar en als je gezond bent rijkdom... Corona toont dit momenteel ook aan !), ouderschap (geweldig) en liefde (mooi, fijn en een drijfveer). Als ervaringdeskundige dragen deze competenties bij aan veel doelgerichter en efficiënter werken.

Het hebben van plezier in wat we doen met een dosis humor, dan wel zelfspot, en optimisme door het zien en denken in mogelijkheden. Denken buiten kaders wat verrassende oplossingen en kansen biedt. Met inzet van expertise, een helicopterview en analytisch vermogen zet Communicatie-expert in op kwaliteit en wil Communicatie-expert het verschil maken in de relaties die zij aangaat, zowel zakelijk als privé.

Hoe maak jij al het positieve verschil in communicatie?