Vanwege de hoeveelheid spam bij het vermelden van een e-mailadres op de website, vraagt Communicatie-expert Diana Stroeven je vanuit je eigen e-mail programma een e-mail te sturen. Communicatie-expert is het beste per e-mail bereikbaar. Stuur je e-mail naar Communicatie-expert, marketing en communicatie specialist Diana Stroeven. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vraag ik je om in je e-mail op te nemen, je naam, e-mail adres, evt. telefoonnummer, je budget en je te bereiken doel. Hartelijk bedankt voor je interesse in de dienstverlening van marketing en communicatie specialist uit Almere. Ga jij ook voor positiviteit en een win-win ? Communicatie maakt het verschil !


Wil je telefonisch contact met Communicatie-expert Diana Stroeven - Visser,  specialist in marketing en communicatie, voor een kansrijk idee, concept, een communicatie of marketing Masterclass, persoonlijke coaching of heb je een vraag over een te vergeven opdracht? Spreek dan een berichtje in of stuur een WhatsApp-je. Je kunt ook e-mailen of via het contactformulier contact opnemen. Wil jij ook het positieve verschil maken met communicatie en/of marketing? Laat van je horen !Portret foto van Diana Stroeven, genomen door vakfotograaf Peter Vincent. Diana is oprichter en eigenaar van Communicatie-expert, oprichter van start-up Kanzrijk, Droomfonds en business partner bij all3, groen en moestuin specialist Almere. Diana schrijft momenteel het boek Schoolveteraan om het verhaal te vertellen dat ten grondslag heeft gelegen aan de missie van Communicatie-expert. Daarnaast is haar visie: vertrouwen.Missie en visie van Communicatie-expert

Communicatie-expert heeft een duidelijke missie en visie. Communicatie maakt het verschil !

Communicatie-expert streeft ernaar zoveel mogelijk te genieten van het leven en dit te combineren met een win-win situatie. In die win-win situatie ziet zij kansen om een positieve bijdrage te leveren aan BV Nederland om deze - voor nu en in de toekomst - leuker, vriendelijker en betaalbaarder te maken.
Dit begint bij (positieve) communicatie!

NIMA Communication Senior Professional. Screening van de titel ligt bij NIMA voor.NIMA Marketing Senior Professional, deze titel ligt bij NIMA voor.NIMA Digital Senior Professional, deze titel ligt bij NIMA voor.Nima register marketeer, deze titel ligt bij NIMA voor.
Missie en visie van Communicatie-expert: vertrouwen, inzet van expertise, helikopterview en analytisch vermogen, met streven naar kwaliteit en zoveel mogelijk humor. Communicatie-experts missie: een leuker, vriendelijker en betaalbaar Nederland. Communicatie maakt het verschil. Communicatie-expert, specialist in communicatie en marketing. Communicatie-expert biedt toegevoegde waarde!

Ontstaan missie van Communicatie-expert

Diana Stroeven is oprichter en eigenaar van Communicatie-expert. Na jaren vol verbazing over - de ineffciency, geldverspillende, dwangmatige en doelloze werkwijze van instanties - toe te hebben gezien hoe ons (zieke) kind door het (Passend) Onderwijs en Jeugdzorg in Almere is geleerd om de spelregels tijdens het spel steeds te veranderen zonder enig resultaat behalve dan dit dit ten koste is gegaan van ons kind en ons gezin, zijn wij vastbesloten deze negatieve ervaringen en lessen om te zetten in positiviteit !

Daarmee is Communictaie-expert geboren, huishoudmanagement toegepast en een eigen gezinsbeleid ontwikkelt om :

Zoveel mogelijk genieten ;

Lekker leven te combineren met win-win ;

Communicatie zoveel mogelijk positief in te zetten ;

Behartigen van onze belangen met oog voor het maatschappelijke ;

Naar buiten brengen van ons verhaal via het boek Schoolveteraan .

Communicatie-expert wil een positieve gamechanger voor BV Nederland zijn.
Met de expertise van Diana Stroeven, marketing en communicatie specialist, oprichter en eigenaar van Communicatie-expert en auteur van Schoolveteraan gaat die bijdrage game changer helemaal goed komen.

Als expert in het zien van kansen en een winners mindset is Communicatie-expert vastbesloten : Communicatie maakt het positieve verschil !  


Visie van Communicatie-expert : vertrouwen

Communicatie-expert is van mening dat het leven en relaties beginnen bij vertrouwen. Vertrouwen in elkaar en vertrouwen in een positieve en mooie toekomst, wel of geen Corona !

Communicatie-expert heeft een enorme dosis levenservaring opgebouwd: compententies. Niet alleen op haar vakgebied van marketing - en communicatie, maar ook mentaal (ingrijpende gebeurtenissen = menselijke maat), financieel (rekeningen kunnen betalen = vrijheid), gezondheid (onbetaalbaar en als je gezond bent rijkdom), ouderschap (geweldig) en liefde (mooi, fijn en een drijfveer).

Als ervaringdeskundige staat Communicatie-expert voor kwaliteit , doelgerichter en efficiënter werken, met meer ruimte om van het leven te genieten en deze te vieren.

Ieder mens kent zo zijn tegenslagen, en ons gezin heeft er heel wat te verwerken. Communicatie-expert benut deze het liefst om er iets positief
mee te doen. Ook toe aan positiviteit of positief nieuws ? Of boek eens een out of the box masterclass met je team !

Communicatie-expert heeft een duidelijke missie en visie. Een leuker, vriendelijker en betaalbaarder Nederland. Hoe ? Door beter te communiceren kun je al het verschil maken. Kijken naar kansen, win-win situatie, succes, kwaliteit leveren, kwaliteit en interne communicatie. Of eens een positieve masterclass volgen.


Communicatie-expert : buitenkaders denken en het verschil maken in en met communicatie

Het hebben van plezier in wat we doen met een dosis (Corona) humor, dan wel zelfspot, en optimisme door het zien en denken in mogelijkheden en in juist wat wel kan. Denken buiten kaders wat verrassende oplossingen en kansen biedt. Met inzet van expertisDe visie van Communicatie-expert, specialist in marketing en communicatie in Almere is gebaseerd op vertrouwen van relaties. Hoe maak jij het verschil in communicatie?Leuke is, je kunt er elk moment mee beginnen om het verschil in communicatie te maken.e, een helicopterview en analytisch inzicht zet Communicatie-expert in op kwaliteit en wil Communicatie-expert het verschil maken in de relaties die zij aangaat, zowel zakelijk als privé.

Hoe maak jij al het positieve verschil in communicatie ?


Communicatie-expert is een zakenrelatie van Communicatie-expert.Relatie van Communiatie-expertCommunicate-expert is zakenrelatie van Flevoziekenhuis.

all3, groen en moestuin specialist in Almere.Het hartverwarmende fonds van en voor Nederland. Droomfonds is een fonds in ontwikkeling en een initiatief van marketing en communicatie specialist Diana Stroeven.Identity Carwrap is een vakkundige relatie van Communicatie-expert op het gebied van alle soorten reclamedragers en carwrapping.

Kanzrijk is de start-up van Diana Stroeven die positief perspectief biedt.

Het Fiscamere logo ontworpen door Communicatie-expert.Fiscamere is Register Belasting Adviseur, wel zo vertrouwd !Communicatie-expert is een relatie van de Gemeente Almere.Woonvorm met een plekje op de sponsorkleding van Communicatie-expert.

Groove Graphics is een zaken relatie van Communicatie-expert.


Marketing-expert is onderdeel van Communicatie-expert. En daarmee gespecialiseerd op het gebied van marketing en communicatie.
Missie van Communicatie-expert en specialisme :De missie van Communicatie-expert, specialist in communicatie en marketing is gebaseerd op eigen ervaringen in de gezondheidszorg met het eigen gezin, maar ook familieleden. Ieder zijn specialisme in de gezondheidszorg in Almere en Nederland en onnodig leed tot gevolg. Maar ook op ervaringen met het voortgezet Onderwijs in Almere en gezondheidszorg Visie en missie van Communicatie-expert, specialist in marketing en communicatie in Almere. Nederland kan leuker, vriendelijker en betaalbaarder. Maakt jij al het verschil en ga jij ook voor een win-win situatie?

Gezondheidzorg : minder leed door betere communicatie

Gezondheidszorg in Almere - Nederland en een betere samenwerking


Onderwijs en jeugdzorg : communicatie en wel belonen maken het verschil

Onderwijs en gezondheidszorg in Almere

Onderwijs in Almere en een OPP opstellen : jeugdzorg


Geld en belastingen : communicatie en rendement maken het verschil

Belastingen in Nederland en leuker maken, laat de goede kant zien

Rendement op geld voor Nederland, mag het ietsje meer zijn


Communicatie en interne communicatie maken het positieve verschil voor kwaliteit

Het leveren van kwaliteit en de communicatie in BV Nederland

Interne communicatie

Kwaliteit van communicatie in de zorg, concrete voorbeelden die preventief positief direct bijdragen


Communicatie blog

Wist je dat Communicatie-expert een communicatie blog heeft ?


Communicatie-expert, specialist in marketing en communicatie, heeft naast een duidelijke missie en visie ook een wekelijkse communicatie blog over actuele en maatschappelijke onderwerpen. Lees jij de communicatie blog van Diana Stroeven al?


Communicatie-expert : positieve bijdrage aan vriendelijker en leuker Nederland

Wij zeggen zoveel mogelijk mensen gedag als we ergens lopen in Almere of elders in Nederland. Gewoon een kwestie van volhouden, ook al kan het soms stil vallen doordat de ander niets zegt. Ook zijn wij jaren geleden begonnen met steeds meer mensen een fijne dag toe te wensen. Het kost niets en het stukje vriendelijkheid maakt het voor ons in ieder geval een stuk leuker. Het is simpel en gratis, en wij Nederlanders zijn daar nu eenmaal gek op. Leuke is dat de laatste tijd - mei 2021 - in Almere je steeds vaker hoort: Fijne dag, dus dat is prachtig om te merken. En ja natuurlijk is er ook bij ons wel een uitzondering, gewoon omdat je iemand echt ....vindt.
Niets is menselijker ...