Missie en visie van Communicatie-expert: vertrouwen, inzet van expertise, helikopterview en analytisch vermogen, met streven naar kwaliteit en zoveel mogelijk humor. Communicatie-experts missie: een leuker, vriendelijker en betaalbaar Nederland. Communicatie maakt het verschil. Communicatie-expert, specialist in communicatie en marketing. Communicatie-expert biedt toegevoegde waarde!

Missie van Communicatie-expert

Communicatie-expert heeft een duidelijke missie en visie.
Communicatie maakt het verschil !

Communicatie-expert streeft ernaar zoveel mogelijk te genieten van het leven en dit te combineren met een win-win situatie. In die win-win situatie ziet zij kansen om een positieve bijdrage te leveren aan BV Nederland om deze - voor nu en in de toekomst- leuker, vriendelijker en betaalbaarder te maken.  Dit begint bij (positieve) communicatie !


Ontstaan van de missie

Na jaren toe te hebben gezien hoe ons (zieke) kind door het (Passend) Onderwijs is geleerd om de spelregels tijdens het spel te veranderen, willen wij deze lessen omzetten in iets positiefs. Ook willen wij hier zowel persoonlijk als zakelijk ons voordeel mee doen zonder het belang voor anderen hierbij uit het oog te verliezen. Sterker nog, wij zetten daarmee juist in op meer maatschappelijke betrokkenheid, waarmee het doel van een win-win situatie wordt gerealiseerd. Gelukkig passen wij met onze gezinssituatie niet in "een hokje" en is er op het vakgebied van Communicatie-expert, communicatie en kwaliteit nog veel winst te behalen voor BV Nederland.

Lees hier ons persoonlijke verhaal over het onderwijs en het opstellen van een OPP of hier ons persoonlijke verhaal over de gezondheidszorg , welke heeft bijgedragen aan de missie van Communicatie-expert.

De missie van Communicatie-expert is op veel van toepassing, maar vooral gebaseerd op eigen ervaringen in Almere en BV Nederland op het gebied van:


  Gezondheidszorg in Almere - Nederland en een betere samenwerking

  Onderwijs en gezondheidszorg in Almere

  Onderwijs in Almere en een OPP opstellen voor ons kind, onder de noemer jeugdzorg

  Belastingen in Nederland en leuker maken, belasting betalen is een luxe

  Rendement op geld in Nederland, mag het ietsje meer zijn

Het leveren van kwaliteit en de communicatie in BV Nederland


In verband met het intellectueel eigendom van Communicatie-expert kan het zijn dat niet alle bovengenoemde linken direct toegang geven tot de webpagina. Dan is hiervoor een wachtwoord nodig. Wil je toegang, ga dan naar de pagina contact en stuur een persoonlijke e-mail.

De missie van Communicatie-expert, specialist in communicatie en marketing is gebaseerd op eigen ervaringen in de gezondheidszorg met het eigen gezin, maar ook familieleden. Ieder zijn specialisme in de gezondheidszorg in Almere en Nederland en onnodig leed tot gevolg. Maar ook op ervaringen met het voortgezet Onderwijs in Almere en gezondheidszorg Visie en missie van Communicatie-expert, specialist in marketing en communicatie in Almere. Nederland kan leuker, vriendelijker en betaalbaarder. Maakt jij al het verschil en ga jij ook voor een win-win situatie?

Meer over BV Nederland en het grote geld. Of lees wat Communicatie-expert over BV Nederland blogt in de communicatie blog.

Communicatie-expert, marketing en communicatie specialist heeft een informatieve en actuele communicatie blog over wat opvalt op het gebied van communicatie van BV Nederland, maar ook hoe communicatie het positieve verschil maakt. Ga hier naar de nieuwste Communicatie blog.


Communicatie-expert en een vriendelijker en leuker Nederland

Wij zeggen zoveel mogelijk mensen gedag als we ergens lopen in Almere of elders in Nederland. Gewoon een kwestie van volhouden, ook al kan het soms stil vallen doordat de ander niets zegt. Ook zijn wij jaren geleden begonnen met steeds meer mensen een fijne dag toe te wensen. Het kost niets en het stukje vriendelijkheid maakt het voor ons in ieder geval een stuk leuker. Het is simpel en gratis, en wij Nederlanders zijn daar nu eenmaal gek op. Leuke is dat de laatste tijd - november 2020 - in Almere je steeds vaker hoort Fijne dag, dus dat is prachtig om te merken. En ja natuurlijk is er ook bij ons wel een uitzondering, gewoon omdat je iemand echt ....vindt. Niets is menselijker ...  

Visie van Communicatie-expert : vertrouwen

Communicatie-expert is van mening dat het leven en relaties beginnen bij vertrouwen. Vertrouwen in elkaar en vertrouwen in een positieve en mooie toekomst, zelfs in Coronatijden...

Communicatie-expert heeft een enorme dosis levenservaring opgebouwd. Niet alleen op haar vakgebied van marketing-en De visie van Communicatie-expert, specialist in marketing en communicatie in Almere is gebaseerd op vertrouwen van relaties. Hoe maak jij het verschil in communicatie?Leuke is, je kunt er elk moment mee beginnen om het verschil in communicatie te maken.communicatie, maar ook mentaal (ingrijpende gebeurtenissen = menselijke maat), financieel (rekeningen kunnen betalen = vrijheid), gezondheid (onbetaalbaar en als je gezond bent rijkdom... Corona toont dit momenteel ook aan !), ouderschap (geweldig), liefde (mooi, fijn en een drijfveer) en staan voor kwaliteit. Als ervaringdeskundige dragen deze competenties bij aan veel doelgerichter en efficiënter werken en menselijker leven.

Ieder mens kent zo zijn tegeslagen, en ons gezin heeft er heel wat te verwerken. Communicatie-expert benut deze het liefst om er iets positief mee te doen.

Communicatie-expert : buitenkaders denken en het verschil maken in communicatie

Het hebben van plezier in wat we doen met een dosis humor, dan wel zelfspot, en optimisme door het zien en denken in mogelijkheden. Denken buiten kaders wat verrassende oplossingen en kansen biedt. Met inzet van expertise, een helicopterview en analytisch vermogen zet Communicatie-expert in op kwaliteit en wil Communicatie-expert het verschil maken in de relaties die zij aangaat, zowel zakelijk als privé.

Hoe maak jij al het positieve verschil in communicatie?