Kansrijke ideeën en communicatie concepten: win-win

Kansrijke ideeën en communicatie

Communicatie succes begint vaak bij luisteren. Het leidt tot kwaliteitsverbeteringen, omdat er veelal spontaan ideeën uit ontstaan.

Communicatie-expert is NIMA-Marketing en communicatie gediplomeerd, en bruist van de creativiteit.

Een ervaren strategische gesprekspartner die via de zelf ontwikkelde BIGSTAR werkmethode zichzelf heeft bewezen.

Communicatie maakt het positieve verschil

Kanzrijke domeinen

Communicatie-expert bruist van vele nieuwe en kansrijke ideeën en legt deze strategisch vast. Dit kan zijn via domeinnamen of het ontwikkelen van een 'gezicht' . Interessant voor investeerders op zoek naar kansrijke ideeën , nieuwe labels of concepten.

Kanzrijk : Start-up die investeert in toekomst perspectief voor mensen. Streven van Kanzrijk biedt mensen toekomstperspectief voor wie dat willen en of kunnen in Nederland. Kijken naar de mogelijkheden ! Communicatie maakt het positieve verschil.

Droomfonds, het hartverwarmende fonds van en voor Nederland. Een nog in ontwikkeling zijnde fonds van Diana Stroeven. Een kansrijk idee van Communicatie-expert, specialist in marketing en communicatie in Almere. Hoe gaan wij met elkaar jouw Droom waarmaken?

all3 voor groen beheer en onderhoud van bedrijventerreinen, VVE's van appartementen complexen, ondersteuning in de tuin voor verwijderen van onkruid, snoeiwerkzaamheden en bladval. En binnenkort ook vastgoed beheer.

Communicatie conceptontwikkeling

Van het doorontwikkelen van een bestaand bedrijfsconcept of het ontwikkelen van een nieuw concept. Communicatie-expert heeft visie.

Een kant-en-klaar aansluitend concept of via een Consultancy of Masterclass haalt uzelf concepten en ideeën in uw organisatie boven water of verbetert u in notime interne communicatie.

Op basis van uw eigen situatie profiteert u van inzichten en het zien van kansen. Uitgangspunt? Win-win met elkaar.

Frisse blik en vertaalslag DNA

Wat wordt is uw DNA en vertaalslag van de organisatie ? Waar valt de 'winst' te behalen ?

Weet u uw doel en budget ? Dan benut u een consult van Communicatie-expert optimaal.