Kansrijke ideeën

en concepten :

  Commicatie-expert Almere

Ontwikkeling van kansrijk ideeën: Communicatie-expert

Communicatie-expert brengt bijna 30 jaar ervaring mee op het gebied van communicatie- en marketing. Van zowel kansrijke commerciële ideeën in de industrieële marketing, business-to-business als ideeën voor (semi)overheid. NIMA-A en NIMA-B gediplomeerd én creativiteit gecombineerd met marketing en communicatie, vakvrouw in hart en nieren. Met hard werken gevraagd voor de functie van commercieel directeur van een miljoenen MKB-bedrijf in de maakindustrie, waarvan strategisch business partner van één van Nederlands grootste spelers in de agrarische sector met internationale expansie. Ondanks succes bleef het bij een aanbod voor de functie van algemeen directeur om uit eindelijk zelf vol te gaan voor het zelfstandig ondernemerschap met Communicatie-expert.nl .

De diversiteit aan marketingfuncties en levenservaring heeft bijgedragen aan een zeer breed inzicht op communicatief en marketing gebied. Door dit inzicht wordt draagvlak gecreëerd, wat bij de implementatie van nieuwe plannen en ideëen als kracht wordt ingezet op zowel beleidsgebied als in de uitvoering.

Wil je meer lezen over de marketing expertise? Ga dan naar marketing-expert.


Succes begint bij luisteren

De vertaalslag hiervan bepaalt mede het succes. En soms ook gewoon lef tonen, dus wat let je om contact met Communicatie-expert op te nemen?

Communicatie-expert ondersteunt bij het  ontwikkelen van nieuwe ideeën of door ontwikkelen van bestaande ideeën en concepten. Het maakt ons niet uit of het daarbij gaat om een bedrijfsmatige wens of uitdragen van een meer idealistisch gedachte goed. Als u weet wat het mag kosten en wat er wordt verwacht dan kan er snel duidelijkheid zijn of wij hierin iets kunnen betekenen. Natuurlijk kunnen wij ook ondersteunen om te helpen duidelijk te krijgen wat u kunt verwachten of in het meedenken bij het bepalen van de richting daarvan. Communicatie-expert, specialist in marketing en communicatie Almere. Daar waar resultaat gerichtheid, kosten en tijdsturing focus vraagt ben je bij Communicatie-expert aan het juiste adres.

Een greep uit de kansrijke ideeën en concepten van Communicatie-expert:


Groenspecialist in moestuin aanleg en moestuin onderhoud Almere

Kanzrijk : Start-up die investeert in toekomst perspectief voor mensen


Marketing-expert voor vakkundige, strategische en doelgerichte communicatie en marketingondersteuning. Daar waar resultaat gerichtheid, kosten en tijdsturing focus vraagt.

Droomfonds, het hartverwarmende fonds van en voor Nederland. Een nog in ontwikkeling zijnde fonds. Een kansrijk idee van Communicatie-expert, specialist in marketing en communicatie in Almere.

Huishoudmanagement, de website die je op eenvoudige wijze laat zien hoe jezelf meer de regie kunt nemen in je leven. Zowel financieel als alle andere gebeurtenissen in je leven. Huishoudmanagement is een kansrijk idee van Communicatie-expert, specialist in marketing en communicatie in Almere.

Kansrijke ideëen en concepten door expertise in:

Communicatie en/of marketingbeleid bepaling, campagne ontwikkeling en uitdragen hiervan intern en extern ;

Kwaliteitsmanagement en certificering ;

Bedrijfsanalyse zoals prijscalculaties, klantanalyse na overname of faillissement, kostprijscalculaties, certificering, database mogelijkheden, innovatie en empathische bruggenbouwer bij verschillende bedrijfsculturen ;


Ontwikkeling van kansrijke ideeën en concepten door marketing en communicatie specialist Communicatie-expert

Of het gaat nu gaat om het doorontwikkelen van een bestaand bedrijfsconcept of het ontwikkelen van een nieuw industrieel of ander concept. Bij vakspecialist en het vakkundige Communicatie-expert ben je aan het juiste adres. Niets voor niets is Communicatie-expert specialist op het gebied van marketing en communicatie.

Die ene frisse blik kan het verschil maken bij het realiseren van winst, continuïteit, of groei of de gewenste imago aanpassing of koerswijziging. Zelfs wanneer er een meer idealistische gedachte schuil gaat biedt Communicatie-expert volop mogelijkheden. Het gaat om de vertaalslag van het DNA van de organisatie. Zie hier het DNA en de missie en visie van Communicatie-expert.

Bij het uitdragen van DNA - in welke vorm dan ook - is het een vereiste om duidelijk te hebben wat het mag kosten en wat er van wordt verwacht. Deze twee pijlers staan aan de basis om een vervolgstap te kunnen zetten in de gewenste richting. Misschien een schot voor open doel, maar vaak blijkt het hier niet helemaal helder. Uiteraard ondersteunt Communicatie-expert ook om de gewenste richting verder vorm te geven. Of dit nu gaat om wat de koesr moet worden, hoe je een ICT bedrijfsproces verandert of hier gericht naar toewerken aan de hand van de door Communictie-expert ontwikkelde werkmethode BIGSTAR.