Vanwege de hoeveelheid spam bij het vermelden van een e-mailadres op de website, vraagt Communicatie-expert Diana Stroeven je vanuit je eigen e-mail programma een e-mail te sturen. Communicatie-expert is het beste per e-mail bereikbaar. Stuur je e-mail naar Communicatie-expert, marketing en communicatie specialist Diana Stroeven. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vraag ik je om in je e-mail op te nemen, je naam, e-mail adres, evt. telefoonnummer, je budget en je te bereiken doel. Hartelijk bedankt voor je interesse in de dienstverlening van marketing en communicatie specialist uit Almere. Ga jij ook voor positiviteit en een win-win ? Communicatie maakt het verschil ! Ook voor ontwikkeling van kansrijke ideeën en concepten.


Wil je telefonisch contact met Communicatie-expert Diana Stroeven - Visser,  specialist in marketing en communicatie, voor een kansrijk idee, concept, een communicatie of marketing Masterclass, persoonlijke coaching of heb je een vraag over een te vergeven opdracht? Spreek dan een berichtje in of stuur een WhatsApp-je. Je kunt ook e-mailen of via het contactformulier contact opnemen. Wil jij ook het positieve verschil maken met communicatie en/of marketing? Laat van je horen !


Ontwikkeling van kansrijke ideeën : marketing en communicatie-expert

Communicatie-expert brengt bijna 30 jaar ervaring mee op het gebied van communicatie- en marketing. Van kansrijke, commerciële ideeën in de industriële marketing, business-to-business, consumenten markt als ideeën voor (semi)overheid en non profit organisaties. NIMA Marketing A en NIMA-Marketing B gediplomeerd én creativiteit gecombineerd met marketing en communicatie. Door altijd hard te werken gevraagd voor de functie van commercieel directeur van een miljoenen MKB-bedrijf in de maakindustrie, waarvan strategisch business partner van één van Nederlands grootste spelers in de agrarische-landbouw sector met internationale export. In plaats van de functie van algemeen directeur bij het zelfde bedrijf te gaan vervullen uiteindelijk gekozen voor het zelfstandig ondernemerschap met Communicatie-expert.nl, om hiervan vastbesloten een succes te maken.

De diversiteit aan marketingfuncties en levenservaring heeft bijgedragen aan een zeer breed inzicht op communicatief en marketing gebied. Door dit inzicht wordt draagvlak gecreëerd, wat bij de implementatie van nieuwe plannen en ideëen als kracht wordt ingezet op zowel beleidsgebied als de praktische vertaalslag in de uitvoering. Waarbij focus ligt op het leveren van kwaliteit en kwaliteit van communicatie en interne communicatie.

Wil je meer lezen over de marketing expertise van Diana Stroeven, oprichter van Communicatie-expert ? Ga dan naar marketing-expert of Diana Stroeven.


Succes begint bij luisteren

De vertaalslag van luisteren en het leveren van kwaliteit bepaalt mede het succes. En soms ook gewoon lef tonen, dus wat let je om contact met Communicatie-expert op te nemen ?

Of lees eens de communicatie blog

Communicatie-expert, specialist in marketing en communicatie in Almere blogt over dat communicatie het positieve verschil maakt. Communicatie-expert ontwikkelt kansrijke ideeën en concepten.

Communicatie-expert ondersteunt bij het ontwikkelen van nieuwe ideeën of door ontwikkelen van bestaande ideeën en kansrijke concepten. Het maakt ons niet uit of het daarbij gaat om een bedrijfsmatige wens of uitdragen van een meer idealistisch gedachte goed. Als je weet wat het mag kosten en wat er wordt verwacht dan kan er snel duidelijkheid zijn of wij hierin iets kunnen betekenen. Natuurlijk kunnen wij ook ondersteunen om te helpen duidelijk te krijgen wat je kunt verwachten of in het meedenken bij het bepalen van de richting daarvan. Communicatie-expert, specialist in marketing en communicatie Almere. Daar waar resultaat gerichtheid, kosten en tijdsturing focus vraagt ben je bij Communicatie-expert aan het juiste marketing en communicatie adres.

Kansen zien ? Dan ben je bij Communicatie-expert aan het juiste adres! Communicatie maakt het positieve verschil !

Een greep uit de kansrijke ideeën en concepten van Communicatie-expert:

Groen en moestuin specialist in moestuin aanleg en moestuin onderhoud Almere. Ook voor moestuin benodigdheden zoals kweekkas, moestuin zaden zijn in de webshop te koop.of moestuin tips. Communicatie-expert  en marketing specialist Diana Stroeven is zakenpartner bij  all3.

Kanzrijk : Start-up die investeert in toekomst perspectief voor mensen. Streven van Kanzrijk biedt mensen toekomstperspectief voor wie dat willen en of kunnen in Nederland. Kijken naar de mogelijkheden ! Communicatie maakt het positieve verschil.


Marketing-expert is onderdeel van Communicatie-expert. Specialist in marketing en communicatie voor vakkundige, strategische en doelgerichte communicatie en marketingondersteuning. Daar waar resultaat gerichtheid, kosten en tijdsturing focus vraagt. Wanneer gaan wij met elkaar een project tot een marketing en communicatie succes maken?

Droomfonds, het hartverwarmende fonds van en voor Nederland. Een nog in ontwikkeling zijnde fonds van Diana Stroeven. Een kansrijk idee van Communicatie-expert, specialist in marketing en communicatie in Almere. Hoe gaan wij met elkaar jouw Droom waarmaken?

Huishoudmanagement, de website die je op eenvoudige wijze laat zien hoe jezelf meer de regie kunt nemen in je leven. Zowel financieel als alle andere gebeurtenissen in je leven. Huishoudmanagement is een kansrijk idee van Communicatie-expert, specialist in marketing en communicatie in Almere.

Kansrijke ideëen en concepten door expertise in:

Strategische communicatie en/of marketingbeleid bepaling, budgettering, campagne ontwikkeling en uitdragen hiervan t.b.v. doelstelling en budget ;

Kwaliteitsmanagement en certificering ;

Bedrijfsanalyse zoals prijscalculaties, klantanalyse na overname of faillissement, kostprijscalculaties, certificering, budget beheer, ICT database mogelijkheden, innovatie en empathische bruggenbouwer bij verschillende bedrijfsculturen in zelfde bedrijf door andere internationale of regionale vestigingen ;

Daadwerkelijk leveren van kwaliteit, mede door kwaliteit in communicatie of interne communicatie.Ontwikkeling van kansrijke ideeën en concepten door marketing en communicatie specialist Communicatie-expert

Of het gaat nu gaat om het doorontwikkelen van een bestaand bedrijfsconcept of het ontwikkelen van een nieuw industrieel of ander concept. Met de vakkundige ondersteuning van marketing en communicatie-expert ben je voor een advies, consultancy of maatwerk Masterclass aan het juiste adres. Niets voor niets is Communicatie-expert specialist op het gebied van marketing en communicatie. Maar ook voor analyses van marketing en communicatie inzet en de kwaliteit van communicatie.


Frisse blik en vertaalslag DNA

Die ene frisse blik kan het verschil maken bij het realiseren van winst, continuïteit, groei of de gewenste imago aanpassing of koerswijziging. Zelfs wanneer er een meer idealistische gedachte, zoals bij non profit organsaties schuil gaat, biedt Communicatie-expert volop kansen en mogelijkheden om 'winst' te behalen. Dit kan zijn betrokkenheid van medewerkers, klanten, burgers, collega's, leerlingen of teamleden. Het gaat om de vertaalslag van het DNA van de organisatie. Zie hier het DNA en de missie en visie van Communicatie-expert.

Bij het uitdragen van DNA - in welke vorm dan ook - is het een vereiste om duidelijk te hebben wat het mag kosten en wat er van wordt verwacht. Deze twee pijlers staan aan de basis om een vervolgstap te kunnen zetten in de gewenste richting. Misschien een schot voor open doel, maar vaak blijkt het niet helemaal helder. Leuk voor de facturatie, maar Communictie-expert wil ook staan voor kwaliteit. Dus intern goed "aftikken" geeft meer efficiency als je advies of consultancy wilt van Communicatie-expert. Uiteraard ondersteunt Communicatie-expert ook om de gewenste richting verder vorm te geven of deze met elkaar te onderzoeken.
Jij hebt deze keuze !

Of dit nu gaat om wat de koers moet worden, hoe je een ICT bedrijfsproces verandert of hier gericht naar toe werken met de door Communictie-expert ontwikkelde werkmethode BIGSTAR.