Vanwege de hoeveelheid spam bij het vermelden van een e-mailadres op de website, vraagt Communicatie-expert Diana Stroeven je vanuit je eigen e-mail programma een e-mail te sturen. Communicatie-expert is het beste per e-mail bereikbaar. Stuur je e-mail naar Communicatie-expert, marketing en communicatie specialist Diana Stroeven. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vraag ik je om in je e-mail op te nemen, je naam, e-mail adres, evt. telefoonnummer, je budget en je te bereiken doel. Hartelijk bedankt voor je interesse in de dienstverlening van marketing en communicatie specialist uit Almere. Ga jij ook voor positiviteit en een win-win ? Communicatie maakt het verschil ! Ook voor ontwikkeling van kansrijke ideeën en concepten.


Wil je telefonisch contact met Communicatie-expert Diana Stroeven - Visser,  specialist in marketing en communicatie, voor een kansrijk idee, concept, een communicatie of marketing Masterclass, persoonlijke coaching of heb je een vraag over een te vergeven opdracht? Spreek dan een berichtje in of stuur een WhatsApp-je. Je kunt ook e-mailen of via het contactformulier contact opnemen. Wil jij ook het positieve verschil maken met communicatie en/of marketing? Laat van je horen !


Ontwikkeling van kansrijke ideeën : marketing en communicatie-expert

Communicatie-expert, Diana Stroeven, brengt bijna 30 jaar ervaring mee op het gebied van communicatie- en marketing.

Van kansrijke, commerciële ideeën in de industriële marketing, business-to-business, consumenten markt als ideeën voor (semi)overheid en non profit organisaties. NIMA Marketing A en NIMA-Marketing B gediplomeerd én creativiteit gecombineerd met marketing en communicatie. In de laatste werknemers rol van commercieel directeur van een miljoenen MKB-bedrijf in de maakindustrie, als strategisch business partner van één van Nederlands grootste spelers in de agrarische-landbouw sector.

De diversiteit aan marketingfuncties en levenservaring heeft bijgedragen aan een zeer breed inzicht op communicatief en marketing gebied. Waarbij de kracht empathie met zowel bestuur als praktijk bijdraagt aan de vertaalslag naar focus van kwaliteit van communicatie  en interne communicatie met een duidelijk communicatie doel.


Succes begint bij luisteren

De vertaalslag is vaak eerst luisteren. En soms ook gewoon lef tonen, dus wat let je om contact met Communicatie-expert op te nemen ? Ik zal niet bijten, haha.

Of lees eens de communicatie blog

Communicatie-expert, specialist in marketing en communicatie in Almere blogt over dat communicatie het positieve verschil maakt. Communicatie-expert ontwikkelt kansrijke ideeën en concepten.

Communicatie-expert ondersteunt bij het ontwikkelen van nieuwe ideeën of door ontwikkelen van bestaande ideeën en kansrijke concepten. Het maakt ons niet uit of het daarbij gaat om een bedrijfsmatige wens of uitdragen van een meer idealistisch gedachte goed. Als je weet wat het mag kosten en wat er wordt verwacht dan kan er snel duidelijkheid zijn of wij hierin iets kunnen betekenen. Natuurlijk kunnen wij ook ondersteunen om te helpen duidelijk te krijgen wat je kunt verwachten of in het meedenken bij het bepalen van de richting daarvan. Communicatie-expert, specialist in marketing en communicatie Almere. Daar waar resultaat gerichtheid, kosten en tijdsturing focus vraagt ben je bij Communicatie-expert aan het juiste marketing en communicatie adres. Kansen zien ? Dan ben je bij Communicatie-expert aan het juiste adres! Communicatie maakt het positieve verschil !

Communicatie-expert is trotse sponsor of partner van honkbal en softbal Verenging BSC Almere

Communicatie-expert's labels :

Groen en moestuin specialist in moestuin aanleg en moestuin onderhoud Almere. Ook voor moestuin benodigdheden zoals kweekkas, moestuin zaden zijn in de webshop te koop.of moestuin tips. Communicatie-expert  en marketing specialist Diana Stroeven is zakenpartner bij  all3.

Kanzrijk : Start-up die investeert in toekomst perspectief voor mensen. Streven van Kanzrijk biedt mensen toekomstperspectief voor wie dat willen en of kunnen in Nederland. Kijken naar de mogelijkheden ! Communicatie maakt het positieve verschil.


Marketing-expert is onderdeel van Communicatie-expert. Specialist in marketing en communicatie voor vakkundige, strategische en doelgerichte communicatie en marketingondersteuning. Daar waar resultaat gerichtheid, kosten en tijdsturing focus vraagt. Wanneer gaan wij met elkaar een project tot een marketing en communicatie succes maken?

Droomfonds, het hartverwarmende fonds van en voor Nederland. Een nog in ontwikkeling zijnde fonds van Diana Stroeven. Een kansrijk idee van Communicatie-expert, specialist in marketing en communicatie in Almere. Hoe gaan wij met elkaar jouw Droom waarmaken?

Huishoudmanagement, de website die je op eenvoudige wijze laat zien hoe jezelf meer de regie kunt nemen in je leven. Zowel financieel als alle andere gebeurtenissen in je leven. Huishoudmanagement is een kansrijk idee van Communicatie-expert, specialist in marketing en communicatie in Almere.

Geregistreerde domeinnamen van kansrijke ideëen en concepten

Communicatie-expert bruist van vele nieuwe ideeën en legt deze bij voldoende potentie strategisch vast. Ben jij als investereerder op zoek naar ideeën voor de ontwikkelingen van nieuwe bedrijven ?

Ook dan ben je mij Communicatie-expert aan het juiste partnership adres. Ik hoor graag van je.Concept ontwikkeling van kansrijke ideeën door Communicatie-expert

Of het gaat nu gaat om het doorontwikkelen van een bestaand bedrijfsconcept of het ontwikkelen van een nieuw industrieel of ander concept.

Met de vakkundige ondersteuning van marketing en communicatie-expert ben je voor een advies, consultancy of maatwerk Masterclass aan het juiste conceptadres. Leg mij je situatie voor en profiteer van mijn inzichten en kansen.

Niets voor niets is Diana Stroeven specialist op het gebied van marketing en communicatie. Maar ook voor analyses van jouw eigen marketing en communicatie inzet of de kwaliteit van communicatie.


Frisse blik en vertaalslag DNA

Met mijn frisse blik maak ik veelal het verschil, van het reguliere stuk zoals winst, groei en continuteit tot meer idealistische gedachte. Communicatie-expert biedt volop kansen en mogelijkheden om 'winst' te behalen. Verhogen van betrokkenheid van stakeholders, bestuursleden, klanten, burgers, collega's of leerlingen. Het gaat om de vertaalslag van het DNA van de organisatie. Weet jij wat je budget en je doel is ? Inzicht tarieven van Communicatie-expert.

Weet je je budget , maar nog niet welke richting het wordt ? Ook dan ondersteunt Communicatie-expert. Jij hebt de keuze !

Communicatie-expert heeft een missie en visie. Ook heeft Communicatie-expert een eigen ontwikkelde werkmethode BIGSTAR


Tip :
Eerst goed intern "aftikken" geeft meer efficiency en toegevoegde waarde als je een advies, consultancy of masterclass van Communicatie-expert  wilt.