Kansrijke ideeën

en concepten
Ontwikkeling van kansrijk idee en Communicatie-expert

Communicatie-expert brengt meer dan 28 jaar ervaring mee op het gebied van communicatie- en marketing van commerciële ideeën in business-to-business. Begonnen in een salesfunctie, een overstap naar marketing en uiteindelijk uitgegroeid tot commercieel directeur van een bedrijf met miljoenenomzet.  

Als ervaringdeskundige van een breed scala aan functies biedt Communicatie-expert zeer breed inzicht op communicatief en marketing gebied, dat essentieel is bij het creëren van draagvlak als het gaat om implementatie van nieuwe plannen.

Succes begint bij luisteren

Met het uitdragen van het DNA komt een succesvolle introductie in zicht. .... het begint bij luisteren naar de mensen en wensen !

Communicatie-expert ondersteunt bij het  ontwikkelen van nieuwe ideeën of door ontwikkelen van bestaande ideeën en concepten. Het maakt ons niet uit of het daarbij gaat om een bedrijfsmatige wens of uitdragen van een meer idealistisch gedachte goed. Als u weet wat het mag kosten en wat er wordt verwacht dan kan er snel duidelijkheid zijn of wij hierin iets kunnen betekenen. Natuurlijk kunnen wij ook ondersteunen om te helpen duidelijk te krijgen wat u kunt verwachten of in het meedenken bij het bepalen van de richting daarvan.


Meer over onze visie en missie


Ontwikkeling van kansrijke concepten


Of het gaat nu gaat om het ontwikkelen van bestaande of het ontwikkelen van nieuwe concepten, bij het ervaringdeskundige Communicatie-expert ben je aan het juiste adres.

Die ene frisse blik kan het verschil maken bij het realiseren van winst, continuïteit of groei of imago aanpassing. Maar ook wanneer er een meer idealistische gedachte schuil gaat achter de organisatie biedt Communicatie-expert volop mogelijkheden. Het gaat om de vertaalslag van het DNA van de organisatie.

Bij het uitdragen van DNA - in welke vorm dan ook - is het een vereiste om duidelijk te hebben wat het mag kosten en wat er van wordt verwacht. Deze twee pijlers staan aan de basis om een vervolgstap te kunnen zetten in de gewenste richting. Uiteraard ondersteunt Communicatie-expert om de gewenste richting vorm te geven, zoals bij een verandering in het bedrijfsproces.