Grote geld van BV Nederland en media communicatie

Communicatie-expert heeft expertise op gebouwd met de hobby het maken van rendement op geld . Dit is simpelweg ontstaan door het ervaren van de Nederlandse Belastingdruk . Door het lezen van boeken over geld en rendement, volgen van een paar Masterclasses, maar ook door veel te lezen over de historie van geld. Het recente boek Keerpunt 1971 is een aanrader en ook de Amerikaanse top econoom Mike Maloney heeft een geweldige serie over de historie van geld gemaakt, welke via YouTube te zien is. Mike Malone heeft hij aantoonbaar zijn gelijk gekregen over de kredietcrisis. En dichter bij huis, onze eigen Willem Middelkoop bekend van TV, journalist en ondernemer, die met zijn boeken laat zien dat het huidige geldsysteem - de dollar als reservemunt - zijn beste tijd heeft gehad. Ook heeft hij in Nederland fysiek edelmetaal beschikbaar gemaakt, waarvoor velen hem dankbaar zijn.

Grote geld van BV Nederland en wat er op valt in de media, gezien door Commuicatie-expert, specialist in marketing en communicatie, ook als het gaat om geld. Ja zelfs groot geld.


Historie van geld en het nu

In de hedendaagse communicatie vanuit overheden wordt aan de historie van geld nagenoeg geen aandacht gegeven en is het verhaal dat vertelt wordt de digitale versie. De huidige jeugd groeit dus enkel op met 'gratis' digitaal geld en krijgt nauwelijks contant geld is de handen. Voor jeugd is het dus gewoon om de geldpers aan te zetten zoals de FED in Amerika doet. De teller van die staatsschuld staat op 23 mei 2022 op ruim $ 30.033.634. 003.140. Dichterbij huis het voorbeeld van de ECB die vanwege Corona € 600 miljard Euro extra schuldenpapier heeft opgekocht. Of het ESM Coronanoodfonds van € 750 miljard (juli 2020). Aan dit lijstje kunnen we in inmiddels het Nationaal Groeifonds van onze eigen BV Nederland toevoegen. Dit fonds is gericht op projecten vanaf € 30 miljoen en hier komt per jaar € 4 miljard ( € 235,30 per Nederlandse inwoner) voor beschikbaar. Dit geld wordt als subsidie verstrekt, waarvoor geleend wordt tegen gunstige tarieven. Onszelf de crisis uit investeren is daarbij de gedachte van de toenmalige ministers Wopke Hoekstra en Eric Wiebes.

Maar waar het echt communicatief echt bij geld om gaat ? Koopkracht én rendement op geld .

Geld, economie en insentrieke waarde

De economische achtergrond dat geld gelijk staat als ruilmiddel en een hier insentrieke waarde tegenover dient te staan, is de huidige schuldenberg een situatie die Communicatie-expert met veel belangstelling volgt. Vandaar dat Communicatie-expert in haar Communicatie blog geregeld over financiële ontwikkelingen schrijft of inzichten deelt. Zoals in de communicatie blog Haagse geldvissers.

Het grote geld van BV Nederland uit de communicatie blog van Communicatie-expert :

Zoals te zien valt in geval van Invest-NL, waar €800 miljoen communicatief weg is....

Invest-NL en Commissie Borstlap

Negatieve rente en gevolgen op Overheidsinstellingen

Negatieve rente en Pensioenfondsen

Grote EU-geld en fondsen smartengeld

Grote geld en ECB Portal voor de EU-burger

Coronavirus Godin van gezondheid en geld

Nationaal geld belang en positiviteit

Rendement op geld en nationaal, economisch belang

Grote Eu-geld, Eurobonds discussie en ESM Noodfonds

Corona en BV Nederland doneert

BV Nederland, Wopke Hoekstra en onze schatkist

Staatsteun en reddingsplan KLM

BV Nederland en goed nieuws inzichten

Of ontdek hier info over hoe een schuld van € 14.000 de gemeenschap € 800.000,= kost:

SchuldenLabNL en onrendabel beleid, vaderdag blog

Hoera, KLM gered voor € 3,4 miljard

Nationaal Groeifonds van € 20 miljard van BV Nederland


Humor : lachen onbetaalbaar voor welzijn van de mens

Communicatie-expert houdt ontzettend van lachen en houdt van het theater. Lachen is relativeren en lachen is ook onbetaalbaar. Lachen is ook welzijn van de mens en dus gezondheid. Hoe fijn is het als je pijn hebt of in een vervelende situatie zit en je kunt dit even lekker weglachen of vergeten? Daar kan simpel weg geen geld tegenop! Hoewel.... als je royaal geld tot je beschikking hebt, kun je net even wat lekkerder lachen toch?

Daarom heeft Communicatie-expert in de Coronatijd een aantal speciale Communicatie blogs over Corona gemaakt en uiteraard ontbreekt hier meestal het onderwerp, het grote geld van BV Nederland niet. En soms gewoon ook lachen om onze eigen malle dingen in ons Nederland.

Coronahumor, lachen om Covid-19

Coronahumor en positiviteit op Koningsdag

Coronahumor op Moederdag

Coronahumor Tweede Golf op komst

BV Nederland en het grote geld in de media inclusief EU-gelden. Informatief wat opvalt in de communicatie in de media.

Communicatie-expert, ervaringsdeskundig, veelzijdig, met een heldere visie op geld !


Geldverspilling van BV Nederland in Passend Onderwijs

Afgelopen jaren is het gezin van Communicatie-expert in de prijzen gevallen en heeft een Survival van Passend Onderwijs overleefd.

Geldverspilling en onkunde ten top binnen BV Nederland. Het kan ook anders. Het waargebeurde verhaal en de visie van Communicatie-expert is opgetekend in het boek Schoolveteraan .

Communicatie maakt het positieve verschil: de missie van Communicatie-expert.