E-mailen met
Communicatie-expert


  1. E-mail contact

Communicatie-expert, specialist in marketing en communicatie staat voor kwaliteit, deskundig, projectmatig, resultaatgericht, kosten- en tijdsturend, daarwaar focus wordt gevraagd. Wil je contact met Communicatie-expert ? Dat kan !.

Als je een e-mail stuurt, geef dan concreet aan waarbij je ondersteuning wilt zoals : omschrijving van een maatwerk advies of consultancy traject. Dit kan zijn op persoonlijk vlak, maar ook voor de organisatie of voor een specifieke afdeling. Geef ook even aan wat je beschikbare budget is en wat je van het traject verwacht, zodat Communicatie-expert een oprecht antwoord kan geven of je bij Communicatie-expert aan het juiste adres bent voor de door jouw gevraagde ondersteuning.

Nog even voor je op een rijtje waar Communicatie-expert je bij kan helpen, ook als het gaat om reguliere communicatie en -marketing ondersteuning :

Ontwikkeling van kansrijk ideeën of concepten

ICT bedrijfsproces of (semi) overheid procedures efficiënter te maken

Implementatie begeleiding van de procedures

Communicatie analyse algemeen of voor een speciale tak, tijdsdruk of kostenstructuur analyse

Interne werkmethode-ontwikkeling of werken met de werkmethode van Communicatie-expert BIGSTAR

(Door)ontwikkeling van dienst of product t.b.v. bedrijfsgroei, winst en continuïteit

Maatwerk advies, consultancy en/of masterclass

Communicatie-expert staat voor toegevoegde waarde en oprechtheid en neemt opdrachten aan die dit borgen. Integriteit is een belangrijke pijler, juist bij communicatie.

Informatie m.b.t. ons Privacy Statement.

Bedankt voor je getoonde interesse in de dienstverlening van Communicatie-expert, specialist in marketing en communicatie