Vanwege de hoeveelheid spam bij het vermelden van een e-mailadres op de website, vraagt Communicatie-expert je vanuit je eigen e-mail programma een e-mail te sturen. Communicatie-expert is het beste per e-mail bereikbaar. Stuur je e-mail naar Communicatie en marketing specialist Diana Stroeven. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bij de ondersteuning van het afgeven van consultancy tarieven vraag ik je om in je e-mail op te nemen, je naam, e-mail adres, evt. telefoonnummer, je budget en je te bereiken doel. Hartelijk bedankt voor je interesse in de communicatie dienstverlening van marketing en Communicatie expert Almere. Ga jij ook voor positiviteit en een win-win in jouw communicatie ? Top, communicatie maakt het positieve verschil !


Wil je telefonisch contact met Communicatie-expert over consultancy tarieven ? Spreek dan een berichtje in of stuur een WhatsApp-je. Je kunt ook e-mailen ( zie mailadres links bovenaan op de pagina) of via het contactformulier contact opnemen. Wil jij ook het positieve verschil maken met communicatie ? Ik hoor je graag !Communicatie-expert tarieven maatwerk advies gebaseerd op een expertise fee

Communicatie-expert, specialist in B2B en industriële marketing en communicatie brengt 30 jaar marketing en communicatie ervaring mee. Als bestuurder in het MKB in de Nederlandse maakindustrie, ondernemer, investeerder én als marketing en communicatie specialist, neemt Communicatie-expert een sterk ontwikkelt analytisch inzicht en een enorme dosis aan kennis met zich mee. Tel daarbij op de vele successen en tegenslagen en voilà: toegevoegde waarde.

Communicatie-expert werkt op basis van een projectprijs o.a. gebaseerd op een maatwerk expertise fee, intellectueel eigendom, aantal leden, burgers, medewerkers, bestuurders etc. die genieten van het voordeel van de inzet van de bij Communicatie-expert ingehuurde expertise. Inzet is gebaseerd op win-win.
Zie ook de missie en visie van Communicatie-expert.

Expertise specialiteiten (marketing, communicatie en financieel)

Communicatie en kwaliteit leveren
Interne communicatie en luisteren
Digitalisering en ICT beleids bedrijfsprocessen
Communicatie en kwaliteit in de zorg


Communicatie-expert staat voor toegevoegde waarde, vooral als het gaat om de inhoud, en het doel en wil daarvoor goed worden beloond. Communicatie-expert werkt met een eigen ontwikkelde en effectieve werkmethode: BIGSTAR. Welke enkel en exclusief is voorbehouden aan opdrachtgevers.

Communicatie-expert hanteert een aantal vaste uitgangspunten bij de tot standkoming van de fee per 1 augustus 2021 :

Minimum starttarief expertise inzet

Vanaf € 2.068, 14 (ex. BTW)

Projectprijs communicatie

Afhankelijk aantal belanghebbenden

Fysieke ondersteuning op locatie  

Per blok van 20 minuten vanaf € 568,14 (ex. BTW)

Voorrijdkosten locatie

  Vanaf € 88,19 (ex. BTW)


Starttarief voor in behandeling nemen van het marketing en communicatie vraagstuk
Consulten zijn gebaseerd op online maatwerk advies, waarmee op basis van input en sparren interactie wordt gecreërd. Met online advisering draagt Communicatie-expert bij aan de door haar gestelde MVO doelstelling zo min mogelijk fysieke, zakelijke kilometers te maken. Voor het in behandeling nemen van een voorgelegd vraagstuk geldt een minimaal starttarief vanaf € 2.068, 14 ex. BTW. Daarbij komt dat Communicatie-expert snel kan schakelen, zowel voor de opdracht als voor de betaling. Via een betaalverzoek betaling, kan na overleg de dienst snel via bijvoorbeeld WhatsApp, Teams of Zoom verbinding worden afgenomen of gerealiseerd.


Projectprijs voor communicatie advies en consultancy gebruik specifieke expertise

Voor het maken van een plan wordt uitgegaan van een tarief per begunstige. Voorbeeld heeft u 200.000 inwoners, dan wordt er een feebedrag gerekend per inwoner. U heeft 5.000 leden, dan wordt er een expertise fee gerekend per lid enz. De projectprijs is dus altijd afhankelijk van de omvang van de achterliggende organisatie, de opdracht/het doel en de toegevoegde waarde van de inzet van de expertise van Communicatie-expert. Communicatie-expert bepaalt hierin de hoogte van het feebedrag, tenzij er een budget door de aanvrager wordt neergelegd. In dat geval zal Communicatie-expert beoordelen of het voorgelegde budget toereikend is om de expertise in te zetten en daarmee ook het beoogde reeële doel kan worden bereikt.


Fysieke ondersteuning communicatie advies, consultancy of masterclass

Indien fysieke aanwezigheid of ondersteuning wordt gevraagd, dan geldt een tarief vanaf € 568,14 per blok van 20 minuten ex. BTW. Er kunnen maximaal 2 blokken per uur worden geboekt. Na 2 blokken geldt een minimale tussenpauze van 15 minuten. Maximaal op één dag achter elkaar te boeken blokken is 4 blokken met daarin 2x een kwartier pauze. Dit kan opgedeeld zijn in 2 delen, bijv. een ochtenddeel en een middagdeel. Ook andere combinaties zijn eventueel mogelijk.

Communicatie-expert verzorgt masterclasses op aanvraag. Van gemeentes, organisaties, hoogwaardigheidsbekleders, BN-er, ondernemers tot personen die willen investeren in hun persoonlijke ontwikkeling of eigen bedrijf die een frisse blik willen en openstaan voor out-of-the-box denken om hun beoogde doel te bereiken.