Wil je telefonisch contact met Communicatie-expert Diana Stroeven - Visser,  voor een kansrijk idee, concept, een communicatie Masterclass, persoonlijke coaching of heb je een vraag over een te vergeven opdracht? Spreek dan een berichtje in of stuur een WhatsApp-je. Je kunt ook e-mailen of via het contactformulier contact opnemen. Wil jij ook het positieve verschil maken met communicatie? Laat van je horen !

Vanwege de hoeveelheid spam bij het vermelden van een e-mailadres op de website, vraagt Communicatie-expert je vanuit je eigen e-mail programma een e-mail te sturen. Communicatie-expert is het beste per e-mail bereikbaar. Stuur je e-mail naar Communicatie-expert Diana Stroeven. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vraag ik je om in je e-mail op te nemen, je naam, e-mail adres, evt. telefoonnummer, je budget en je te bereiken doel. Hartelijk bedankt voor je interesse in de dienstverlening van marketing en communicatie specialist uit Almere. Ga jij ook voor positiviteit en een win-win ? Communicatie maakt het verschil !
Communicatie maakt het positieve verschil !

De missie en visie van Communicatie-expert

2022 het jaar van de burgerrechten, rechtenfeest,. Je leest er over in mijn communicatie blog.

Duidelijke marketing, communicatie en financiële focus gemixed met helicopter view, analytisch vermogen en empathie

Vaak zijn oplossingen met communicatie dichterbij dan je denkt. Hoe maak jij het positieve verschil met communicatie ?


Communicatie-expert :
toegevoegde waarde, focus en win-win

  Communicatie-expert, specialist in communicatie en marketing inspireert, ondersteunt en innoveert deskundig en met een dosis humor.

Ook stappen vooruit zetten met marketing, communicatie en beleidsvoering ?
Toe aan positiviteit en een kansrijk idee of concept
die zorgt voor tevredenheid bij jouw doelgroep ?

Benut jij ook graag kansen en wil jij gerichter doelen halen met inzet van marketing en communicatie ?  
Stop zoeken. Jouw oplossing : advies, consultancy of een Masterclass van specialist Communicatie-expert !


Communicatie maakt het positieve verschil

Communicatie-expert vindt dat je met communicatie het positieve verschil maakt.

Dit vraagt marketing en communicatie inzicht en focus. Daarvoor kun je op de expertise van Communicatie -expert rekenen. Buiten de eigen expertise shoppen voor een frisse blik, Communicatie-expert helpt je graag op weer op weg zoals met effectievere communicatie. Of om te laten analyseren over het waar sta je nu en waar wil je naar toe. Wat mag het kosten en wat wil je er mee bereiken ? Voor de één is dit succes, voor de ander het creëren van een bepaald imago, een meer idyllisch gedachte goed (non-profit) of efficiënter communiceren met de 'klant', 'burger', een 'cliënt' of 'de doelgroep'.

Creëren van win-win : communicatie-expert

Ontwikkeling van (commerciële) kansrijke ideeën en concepten ;

Strategische beleidsondersteuning ;

Communicatie of marketing analyse allover of een (bedrijfs) onderdeel. Ook bij overname, kostenstructuren, decentralisatie of implementatie van een nieuw onderdeel.

Interne communicatie en doelgerichte werkmethode-ontwikkeling of werken met de werkmethode van Communicatie-expert BIGSTAR ;

  Maatwerk advies, consultancy en/of masterclass;

Strategische en analytische out-of-the box marketing en communicatie

Kwaliteit leveren én communicatie

Communicatie-expert heeft jaren ervaring als strategisch business partner voor één van Nederlands grootste spelers in de agrarische-landbouw sector in de Nederlandse maakindustrie. Daaruit blijkt dat goede communicatie zowel intern t.b.v. teambuilding, met de klant of de ketenpartner(s) een essentiele bepalende succesfactor zijn bij innovatie. Kortom, de kwaliteit van communicatie !

Communicatie draagt direct bij aan:

Kwaliteit van het eindproduct
Samenwerking in de keten
Verstevigen positie
Resultaat, succes en positiviteit

Contact ?

Toegevoegde waarde van communicatie met een doel

Doel gerichter werken en communicatie gaan hand in hand. Jij plukt de communicatie vruchten, want Communicatie-expert Diana Stroeven neemt 30 jaar marketing en communicatie ervaring voor je mee.

Maak ook mooie stappen met communicatie gecombineerd met analytisch vermogen, helicopterview en humor. Ook zin in? Plan vandaag nog een marketing en communicatie masterclass bij Communicatie-expert Diana.

Wat verwacht ik van jou ?

Duidelijke opdracht, budget en focus. Positieve instelling om het doel te bereiken. Dat je je openstelt voor anders denken, om daarmee de kracht van communicatie te versterken.

Communicatie en marketing, digitalisering van het ICT bedrijfsproces

Marketing en communicatie als ondersteuning bij beleidsprocessen, het strategische ICT bedrijfsproces, het databaseproces of -aanpassing hiervan.

Jouw doel is het uitgangspunt voor de inrichting van het ICT of beleidsproces, waarbij de kracht en sterkte van Communicatie-expert ligt op het gebied van analytisch inzicht in het proces, helicopter view, communicatie en marketing.

Denk aan ICT migratie of database gerelateerde processen, het aanpassen van (bestaande) procedures of een analyse voor aanscherping van communicatie in eigen beheer.

In hoeverre budget bewaking, klanttevredenheid, de interne implementatie of rapportage meewegen bij het doel en de te maken keuzes, wordt meegenomen bij de intake van het proces.

Oook voor implementatie van (nieuwe) logo / huisstijl, creeëren uniformiteit in huisstijl, PR, digitalisering hiervan in digitale ICT gebruikersdocumenten en marketing.

Communicatie-expert, specialist in marketing en communicatie in Almere. Voor ontwikkeling van kansrijke ideeën en concepten voor zowel bedrijfsleven als (semi)overheid. Ook voor het meedenken bij aanpassingen in het ICT bedrijfsproces, mogelijkheden en  kansen zien, out of the box of buitenkaders denken. Communicatie-expert is daarnaast resultaatgericht, kosten- en tijd sturend, daar waar focus wordt gevraagd. Meer weten ? of Communicatie advies, consultancy en Masterclass : focus en resultaat gericht. Daarom Comminicatie-expert

Communicatie advies en masterclass : focus en resultaat gericht

Communicatie-expert geeft o.a. advies, consultancy of een maatwerk Masterclass.

Uitgangspunt van Communicatie-expert is win-win, focus en resultaat gerichtheid. Dit begint al door voor jezelf duidelijk te hebben wat het doel is dat je wilt bereiken alsmede wat het beschikbare budget is. Zo simpel is het. Heb je het duidelijk of wil je het duidelijk krijgen ? Neem dan contact met Communicatie-expert op.

Kansrijke ideeën en concepten

Communicatie-expert ontwikkelt ook kansrijke ideeën en concepten voor zowel bedrijfsleven als (semi)overheid. En ziet vooral mogelijkheden en kansen met buiten kaders denken. Zie ook de missie en visie van Communicatie-expert.

Communicatie-expert, specialist in marketing en communicatie in Almere, staat voor resultaat gericht, kosten en tijdsturend, daar waar focus wordt gevraagd.Wil jij ook een positief resultaat? Neem dan contact op met communicatie specialist Diana Stroeven. Communicatie-expert staat voor kwaliteit, analytisch inzicht en doorpakken op weg naar een resultaat dat staat. Communicatie-expert, specialist in marketing en communicatie staat voor: toegevoegde waarde, kwaliteit, focus, resultaat gerichtheid, kosten- en tijdsturend. Maak jij het verschil? Analytisch inzicht, helicopter view, oprechtheid, focus zijn de sleutelwoorden van communicatie en marketing specialist Diana Stroeven.Lees de blog eens.