Communicatie nieuws ...Het beeldmerk van het boek Schoolveteraan. Communicatie-expert ontwikkelde het concept.

Communicatie-expert zet een nieuwe stap en wordt boekenuitgever. Aftrap ? Het Nederlandse boek Schoolveteraan.


Het boek Schoolveteraan kent naast het waargebeurde verhaal over niet Passend Onderwijs de visie van Communicatie expert Diana Stroeven. Het onrecht dat in het Passend Onderwijs  plaatsvindt had eenvoudig voorkomen kunnen worden o.a. met communicatie. De expertise van de auteur en moeder van Schoolveteraan.Survival niet Passend Onderwijs

Het boek Schoolveteraan gaat over het waargebeurde verhaal van het gezin achter Communicatie-expert en hun jarenlange Survival van niet Passend Onderwijs met hun zieke kind.

Het boek is onderscheidend, staat vol onrecht en kenmerkt zich mede door te kijken naar wel win-win, positieve mindset en vooral visie op de communicatie, de expertise van de auteur en de moeder van Schoolveteraan.



Communicatie focus + toegevoegde waarde = win-winCommunicatie-expert, NIMA marketing en communicatie specialist inspireert, ondersteunt en innoveert deskundig en met een dosis humor. Duidelijke marketing, communicatie en financiële focus gemixt met helicopter view, analytisch vermogen en empathie  Vaak zijn oplossingen met communicatie dichterbij dan u denkt. Hoe maakt u het positieve verschil met communicatie ? Positive People Power Pay World Movement en mijn communicatie blog. Kiezen met elkaar voor win-win . Hoe ? Lees mijn communicatie blog en doe mee met deze positieve mindset.

Positieve communicatie en win-win als uitgangspunt ?
Doelen halen = kansen benutten met communicatie.
Wilt u ervoor gaan ? Dan bent u bij Communicatie-expert aan het juiste adres!

Grotere tevredenheid bij uw doelgroep = positiviteit. Boek een consultancy of een Masterclass van NIMA specialist Communicatie-expert of geef Communicatie-expert opdracht een kant-en-klaar kansrijk idee of concept voor u te schrijven. "Communicatie maakt het positieve verschil".


Communicatie maakt het positieve verschil

Communicatie-expert vindt dat je met communicatie het positieve verschil maakt op basis van haar marketing en communicatie inzicht, focus en een positieve, communicatie mindset.

Een frisse blik waar u nu staat en wat uw doel is. Voor de één is dit succes, voor de ander het creëren van een bepaald imago, een meer idyllisch gedachte goed (non-profit) of efficiënter communiceren met de 'klant', 'burger', een 'cliënt' of 'de doelgroep'. Communicatie maakt daarbij het positieve verschil !

Ontstaan van deze visie ? Lees de missie van Communicatie-expert.

Win-win = communicatie

Strategische communicatie met een positieve mindset

Win -win maatwerk masterclass op aanvraag

Strategische beleidsondersteuning die wel bijdraagt aan win-win

Communicatie en marketing analyse die inzet op win-win en positiviteit. Met een vleugje humor om te inspireren.

Win-win communicatie = een keuze

Zelfreflectie, interne communicatie of doelgericht werken met de door Communicatie-expert zelfontwikkelde werkmethode BIGSTAR

Kwaliteit leveren = communicatie

Communicatie-expert, NIMA marketing en communicatie specialist, heeft verrassende inzichten.

Zo leert 30 jaar ervaring dat communicatie het positieve verschil maakt. Communicatie met en in uw team, met klant, betrokkenen in het proces en keten/partners kunnen uw bepalende succesfactor zijn. Gewoon met communicatie bijdragen aan kwaliteit .

Zo simpel kan het zijn !

Kwaliteit van het eindproduct
Samenwerking in de keten
Verstevigen positie
Resultaat, succes = positiviteit