Vanwege de hoeveelheid spam bij het vermelden van een e-mailadres op de website, vraagt Communicatie-expert Diana Stroeven je vanuit je eigen e-mail programma een e-mail te sturen. Communicatie-expert is het beste per e-mail bereikbaar. Stuur je e-mail naar Communicatie-expert, marketing en communicatie specialist Diana Stroeven. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vraag ik je om in je e-mail op te nemen, je naam, e-mail adres, evt. telefoonnummer, je budget en je te bereiken doel. Hartelijk bedankt voor je interesse in de dienstverlening van marketing en communicatie specialist uit Almere. Ga jij ook voor positiviteit en een win-win ? Communicatie maakt het verschil !


Wil je telefonisch contact met Communicatie-expert Diana Stroeven - Visser,  specialist in marketing en communicatie, voor een kansrijk idee, concept, een communicatie of marketing Masterclass, persoonlijke coaching of heb je een vraag over een te vergeven opdracht? Spreek dan een berichtje in of stuur een WhatsApp-je. Je kunt ook e-mailen of via het contactformulier contact opnemen. Wil jij ook het positieve verschil maken met communicatie en/of marketing? Laat van je horen !

Contact met
Communicatie-expert Almere

Ook voor marketing expertise het juiste adres !

  1. Communicatie en ook het positieve verschil maken ? Contact met communicatie- en marketing expert Almere

Communicatie-expert, is specialist in marketing en communicatie gevestigd in Almere - Nederland. Communicatie-expert staat voor kwaliteit, deskundig, projectmatig, resultaatgericht, kosten- en tijdsturend, daarwaar focus wordt gevraagd. Wil je contact met Communicatie-expert ? Dat kan !. Stuur een e-mail ( adres links bovenin op deze website pagina), of vul onderstaande contactformulier in en en laat weten waar je concreet ondersteuning bij wilt. Communicatie-expert, de adviseur die BV Nederland graag verder helpt.

Vergeet niet je budget en doel te melden als je het formulier invult of een e-mail stuurt, zodat duidelijk is waar je ondersteuning bij wilt.
Ook in geval van een maatwerk verzoek, laat het weten. Communicatie-expert ondersteuning bij :

Ontwikkeling van kansrijke ideeën en concepten
ICT bedrijfsproces of (semi) overheidprocedures efficiënter maken
Implementatie begeleiding, controles of ontwikkeling van praktische procedures
Communicatie, marketing of kostenstructuur analyse
Werkmethode ontwikkeling of werken met de werkmethode van Communicatie-expert: BIGSTAR
Door ontwikkeling van een dienst, product, imago t.b.v. verduidelijking missie, bedrijfsdoelen of ideële doelstelling
Implementatie nieuwe huisstijl, uniformiteit, marketing, PR, digitalisering documenten, (ombuigen) imago : marketing-expert
Maatwerk ( out-of-the box) masterclass, advies of communicatie en marketing consultancy -  Tarievenrichtlijn

Contact met Communicatie-expert, specialist in communicatie en marketing in Almere. Daar waar focus wordt gevraagd. Contactgegevens van Communicatie-expert, H. Werkmanstraat 69, 1328 DK Almere. Mailadres zie links bovenaan. Communicatie-expert is specialist in marketing en communicatie .Mail je budget en doel aan Diana, dan neemt zij contact met je op. Communicatie maakt het positieve verschil ! Wanneer start jij ermee?

Geef concreet aan wat het mag kosten, wat het doel is en op welke termijn e.e.a. speelt, zodat jij je kunt focussen op je doel, opdracht of taak en de directe realisatie daarvan. Hoe mooi is dat?

Informatie m.b.t. ons Privacy Statement.

Bedankt voor je getoonde interesse in de dienstverlening van marketing en communicatie specialist Diana Stroeven, oprichtster van Communicatie-expert.