Vanwege de hoeveelheid spam bij het vermelden van een e-mailadres op de website, vraagt Communicatie-expert Diana Stroeven je vanuit je eigen e-mail programma een e-mail te sturen. Communicatie-expert is het beste per e-mail bereikbaar. Stuur je e-mail naar Communicatie-expert, marketing en communicatie specialist Diana Stroeven. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vraag ik je om in je e-mail op te nemen, je naam, e-mail adres, evt. telefoonnummer, je budget en je te bereiken doel. Hartelijk bedankt voor je interesse in de dienstverlening van marketing en communicatie specialist uit Almere. Ga jij ook voor positiviteit en een win-win ? Communicatie maakt het verschil !


Wil je telefonisch contact met Communicatie-expert Diana Stroeven - Visser,  specialist in marketing en communicatie, voor een kansrijk idee, concept, een communicatie of marketing Masterclass, persoonlijke coaching of heb je een vraag over een te vergeven opdracht? Spreek dan een berichtje in of stuur een WhatsApp-je. Je kunt ook e-mailen of via het contactformulier contact opnemen. Wil jij ook het positieve verschil maken met communicatie en/of marketing? Laat van je horen !

Contact met
Communicatie-expert Almere

Toegevoegde waarde met communicatie en marketing expertise

  1. Met communicatie ook het positieve verschil maken ? Contact met communicatie- en marketing expert Almere

Communicatie-expert, is specialist in marketing en communicatie. Communicatie-expert staat voor kwaliteit, unieke toegevoegde waarde door empathie, analytisch inzicht, helicopterview en een duidelijke focus. Heb jij een duidelijk doel en weet je wat het mag kosten ?

Dan helpt Communicatie-expert je graag verder. Stuur een e-mail ( adres links bovenin op deze website pagina), of vul onderstaande contactformulier in en en laat weten waar je concreet ondersteuning bij wilt. Communicatie-expert, de adviseur die BV Nederland graag verder helpt.

Handig om te weten. Communicatie-expert hanteert een vaste basis bij de tot standkoming van haar tarieven die gebaseerd zijn op een vast uitgangspunt bij de berekening en op maatwerk projectbasis.  

Communicatie-expert voor o.a. :

Ontwikkeling van kansrijke ideeën en concepten
ICT bedrijfsproces of (semi) overheidprocedures efficiënter maken
Implementatie begeleiding, controles of ontwikkeling van operationele en/of praktijkgerichte procedures
Communicatie en marketing analyse en/of advies
Werkmethode ontwikkeling of werken met de werkmethode van Communicatie-expert: BIGSTAR
Door ontwikkeling van een dienst, product, imago t.b.v. verduidelijking missie, bedrijfsdoelen of ideële doelstelling
Implementatie nieuwe huisstijl, uniformiteit, marketing, PR, digitalisering documenten, (ombuigen) imago : marketing-expert
Maatwerk ( out-of-the box) masterclass, advies of communicatie en marketing consultancy -  Tarievenrichtlijn

Contact met Communicatie-expert, specialist in communicatie en marketing in Almere. Daar waar focus wordt gevraagd. Contactgegevens van Communicatie-expert, H. Werkmanstraat 69, 1328 DK Almere. Mailadres zie links bovenaan. Communicatie-expert is specialist in marketing en communicatie .Mail je budget en doel aan Diana, dan neemt zij contact met je op. Communicatie maakt het positieve verschil ! Wanneer start jij ermee?

Communicatie-expert helpt je focussen op je doel, opdracht of taak en de directe realisatie daarvan.
Hoe mooi is dat?

Informatie m.b.t. ons Privacy Statement.

Bedankt voor je getoonde interesse in de dienstverlening van marketing en communicatie specialist Diana Stroeven, oprichtster van Communicatie-expert. Lees vooral ook de missie of de communicatie blog.