Vanwege de hoeveelheid spam bij het vermelden van een e-mailadres op de website, vraagt Communicatie-expert je vanuit je eigen e-mail programma een e-mail te sturen. Communicatie-expert is het beste per e-mail bereikbaar. Stuur je e-mail naar Communicatie-expert Diana Stroeven. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vraag ik je om in je e-mail op te nemen, je naam, e-mail adres, evt. telefoonnummer, je budget en je te bereiken doel. Hartelijk bedankt voor je interesse in de dienstverlening van marketing en communicatie specialist uit Almere.      


Contact met
Communicatie-expert Almere


  1. Ook het positieve verschil maken met communicatie ? Neem contact op met communicatie- en marketingexpert, Almere - Nederland

Communicatie-expert, is specialist in marketing en communicatie gevestigd in Almere - Nederland. Communicatie-expert staat voor kwaliteit, deskundig, projectmatig, resultaatgericht, kosten- en tijdsturend, daarwaar focus wordt gevraagd. Wil je contact met Communicatie-expert ? Dat kan !.

Vul onderstaande contactformulier in en en laat weten waar je concreet ondersteuning bij wilt. Communicatie-expert, adviseur die BV Nederland verder helpt. Of stuur een e-mail ( links bovenin op deze pagina het e-mailadres ). Vergeet niet je budget en doel te melden als je een e-mail stuurt, zodat duidelijk is waar je ondersteuning bij wilt, zoals communicatie of marketing ondersteuning bij :

Contact met Communicatie-expert, specialist in communicatie en marketing in Almere. Daar waar focus wordt gevraagd.

Ontwikkeling van kansrijk ideeën of concepten

ICT bedrijfsproces of (semi) overheid procedures efficiënter te maken

Implementatie begeleiding van de procedures

Communicatie analyse algemeen of voor een speciale tak, tijdsdruk of kostenstructuur analyse

Interne werkmethode-ontwikkeling of werken met de werkmethode van Communicatie-expert BIGSTAR

(Door)ontwikkeling van dienst of product t.b.v. bedrijfsgroei, winst en continuïteit

Maatwerk advies, consultancy en/of masterclass

Implementatie nieuwe huisstijl, creeëren uniformiteit in huisstijl, marketing, PR, digitalisering documenten, zie ook marketing-expert.nl

Geef concreet aan wat het mag kosten, wat het doel is en op welke termijn e.e.a. speelt. Met deze directheid wil Communicatie-expert tijd besparen. Maar natuurlijk ook om effectief en kansrijk een project of opdracht met elkaar te realiseren. Zodat jij je kunt focussen op je doel, opdracht of taak en de directe realisatie daarvan. Hoe mooi is dat?

Communicatie - expert biedt toegevoegde waarde en maakt graag het positieve verschil met communicatie !

Contactgegevens van Communicatie-expert, specialist in marketing en communicatie Almere. Mail budget en doel aan Diana, dan neemt zij contact met je op. Communicatie maakt het positieve verschil !

Informatie m.b.t. ons Privacy Statement.

Bedankt voor je getoonde interesse in de dienstverlening van marketing en communicatie specialist Diana Stroeven, oprichtster van Communicatie-expert.