Vanwege de hoeveelheid spam bij het vermelden van een e-mailadres op de website, vraagt Communicatie-expert je vanuit je eigen e-mail programma een e-mail te sturen. Communicatie-expert is het beste per e-mail bereikbaar. Stuur je e-mail naar Communicatie-expert Diana Stroeven. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vraag ik je om in je e-mail op te nemen, je naam, e-mail adres, evt. telefoonnummer, je budget en je te bereiken doel. Hartelijk bedankt voor je interesse in de dienstverlening van marketing en communicatie specialist uit Almere. Ga jij ook voor positiviteit en een win-win ? Communicatie maakt het verschil !


Wil je telefonisch contact met Communicatie-expert Diana Stroeven - Visser,  voor een kwaliteit leveren en communicatie ?Of voor een kansrijk idee, concept, een communicatie of marketing Masterclass over kwaliteit leveren en communicatie, persoonlijke coaching of heb je een vraag over een te vergeven opdracht ? Spreek dan een berichtje in of stuur een WhatsApp-je. Je kunt ook e-mailen of via het contactformulier contact opnemen. Wil jij ook het positieve verschil maken met communicatie? Hoor ik je?Kwaliteit leveren en communicatie

Communicatie maakt volgens Communicatie-expert het positieve verschil !


Communicatie-expert : kwaliteit, communicatie en de invloed van betaalbaarheid op BV Nederland

De missie van Communicatie-expert, specialist in communicatie en marketing is gebaseerd op eigen ervaringen in de gezondheidszorg met het eigen gezin, maar ook familieleden. Ieder zijn specialisme in de gezondheidszorg in Almere en Nederland en onnodig leed tot gevolg. Maar ook op ervaringen met het voortgezet Onderwijs in Almere en gezondheidszorg Visie en missie van Communicatie-expert, specialist in marketing en communicatie in Almere. Nederland kan leuker, vriendelijker en betaalbaarder. Kwaliteit in communicatie maakt het positieve verschil. Maak jij al het verschil en ga jij ook voor een win-win situatie? Begin dan met het leveren van kwaliteit. Goed voor BV Nederland en dus goed voor haar inwoners. Lees ook de Communicatie blog van Diana Stroeven, marketing specialist en oprichter van Communicatie-expert, Marketing-expert, Huishoudmanagement, Droomfonds en start-up Kanzrijk. Kwaliteit van communicatie maakt het positieve verschil. Sta voor kwaliteit bij het leveren van producten en diensten. Mail je budget en doel naar communicatie en marketing specialist Communicatie-Expert, Diana Stroeven, Communicatie-expert is gevestigd in Almere, Nederland maar kan haar diensten prima verlenen op afstand. Grenzeloos met Zoom. Tot zooms?

Met jaren ervaring als commercieel directeur in de Nederlandse maakindustrie, waaronder als strategisch gesprekspartner voor één van Nederlands grootste spelers in de agrarische-landbouw sector, is het leveren van kwaliteit, het ICT bedrijfsproces en interne communicatie naast marketing een belangrijke succesfactor.

Kwaliteit van communicatie draagt bijvoorbeeld bij aan :

Kwaliteitsverbetering dienst, product én bedrijf
Betere samenwerking in de keten en bespaart onnodige kosten in de keten
Realiseren van deadlines en levertijden
Voorkomt stress, problemen achteraf op lossen of verhoogde kosten
Teambuilding en tevreden personeel en klanten
Geeft een duidelijke grens aan of geeft duidelijkheid in handelen
Realiseren van doelen en resulaat

Oftewel communicatie maakt het positieve verschil !

Staan voor kwaliteit leveren en communicatie gaan hand in hand

Lever en sta voor kwaliteit is het sleutelwoord. Wil de klant snel iets geleverd krijgen, maar is dit in het benodigde productieproces niet haalbaar vanwege de kwaliteit waar jij als bedrijf of organisatie voor staat? Verkoop je klant dan NEE. Staan voor kwaliteit voorkomt niet alleen een hoop gedoe in de eigen organisatie (stress, overwerk, problemen achteraf oplossen of verhoogde kosten), maar geeft ook een duidelijke grens richting je klant aan. Die wil immers dat er een goede dienst of product wordt geleverd en daaraan zijn nu eenmaal spelregels gebonden die jij als specialist duidelijk moet maken om die kwaliteit te kunnen borgen. Mooie bijkomstigheid is dat het onnodige kosten in de keten voorkomt en daarmee dus direct bijdraagt aan een betaalbaarder product. Hoeven we daarvoor niet over de grens te shoppen en dat is goed voor BV Nederland .

Interesse? Lees meer over BV Nederland en het grote geld, in onze communicatie blog of Coronatest en communicatie uit de blog.    

Hoe maak jij al het positieve verschil in communicatie ? Contact

E-mailen kan ook, zie mailadres links bovenaan de pagina (i.v.m. spam)