Communicatie nieuws ...Het beeldmerk van het boek Schoolveteraan. Communicatie-expert ontwikkelde het concept.

Communicatie-expert zet een nieuwe stap en wordt uitgever boek Schoolveteraan.


Het boek Schoolveteraan kent naast het waargebeurde verhaal over niet Passend Onderwijs de visie van Communicatie expert Diana Stroeven. Het onrecht dat in het Passend Onderwijs  plaatsvindt had eenvoudig voorkomen kunnen worden o.a. met communicatie. De expertise van de auteur en moeder van Schoolveteraan.Survival niet Passend Onderwijs

Het boek Schoolveteraan gaat over het waargebeurde verhaal van het gezin van Communicatie-expert en hun jarenlange Survival van niet Passend Onderwijs.

Het boek is uniek, staat vol onrecht en kenmerkt zich toch door te kijken naar
win-win, positieve mindset en vooral visie op communicatie, de expertise van de auteur en de moeder van Schoolveteraan.Communicatie focus + toegevoegde waarde = win-winCommunicatie-expert, NIMA marketing en communicatie specialist inspireert, ondersteunt en innoveert deskundig en met een dosis humor. Duidelijke marketing, communicatie en financiële focus gemixt met helicopter view, analytisch vermogen en empathie  Vaak zijn oplossingen met communicatie dichterbij dan u denkt. Hoe maakt u het positieve verschil met communicatie ? Positive People Power Pay World Movement en mijn communicatie blog. Kiezen met elkaar voor win-win . Hoe ? Lees mijn communicatie blog en doe mee met deze positieve mindset.

Gaat u ook graag voor win-win?
Benut u liefst kansen en wilt u gerichter doelen halen?
Dan bent u bij Communicatie-expert aan het juiste adres!

Grotere tevredenheid bij uw doelgroep, toe aan positiviteit of groeien door een kansrijk idee of concept? Boek een consultancy of een Masterclass van NIMA specialist Communicatie-expert !


Communicatie maakt het positieve verschil

Communicatie-expert vindt dat je met communicatie het positieve verschil maakt.

Dit vraagt marketing en communicatie inzicht, en focus met een positieve communicatie mindset. Gewoon een frisse blik waar u nu staat en wat uw doel is.

Voor de één is dit succes, voor de ander het creëren van een bepaald imago, een meer idyllisch gedachte goed (non-profit) of efficiënter communiceren met de 'klant', 'burger', een 'cliënt' of 'de doelgroep'.  

Win-win = communicatie

Strategische communicatie met een positieve mindset

Win -win maatwerk masterclass

Strategische beleidsondersteuning

Communicatie of marketing analyse. Ook bij overname, kostenstructuren, decentralisatie, implementatie van een nieuw (bedrijfs)onderdeel.

Zelfreflectie, interne communicatie of doelgericht werken met de werkmethode van Communicatie-expert BIGSTAR ;

Kwaliteit leveren = communicatie

Communicatie-expert, NIMA marketing en communicatie specialist, heeft inzicht dat u verder brengt. Zo leert de ervaring dat interne communicatie, met de klant en uw keten een essentiële en bepalende succesfactor zijn bij innovatie. Kortom, de kwaliteit van communicatie !

Kwaliteit van het eindproduct
Samenwerking in de keten
Verstevigen positie
Resultaat, succes en positiviteit