Vanwege de hoeveelheid spam bij het vermelden van een e-mailadres op de website, vraagt Communicatie-expert je vanuit je eigen e-mail programma een e-mail te sturen. Communicatie-expert is het beste per e-mail bereikbaar. Stuur je e-mail naar Communicatie en marketing specialist Diana Stroeven. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vraag ik je om in je e-mail op te nemen, je naam, e-mail adres, evt. telefoonnummer, je budget en je te bereiken doel. Hartelijk bedankt voor je interesse in de dienstverlening van marketing en communicatie specialist uit Almere. Ga jij ook voor positiviteit en een win-win ? Communicatie maakt het verschil !


Wil je telefonisch contact met Communicatie-expert Diana Stroeven - Visser,  voor een kansrijk idee, concept, een communicatie Masterclass, persoonlijke coaching of heb je een vraag over een te vergeven opdracht? Spreek dan een berichtje in of stuur een WhatsApp-je. Je kunt ook e-mailen of via het contactformulier contact opnemen. Wil jij ook het positieve verschil maken met communicatie? Laat van je horen !


Communicatie consultancy en masterclass

Communicatie maakt het positieve verschil. Wil jij ook het verschil maken? Dan biedt Communicatie-expert uitkomst met een opmaat gesneden advies, consultancy of masterclass. Vanaf maart 2022 geeft Communicatie expert Diana Stroeven ook online Masterclasses over kansen, kwaliteit en communicatie. Interesse ? Hou dan deze website in de gaten !

Wil jij ook het verschil maken met communicatie ? Maak dan gebruik van een communicatie advies, consultancy of masterclass van marketing en communicatie-expert Diana Stroeven.

Communicatie-expert advies, consultancy of masterclass : toegevoegde waarde die staat !

Communicatie-expert is dé specialist op het gebied van marketing en communicatie. Met de huidige communicatiemiddelen reikt de ondersteuning van Communicatie-expert verder dan de Nederlandse grens.

Met 30 jaar ervaring op het gebied van communicatie- en marketing, weet Communicatie-expert dat je met communicatie het positieve verschil kunt maken.  Het maakt niet uit of het gaat om bedrijven, personen of (semi)overheid, communicatie vindt je overal.


Werk- en levenservaring, succes en tegenslag : de toegevoegde waarde van Communicatie-expert, specialist in marketing en communicatie

Communicatie-expert heeft een enorme dosis werkervaring op het gebied van marketing en communicatie in de industrieële marketing, business-to-busines, consumenten markt, deelname in commissies en als ondernemer.

Marketing en communicatie-expert Diana Stroeven verzorgt maatwerk Masterclasses toegespitst wat je op je team wilt overbrengen. Op gebied van interne en externe communicatie, marketingtechnisch, organisatorisch, binnen een school , Gemeente of (non-profit) organisatie. Voor een gedegen advies of communicatie consultancy helpt Diana met een stukje humor, ook jou, je team of organisatie verder op weg. Als investeerder en bekend met rendement op geld biedt zij ook ondersteuning op financieel gebied. Wil jij geld uitgeven om vervolgens kansen te zien om te besparen ten goede van je bedrijf of je team. Laat het Diana via het contactformulier weten of stuur een e-mail.

Foto: Vakfotograaf Peter Vincent, Almere.

De vrouw achter Communicatie-expert, Diana Stroeven, heeft in de functie van commercieel directeur van een miljoenen MKB-bedrijf o.a. in de Nederlandse metaal- en kunststof maakindustrie, petrochemie, fastfood ketens en de internationale cruise sector de rol van strategisch business partner vervuld.

Maar ook ervaringen in de B2B verpakkingsmarkt hebben de expertise verrijkt. De combinatie met levenservaring met de nodige tegenslagen, analytisch inzicht, passie voor marketing, empathie en helicopter view maken bij elkaar de toegevoegde waarde van Communicatie-expert die staat als een huis voor kwaliteit.

Succes begint bij luisteren

Luisteren is de vertaalslag van succes. En soms ook gewoon lef tonen ! Dus wat let je om contact met Communicatie-expert op te nemen ?

Communicatie-expert werkt met een expertise fee. Je kunt ook een maatwerk expertise consultancy offerte aanvragen.

Communicatie-expert biedt toegevoegde waarde als het gaat om advies, het verzorgen van consultancy of levert een maatwerk Masterclass. Communicatie-expert, specialist in marketing en communicatie onder bestuur van Diana Stroeven kan veel voor je betekenen als he wat wat het mag kosten en wat je wilt bereiken of er van verwacht. Ondersteuning om duidelijk te krijgen wat het is dat het bedrijf, de organisatie of het ministerie nodig heeft is ook een mogelijkheid.  Communicatie-expert, specialist in marketing en communicatie Almere, het juiste adres voor een vakkundig advies. Daar waar resultaat gerichtheid, kosten en tijdsturing focus vraagt ben je bij Communicatie-expert aan het juiste adres.

Een Masterclass zoals jij dit wilt :

Ondersteuning zoals jij het wilt ! Geef duidelijk aan wat je wilt, verwacht en wat het mag kosten !

Maar ook als je juist de expertise wilt overlaten voor :

Ondersteuning bij communicatie en/of marketingbeleid of - bepaling, campagne ontwikkeling, commissie deelname, PR en overstijgende situaties ;

Inzet van ICT bedrijfsproces, IT databasemogelijkheden, analyse waar op welk vlak, welke winst te behalen valt en hoe communicatie en marketing hierbij de verbindende factor is;

Kwaliteitsmanagement en certificering ;

Bedrijfsanalyses zoals prijscalculaties, klantanalyse na overname of faillissement, kostprijscalculaties en budget beheer ;

Innovatie, verbinder bij centralisatie of juist decentralisatie, verschillende bedrijfsculturen en/of vestigingen ;

Daadwerkelijk leveren van kwaliteit, mede door kwaliteit in communicatie.

Inzet van de door Communicatie-expert speciaal ontwikkelde werkmethode Bigstar
Vertel Communicatie-expert waar je hulp bij wilt en wat het mag kosten. Je krijgt een oprecht antwoord of Communicatie-expert je hiermee verder kan helpen.

Gebruik hiervoor het contactformulier van Communicatie-expert.

Mail of bel ( zie boven aan de pagina)


Droomfonds is het nieuwe hartverwarmende fonds van en voor Nederland van Diana Stroeven. Het fonds is in ontwikkeling en zal de komende tijd verder vorm worden gegeven. In september 2020 heeft Communicatie-expert Diana Stroeven de eerste stap gezet met haar fonds en is een project gestart met de MVO tak van Almere City. Binnenkort meer hierover.Ontwikkeling van kansrijke ideeën en concepten door marketing en communicatie specialist Communicatie-expert

Of het gaat nu gaat om het doorontwikkelen van een bestaand concept of het ontwikkelen van een geheel concept, met de vakkundigheid en creativiteit van Communicatie-expert zit het wel goed. Je kunt terecht om te brainstormen over de ontwikkeling van nieuwe, kansrijke ideeën of concepten speciaal voor jouw toepassing. Niets voor niets is Communicatie-expert specialist op het gebied van marketing en communicatie.


Maatwerk analyse huidige situatie

Ook voor een analyse of screening van de huidige situatie in communicatie, marketing en uitstraling of de kwaliteit van communicatie.

Die ene frisse blik kan het verschil maken bij het realiseren van winst, continuïteit, groei of de gewenste imago aanpassing of koerswijziging. Zelfs wanneer er een meer idealistische gedachte schuil gaat, biedt Communicatie-expert volop kansen en mogelijkheden om progressie te boeken of winst te behalen. DNA is de vertaalslag van de organisatie. Zie hier het DNA en de missie en visie van Communicatie-expert.

Communicatie advies of consultancy als tool voor het bereiken van je doel

Bij het uitdragen van DNA - in welke vorm dan ook - is het een vereiste om duidelijk te hebben wat het mag kosten en wat er van wordt verwacht. Deze twee pijlers staan aan de basis om een vervolgstap te kunnen zetten in de gewenste richting. Misschien een schot voor open doel, maar vaak blijkt het hier niet helemaal helder. Uiteraard ondersteunt Communicatie-expert ook om de gewenste richting verder vorm te geven of deze met elkaar te onderzoeken en helder te krijgen.

Inzichten en contact

Benieuwd naar de inzichten van Communicatie-expert ? Lees dan hier de communicatie blog of informatie over het grote geld van BV Nederland.

Je mag natuurlijk ook gelijk contact opnemen, bovenaan links vindt je het e-mailadres en rechts bovenaan de pagina het telefoonnummer. Ook kun je reageren via het contactformulier. Laat weten waar je ondersteuning bij wilt. Communicatie-expert staat voor toegevoegde waarde en oprechtheid en neemt opdrachten aan die dit borgen. Integriteit is een belangrijke pijler, juist bij communicatie.