Communicatie consultancy en masterclass

Communicatie maakt het positieve verschil. Wilt u ook het verschil maken? Dan biedt Communicatie-expert uitkomst met een opmaat gesneden advies, consultancy of masterclass. Communicatie expert Diana Stroeven geeft op aanvraag ook online Masterclasses over kansen, kwaliteit en communicatie.

Consultancy of masterclass marketing en communicatie

Communicatie-expert is al 30 jaar NIMA marketing en communicatie specialist. Digitalisering maakt het mogelijk om grenzeloze consultancy aan te bieden. Hoe mooi is dat ?

Geheim van Communicatie-expert ?

" Werk- en levenservaring, succes en tegenslag   

Marketing en communicatie-expert Diana Stroeven verzorgt maatwerk Masterclasses toegespitst wat je op je team wilt overbrengen. Op gebied van interne en externe communicatie, marketingtechnisch, organisatorisch, binnen een school , Gemeente of (non-profit) organisatie. Voor een gedegen advies of communicatie consultancy helpt Diana met een stukje humor, ook jou, je team of organisatie verder op weg. Als investeerder en bekend met rendement op geld biedt zij ook ondersteuning op financieel gebied. Wil jij geld uitgeven om vervolgens kansen te zien om te besparen ten goede van je bedrijf of je team. Laat het Diana via het contactformulier weten of stuur een e-mail.Een masterclass zoals u dit wilt

Geef duidelijk aan wat u wilt, verwacht en wat het mag kosten. Simpel ? Ja.

Marketing en communicatie omvat eigenlijk alles. U kunt alle kanten op, behalve de goede, haha.

In kader van focus en effiency is de kortste klap laten weten waar u hulp bij nodig heeft. U krijgt een oprecht antwoord of Communicatie-expert u verder kan helpen.

Communicatie-expert biedt toegevoegde waarde als het gaat om advies, het verzorgen van consultancy of levert een maatwerk Masterclass. Communicatie-expert, specialist in marketing en communicatie onder bestuur van Diana Stroeven kan veel voor u betekenen als he wat wat het mag kosten en wat u wilt bereiken of er van verwacht. Ondersteuning om duidelijk te krijgen wat het is dat het bedrijf, de organisatie of het ministerie nodig heeft is ook een mogelijkheid.  Communicatie-expert, specialist in marketing en communicatie Almere, het juiste adres voor een vakkundig advies. Daar waar resultaat gerichtheid, kosten en tijdsturing focus vraagt. Communicatie-expert aan het juiste adres. NIMA gediplomeerd.Maatwerk analyse huidige situatie

Ook voor een marketing en communicatie analyse voor zelfreflectie waar u nu staat, is Communicatie-expert het juiste adres !

Die ene frisse blik kan het verschil maken.

Communicatie consultancy uw tool, voor het bereiken van uw doel