Communicatie-expert advies, consultancy of masterclass : toegevoegde waarde die verder gaat

Communicatie-expert is dé specialist op het gebied van marketing en communicatie in Almere. Maar met de huidige communicatiemiddelen reikt de ondersteuning van Communicatie-expert verder dan de grens.

Met bijna 30 jaar ervaring op het gebied van communicatie- en marketing, weet Communicatie-expert dat je met communicatie het verschil kunt maken. Voor een deskundig advies, consultancy of maatwerk Masterclass ben je dan ook bij Communicatie-expert aan het juiste adres. Het maakt niet uit of het gaat om bedrijven of (semi)overheid, communicatie vindt je overal.


Werk- en levenservaring, succes en tegenslag : de toegevoegde waarde van Communicatie-expert, specialist in marketing en communicatie

Communicatie-expert heeft een enorme dosis werkervaring op het gebied van marketing en communicatie in de industrieële marketing, business-to-busines, consumenten markt, deelname in commissies en als ondernemer.

Marketing en communicatie-expert Diana Stroeven verzorgt maatwerk Masterclasses toegespitst wat je op je team wilt overbrengen. Op gebied van interne en externe communicatie, marketingtechnisch, organisatorisch, binnen een school , Gemeente of (non-profit) organisatie. Voor een gedegen advies of communicatie consultancy helpt Diana met een stukje humor, ook jou, je team of organisatie verder op weg. Als investeerder en bekend met rendement op geld biedt zij ook ondersteuning op financieel gebied. Wil jij geld uitgeven om vervolgens kansen te zien om te besparen ten goede van je bedrijf of je team. Laat het Diana via het contactformulier weten of stuur een e-mail.

Foto: Vakfotograaf Peter Vincent, Almere.

In de functie als commercieel directeur van een miljoenen MKB-bedrijf in de maakindustrie, waar Diana Stroeven o.a. de rol van strategisch business partner van één van Nederlands grootste spelers in de agrarische-landbouw sector met een internationale export tak vervulde, hebben verdere inzichten versterkt. Tel daarbij op veel levenservaring en forse tegenslagen en je weet direct dat je aan Communicatie-expert een juiste partner hebt als gaat om toegevoegde waarde voor wat jij wilt bereiken, reeële leveringstermijnen, kwaliteit , menselijkheid, focus, resultaat gerichtheid, kostensturend en budgetbeheer.

Succes begint bij luisteren

De vertaalslag hiervan bepaalt mede het succes. En soms ook gewoon lef tonen ! Dus wat let je om contact met Communicatie-expert op te nemen en in te zetten op consultancy, advies te vragen dat past binnen jouw budget of om een maatwerk masterclass te volgen?

Communicatie-expert biedt toegevoegde waarde als het gaat om advies, het verzorgen van consultancy of levert een maatwerk Masterclass. Communicatie-expert, specialist in marketing en communicatie onder bestuur van Diana Stroeven kan veel voor je betekenen als he wat wat het mag kosten en wat je wilt bereiken of er van verwacht. Ondersteuning om duidelijk te krijgen wat het is dat het bedrijf, de organisatie of het ministerie nodig heeft is ook een mogelijkheid.  Communicatie-expert, specialist in marketing en communicatie Almere, het juiste adres voor een vakkundig advies. Daar waar resultaat gerichtheid, kosten en tijdsturing focus vraagt ben je bij Communicatie-expert aan het juiste adres.

Communicatie-expert biedt toegevoegde waarde met communicatie en marketing advies, consultancy of een Masterclass zoals jij dit wilt :

Communicatie en/of marketingbeleid bepaling, ondersteuning, campagne ontwikkeling, commissie deelname, PR en overstijgende situaties ;

Inzet van ICT bedrijfsproces, IT databasemogelijkheden, analyse waar winst te behalen valt, op welk vlak en hoe communicatie hierbij de verbindende factor is;

Kwaliteitsmanagement en certificering ;

Bedrijfsanalyses zoals prijscalculaties, klantanalyse na overname of faillissement, kostprijscalculaties, certificering, budget beheer,

Bij innovatie of als empathische bruggenbouwer bij verschillende bedrijfsculturen ;

Daadwerkelijk leveren van kwaliteit, mede door kwaliteit in communicatie.

Inzet van de door Communictie-expert speciaal ontwikkelde werkmethode Bigstar

Vertel Communicatie-expert waar je hulp bij wilt en wat het mag kosten. Je krijgt een oprecht antwoord of Communicatie-expert je hiermee verder kan helpen en of een consultancy of Masterclass van communicatie-expert voor jou de juiste oplossing is om je doel te bereiken. Gebruik hiervoor het contactformulier van Communicatie-expert.


Droomfonds is het nieuwe hartverwarmende fonds van en voor Nederland van Diana Stroeven. Het fonds is in ontwikkeling en zal de komende tijd verder vorm worden gegeven. In september 2020 heeft Communicatie-expert Diana Stroeven de eerste stap gezet met haar fonds en is een project gestart met de MVO tak van Almere City. Binnenkort meer hierover.Ontwikkeling van kansrijke ideeën en concepten door marketing en communicatie specialist Communicatie-expert

Of het gaat nu gaat om het doorontwikkelen van een bestaand bedrijfsconcept of het ontwikkelen van een nieuw industrieel of ander concept. Bij het vakkundige Communicatie-expert kun je terecht om te brainstormen om te komen tot ontwikkeling van nieuwe, kansrijke ideeën of concepten speciaal voor jou. Niets voor niets is Communicatie-expert specialist op het gebied van marketing en communicatie.


Maatwerk analyse huidige situatie

Ook voor een analyse of screening van de huidige situatie in communicatie, marketing en uitstraling of de kwaliteit van communicatie.

Die ene frisse blik kan het verschil maken bij het realiseren van winst, continuïteit, groei of de gewenste imago aanpassing of koerswijziging. Zelfs wanneer er een meer idealistische gedachte schuil gaat biedt Communicatie-expert volop kansen en mogelijkheden om progressie te boeken of winst te behalen. Het gaat om de vertaalslag van het DNA van de organisatie. Zie hier het DNA en de missie en visie van Communicatie-expert.

Communicatie advies of consultancy als tool voor het bereiken van je doel

Bij het uitdragen van DNA - in welke vorm dan ook - is het een vereiste om duidelijk te hebben wat het mag kosten en wat er van wordt verwacht. Deze twee pijlers staan aan de basis om een vervolgstap te kunnen zetten in de gewenste richting. Misschien een schot voor open doel, maar vaak blijkt het hier niet helemaal helder. Uiteraard ondersteunt Communicatie-expert ook om de gewenste richting verder vorm te geven of deze met elkaar te onderzoeken.

Inzichten en contact

Benieuwd naar de inzichten van Communicatie-expert ? Lees dan hier de communicatie blog of informatie over het grote geld van BV Nederland.

Je mag natuurlijk ook gelijk contact opnemen. Laat weten waar je ondersteuning bij wilt. Communicatie-expert staat voor toegevoegde waarde en oprechtheid en neemt opdrachten aan die dit borgen. Integriteit is een belangrijke pijler, juist bij communicatie.