Communicatie blog – BV Nederland Paasei blog

Hallo Communicatie Blog lezer,

Welkom bij mijn communicatie blog. Ik hoop dat u heeft genoten van het mooie weer afgelopen week nu het voorjaar zich steeds meer laat zien.

Van harte gefeliciteerd met de Paashaas. Ik word van Pasen altijd vrolijk, zeker met mooi weer. Zo koester ik mijn jeugdherinneringen aan Paaseieren zoeken. Zelf als kind op speurtocht in huis naar van die grote eieren met gekleurde en glimmende zilverpapieren wikkels. Of naar kleine eitjes die zo leuk op de meest grappige plekken kon vinden , maar natuurlijk ook zelf kunt verstoppen als ouder. En dan dat gezicht en de glimlach van je kind dan als er weer een ei is gevonden. Goud waard en onbetaalbaar. Of van die wikkels die je als kind of met je kind om eieren heen kookt, omdat het leuk is om te doen en ze tijdens het Paasontbijt zo gezellig op de tafel staan. Je merkt de stemming zit er lekker in, haha.

(Paas)ei

Overigens heel on-Nederlands dat er nog geen Paasei quotum ligt. Want hoeveel eieren mogen wij Nederlanders eigenlijk eten ? Hoeveel Paaseieren is ons Nederlanders gegund ? En gaat het dan om de witte ei-versie, de bruine ei-versie, ei met of zonder verfkleurtje erop, ei van chocolade of een Russisch Fabergé ei ? Kortom, genoeg eigenzinnige vragen die nodig beantwoord kunnen worden en een goede aanleiding kunnen zijn om het 'eigen' ambtenaren apparaat uit te breiden. Want wat is onze grens als het gaat om het stellen van onze uit te geven budgetten, te importeren vluchtelingen of ligt er zelfs al een ambtenaren quotum ? Wie gaat ons eigenlijk van onze bureaucratische burn-out afhelpen ?

U merkt het al mijn blog gaat deze week eigenlijk nergens over, haha. Daarom even blogpauze, gewoon de stekker er even uit durven trekken. Bei deze.

Geniet van het mooie weer. Ik wens u een fijn Paasweekeinde.

Hartelijke groet,

Diana Stroeven

#leefnuengeniet