E-mailen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, specialist in marketing en communicatie Almere. Vanwege de hoeveelheid spam bij het vermelden van een e-mailadres op de website, vraagt Communicatie-expert je vanuit je eigen e-mail programma een e-mail te sturen. Communicatie-expert is het beste per e-mail bereikbaar. Stuur je e-mail naar Communicatie-expert Diana Stroeven. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vraag ik je om in je e-mail op te nemen, je naam, e-mail adres, evt. telefoonnummer, je budget en je te bereiken doel. Hartelijk bedankt voor je interesse in de dienstverlening van marketing en communicatie specialist uit Almere. Ga jij ook voor positiviteit en een win-win ? Communicatie maakt het verschil !


Bellen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, marketing en communicatie specialist uit Almere. Wil je telefonisch contact met Communicatie-expert Diana Stroeven - Visser,  voor een kansrijk idee, concept, een communicatie Masterclass, persoonlijke coaching of heb je een vraag over een te vergeven opdracht? Spreek dan een berichtje in of stuur een WhatsApp-je. Je kunt ook e-mailen of via het contactformulier contact opnemen. Wil jij ook het positieve verschil maken met communicatie? Laat van je horen !


Communicatie blog – BV Nederland, liefde en leven vieren, hallo medische inclusie, Maersk benut kansen in Almere, Hugo’s Choice schuurt, binnenlands klimaatverandering en de jeugdburger blog

Hallo bloglezer, daar is ie weer hoor. Een nieuwe communicatie blog.
Ben jij toe aan positieve vitamine ? Dan komt het deze week weer helemaal goed !

Om te beginnen allemaal weer hartelijk bedankt voor het lezen van mijn blog. Het stimuleert enorm. Daar komt bij dat de belangstelling voor mijn blog en website ook internationaal groeit, met uitschieters in Canada en Frankrijk. Zeer bijzonder om te zien. Dank je wel !

Voor de Oranje voetbal liefhebbers, wat lekker dat we gisteren met 4-0 hebben gewonnen. BAM die is binnen ! Van Gaal (70) flikt het toch maar mooi met het Nederlandse team… Op naar de volgende voetbal pot, want wat betreft Communicatie-expert is het gewoon lekker om te winnen.

Liefde vieren en leuk nieuws

Onze demissionair Minister van Financiën, Wopke Hoekstra is 4 september eindelijk met zijn Liselot in het huwelijksbootje gestapt. Het huwelijk was al eerder uitgesteld vanwege hun ernstige zieke zoontje, en nu na 5x was het dan eindelijk zover voor hen. Van harte gefeliciteerd en wat fijn dat jullie een prachtige zonovergoten dag hebben gehad. Die is jullie na zoveel tegenslag van harte gegund. Ik hoop voor jullie dat er nu betere tijden mogen aanbreken. Want wat is er nu mooier dan de liefde te vieren ?

Meer leuk nieuws, zoals voor genotsbedrijf Easy Toys, voetbalsponsor van Groningen. Afgelopen week kondigde het genotsbedrijf zelfs aan de koffer te zijn ingedoken met Christine Leduc. Het speelgoed voor volwassen van Easy Toys, benut haar kansen en zet in op gretige aftrek van haar producten, haha. En zeg nu zelf, het is toch veel leuker om bezig te zijn met genieten en het leven vieren en te kijken naar wat er wel kan ? Dat (voor)deel van Corona heeft Easy Toys goed begrepen.

Almeerse kansen voor Deense Maersk en BSC

De Deens logistiek gigant Maersk (2e kwartaal 2021 $ 3,7 miljard winst!)   gaat de vleugels uitslaan naar Almere met de overname van E-commerce dienstverlener B2C. Het bedrijf wil daarmee volgens CEO van A.P. Moller – Maersk Søren Skou meer technologie en capaciteit realiseren voor the ‘last mile-bezorging’. En dat kan in Almere.

Ook wil ik nog even laten weten wat een trotse sponsor ik ben van het Almeerse softbal BCS meiden junioren team. Dank aan het hele team. Ik mocht vorige week met ze op de foto en die dag wonnen ze ook allebei de wedstrijden. Top gedaan ! Ik heb de foto gepubliceerd om de homepage van Communicatie-expert, klik hier voor het resultaat.

Hugo’s Choice : het schuurt

Het internationale evenement Dutch Grand Prix F1 in Zandvoort heeft het voordeel laten zien dat we afscheid kunnen nemen van alle bedachte regels omtrent Corona. Mensen willen genieten, jong en oud, rijk of arm. Corona of niet. Zelfs de demissionaire beleidsmakers hebben nu zelf met eigen ogen gezien dat het tijd is voor het nieuwe leven met Corona plan. Wie daarin de leiding neemt Den Haag of de Gemeente en/of welke partij die verantwoordelijkheid op eist, dat maakt daarbij niet uit, als het er maar komt. Hup accepteren en flexibel meedeinen op de Corona golven. Het is er nu eenmaal. Punt.

Reken af met het Corona crisis team, welkom Corona “Het komt goed team”. Bye bye medische apartheid, hallo medische inclusie. Terug naar normaal en respect voor de persoonlijke keuze. Ben zo klaar met Hugo’s Choice dat het schuurt, haha.

Communicatie maakt het positieve verschil.

Klimaatverandering Jeugdzorg en Onderwijs

Nederland heeft de mond vol over het klimaatfeest en klimaatverandering . Niets voor niets ligt er een Green Deal van € 1000 miljard bij Timmermans te wachten, dus er valt geld te verdienen met het klimaat(feest). En dat is goed nieuws, want het binnenlandse klimaat van onze Jeugdzorg is gewoon misdadig ingesteld. Maar dan wel heel letterlijk, en inderdaad dat is toe aan verandering. En laat nu niemand minder dan “onze Hugo” de Jeugdzorg in zijn demissionaire portefeuille hebben. Verdere uitleg overbodig toch ?

Die gecriminaliseerde Jeugdzorg is het resultaat van de ongezonde keuze van het gesloten huwelijk in Den Haag tussen uitvoering Jeugdzorg (VWS) en maker van het Jeugdbeleid (Veiligheid & Justitie). Dan weet je nu eenmaal dat het vertrouwen omslaat in wantrouwen. Gelukkig biedt het ook kansen om het positiever te gaan doen met als inzet win-win.
Positive Power People Pay World Movement, zie mijn blog.

Mijn boek in wording – Schoolveteraan – over onze ervaringen met het niet Passende Onderwijs, Jeugdzorg en Veilig Thuis in Almere, gaat zeker een positieve bijdrage leveren aan deze gamechanger in Nederland. Kom maar door met die positiviteit, bye bye NOO (Nederlandse Onderwijs opvoedklimaat) . En hallo betere Jeugdzorg. Wie–o-wie pakt die verantwoordelijkheid?


Nederlandse jeugdburger laat zich horen

Nee, het gaat hier niet om een nieuwe hamburger van de McDonalds, maar om een generatie Nederlandse jeugd die wel de verantwoordelijkheid pakt om de misstanden in de Jeugdzorg aan te pakken. Zij laten op Twitter van zich horen dat zij het onacceptabel vinden dat zij in Nederland als criminelen zijn behandeld en in de isoleercel – met € 23.000 subsidie per cel ! - terecht zijn gekomen. Gewoon omdat hun ouders klein wonen, ouders gingen scheiden, ze zelf niet lekker in hun vel zaten op school of omdat iemand de ambtelijke macht misbruikt, zoals ook ons gezin is overkomen. Het gebeurd overigens nu nog dagelijks, het is maar waar je als Ministerie je prioriteiten legt. Win-win, in plaats van enkel een spuit erin, haha.

Kloppende moederhart van een Schoolveteraan

Schrijf je een boek zoals Schoolveteraan en blijkt dat het in de Nederlandse Jeugdzorg de norm is om Nederlandse kinderen als criminelen te behandelen. Zo blij met mijn moederhart en moedergevoel. Dat is ons kind toch maar mooi bespaart gebleven... mijn moedertaal. En wat gun ik Nederlandse kinderen een gamechanger. Almere heeft nog een leeg (Hulk) Kasteel, wellicht kunnen ze die ombouwen naar een waar Jeugdpaleis omringt met liefde.

Vier het leven, de liefde en geniet. Ik wens je een fijne en zonnige week. Je bent langer oud dan jong… dus geniet.


Liefs vanuit Almere, Diana

# leefnuengeniet