E-mailen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, specialist in marketing en communicatie Almere. Vanwege de hoeveelheid spam bij het vermelden van een e-mailadres op de website, vraagt Communicatie-expert je vanuit je eigen e-mail programma een e-mail te sturen. Communicatie-expert is het beste per e-mail bereikbaar. Stuur je e-mail naar Communicatie-expert Diana Stroeven. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vraag ik je om in je e-mail op te nemen, je naam, e-mail adres, evt. telefoonnummer, je budget en je te bereiken doel. Hartelijk bedankt voor je interesse in de dienstverlening van marketing en communicatie specialist uit Almere. Ga jij ook voor positiviteit en een win-win ? Communicatie maakt het verschil !


Bellen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, marketing en communicatie specialist uit Almere. Wil je telefonisch contact met Communicatie-expert Diana Stroeven - Visser,  voor een kansrijk idee, concept, een communicatie Masterclass, persoonlijke coaching of heb je een vraag over een te vergeven opdracht? Spreek dan een berichtje in of stuur een WhatsApp-je. Je kunt ook e-mailen of via het contactformulier contact opnemen. Wil jij ook het positieve verschil maken met communicatie? Laat van je horen !


Communicatie blog – BV Nederland, “gratis” zelftesten, opa Slob, leven met Covid, klimaatfeest start met privéjets en cryptosalaris Messi blog

Hallo bloglezer,

Fijn dat je de tijd hebt gevonden mijn communicatie blog te lezen, hartelijk bedankt daarvoor. Dat is voor mij echt een compliment om mee door te gaan. Inmiddels lezen honderden mensen mijn communicatie blog. En wat hebben we met Nederland een prachtig Olympisch resultaat weten te behalen. Sportliefhebber of niet, de medailles laten zien dat onder zeer uitdagende omstandigheden van quarantaine, mensen in staat zijn toch een geweldige prestatie neer te zetten. En ook laat het zien waar een klein land groot in kan zijn. Van harte gefeliciteerd met dit resultaat !

Gratis zelftesten en test overcapaciteit

Dat op het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport nog wel wat lesjes budgetteren welkom zijn, bleek afgelopen week uit de tweet dat per post een uitnodiging komt voor alle Nederlandse adressen om 2 “gratis” zelftesten aan te vragen. De test is voor alle zekerheid, want heb je klachten dan ga je natuurlijk naar onze vrienden van de GGD. Of maak je gebruik van de gratis test overcapaciteit bij SON, waar Communicatie-expert eerder over blogde. Zouden ze bij WVS in 2021 nog steeds niet weten dat je ook e-mails kunt sturen of een digitale Digi-D melding kunt doen, zodat je geen porto- en drukwerkkosten hoeft te maken bij de promotie van de “gratis zelftesten” ? Of dat zulke acties bijdragen aan en hogere uitgavenpost voor de Miljoenennota, terwijl Nederlanders na ander halfjaar echt hun eigen keuze al hebben gemaakt wat ze wel of niet doen met testen.

Overigens, heb jij de ‘gratis zelftest envelop’ inmiddels al door de brievenbus ontvangen ? Wij wel, en natuurlijk gaan wij als rasechte Hollanders die testen aanvragen, want dat voordeeltje willen wij van onze Belastingcenten natuurlijk niet laten liggen. We kunnen er altijd net als Sywert (gate) nog een handeltje in beginnen, haha. Hebben ze ze bij WVS gelijk weer op voorraad, daar schijnen ze er namelijk nogal al gek op te zijn, haha. Stel er komt na het reces een ‘nieuwe kracht’ als Minister van efficiency, besparingen en burgerbelangen die kan zich dan in no-time voor BV Nederland snel terugverdienen, de ideale investering. Hoe mooi is dat om de formatie na het reces zo te beginnen... dat slaat de hamer op zijn kop.

Opa Slob

Wisten jullie dat Arie Slob afgelopen week opa is geworden van Abel ? Hij maakte het via Twitter bekend en ik kon het simpelweg niet laten om Arie Slob – die van ouders door het “slob” bij niet passend onderwijs - te feliciteren met dit nieuwe leven. En ook een mooi moment om de boodschap over te brengen dat het Nederlandse (niet) Passende Onderwijs toe is aan een positieve gamechanger. Binnen 1 dag staat de teller van deze tweet al op ruim 900 lezers van dit bericht

De felicitatie tweet:

De tweet met de felicitatie aan Arie Slob Minister van Onderwijs Cultuur en Wetenschap.


Vervolgcursus leven met Covid by Hugo

Er komt een vervolgcursus op “leven met Covid”. Dit keer wordt de cursus gegeven door leraar Hugo van VWS. Voor niet gevaccineerde gaat binnenkort de stimuleringsregeling niet-vaccinatiedetentie les 1 van start. Daar waar afgelopen week het zelfde ministerie nog “gratis zelftests uitdeelt” mogen niet-gevaccineerde binnenkort de zelftesten zelf betalen en worden er openbare toegangen ontzegt. Hugo is er voortaan dus alleen nog voor gevaccineerde, dus dat is dan gelijk het goede nieuws als je niet gevaccineerd bent: gefeliciteerd, als gevaccineerde dat hadden geweten… haha.

EU klimaatoplossing : vliegen met privéjets

Goed nieuws voor iedereen die een steentje bijdraagt aan het milieu. De “Green Dealers” zijn begonnen met hun klimaatfeest van € 1.000 miljard. Goed voorbeeld doet goed volgen, de nieuwe klimaatkeuze is gemaakt. De nieuwe verstandige groene keuze ? Voortaan gaat de voorkeur uit naar het verplaatsen per privéjet. De EU top heeft de term, the sky is the limit wel heel letterlijk genomen, haha. Klinkt goed, dus je weet wat je te doen staat. Laat die privéjets maar aanrukken, wij zijn er klaar voor !

Deel salaris Messi in cryptomunten

Voor de voetballiefhebbers onder ons, afgelopen week ging het gerucht dat Messi een transfer zou hebben naar PSV. Wat bleek een oudere dame had de voetbalclub PSV verstaan in plaats van PSG (Paris Saint-Germain), haha. Dat is toch wel even een grappig verschilletje. Wat ook nog bijzonder te noemen is, is dat Messi een akkoord heeft bereikt om een deel van zijn salaris in eigen PSG cryptomunten te accepteren. Daarmee is een boodschap afgegeven dat cryptovaluta een plek aan het veroveren zijn in de wereld van het grote geld. Laat die even “landen”…. communicatie maakt het verschil.

Leef en geniet privéjet of niet, tenslotte ben je langer oud dan jong. Ik wens je een hele fijne week met veel genietmomenten, humor en knuffels.

Hartelijke groet vanuit Almere, Diana

# leefnuengeniet