E-mailen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, specialist in marketing en communicatie Almere. Vanwege de hoeveelheid spam bij het vermelden van een e-mailadres op de website, vraagt Communicatie-expert je vanuit je eigen e-mail programma een e-mail te sturen. Communicatie-expert is het beste per e-mail bereikbaar. Stuur je e-mail naar Communicatie-expert Diana Stroeven. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vraag ik je om in je e-mail op te nemen, je naam, e-mail adres, evt. telefoonnummer, je budget en je te bereiken doel. Hartelijk bedankt voor je interesse in de dienstverlening van marketing en communicatie specialist uit Almere. Ga jij ook voor positiviteit en een win-win ? Communicatie maakt het verschil !


Bellen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, marketing en communicatie specialist uit Almere. Wil je telefonisch contact met Communicatie-expert Diana Stroeven - Visser,  voor een kansrijk idee, concept, een communicatie Masterclass, persoonlijke coaching of heb je een vraag over een te vergeven opdracht? Spreek dan een berichtje in of stuur een WhatsApp-je. Je kunt ook e-mailen of via het contactformulier contact opnemen. Wil jij ook het positieve verschil maken met communicatie? Laat van je horen !


Communicatie blog – BV Nederland, cryptovirus gamechanger, mondkapjes afscheid, up, resultaat en inhoud burgerbelang en Coronacocktail versus Pro-naturel

Hallo bloglezers, dankjewel dat je mijn communicatie blog bezoekt en leest. Het is mooi om te zien dat de blog zo groeit en wordt gewaardeerd. Heel erg bedankt daarvoor, heel motiverend om mee door te gaan.

We beginnen deze blog gelijk met goed nieuws: Nederland heeft sinds gisteren geen Corona doden meer. Wat een lekker idee is dat. Ziekenhuizen kunnen resetten. Corona kuchschermen en borden verdwijnen als sneeuw voor de zon, IC’s lopen leeg en worden afgeschaald. Terug naar de normale hygiëne standaard “steriel”. Digitalisering in de zorg omarmen, zodat versneld de inhaalslag van de reguliere zorg - waarvoor door de Nederlanders al is betaald - wel wordt ingehaald en mensenlevens worden gered. Wat een zege dat we weer gewoon kunnen gaan zeuren over de Corona bonussen die wel of niet worden gegeven en aan wie, de werkdruk en de oplopende personeelstekorten.

Wat een heerlijk gevoel zal het voor de zorgmedewerkers zelf zijn dat zij zich weer voor de reguliere zorg kunnen gaan inzetten. Gewoon een gebroken arm of been behandelen door een rare val. Of zoals een 93-jarige vrouw laatst haar uitwerkende verdoving tegen een IC-arts op Twitter zei: de verdoving in mijn linkerarm voelt alsof ik een lul vasthoudt dokter. Ik houd hem vast, maar er gebeurt niets, haha. Heerlijk humor een krachtig medicijn


Mondkapjes afscheid, de bevrijding


Wat heerlijk dat we weer gewoon met elkaar mogen seksen. Het is dan wel op anderhalve meter, maar beter dan niets. Ook mogen we mondkapjes weer nagenoeg achterwegen laten, ook lekker voor de seks, het tongt makkelijker en je kunt je elkaar weer beter verstaan wat je nou wel of niet wilt. Dus dat voorkomt miscommunicatie of je die seks nu wel of niet wilde.

Voor de dames, wordt het weer de lippenstiften zonder dat je mondkapje aan de binnenkant vol zit met je kusafdrukken, dit terwijl je niet eens met je mondkapje aan het zoenen was. En heren wat is het toch een heerlijk gezicht dat jullie weer in je blote mond lopen. Kortom, zomaar weer wat mooie en positieve ontwikkelingen. Dat wordt weer genieten van de lach en glimlach van mensen !
  

Het cryptovirus

Over virussen gesproken, nee niet over Corona hoor maar over een positief virus : het cryptovirus. Momenteel waant namelijk het cryptovirus over Nederland. Inmiddels bezitten 700.000 Nederlanders bitcoin en nog eens 3,5 miljoen Nederlanders overwegen om nog dit jaar de stap te zetten naar cryptoland. En omdat erbij crypto’ s geen centrale partij de stekker eruit kan trekken is de kans dat het ’zomaar’ stopt erg klein. Zelfs voor mensen met een smalle beurs kunnen crypto’ s mogelijkheden bieden om het inflatiemonster te verslaan wat wordt gecreëerd door de Centrale Banken. Zo waarschuwde Pieter Hasekamp van het Centraal Plan Bureau (CPB) voor het ontbreken van intrinsieke waarde. Pieter kent zijn eigen geleerde overtuigingen als econoom maar ziet niet de kansen die het burgers biedt. Vooral jeugd ziet de kansen en mogelijkheden van crypto’s. Mooie van jeugd, die accepteren gewoon de bijkomende risico’s. Het is misschien een beetje als gokken in het casino, een kraslot of Staatslot maar wie ermee kan leven dat geld kwijt te zijn accepteert ook de voordelen als het wel valt. En hoe vaak is u dat al gebeurd?  


Crypto garantie armer of positieve gamechanger
Volgens Dirk Bezemer, hoogleraar Economie en internationale Financiële Ontwikkeling aan de Rijksuniversiteit Groningen is crypto vooral een investeringsobject. Crypto’s kennen veel meer (dagelijkse) ups en downs in waarde dan ‘gewone ’aandelen. Uit eigen onderzoek van Communicatie-expert onder de 10 populaire cryptomunten van afgelopen jaar blijkt dat de meeste crypto’s afgelopen (Corona) jaar in één jaar minimaal 180% (!) zijn gestegen. Dit wordt u en mij niet verteld. We worden gewezen op de gevaren in plaats van de kansen en mogelijkheden. Zo zit ons “systeem” in elkaar. Als je die 180% wegzet tegen waar een belegger momenteel blij mee is: zo’n rendement op geld van ca. 6% op jaarbasis is het zeker een overweging waard. Er is zelfs een crypto die in één jaar 20x meer waard werd, met een terugval naar zo’n 33% daarvan. Begrijpelijk dat steeds meer mensen dergelijke rendementen met bijbehorende risico’s accepteren. Bij Nederlandse - NL banken en de (Gemeente) belastingen heb je nu de zekerheid dat je geld steeds minder waard wordt en jij dus armer. Logisch dat mensen op zoek gaan naar alternatieven. Ieder zijn keuze, ga je voor de versie armer, wat ons wordt geleerd – zie uitspraak CPB adviseur van het Rijk - of liever voor koopkracht behoud en meer financiële vrijheid. Gelukkig maak je die keuze zelf: kies je voor wat je wordt aangeleerd of leer je jezelf wat jij graag leert. Dat antwoord mag jezelf bepalen.


Respect Pro-naturel versus Corona cocktail

Ook wil ik in deze blog vragen om wederzijds respect voor elkaar. Nee, niet voor het “ hotte regenboog-sekse-mijn-seksuele-geaardheid-maakt-niet-uit-je-bent-mens” maar het vooroordeel of geroddel over wappies. Waarom zou je als mens niet mogen besluiten om Pro-naturel te zijn en te bedanken voor de Coronacocktail of het vaccin ? Met dergelijk onderscheid zoals het etiket "antivaxxer" of "wappie" opplakken is ook WO II begonnen...

Die keuze heeft niets te maken met egoïsme en vraagt om wederzijds respect voor de eigen (liberale) keuze. Iedereen mag die keuze voor zichzelf maken, de farmaceutische industrie en de ministeries mogen het promoten, maar als mens beslis jezelf. En dat er een (goedkoop) medicijn is die volgens Stichting Corona Onderzoek in geval van het krijgen van het Coronavirus ook voor deze mensen een prima alternatief biedt om toch het liefst Pro-naturel te kunnen zijn met Ivermectine, dan is dat wat mij betreft ook mooi als dat voor deze mensen beter voelt. Kortom, proost op jezelf, met of zonder Corona cocktail.


Succesvol up, resultaat en inhoud omdat de burger beter verdient

Nederland maakt succesvol stappen vooruit in de afbouw van de Coronamaatregelen, we kleuren als land weer code groen en de economie draait als een tierelier, jeugd kan weer lekker stappen en genieten van een Coronaatje, dus we gaan lekker up. Nu alleen nog onze informateur Mariëtte Hamer zover krijgen dat ze gaat voor de inhoud en het resultaat van ons mooie Nederland en wij zitten met z’n allen gebeiteld.

Het winnende verkiezingsduo “RUKA” gaat het nieuwe formatieplan - vooralsnog zonder deadline - schrijven. Benieuwd met wat voor moois ze komen. Kom maar door met die minister van geldefficiency, besparingen en burgerbelangen.. van RUK naar RUKA Mariëtte ?

Onze demissionair minister Binnenlandse zaken Kajsa twitterde van de week nog iets over dat discriminatie nog gerichter wordt aangepakt. Via een tweet heb ik Kajsa gevraagd om te beginnen met de discriminatie die plaatsvindt van kinderen en ouders in het niet Passende Onderwijs, waarbij kinderen onterecht uithuis worden geplaatst, omdat er niet aan waarheidsbevinding wordt gedaan. Dit à la Belasting toeslagenaffaire, maar dan in (niet) Passende Onderwijs. Ook mijn gezin heeft met onrecht verzoorzaakt door het (niet) Passende Onderwijs te maken gehad, welke door het toetreden van de overheid zelf wordt veroorzaakt. Daarom deze tweet speciaal als steun voor andere kinderen en ouders :  

Schoolveteraan vertelt het persoonlijke verhaal van het gezin van Communicatie-expert en het niet passende onderwijs. Hopelijk draagt deze tweet bij aan een signaal richting de beleidsmakers dat dit onrecht kan en moet stoppen.

Mensen en communicatie maken het positieve verschil !

Laat die positieve veranderingen voor de Nederlandse burger - jong en oud - maar doorkomen. Om met de woorden van de Nationale Ombudsman af te sluiten: de burger verdient beter.

Blijf positief, test negatief. Ik wens de levensgenieters onder ons een hele fijne week, veel EK kijkplezier en graag tot volgende week.

Hartelijke groet vanuit Almere,
Diana Stroeven

# leefnuengeniet