E-mailen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, specialist in marketing en communicatie Almere. Vanwege de hoeveelheid spam bij het vermelden van een e-mailadres op de website, vraagt Communicatie-expert je vanuit je eigen e-mail programma een e-mail te sturen. Communicatie-expert is het beste per e-mail bereikbaar. Stuur je e-mail naar Communicatie-expert Diana Stroeven. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vraag ik je om in je e-mail op te nemen, je naam, e-mail adres, evt. telefoonnummer, je budget en je te bereiken doel. Hartelijk bedankt voor je interesse in de dienstverlening van marketing en communicatie specialist uit Almere. Ga jij ook voor positiviteit en een win-win ? Communicatie maakt het verschil !


Bellen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, marketing en communicatie specialist uit Almere. Wil je telefonisch contact met Communicatie-expert Diana Stroeven - Visser,  voor een kansrijk idee, concept, een communicatie Masterclass, persoonlijke coaching of heb je een vraag over een te vergeven opdracht? Spreek dan een berichtje in of stuur een WhatsApp-je. Je kunt ook e-mailen of via het contactformulier contact opnemen. Wil jij ook het positieve verschil maken met communicatie? Laat van je horen !


Communicatie blog – BV Nederland, mooi gebaar, eigen keuze, FOGG win-win en witte melk flessen

Hele goedendag bloglezers. Wat fijn dat je tijd hebt vrijgemaakt om mijn blog te lezen. Mijn blog groeit aanzienlijk en het is mooi om te merken dat de blog gewaardeerd wordt. Dankjewel! Hopelijk heb je deze week van het heerlijke weer kunnen genieten. Want wat was het mooi en wat kun je toch heerlijk vrij voelen als je geniet. Met mensen (af)spreken, op bezoek, knuffelen en als het even kan leuke dingen doen zonder mondkapje. Maar ook minder leuke dingen zoals boodschappen doen en tanken mogen wat mij betreft wel zonder mondkapje, gewoon net als het Ministerie van VWS doet met “de Sywert muilkorfjes" lekker op de plank laten liggen.

Mooi gebaar van haar

Om met de blogdeur in huis te vallen, gefeliciteerd met onze Amalia. Want wat een mooi gebaar dat zij tijdens haar studie zegt af te zien van de uitkering en onkostenvergoeding van de Staat ( lees Belastinggeld van jou en mij ). Behalve dat de maatschappelijke discussie hierover in 1x is afgerond, laat ze zien dat zij verantwoordelijkheid neemt richting haar medestudenten. Want die studenten zullen na hun studie ongetwijfeld met een joekel van een studieschuld blijven zitten, die ook nog eens de koopkansen op de woningmarkt verkleinen met een BKR registratie. Dus een heel gepaste actie, Amalia snapt het. Het biedt haar ook gelijk de kans om te laten zien dat er positieve veranderingen opkomst zijn. Dus Amalia, vanaf deze Communicatie blog : dat doe je goed !


Prachtige eigen keuze

Wat is het toch mooi om te zien om je kind op te zien bloeien na alle ellende van het niet Passende Onderwijs. Na discussies over re-integreren, hoe anderen zijn leven voor hem willen vormen, pakt hij zelf de regie en zijn kans om zijn toekomst flexibel in te richten. Het volgen van regulier onderwijs of het werken voor een werkgever sluiten niet langer aan op zijn toekomstplannen. Naar de sportschool wanneer hij wil en aan zijn bedrijf groen en moestuin specialist all3 werken wanneer het zijn klanten en hem uitkomt. Bezig zijn met je gezondheid en werken aan een mooie toekomst gaan zo lekker hand in hand, een we zien hem daarvan gelijk opbloeien. In één woord prachtig !

En met het schrijven van het boek Schoolveteraan kan ons gezin richting eind van het jaar dat hoofdstuk positief afsluiten. Zo is Communicatie-expert bezig de boekvorm uit te kiezen en wordt de boekomslag binnenkort ontworpen. Dat zijn dan ook hele leuke dingen om mee bezig te zijn na het hoofdstuk schooldrama.


Ook even leuk om te melden gezien mijn marketing expertise. Ze kunnen op het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap zelf ook nog wel een cursusje kleur management, huisstijl bewaking of een goede inkoper gebruiken. Ook is Communicatie-expert in te huren voor communicatie advies, consultancy of een masterclass.

Zoek onderstaande verschillen in enveloppen die bij ons op de mat belanden i.v.m. met ons contact met het Ministerie van OCW vanwege het onrecht aan ons gezin met het niet passende onderwijs van OCW Team Slob. Hilarisch en totaal niet passend bij een professionele uitstraling als die van onze Rijksoverheid.

Communicatie-expert blog en Ministerie OCW over de logo afwijking en kleurverschil van het Rijksoverheid bedrijf op de enveloppen. Ze kunnen zo te zien bij Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap nog wel een communicatie en marketing specialist gebruiken. Weet dat Communicatie-expert Diana Stroeven daartoe beschikbaar is.

  

Voor wie mijn Communicatie blog geregeld leest is het bekend dat ik inmiddels veel van mijn Communicatie blogs schrijf over mijn eigen ervaringen, zoals met FOGG ( Financieel Onderwijs Gezondheid Genieten). Vandaag een speciale FOGG BLOG met wat feitelijkheden van onze autoriteiten en de voetbal les van Eriksen.


FOGG jezelf naar een win-win

Ben je in om te FOGG-en, lees dan vooral verder en doe er je voordeel mee. Actuele NL FOGG zijn:

Financieel: Ministerie van VWS is € 5,1 miljard aan bonnetjes kwijt. Uitgeschreven het bedrag: € 5.100.000.000 ,= . Om even in perspectief te plaatsen: De Zorg post in de Miljoenennota 2021 is € 86,7 miljard. Oftewel 17% (!) van de bonnetjes is bloot gesteld aan het “zoekmaaktalent” bij VWS . Zie Communicatie blog Rekenkamer.

Onderwijs: € 8,5 miljard extra voor Herstelplan Onderwijs, bovenop de reeds € 40 miljard die voor 2021 is toegekend. Oftewel een budgetverhoging van 21,25%. Het geld gaat o.a. naar milieuvriendelijker maken van de gebouwen, salarisverhogingen voor leraren en oplossen van het leraren tekort. Studenten worden steeds minder begeleid en moeten zelf ook nog eens hun eigen werk nakijken. Als student zou ik me toch afvragen wat daarvan bij jou terecht komt, behalve dan dat je met een financiële strop genaamd “studieschuld” (en hopelijk een diploma) eindigt. Sluit regulier studeren nog wel aan op wensen en behoefte van de jeugd met het oog op hun toekomst ?

Gezondheid : Goed nieuws afgelopen weken waren er nog slechts 9 Corona doden per week volgens het RIVM. In totaal stierven er ruim 17.000 mensen in Nederland afgelopen 15 maanden aan Corona. Dit terwijl er jaarlijks zo’n 45.000 mensen aan kanker overlijden. Zo, zijn we ook weer even met beide benen op de grond gezet dat er een hoge noodzaak is om de zorg aan met mensen met kanker in te lopen. Als deze mensen het natuurlijk zelf willen. Mijn oom heeft bijvoorbeeld voor zichzelf besloten dat hij nog wil genieten en kiest voor kwaliteit van leven. Diep respect om die keuze te maken. Dus oom vanaf hier geniet ze en tot snel.

Genieten: Christian Eriksen heeft gisteravond tijdens het EK weer eens laten zien hoe betrekkelijk het leven is, zelfs als je in goede conditie en jong bent. Daarom: # leef nu en geniet !


Actuele Wereldwijde FOGG zijn:

Financieel: Amerika heeft een inflatiecijfer van 5% en de Staatschuld stijgt met ruim $ 45.000 per seconde (!).
De US Staatsschuld was vanmorgen ( 13-06) nog dit bedrag:Onderwijs en Gezondheid in één wijze les: G7 top verricht betere ellenbogenwerk met omhelzing,
zie onderstaande Engelse tweet :


Tweet over G7 top en het betere ellenbogenwerk nadat de camera uit staat.

Aanvullende en sprekende tweet van 14 juni 2021 :Genieten en naar het buitenland op vakantie gaan, het zal er voor veel gezinnen om spannen. Wie op zeker speelt gaat voor eigen land nu blijkt dat ondanks vaccineren testen nog steeds verplicht wordt en er per land wordt bepaalt hoe of wat. Nu ook het digitale reiscertificaat, de bijbehorende app op 1 juli a.s. op losse schroeven staat en er een Indiase Corona variant is gespot wordt het waarschijnlijker dat gezinnen met schoolgaande kinderen aangewezen zijn om de eigen economie stimuleren.

Zie ook een tweet van Communicatie-expert hierover:

Als reizen weer mag in de EU vanwege de verschillende regeltjes alsnog thuis blijven.


Vrijheid =

Wat is voor jouw vrijheid ? Geld in overvloed ? Goede gezondheid ? Je rekeningen kunnen betalen ? Reizen naar waar jezelf wilt gaan of staan ? Kunnen kiezen of je iets wel of niet wilt ? Genieten ? Tijd doorbrengen met wie je zelf wilt...of vul zelf in en ... geniet van je vrijheid. En druk vooral af en toe op je pauzeknop.

Witte melk flessenparade
Wat ben je toch een bofkont als je al een tintje van jezelf hebt of al donker getint bent. Nu het warme weer in Nederland blijft aanhouden, komen ook de korte broeken, rokjes en jurkjes weer uit de kast tevoorschijn. En dat betekent ook weer dat de blote benen, onze “melk flessen” zichtbaar worden. En wat geven die van ons een licht zeg. Poeh poeh, als Jeff Bezos binnenkort zijn ruimtereis maakt, dan kan hij die van ons vanuit de ruimte gewoon licht zien geven. En mocht ie daarnaast ook wat groens zien, dat is het ongetwijfeld Kasteel de Hulk in Almere.

Voor wie geen ruimtereis maakt, een hele fijne week en vergeet vooral niet te genieten.

Hartelijke groet vanuit Almere, Diana

# leefnuengeniet