E-mailen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, specialist in marketing en communicatie Almere. Vanwege de hoeveelheid spam bij het vermelden van een e-mailadres op de website, vraagt Communicatie-expert je vanuit je eigen e-mail programma een e-mail te sturen. Communicatie-expert is het beste per e-mail bereikbaar. Stuur je e-mail naar Communicatie-expert Diana Stroeven. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vraag ik je om in je e-mail op te nemen, je naam, e-mail adres, evt. telefoonnummer, je budget en je te bereiken doel. Hartelijk bedankt voor je interesse in de dienstverlening van marketing en communicatie specialist uit Almere. Ga jij ook voor positiviteit en een win-win ? Communicatie maakt het verschil !


Bellen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, marketing en communicatie specialist uit Almere. Wil je telefonisch contact met Communicatie-expert Diana Stroeven - Visser,  voor een kansrijk idee, concept, een communicatie Masterclass, persoonlijke coaching of heb je een vraag over een te vergeven opdracht? Spreek dan een berichtje in of stuur een WhatsApp-je. Je kunt ook e-mailen of via het contactformulier contact opnemen. Wil jij ook het positieve verschil maken met communicatie? Laat van je horen !


Communicatie blog – BV Nederland, Sywert mondkapjesgate, positieve boost voor burgers en Kasteel de Hulk Almere

Hallo bloglezers !
Wat mooi dat je de weg naar mijn blog hebt weten te vinden of er weer bent. Wat hebben we een prachtig weer gehad en wat staat het groen er in de natuur prachtig bij. Wat een genot voor het oog van al dat moois om je heen. Bij ons heeft de BBQ al een paar keer aangestaan, genieten we nog steeds met volle teugen van onze jacuzzi en sponsoren we de horeca op het terras. En wij belonen onszelf vooral door veel te knuffelen met elkaar, heerlijk. Dat is pas genieten van het leven.

Gecoördineerd knuffelen

We kunnen nu wel op groen licht voor knuffelen gaan wachten met z’n allen, maar Communicatie-expert vindt niet alleen dat knuffelen heel belangrijk is, maar ook heeft het OMT ons geleerd om gefaseerd weer terug te gaan naar het nieuwe normaal. Dus wij zijn zelf al met onze gecoördineerde knuffels begonnen. Voor ons is het een prachtige manier om te voelen dat je leeft en om elkaar geeft.

En aangezien wij er vanuit gaan dat dit niet begeleid zal worden was de keuze gauw gemaakt. Gelukkig zijn er ook mensen die niet van knuffelen houden, waarmee e.e.a. weer mooi in balans brengt. Voor ieder wat wils. En wat als het een verkeerde keuze blijkt te zijn geweest ? Dan gaan we minimaal knuffelend ten onder. En misschien krijgen we dan zelfs wel – net als Van Dissel van het RIVM - een prestigieuze prijs toegekend. Die schijn je tegenwoordig bij verkeerde keuzes te ontvangen.

Slimme Sywert en mondkapjesgate

Heb je het al gehoord van Sywert van Lienden en zijn compagnons Camille van Gestel en Bernd Damme ? Ze hebben “om niet” een mondkapjes deal in orde gemaakt voor Ministerie van VWS ter waarde van ruim € 100 miljoen. Vanwege de grote bedragen was het zelf de Overheid die bij de leverancier garant stond voor het grote geld. Ook droeg de Overheid de transportkosten.

Sywert zegt dat hij de risico’s heeft gelopen, in ieder geval voor zijn carrière blijkt nu. Financieel blijkt dat jij en ik dat waren. Maar goed, als je zoals hij een slimme zakenman bent. Je presenteert het om de financiële risico’s bij een ander neer te leggen – lees Belastingbetaler. En vervolgens weet je er zelf zo’n € 9 miljoen euro aan over te houden. Dit terwijl je zegt dat je er een maatschappelijk doel mee dient en geen winstoogmerk hebt. Zijn compagnons - waar bijna niemand over rept - verdienden zo’n € 5,7- en € 5,4 miljoen. Wat zegt dit dan over hun normen en waarden en wat over het inkoopbeleid van de Overheid ? Sywert kan nu doen en laten wat hij wil, en heeft zich toch echt keurig aan de wet gehouden. Is hij dus slim of zijn wij te bescheiden om ook zo voor ons zelf te zorgen ?

Bij het ministerie van VWS zouden ze in plaats van besturende leerkrachten eens serieus moeten overwegen commerciële mensen of NEVI gekwalificeerde mensen voor BV Nederland aan te nemen, die niet zo met onze miljoenen lopen te strooien om mondkapjes op de plank te leggen. De wijze les ? Toch die Minister van Besparingen en Burger belangen Mariëtte, zoals ik vorige week al blogde.

We hebben nu: het kwartje van Kok, het tientje van Lieftinck, de € 1000 van Rutte en de € 9 miljoen van Sywert.

Positieve boost: meer tijd, G7 aanpak multinationals en Booking

Van harte gefeliciteerd met onze Mariëtte. Zij vraagt meer tijd om de opdracht te vervullen als informateur. We moeten dus nog even geduld hebben met wat voor constructiefs zij voor ons burgers gaat komen.Zie ook de Communicatie blog van vorige week.

Vandaag las ik op Business Insider dat de G7-landen een wereldwijd akkoord hebben bereikt over een vennootschapsbelasting voor multinaltionals van minimaal 15% in het land waar ook de inkomsten vandaan komen. Goed nieuws voor Nederland, omdat daarmee het ontlopen van belastingen in Nederland via brievenbusfirma’s wordt bemoeilijkt. Met een beetje mazzel levert het onze schatkist flink wat inkomsten op en kunnen we in plaats van eeuwige prijsstijgingen eens wat prijsverlagingen tegemoet zien. Wellicht dat de grote jongens eens wat meer verantwoording kunnen nemen, zoals jawel: Booking.com

Vorige week blogde ik er nog over, dus bij deze. Allemaal van harte gefeliciteerd met onze mijlpaal van Booking.com. Booking blijkt gevoelig te zijn voor de ontstane ophef voor van de miljoenen bonussen van de top betaald met Staatssteun. Ze zeggen dat ze de volledige € 65 miljoen gaan terug betalen. Dat is toch een mooie mijlpaal die er is bereikt. En het mag gezegd worden, ook door het initiatief vanuit de Tweede Kamer na de ophef om het geld gewoon terug te gaan vragen. Goed gedaan ! En volgende keer gelijk even aan de voorwaardes denken en we hebben een win-win te pakken !


Kasteel de Hulk Almere


Communicatie-expert
blogde laatst nog over ideeën rondom het kale kasteel in Almere. Wellicht heeft dat bloglezers op een idee gebracht, want sinds deze week hebben wij in Almere De Hulk !. Jawel, op de Toren van het Kasteel staat nu een tientallen meters grote geschilderde, groene Hulk afgebeeld. De Hulk is een kunstproject dat het boegbeeld op het Kasteel wordt om de Floriade Expo enigszins op te vrolijken. Het kan in Almere !

Ook heeft de Gemeente Almere over 2020 een overschot op de begroting weten te realiseren en komt men tot de conclusie dat het tijd is dat er minder wordt uitgegeven dat er binnen komt. Oftewel, Almere gaat haar huishoudboekje op orde brengen, succes Julius. Chapeau !

Mocht je binnenkort lekker uit eten gaan, op visite, naar theater, musea, in je tuin gaan genieten of wat al niet voor leuks. Geniet er met volle teugen van. Je bent langer oud dan jong, maar genieten willen we allemaal.

Fijne dag en mooie week,
Diana

# leefnuengeniet