E-mailen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, specialist in marketing en communicatie Almere. Vanwege de hoeveelheid spam bij het vermelden van een e-mailadres op de website, vraagt Communicatie-expert je vanuit je eigen e-mail programma een e-mail te sturen. Communicatie-expert is het beste per e-mail bereikbaar. Stuur je e-mail naar Communicatie-expert Diana Stroeven. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vraag ik je om in je e-mail op te nemen, je naam, e-mail adres, evt. telefoonnummer, je budget en je te bereiken doel. Hartelijk bedankt voor je interesse in de dienstverlening van marketing en communicatie specialist uit Almere. Ga jij ook voor positiviteit en een win-win ? Communicatie maakt het verschil !


Bellen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, marketing en communicatie specialist uit Almere. Wil je telefonisch contact met Communicatie-expert Diana Stroeven - Visser,  voor een kansrijk idee, concept, een communicatie Masterclass, persoonlijke coaching of heb je een vraag over een te vergeven opdracht? Spreek dan een berichtje in of stuur een WhatsApp-je. Je kunt ook e-mailen of via het contactformulier contact opnemen. Wil jij ook het positieve verschil maken met communicatie? Laat van je horen !


Communicatie blog – BV Nederland, herstelsanctie blog, burgerlijke behoefte minister van efficiency, besparingen en burgerbelangen

Goedendag lieve bloglezer en juichende Corona versoepelingsfeestgangers !
Dank je wel dat je de tijd neemt om mijn communicatie blog te lezen, fijn.

En we hebben momenteel weer goed nieuws te melden. Om te beginnen, de zon laat zich weer zien. Tijd om van het zonnetje te genieten, een terrasje te pakken, lekker te toefen in je tuin, op je balkon en/of de BBQ te ontsteken, heerlijk

Ook is bij een gezinslid de eerste prik gezet, de bofkont. Manlief is op de uitnodiging ingegaan en hij heeft gelukkig nergens last van, zelfs niet van positieve bijwerkingen. Daarentegen heb ik sindsdien juist als wederhelft allerlei kwaaltjes erbij gekregen, dus het ziet er naar uit dat ik nu het talent van de bijwerkingen van zijn prik heb overgenomen, haha.

En wat gaan we lekker versoepelen met z’n allen, Nederland wordt weer één groot juichend feest. Slinger je mondkapje af en geniet ! En ook New York heeft grootse plannen... daar schijnt het volgens kranten deze zomer de meest sletterige zomer sinds tijden te worden. Dus heb je liever SOA dan Corona, New York is the place to be. Wees volgens Hugo “Schoen” met prikken geen eikel, maar gebruik hem. En ik zeg het niet gauw, maar daar heeft ie wel een punt, haha… Benieuwd of er komende zomer veel ambtelijke werkbezoeken naar New York worden gepland...

Juichende herstelsancties in aantocht

Wist je dat de Loon op Zandse burgemeester mensen hun huis uitzet onder het mom van een herstelsanctie in plaats van een strafmaatregel ? Dat klinkt net even lekkerder, niet waar ? Dakloos om te herstellen, dat is nog eens een positieve beloning voor de burger en wel heel letterlijk "Loon op Zand".

Voordeel als dakloze is natuurlijk wel dat je gelijk niet meer aan de Coronamaatregelen hoeft te houden, thuis blijven kun je immers niet. Ook wordt je niet in je vrijheid geraakt door de beperking van het aantal bezoekers, dus je kunt ontvangen wie je wilt. Verder heeft een dakloze gelijk geen Gemeentelijke belastingen meer af te dragen, dus zo gek is het allemaal nog niet. Communicatie maakt het positieve verschil !

Het is trouwens een goed idee van die herstelsancties.. bijvoorbeeld om deze in te stellen voor de inefficiency met ons Belastinggeld en het herstellen van het vakkundige onrecht dat de burger wordt aangedaan. Daar is merkbaar een groeiende behoefte aan. Behalve de Toeslagenaffaire, is er nu sinds kort ook de Onderwijsaffaire. Goed nieuws voor de burger de affaires voor herstelsancties zijn in de maak, de burger ontzorgen geweldig !.

Zie hieronder een aantal tweets over ondersteunend onderwijs en wat er op Twitter leeft :Een tweet aan Lobke. Zij is directrice van Ouders en Onderwijs. Een beweging die opkomt voor de belangen van ouders en kinderen die veelal te maken hebben met (niet) Passend Onderwijs en het daarbij criminaliseren van de ouders (zie ons verhaal op Schoolveteraan) . Van de week schoof zij aan in de Tweede Kamer:Want zoals onze National Ombudsman ook oordeelt, de burger verdient beter !

Tenslotte zijn wij – kiezers en belasting betalers - de opdrachtgevers voor het komende herstelplan voor Nederland. Wij vertrouwen de opdracht nu aan informateur Mariëtte Hamer toe, dus is het belangrijk dat wij tevreden zijn met het resultaat. Zoals opname van de juiste burgerprioriteiten, zoals wat er bij de burgers leeft:

Wel een betrouwbare overheid en vertrouwen in de burger;

Wel betaalbare zorg en huizen ;

Wel geïndexeerde pensioenen ;

Wel goed en efficiënt onderwijs ( en geld ten goede van de leerling i.p.v. aan de school ) ;

Betere financiële leefbaarheid.

En nu we toch bezig zijn, Franc Weerwind - resp. burgemeester van Almere - roept na zijn affaire met de Almeerse e-mailboxen Den Haag op tot een Minister van Digitale Zaken. Ik denk liever in het belang van de burger Franc, doe mij maar een minister met radicale ideeën voor Besparingen , een minister voor Burgerbelangen, en ook een minister van Efficiency .

Daarmee kan er met het nieuwe kabinet bewust wel gebouwd worden aan de burger die beter verdiend. Hoe cool is dat ? Win-win en positiviteit als herstelsanctie voor het leveren van kwaliteit en waar voor ons Belasting geld.

De Hamer van de grondige informateur

Onze Mariëtte ontving van de week 17 extra organisaties, je kunt zeggen wat je wilt maar Mariëtte doet het wel grondig :

Tweet van Communicatie-expert over de grondigheid van informateur Mariette Hamer.


En hoewel Mariëtte nu “ineens” 3 pijlers leidend maakt : internationalisering, inclusie en duurzaamheid, verwacht ik in ieder geval van haar dat ze grondig rekening houdt met de verkiezingsuitkomst en het herstellen van vertrouwen. Benieuwd hoe deze lady de Nederlandse inwoners blij gaat maken. Krijgt de burger anno 2021 eindelijk waar voor zijn geld.. ? Kom maar door met al dat moois Mariëtte.

Intussen voegt het Rode Kruis de internationalisering van Mariëtte al door en adverteert op diverse Nederlandse nieuwssites in het Spaans, Turks en jawel.. ook aandacht voor Covid-19 in het Nederlands.

Booking.com bonus, Shell en Deelen

Voor wie wil weten welke bedrijven Corona Staatsteun hebben ontvangen even een pikante high light. Booking.com, ontving € 100 miljoen, waarvan € 65 miljoen Nederlandse Staatsteun. Pijnlijk detail - voor jou en mij als Belastingbetaler - is dat Booking.com vanwege een fiscale constructie nagenoeg geen belasting in Nederland afdraagt.

Stel we hadden voor Staatsteun als voorwaarde opgenomen dat er dan ook wel in het betreffende land Belasting betaald moet worden – iets wat wij toch minimaal van onze bestuurders mogen verwachten - dan had de top van Booking.com – 3 personen – nu geen € 28 miljoen euro te verdelen. Zo simpel kan het zijn om je eigen bevolking wel te steunen.

Voor de Coronavrijheden zwemmen we in de hoeveelheid regels, maar waar de regels echt relevant zijn, zoals bij Staatsteun, willen we gedrag afstraffen dat eenvoudig weg met één regeltje kan worden ondervangen. Jan Modaal kan dit bedenken, dus een goedbetaalde, hoogopgeleide en zichzelf serieusnemende bestuurders dan toch helemaal...? Weet niet hoe jullie erin staan, maar ik ben voor ! Gewoon vanaf nu standaard opnemen.

Als reactie op een Tweet van Mr. Pieter van Vollehove heeft Communicatie-expert dan ook gereageerd met deze tweet:

Retweet van Communicatie-expert over de bonus van €28 miljoen voor de top van Booking.com. Gewoon de voorwaarde voorstaan zo stellen dat er minimaal in ons land belasting wordt afgedragen om in aanmerking te komen voor staatsteun. En bijvoorbeeld ook dat er nooit meer staatssteun geind kan worden dan is afgedragen in het belang van de Nederlandse Belastingbetaler.


Shell gefeliciteerd met behoud van helft CO2

Shell gaat een nieuwe uitdaging aan. Milieudefensie heeft het eerst zover laten komen, en vervolgens stappen ze naar de rechter om Shell de CO2 uitstoot te laten verminderen. Ik hoop voor Shell dat Milieudefensie hun dan ook gelijk van de handvaten voorziet, zodat zij met succes de komende 9 jaar hieraan vorm kan geven. Daar zal Milieudefensie met de claim voor het terugbrengen van die 1,5 graad aan opwarming van de aarde al overnagedacht hebben, dus laten ze dan ook maar met die input komen. De rechtzaak is aangespannen van Nederlandse Belasting gelden en jouw maandelijkse bijdrage aan de postcodeloterij. Dus die input in het algemeen belang aanleveren: win-win. Succes Shell !

Ben jij al nieuwsgierig welke grote milieubobo - al dan niet bij Milieudefensie - voortaan zwemmend, lopend of op zijn fietsje zijn idealen wereldwijd kracht bij zet ? Mocht je deze hebben gespot, laat het Communicatie-expert weten. Ik besteed er graag aandacht aan in mijn blog.

Deelen, soms even niet
Verder wil ik vandaag nog even iets Hollands met jullie delen. In het Gelderse dorpje Deelen – 25 inwoners – is door Justitie en Veiligheid goedkeuring geven voor de komst van een AZC van 200 asielzoekers en huisvesting van 400 arbeidsmigranten. Justitie neemt dat "delen" wel heel letterlijk.

Toch brengt het ook goed nieuws voor de dorpsbewoners.. als het goed is wordt dan voortaan ook de Gemeentelijke belastingen in plaats van door 25 door 625 gedeeld. Als we dan toch inclusie bezig zijn, dan ook de lusten en niet alleen de lasten. Binnen is innen, Deelen met vervroegd pensioen ?

Geniet nog van het mooie weer en een hele fijne week allemaal.

Fijne dag,
Diana

# leefnuengeniet