E-mailen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, specialist in marketing en communicatie Almere. Vanwege de hoeveelheid spam bij het vermelden van een e-mailadres op de website, vraagt Communicatie-expert je vanuit je eigen e-mail programma een e-mail te sturen. Communicatie-expert is het beste per e-mail bereikbaar. Stuur je e-mail naar Communicatie-expert Diana Stroeven. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vraag ik je om in je e-mail op te nemen, je naam, e-mail adres, evt. telefoonnummer, je budget en je te bereiken doel. Hartelijk bedankt voor je interesse in de dienstverlening van marketing en communicatie specialist uit Almere. Ga jij ook voor positiviteit en een win-win ? Communicatie maakt het verschil !


Bellen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, marketing en communicatie specialist uit Almere. Wil je telefonisch contact met Communicatie-expert Diana Stroeven - Visser,  voor een kansrijk idee, concept, een communicatie Masterclass, persoonlijke coaching of heb je een vraag over een te vergeven opdracht? Spreek dan een berichtje in of stuur een WhatsApp-je. Je kunt ook e-mailen of via het contactformulier contact opnemen. Wil jij ook het positieve verschil maken met communicatie? Laat van je horen !


Communicatie blog – BV Nederland, klimaatfeest, erop hameren, Gemeente Almere en Almeerse politie zet in op dienstbaar en positief

Hallo lieve bloglezers, fijn dat je de tijd neemt om mijn communicatie blog te lezen

Dankjewel. Heb je al lekker op het terras gezeten nu het weer mag ? Ik moet eerlijk bekennen, thuis gooien wij ons persoonlijke terras open wanneer wij dit willen, soms al om 11:00 uur. Ook sluiten wij wanneer wij dit willen die keuze is aan ons, wij voeren ons eigen huishoudmanagement. Zonnetje, cappuccino, chocolaatje erbij, gewoon thuis. En als we er echt zin in hebben, zoals met Hemelvaart, dan hebben wij het er graag voor over om een uurtje te wachten op de lunch. Er was zelfs even een lunch bestelstop toen wij aankwamen, zo druk was het. Ja, wij Nederlanders houden van genieten dus nu het weer mag…..hoep het terras op. Met babystapjes terug naar het normaal en met een beetje mazzel vanaf volgende week stap 2 van de versoepelingen, top !


Startschot klimaatfeest en erop hameren

Verder ziet het er naar uit dat afgelopen week het startschot is gegeven voor het EU klimaatfeest, ik zag in ieder geval beelden van raketten voorbij komen. Israël lag op schema met de vaccinatie, dus daar lijken ze de draad weer op te pakken naar “normaal”.

Daar vallen de formatie discussies bij ons in Den Haag bij in het niet. Mariëtte Hamer – voorzitter SER ( Sociaal Economische Raad) – neemt de hamer van Tjeenk Willink over. Er was volgens Mariëtte een ontploffing nodig om met de formatie door te kunnen, maar dat is bij ons in Nederland gelukkig minder letterlijk genomen…hebben wij even mazzel ! Het ergste wat ons kan gebeuren is dat Mariette Hamer op de formatie een klap met de hamer geeft. What’s in the name, haha. Succes Mariëtte, kom maar door met die positieve bestuurlijke veranderingen. Wij zijn er in ieder geval klaar voor !

Communicatie blog van Communicatie -expert over de game changer van Den Haag en de bestuurlijke veranderingen.

Als reactie op het feit dat de nationale Ombudsman zich niet gehoord voelde door de Haagse regering. Communicatie-expert geeft aan bij nieuwe bestuurlijke veranderingen wel te luisteren. Nieuw leiderschap.


Gemeente Almere en klant contact

Wist je dat ze het in Almere bij de Gemeente doorkrijgen dat zij ervoor de burger zijn en niet andersom ? Van de week kregen wij een antwoord op een e-mail terug met daar onder de naam van een ambtenaar, hartelijke groet en Klant Contact Center Gemeente Almere. Communicatie maakt het positieve verschil. Want in plaats van een onpersoonlijk Gemeente mailtje, heb je nu een menselijk aanspreekpunt. Een contactpersoon. Dat maakt het toch even anders voor de Almeerse inwoners en dat werd tijd. Goed om te zien dat Communicatie-expert daaraan een positieve bijdrage levert en de signalen worden opgepakt. Nemen jullie ook nog even de reset van de jeugdzorg mee. Dankjewel Gemeente, ga zo door !


Spontane actie : Almeerse jeugd gamed vrijwillig met politie

Verder mag het gezegd worden dat ze bij de Almeerse politie het initiatief hebben genomen (bron: Almere Deze Week) om op een positieve manier contact te zoeken met jongeren. In plaats van als politie de pret te bederven, hebben ze een oproep geplaatst op social media om met de politie agenten te gamen. De jeugd kan er dus zelf voor kiezen om met hen in contact te komen en met succes !. Dus met het geven van die keuze kan de jeugd als daar behoefte aan is zelf die stap zetten. Dat maakt toch wel een wezenlijk verschil. Voor de fun, of omdat ze willen praten. Daarmee komt de politie haar taak van dienstbaar zijn na, jeugd onderneemt zelf actie en het is ook nog eens leuk om elkaar zo te leren kennen. Gamen is namelijk ontzettend sociaal en dat is een mooi positief effect van Corona dat de politie in Almere nu ook heeft ontdekt. Win-win, ook een stukje positieve ontspanning onder werktijd voor de politie. En laten we wel wezen, jeugd is ontzettend leuk, als je ze maar de ruimte en keuze geeft. Wat een mooi initiatief !

Prullenbakvaccin versus prullenbakbier

Om lekker positief af te sluiten. Vanwege vaccins die in de prullenbak dreigde te belanden is het initiatief genomen om dit te voorkomen, mede door de oproep van de Nederlandse arts Marlies Schijven (a'dam umc) is de website prullenbakvaccin spontaan ontstaan. Wat Hugo de Jonge niet regelt, heeft deze arts met haar oproep via LinkedIn wel voor elkaar gekregen, chapeau Marlies !. Maar liefst 1 miljoen bezoekers op de website binnen een paar dagen.. waar hebben we Hugo en de GGD eigenlijk nog voor nodig ? Wij Nederlanders - de artsen en huisartsen met de inwoners/burgers - regelen het zelf wel als ze het in Den Haag niet voor ons regelen, haha. Bottom up !

Op Twitter werd daarop een leuke parodie gemaakt door de Speld met prullenbakbier. Zie de tweet:

  Positieve communicatie-expert, communicatie blog over prullenbakbier door De Speld.


Hele fijne week, geniet en graag tot volgende keer.


Hartelijke groet vanuit Almere,

Diana


# leefnuengeniet