E-mailen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, specialist in marketing en communicatie Almere. Vanwege de hoeveelheid spam bij het vermelden van een e-mailadres op de website, vraagt Communicatie-expert je vanuit je eigen e-mail programma een e-mail te sturen. Communicatie-expert is het beste per e-mail bereikbaar. Stuur je e-mail naar Communicatie-expert Diana Stroeven. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vraag ik je om in je e-mail op te nemen, je naam, e-mail adres, evt. telefoonnummer, je budget en je te bereiken doel. Hartelijk bedankt voor je interesse in de dienstverlening van marketing en communicatie specialist uit Almere. Ga jij ook voor positiviteit en een win-win ? Communicatie maakt het verschil !


Bellen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, marketing en communicatie specialist uit Almere. Wil je telefonisch contact met Communicatie-expert Diana Stroeven - Visser,  voor een kansrijk idee, concept, een communicatie Masterclass, persoonlijke coaching of heb je een vraag over een te vergeven opdracht? Spreek dan een berichtje in of stuur een WhatsApp-je. Je kunt ook e-mailen of via het contactformulier contact opnemen. Wil jij ook het positieve verschil maken met communicatie? Laat van je horen !


Communicatie blog – BV Nederland, gefeliciteerd, benutten communicatie kansen, met plezier Coronaboete betalen en stellen van prioriteiten

Hey joh, bloglezer, jij weer hier?

Top, fijn dat je mijn Communicatie blog weer hebt weten te vinden. Ja, ga er lekker voor zitten want daar komt ie:

Tweet met felicitatie met de versoepelingen. Lekker positief !

Gefeliciteerd met de versoepelingen, die zijn bij deze binnen !
Dat is toch op zich al een (verboden) Coronafeestje waard niet waar?

Het stopzetten van de klokdown (en dus going up) en deze gezondheidsdetentie is het nieuwe verjaardagscadeautje voor onze Koning. Alvast van harte Willy, maak er een gezellige dag. Met maar liefst vier vrouwen om je heen gaat dat vast goed komen, wat een luxe.. geniet ervan. Na je verjaardag nog een nachtje slapen en dan mag ook jij het terras weer op. Ja, zelfs in Almere, daarvoor hoef je ondanks de meivakantie niet zoals vorige jaar helemaal voor naar Griekenland. Hoe gezellig is dat?

Schreef Communicatie-expert vorig jaar nog een speciale Koningsdag humorblog. Dit jaar geniet ik nog even na van die inspanning die nog steeds actueel blijkt te zijn.

Game changer en formateur Willink

Deze week is het wat stil rond onze Tjeenk, iets met notulen, waarvan de ministers zelf ook even niet weten of ze wel of niet aanwezig waren. En als ze er wel bij waren – zoals ook tijdens schoollessen het geval kan zijn – dan is de besproken stof niet helemaal blijven hangen. Dus fysieke aanwezigheid wil dus niet altijd zeggen dat men bij de les is. Maar goed die ervaring hebben wij als gewone burgers natuurlijk allang. Gelukkig zijn er dan altijd nog notulen - Schoolveteraan - om op terug te vallen, toch handig. Al maak je die notulen maar zelf, haha.

Veel succes weer Tjeenk, vol verwachting klopt ons hart. Je lijkt Sinterklaas wel, we zijn benieuwd wat je uit de (knap)zak weet te toveren. We laten ons als burgers en kiezers graag verrassen. Kom maar door met die positieve ontwikkelingen… wij burgers willen graag worden ontzorgd.


Thierry betaalt Urk-boete met plezier

Goed nieuws te melden inzake het negeren van de coronaregels door Forum voor democratie teamleider Thierry Baudet. Hij krijgt als uitkomst van het strafrechtelijke onderzoek een boete van € 95,= opgelegd. De partij – o.a. gefinancieerd met Overheidsgelden – zegt dat Thierry de boete met plezier gaat betalen. Dus behalve dat de Overheid de politieke partij met overheidsgelden steunt, gaat de andere overheidsdienst nu een boete opleggen die weer met dat geld wordt betaald. Daarmee is het broekzak, vestzak en hebben politiek en de politie elkaar gedurende het onderzoek bezig gehouden. Resultaat van het strafrechtelijke onderzoek? Maar liefst € 95,= boete en een hoop publiciteit natuurlijk. Gezien die € 95,= en handhaving is het maar waar je de prioriteiten legt met je politie eenheid….

Communicatie-expert heeft dan ook een communicatie kans benut, dit keer via Twitter, om ook een dergelijke signaal aan Tjeenk af te geven.

Communicatie-expert tweet over de overload aan politiemacht om een ondernemer zijn winkel te sluiten.

Wat was er aan de hand?
Maar liefst 5 politiemensen werden “afgevuurd” op een ondernemer die zijn zaak opende. De zaak moest per direct worden gesloten. Als er al een politiemacht van 5 man nodig is om een ondernemer te verzoeken zijn zaak te sluiten, hoeveel stuur je er dan wel niet af om een boef of inbreker te vangen? Is de politie bang van de ondernemer, zijn er teveel politieagenten voor handen ( zijn ze over?) of zijn we inmiddels klaar met alle boeven vangen?. Wie het weet mag het zeggen, dus dat wordt een Grapperhausje. Wat mij betreft kan het anders en efficiënter, maar goed moet natuurlijk wel eerst een onderzoek voor worden opgestart om te bepalen wat de te nemen stappen zijn. Dus ook nog even vanaf deze communicatie blog : waar is het wachten op om dit positief om te buigen mensen?


Omarmen verschillen arm en rijk
Om even terug te komen op de blog van vorige week over het omarmen van arm en rijk.. In Afrika, het voormalige Derde Wereld land is dat inmiddels aardig gelukt. Wisten jullie dat Afrika inmiddels 22 miljardairs en 125.000 miljonairs telt ?
(bron: Business Insider). Meeste van hen wonen in Zuid-Afrika, Egypte, Nigeria, Marokko en Kenia. Dus mochten we nog eens een migrant uit deze landen opnemen, ‘gewoon’ binnen is innen. De tijd dat wij de vruchten gaan plukken van onze Nederlandse Belastinggelden van afgelopen decennia - inclusief inflatie - is nu aangebroken, ze doen het daar aardig goed op de o.a. Nederlandse gelden. Dus Sigrid, tijd voor nieuw leiderschap.. je partijgenoot heeft al het goede voorbeeld gegeven:Diversiteit in het systeem verbeteren

En in kader van diversiteit, graag ook die armoede campagnes met donkergekleurde mensen eens afwisselen met blanke of witte varianten mens. Het privilege van armoede ligt niet enkel bij donkergekleurde mensen, ook witte mensen kunnen daar last van hebben. Ja, zelfs in Nederland kennen wij mensen met uitpuilende buiken die aan het stereotype voldoen voor de campagne, dus ook dat beeld is eenvoudig te vervangen. Enige is dat zij hun T-shirt omhoog moeten doen, omdat het hier kouder is en ze meestal al wat ouder zijn. Maar ook zij kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken. Waarom niet een oom of tante, opa of oma adopteren in Nederland?

Kortom, niet langer gecreëerde systeem fouten afdekken, maar verbeteren. Met elkaar de wereld positiever maken kan door bij jezelf te beginnen. Het is enkel een keuze maken en dat kun je zelfs gewoon vanuit huis doen, Corona of niet

En nog even als positieve afsluiter in Corona tijden, Communicatie kan het positieve verschil maken :

Tweet van communicatie-expert over onduidelijke communicatie en wat dit tot gevolgen kan hebben.

En onthoud.. je bent langer oud dan jong.

Ik wens je een hele fijne Koningsdag, veel humor, geniet en graag tot volgende week.

Diana

#leefnuengeniet