E-mailen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, specialist in marketing en communicatie Almere. Vanwege de hoeveelheid spam bij het vermelden van een e-mailadres op de website, vraagt Communicatie-expert je vanuit je eigen e-mail programma een e-mail te sturen. Communicatie-expert is het beste per e-mail bereikbaar. Stuur je e-mail naar Communicatie-expert Diana Stroeven. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vraag ik je om in je e-mail op te nemen, je naam, e-mail adres, evt. telefoonnummer, je budget en je te bereiken doel. Hartelijk bedankt voor je interesse in de dienstverlening van marketing en communicatie specialist uit Almere. Ga jij ook voor positiviteit en een win-win ? Communicatie maakt het verschil !


Bellen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, marketing en communicatie specialist uit Almere. Wil je telefonisch contact met Communicatie-expert Diana Stroeven - Visser,  voor een kansrijk idee, concept, een communicatie Masterclass, persoonlijke coaching of heb je een vraag over een te vergeven opdracht? Spreek dan een berichtje in of stuur een WhatsApp-je. Je kunt ook e-mailen of via het contactformulier contact opnemen. Wil jij ook het positieve verschil maken met communicatie? Laat van je horen !


Communicatie blog - BV Nederland, met z’n allen wippen, bestuurlijke game changer en waarheidsfeest

Hallo bloglezers, dankjewel voor jullie berichtjes over het missen van mijn blog gisteren.
De prioriteiten lagen deze week inderdaad even anders, te druk met genieten van het gezin en soms ook je eigen grenzen erkennen.

Helaas ook een restje negatieve energie in land- en burgerbelang voor het afgeven van signalen aan het Passend Onderwijs in Almere en de bijbehorende procedure volgelingen. Mijn conclusie: excuus aanbieden, erkenning of verantwoordelijkheid nemen kan niet in deze sector, echt onmogelijk. Fouten worden er niet gemaakt en al ze ze wel maken dan wordt het verschil voor de (minderjarige) medemens niet gemaakt. Wat een kans . Benut die kans sector (mensen) en keer het tij eens positief. Jullie hebben dit toch echt zelf in de hand.

Natuurlijk is het "professionele naaien van leerlingen" een belangrijke taak die je het beste overlaat aan de professionals zelf. Zij weten als geen ander hoe je dat doet, dus logisch dat je als ouders daardoor procedureel Veilig Thuis achter je aan krijgt. Het huidige systeem is top voor de burger en gelukkig gaat het "professionele naaien" ook na onze signalen gewoon door. Onze positieve inzet, kiezen voor win-win en bottom-up vasthoudendheid zal op termijn worden beloond. Beter, dat komt het boek Schoolveteraan zeker ten goede. Want ons kind hebben ze dan wel "gewipt", maar wij laten ons als ouders niet zomaar wippen, haha. Wij kiezen toch echt zelf onze wippartners. En als er al gewipt wordt, dan willen wij er zelf op z'n minst ook van genieten

Met z’n allen wippen

Over wippen gesproken... in Almere Deze Week lees ik dat Almere één van de 40 Gemeentes is die meedoet aan het NK tegelwippen. Hoe leuk is dat? Gewoon een tegel uit de tuin halen, zodat je daarmee een positieve bijdrage levert aan de natuur, afvoer van hemelwater en jouw steentje – of tegel – bijdraagt aan het milieu. Gewoon lekker groen op een simpele manier. Timmermans kan wel inpakken met zijn Energietransitie fonds van € 1000 miljard. Daar kan het klimaatfeest niet tegen op. Gemeenten en burgers regelen het zelf wel dat de natuur de kans krijgt en nog gratis ook. Of bijna gratis dan, de winnaar krijgt namelijk een Gouden Tegel en actieve inwoners die vrolijk mee wippen maken kans op de Publiekswipper. Dat is toch een TOP Nederlands initiatief? Wanneer gaan ze dit idee in de EU of misschien wereldwijd overnemen ?
Kom maar door met het nieuwe ‘groene’ wippen, hahaha. Staat BV Nederland er straks mooi gewipt op...


Bestuurlijke gamechanger

Graag even een applaus voor Kajsa en Annemarie dat zij de verantwoordelijkheid op zich genomen hebben m.b.t. de notitie: Functie Elders. Deze dames geven het goede voorbeeld en krijgen daar te weinig credits voor, bij deze : goed gedaan ! Dank je wel het begin en de toon is gezet

Het gekozen 'team Den Haag' heeft afgelopen week gesproken met informateur Tjeenk Willink. Wordt hij de game changer die de toon voor de nieuwe bestuursstijl verder doorzet? We gaan het zien, wel is duidelijk dat hij het deze keer anders aanpakt. Zo is er dit keer eerst geluisterd naar de kleinere partijen en nieuwkomers in de Kamer, heel verrassend. Als uitgangspunt is herstellen vertrouwen in de Overheid en uitvoeren van de taken in plaats van dit aan personen te koppelen, dat heeft Tjeenk wat Communicatie-expert betreft een eerste positieve stap gezet.
Vooral zo door gaan Tjeenk, succes !


Jokcrisis of waarheidsfeest ?

Als ik overigens iets geleerd heb van onze Minister President, dan is het wel dat jokken prima is. Pfft …wat een opluchting is dat zeg. Niemand zijn baan kwijt, je mag gewoon blijven zitten, geen boete, er zijn geen doden gevallen en als je wel de waarheid spreekt en eerlijk je grenzen aangeeft, dan ben je …ja wat eigenlijk? Net 50 en nu pas snap ik wat ze bedoelen met eerlijk duurt het langst. Wetende dat Marc ook voor de klas staat en les geeft begrijp ik de jeugd nog beter. En ook de jokcrisis in het Almeerse voortgezet (passend) onderwijs is volledig geaccepteerd, die lessen hebben wij inmiddels geleerd en ook zijn het prachtige voorbeelden dat de jokcrisis vooral voorrang heeft in het ambtelijke apparaat. Komend uit het bedrijfsleven is verantwoordelijkheid nemen gewoon, dus misschien valt er wel van elkaar te leren.
Zou er dan toch nog een waarheidsfeest op komst zijn ?


Versoepelingen

Communicatie is een prachtig vak. Wat te denken van de versoeplingen die nu toch geen verspoelingen zijn ?
Daarom: gooi je persoonlijke thuisterras of balkon vandaag nog open nu de versoepelingen minder soepel verlopen.
Dat besluit kun je zelf maken .. en je hoeft niet te wachten op welke gezondheidheidsraad dan ook en welk besluit deze neemt. Of wat je als burger wel of niet krijgt voorschoteld en wat er nu weer bedacht is om aan onze gezondheidsdetentie vast te plakken. Gewoon je eigen keuze maken en durven te leven. Communicatie maakt het positieve verschil !

Communicatie-expert is altijd in voor een feestje … en natuurlijk voor de versoepelingen, dus kom maar door … klaar voor…

Hele fijne week en geniet ervan of je nu jong of oud bent.


Hartelijke groet,

Diana

# leefnuengeniet