E-mailen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, specialist in marketing en communicatie Almere. Vanwege de hoeveelheid spam bij het vermelden van een e-mailadres op de website, vraagt Communicatie-expert je vanuit je eigen e-mail programma een e-mail te sturen. Communicatie-expert is het beste per e-mail bereikbaar. Stuur je e-mail naar Communicatie-expert Diana Stroeven. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vraag ik je om in je e-mail op te nemen, je naam, e-mail adres, evt. telefoonnummer, je budget en je te bereiken doel. Hartelijk bedankt voor je interesse in de dienstverlening van marketing en communicatie specialist uit Almere. Ga jij ook voor positiviteit en een win-win ? Communicatie maakt het verschil !


Bellen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, marketing en communicatie specialist uit Almere. Wil je telefonisch contact met Communicatie-expert Diana Stroeven - Visser,  voor een kansrijk idee, concept, een communicatie Masterclass, persoonlijke coaching of heb je een vraag over een te vergeven opdracht? Spreek dan een berichtje in of stuur een WhatsApp-je. Je kunt ook e-mailen of via het contactformulier contact opnemen. Wil jij ook het positieve verschil maken met communicatie? Laat van je horen !


Communicatie blog - BV Nederland, positieve formatie, klimaatfeest en schoolveteraan

Hallo bloglezers, dankjewel dat je mijn blog leest. Ik hoop van harte dat jullie afgelopen week nog mooie herinneringen hebben gemaakt en hebben kunnen genieten, want wat een prachtig weer was het.

Gisteren heeft de laatste eer aan Bibian Mentel plaatsgevonden. Een witte auto, bloemen en vuurwerk maakte onderdeel van dit noemenswaardige en positieve afscheid. Bibian Mentel, een voorbeeld voor velen dat je ook met enorme tegenslagen in het leven dingen kunt bereiken die je wilt. Of misschien zelfs wel door die tegenslagen… en dat brengt mij bij positiviteit, maar ook dat communicatie het positieve verschil kan maken.


Functie elders en communicatie

Wie Team Den Haag volgt heeft afgelopen week meegekregen hoe belangrijk communicatie is. Een notitie: “Omtzigt functie elders” heeft ons mooie Nederland tot politieke stilstand gebracht, voor zover Corona dat al niet had gedaan.

Wat wil het geval? Kajsa en Annemarie hebben erkent dat zij verantwoordelijk zijn voor de gefotografeerde notitie. Daar komt naar eigen zeggen bij dat volgens Mark, Omtzigt achteraf toch besproken is geweest, maar dan voor een Minister post. Een wezenlijk verschil als je het vergelijkt dat het zou inhouden dat Pieter Omtzigt – waarover Communicatie-expert vorige week nog blogde – ergens anders naar toe zou ‘moeten’ vanwege bijv. zijn gezondheid.

Een ministerpost zou betekenen dat er waardering is voor de inspanningen van Omtzigt en hij daarmee dus positief is besproken. Hoe het echt zit zullen we niet weten, maar het toont wel aan hoe belangrijk communicatie kan zijn. Zowel in de opdracht naar de verkenners, als in hoe nu verder. Communicatie-expert hoopt op een constructieve informateur die met team Den Haag zich inzet op win-win voor BV Nederland en daarmee een positief vervolg gaat geven aan de formatie in het belang van de Nederlandse burger. Kom maar door met die verandering.

Op naar een positieve formatie voor BV Nederland.


Van klimaatcrisis naar klimaatfeest

Communicatie-expert volgde met belangstelling vorig jaar de toenemende milieubudgetten onder aan voering van onze eigen Frans Timmermans binnen de EU en de Energietransitie. Met €1000 miljard is het eerder sprake van een klimaatfeest dan een klimaatcrisis niet waar? Het EU- feestbudget bedraagt maar liefst € 1000 miljard, daar kunnen we met z’n allen toch wel een aardig klimaatfeest van geven lijkt mij. Milieuproblemen oplossen en een zakgeld toe, hoe mooi is dat? Daar kunnen burgers lekker mee worden ontzorgd en laten we dan in Nederland beginnen als grootste EU afdrager. Lekker hoor die voordelen voor onze nationale schatkist. Benieuwd wanneer het feest gaat beginnen, kom maar door Frans. Met maar liefst 35 miljoen Europese energieverspillende gebouwen wordt het zowel feest voor vastgoed eigenaren als huurders. Zet die BBQ maar vast aan Almere.


Schoolveteraan

Vanaf deze blog wil ik als moeder nog even mijn dank uitspreken naar Veilig Thuis Flevoland mevrouw FvG voor het niet reageren op onze laatste e-mail met formele aansprakelijkheidstelling. Met het niet reageren heeft u bevestigd wat wij al wisten, uw keuze is gemaakt en wij kunnen als gezin ook weer verder met onze stappen zetten. Op naar onze weg naar het achter ons laten van de diverse school trauma’s vanuit het Passende Onderwijs Almere ( OPP), waarbij Veilig Thuis verantwoordelijk is voor de wettelijke dreiging van uithuisplaatsing en aanzetten van schoolslavernij van onze zieke en (toen) minderjarige zoon. Een nieuwe affaire - gewoon hier in Almere à la Belastingdienst - enkel dan voor de portefeuille Passend Onderwijs. Meer weten? Lees hier alvast een tipje van de sluier van het boek in wording, schoolveteraan. Op naar een positieve toekomst voor ons gezin en hopelijk ook voor het lerarentekort...

Tweetje over leraren tekort in Almere:De game changer voor positiviteit en bottom-up vanuit Almere

En als positieve afsluiter nog een tweetje over de geboorte van zoon Covid-Jan.
1 april grap of niet, Communicatie-expert vond de nieuwe naam voor de zoon van StevenJagt in ieder geval leuk…


Je bent langer oud dan jong, dus geniet.

Ik wens je humorvolle Paasdagen, hartelijke groet en fijne week.

Diana

# leefnuengeniet