E-mailen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, specialist in marketing en communicatie Almere. Vanwege de hoeveelheid spam bij het vermelden van een e-mailadres op de website, vraagt Communicatie-expert je vanuit je eigen e-mail programma een e-mail te sturen. Communicatie-expert is het beste per e-mail bereikbaar. Stuur je e-mail naar Communicatie-expert Diana Stroeven. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vraag ik je om in je e-mail op te nemen, je naam, e-mail adres, evt. telefoonnummer, je budget en je te bereiken doel. Hartelijk bedankt voor je interesse in de dienstverlening van marketing en communicatie specialist uit Almere. Ga jij ook voor positiviteit en een win-win ? Communicatie maakt het verschil !


Bellen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, marketing en communicatie specialist uit Almere. Wil je telefonisch contact met Communicatie-expert Diana Stroeven - Visser,  voor een kansrijk idee, concept, een communicatie Masterclass, persoonlijke coaching of heb je een vraag over een te vergeven opdracht? Spreek dan een berichtje in of stuur een WhatsApp-je. Je kunt ook e-mailen of via het contactformulier contact opnemen. Wil jij ook het positieve verschil maken met communicatie? Laat van je horen !


Communicatie blog - BV Nederland, nationaal belang en win-win, simpelere communicatie, all3 en de Almeerse kabelbaan

Lieve bloglezers, dankjewel dat je tijd vrij maakt om mijn blog te lezen.
Ik hoop dat je net als mij van de kleine dingen hebt kunnen genieten, Corona of niet.

Zo mocht ik deze week een persoonlijke leeftijd mijlpaal bereiken: 50 !
Familie en vrienden wisten mij enorm te verrassen, ik zit lekker in de bloemen, genoten van brievenbustaart en gister nog heerlijke sushi ’s. Het leven begint bij 50 dus dat beloofd nog wat, ik ben er klaar voor…. kom maar op.


Nationaal een game changer opkomst : inzet win-win !

Ik weet niet hoe jullie er tegen aan kijken, maar ik heb toch echt het gevoel dat Nederland een enorme verandering doormaakt. Meer positiviteit, meer erkenning dat zaken niet goed gaan, meer samenwerking, meer inzet op win-win en op menselijkheid. Neem nu Pieter Omtzigt. De man heeft zich jarenlang ingezet voor ons als bevolking en daarbij nationaal een gevoelige snaar geraakt zowel voor zijn inzet als dat 'ons systeem' aandacht vraagt. Intussen nog even een boek geschreven, omdat hij een enorme bevlogenheid heeft "het systeem" positief te veranderen. Met maar liefst 342.000 voorkeurstemmen de Kamer in, maar helaas zit hij er zelf totaal doorheen. Zijn inzet is ten koste gegaan van zijn eigen gezondheid.

Communicatie-expert twitterde eerder met Pieter, omdat hij zo genoot van de stilte. Wat Pieter nu nodig heeft is zijn rust nemen, want dat is er de laatste jaren flink bij ingeschoten. Pieter, heel veel sterkte en beterschap bij het herstel. Het komt goed, maar vraagt tijd. Als ervaringsdeskundige met ernstige burn-out kan ik je aangeven wat voor mij werkte : doe wat jij denkt dat helpt te ontspannen, niet wat richtlijnen voorschrijven zoals gesprekken, verplicht leuke dingen doen en wat al niet meer. Ieder mens is anders en voor mij persoonlijk heeft “gratis” rust nog het meeste bijgedragen aan herstel.

En over die notitie van Kajsa, naïef of vertrouwen hebben ? Wellicht dat zij samen met Annemarie heeft gezien hoe dit ten koste van jezelf is gegaan en dat zij jouw het beste gunnen: functie elders kan ook iets moois brengen maar voorwaarde is dat jij het wel of niet wilt. Ook hier geldt doe wat jouw hart je ingeeft. Die 342.000 voorkeurstemmen zeggen genoeg, tijd dat jij nu voor jezelf kiest. En in welke vorm jij dit ook doet: Nederland is van je gaan houden, vandaag zelfs een steunmars ! Niet alleen diep respect, maar vooral gun ook ik je het beste. Je bent een Nederlandse topper die als mens een standbeeld verdiend ! Zo zijn er ongetwijfeld nog een paar in de Kamer, enkel wellicht minder zichtbaar.


Simpelere communicatie

Op Twitter plaatste de KNO-arts van onze zoon – Flevoziekenhuis Almere - deze week een tweet waarbij hij aandacht vraagt voor laag geletterdheid. Voor het halen van de coronaprik ontving een mevrouw maar liefst 7 A4-tjes vol met informatie waarvan ze niet veel kon maken. Een prik halen verandert zo nog in een leescursus…

Via YouTube, roept deze mevrouw dat ze zelf hulp heeft gevraagd, maar dat het in plaats van zoveel papierwerk na 1 jaar Corona toch ook wel simpeler kan. Gelijk heeft ze, goed dat ze het zelf aangeeft, dan kan het ook worden veranderd bij de oplettende instantie(s). Communicatie maakt het positieve verschil. Verder wisten wij al dat het een geweldige KNO-arts is, maar hij is ook een geweldig mens !

all3 groen en moestuin specialist
Vanwege zijn gezondheid heeft onze 18-jarige zoon besloten zich meer te focussen op fysiek herstel – helemaal nu de sportscholen nog altijd dicht zijn. Ook gaat hij zich richten op zijn toekomst plannen rondom zijn eigen bedrijf. Om zo toch toekomst perspectief voor zichzelf te creëren die direct resultaat oplevert is er samen met Communicatie-expert een flyer gemaakt die daar ook bij gaat helpen:

De flyer en banner van all3, groen en moestuin specialist Almere.

Verder is er een begin gemaakt met een eigen moestuin webshop en hoopt hij met het sponsoren van BSC Almere 90 een positieve bijdrage te leveren voor de Almeerse honk- en softbal club en te werken aan naamsbekendheid van all3. Als moeder en als business partner bij all3 zetten wij voor nu in op win-win. Werken aan zijn gezondheid en een positief vooruitzicht : First things first.


Kabelbaan en Almeerse Floriade

Volgend jaar april start de Floriade in Almere. De aftrap met de kabelbaan is ingezet. Wat zal dat een prachtig uitzicht geven over de stad Almere . En natuurlijk zullen er ook nadelen zijn, zolang de veiligheid is meegewogen, hoopt Communicatie-expert dat er veel mensen zullen gaan genieten van de kabelbaan. En de ophef rondom de kabelbaan ? We merken het wel, wij kijken naar de mooie kant van dit initiatief.

Je bent langer oud dan jong, dus geniet.

Fijne dag, maak er wat moois van.

Diana

# leefnuengeniet