E-mailen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, specialist in marketing en communicatie Almere. Vanwege de hoeveelheid spam bij het vermelden van een e-mailadres op de website, vraagt Communicatie-expert je vanuit je eigen e-mail programma een e-mail te sturen. Communicatie-expert is het beste per e-mail bereikbaar. Stuur je e-mail naar Communicatie-expert Diana Stroeven. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vraag ik je om in je e-mail op te nemen, je naam, e-mail adres, evt. telefoonnummer, je budget en je te bereiken doel. Hartelijk bedankt voor je interesse in de dienstverlening van marketing en communicatie specialist uit Almere. Ga jij ook voor positiviteit en een win-win ? Communicatie maakt het verschil !


Bellen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, marketing en communicatie specialist uit Almere. Wil je telefonisch contact met Communicatie-expert Diana Stroeven - Visser,  voor een kansrijk idee, concept, een communicatie Masterclass, persoonlijke coaching of heb je een vraag over een te vergeven opdracht? Spreek dan een berichtje in of stuur een WhatsApp-je. Je kunt ook e-mailen of via het contactformulier contact opnemen. Wil jij ook het positieve verschil maken met communicatie? Laat van je horen !


Communicatie blog - BV Nederland, Almere flikt het, nationale kieslijst en een grote groene doos

Hallo bloglezers, deze week nog lekker gelachen of iets positiefs gelezen? Ik wel !
Want wat mooi om te lezen dat de Nederlandse beurshandelaar Flow Traders een waar bonusfeest heeft gecreëerd voor haar werknemers, volgens de Volkskrant. De werknemers gingen gemiddeld met € 516.000 euro naar huis en de twee topbestuurders konden € 7,7 miljoen bonus innen. Wat geweldig en wat een win-win. Niet alleen voor het bedrijf en ook voor onze nationale schatkist. Maar vooral voor deze mensen, niet alleen is hun inzet beloond, ook zijn deze mensen ineens niet meer de "partij van de arbeid". Kortom BV Nederland doet het zo beter, dan om maar een topinkomen af te willen dwingen... die komt binnen niet waar?

De vrouwelijke hormonen gierde overigens deze week bij dit 'fossiel' aardig. Met bijna de vijftig aantikken komen de gebreken ineens wel rap in aantocht. Ik weet niet hoe het jullie toegaat, maar ik kan momenteel elke dag wel een mankement op mijn lijstje erbij schrijven. Goed voor onze nieuwe gevoelseconomie of voor Corona de Godin van het geld. Nog even en het zijn er evenveel als het aantal partijen dat aan de Tweede Kamer Verkiezingen wil meedoen. Over verkiezingen gesproken...


Verkiezingen in aantocht en de kieslijst in Almere

Heb jij hem al gehad? Niet een vaccin, pakketje of een knuffel. Nee, de nationale kieslijst? Hoeveel partijen staan er eigenlijk op jouw kieslijst? Nu.nl vermeld dat er nationale, landelijke kieslijst 37 partijen staan. Aangezien de kieslijst inmiddels ook bij ons op de mat is gevallen, pakte ik deze er even bij. In Almere staan er 31 partijen op de lijst. Scheelt toch 6 minder om te kiezen, dus dat is gelijk een voordeel. Het vergemakkelijkt het kiezen toch een beetje als er 20% minder partijen opstaan. De vlieger hoe meer partijen, hoe meer vreugd gaat dan even niet op. In de media valt het mij overigens op dat bijvoorbeeld van de 31 partijen die ik als referentiegebruik er veelal slechts 18 – de bekendere – partijen op foto’s en met logo’s er staan, maar dat de minder bekende zoals Volt, NLBeter of Jong en al die anderen veelal niet worden vermeld. Dit kan natuurlijk te maken hebben, met het onbekende, geen logo’s voorhanden, geen marketing- en communicatie afdeling die dit regelt of simpelweg de focus ergens anders hebben. Eigenlijk jammer, want Nederland is wat Communicatie-expert betreft toch echt toe aan een game changer waarbij de belangen van de Nederlandse burger en inwoners een win-win gaat realiseren in plaats van de bekende sigaar uit eigen doos. Veel succes met kiezen komende week en niet vergeten: als je wilt dat er iets verandert in Nederland, dan is het nu het moment om dit kenbaar te maken. Dus laat je stem horen, zodat die stem meetelt bij het nieuwe resultaat. Jouw stemgedrag is communicatie, en communicatie maakt het positieve verschil.

Afgelopen week op Twitter heeft Communicatie-expert deze tweet geplaatst bij een tweet van Geert Wilders. Dat was overigens nog voor Thierry Baudet een statement maakte bij Jinek, door weg te lopen. Maar naar mijn mening is onderstaande tweet van toepassing op onze democratie - ongeacht politieke kleur - maar ook op de wijze waarop Thierry is benadert . Laten we vooral niet vergeten dat we allemaal mensen zijn en dit Nederlandse systeem wel met elkaar tot een succes kunnen maken.

Tweet van Communicatie-expert over het net uitsluiten van partijen bij de uitslag.Almere flikt het
In Almere is er momenteel een kantelpunt merkbaar waar je als inwoner blij van wordt. Vorige week blogde ik nog over de wethouders met hun woonopiniestuk, deze week kregen wij de Gemeente belastingaanslag in de mailbox. En wat hebben ze het in Almere keurig gedaan, slechts 1,8 % verhoging. Een eigen Gemeente ambtenaar gaf aan dat ze geen Belasting verhoging hadden toegepast dus dat is opmerkelijk. Er is toch echt een percentage opgedaan, die 5% loonsverhoging voor WA moet toch ergens vandaan komen. Echter als je dat vergelijkt met vele krantenkoppen van tientallen procenten verhoging van Gemeentes, dan is dat toch een prestatie te noemen.

Of wat te denken van het protest tegen de Coronamaatregelen door met elkaar koffie te drinken ? Ook mogen terrassen in Almere worden uitgebreid en mogelijk wordt dit permanent. Nu de horeca zelf nog open, zonnetje erbij en laat het extra genieten maar komen. Het kan in Almere

In aansluiting op de man – vrouw discussie kwam Almeerse fractievoorzitter Martine van Bemmel met een spontane oproep voor meer vrouwen in de Almeerse Gemeenteraad. Onder de noemer: Women let’s rule this City. Echter de link werkte niet, dus haar daarover getweet. Overigens een gezonde mix van vertegenwoordigers in de raad is niet perse aan geslacht gebonden. Mocht je mijn Tweet met de fractievoorzitter hebben gemist:

Tweet van Communictaie-expert met Martine van Bemmel, Almere.


Martine heeft gereageerd en de link werkt inmiddels weer, mocht je hem willen lezen klik dan hier.


Pakjesweek en een verwachtingvolle doos
Afgelopen week hebben wij pakjesweek gevierd, dat eens weer eens wat anders dan pakjesavond. Gewoon een hele week ! Wij hadden namelijk van alles verzameld en in 1x besteld, goed voor onze economie dan wel de nationale schatkist. Maar omdat het van verschillende partners afkomt, regent het dan ineens pakjes en pakketjes. In deze tijden worden we zelfs al blij van het klepperen van onze brievenbusklep, haha. Dat is zo leuk aan het online shoppen, het is (nu) iedere keer een verrassing wanneer het wordt gebracht en of het voldoet aan je verwachting.

Van de week werd dan ook deze doos bij ons bezorgd:

De doos.Zoals jezelf kunt zien een groene, grote doos van een schoenenwinkel. Ik neem de doos vol verwachting in ontvangst. Ik heb voor mijn man schoenen gekocht, maar zo groot als de doos zijn zijn voeten toch echt niet. Vol bewondering kijk ik naar de doos, wow welke maatschoen zou dit wel niet zijn of hierin passen? Maatje 60 ? Als je als man of vrouw man die maat hebt heb je echt een (luxe) probleem… En als er één schoenendoos in deze doos zit is het ook wel een erge grote doos…. en dan is ie ineens niet meer zo “groen”, die grote schoenendoos. Als ik die doos met beide handen aanpak en voor mij hou dan is dan reikt die doos zelfs tot mijn knie, dus kun je nagaan wat een doos. Overigens marketing en communicatief snap ik die grote doos heel goed, je kunt er lekker veel op communiceren. En laat dat nu net het vakgebied zijn van deze 'doos', haha.

Lees ook eens mijn projecten-nieuws pagina of vertel anderen over mijn blog als je deze kunt waarderen. Alvast hartelijk bedankt voor het lezen en graag tot een volgende keer.
Communicatie maakt het positieve verschil !

Hele fijne dag, maak er wat moois van en geniet op jouw manier.

# leefnuengeniet