E-mailen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, specialist in marketing en communicatie Almere. Vanwege de hoeveelheid spam bij het vermelden van een e-mailadres op de website, vraagt Communicatie-expert je vanuit je eigen e-mail programma een e-mail te sturen. Communicatie-expert is het beste per e-mail bereikbaar. Stuur je e-mail naar Communicatie-expert Diana Stroeven. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vraag ik je om in je e-mail op te nemen, je naam, e-mail adres, evt. telefoonnummer, je budget en je te bereiken doel. Hartelijk bedankt voor je interesse in de dienstverlening van marketing en communicatie specialist uit Almere. Ga jij ook voor positiviteit en een win-win ? Communicatie maakt het verschil !


Bellen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, marketing en communicatie specialist uit Almere. Wil je telefonisch contact met Communicatie-expert Diana Stroeven - Visser,  voor een kansrijk idee, concept, een communicatie Masterclass, persoonlijke coaching of heb je een vraag over een te vergeven opdracht? Spreek dan een berichtje in of stuur een WhatsApp-je. Je kunt ook e-mailen of via het contactformulier contact opnemen. Wil jij ook het positieve verschil maken met communicatie? Laat van je horen !


Communicatieblog – BV Nederland, hoera 1 jaar Covid met BBQ, win-win met haalbare doelstellingen en positieve blog

Hallo bloglezer, fijn dat je mijn blog (weer) hebt gevonden en de tijd neemt om deze te lezen. Dank je wel !

Gefeliciteerd met het eenjarige bestaan van Covid in Nederland. Een mijlpaal die wij vieren met de komst van een vaccin en een plekje op de wachtlijst. En wat mogen we trots zijn dat we het nog volhouden al begint nu toch echt wel de tegenzin vaker de kop op te steken.

Vorige week blogde Communicatie-expert nog over onze Cursus Leven met Covid en onze vervolgcursus gezondheidsdetentie voor allen. Van meerdere cursisten heb ik feedback ontvangen dat de cursus vol te houden is, maar dat het meer dan lucht geeft als deze spoedig kan worden afgerond. De menselijke behoefte om lol te maken, lekker te kunnen genieten met uit eten gaan, theater bezoek, een bioscoopje pakken, het bezoeken van een event of vrij reizen zou toch wel weer reuze fijn zijn. Alleen al bij de gedachte wordt je vrolijk, laat staan als we weer ‘los’ kunnen.

Wij hebben van de week dan ook gezellig de BBQ aangestoken, gewoon omdat het veilig kan en het is meer dan Coronaproof. Zonder dat de buren er misschien om hebben gevraagd hebben zij met ons meegenoten. Onze directe buurman hebben we in ieder geval op een idee gebracht en met BBQ-en aangestoken, die heeft op dit moment zijn BBQ aangedaan in de voortuin en is daarmee de show aan het stelen in de buurt, hahaha. Iedereen die in de straat loopt zegt er iets van. Wedden dat binnenkort Almere volop aan het BBQ-en is tijdens de huidige lockdown ? Dat is weer wat anders dan humor zoals kreten: Ik wil bier !, Geen Rutte vier. Of mag ik uit de kwartet categorie "Politicus heeft zelf schijt aan de Coronaregels" Hugo de Jonge zonder mondkapje" en de scheve schaats van Wopke ?


Stellen haalbare doelstellingen = win-win

Communicatie-expert las dat eerste Corona beleidsinzet was ingezet vanwege een te kort aan ziekenhuisbedcapaciteit en dat nu het beleid is bijgesteld naar iedere Corona dode is er één teveel.

Een prachtig en nobele doelstelling, maar natuurlijk niet realistisch en een verre van haalbare doelstelling. Ben benieuwd wie daar zijn goedkeuring op heeft gegeven, want die moet toch echt per direct op bijles al dan niet bij Communicatie-expert. Communicatie-expert zet liever in op win-win en stappen vooruit zetten, maar dat gaat met de huidige Coronakoers sowieso niet goedkomen, dus het grote wachten is nu even wat er na 17 maart (Verkiezingen) voor moois gaat komen. Communicatie-expert rekent op een game changer door de burger zelf. Oftewel bottum up !


Positieve geschiedenis in de maak ?

En positiever wordt BV Nederland iedere dag. Zelfs het RIVM bevestigd dit met cijfers, dus we zitten gebakken: Nederland wordt echt positiever.

Zouden we na 17 maart a.s. nu eindelijk een premier krijgen die er met “Team-Den Haag-NL” ervoor gaat zorgen dat de Overheid:

Bruggen slaat
Resultaten boekt in plaats van beloftes bouwt
Kijkt naar wat er wel kan
Kiest voor win-win voor BV Nederland

Communicatie-expert heeft er vandaag deze tweet top Twitter geplaatst :Om de tweet even toe te lichten. Ik denk aan een premier met ballen, die in staat is burgerbelang zo te sturen dat het welzijn van haar inwoners hoog in het vaandel heeft staan en dit weet te mixen met dat het Nederlandse landbelang wordt gediend. Invulling van deze vacature kan positieve geschiedenis schrijven. Na 17 maart a.s. weten we met elkaar hoe deze Nederlandse vlag erbij staat en/of inderdaad het positieve verschil - en die verwachting - wordt waar gemaakt.

Intussen geniet van je vrijheid tussen 4:31 uur en 20:59 uur, vier van alles wat jezelf wilt en hou vooral de regie over én hoe jij wilt leven. Hele fijne dag, geniet ervan

# leefnuengeniet