E-mailen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, specialist in marketing en communicatie Almere. Vanwege de hoeveelheid spam bij het vermelden van een e-mailadres op de website, vraagt Communicatie-expert je vanuit je eigen e-mail programma een e-mail te sturen. Communicatie-expert is het beste per e-mail bereikbaar. Stuur je e-mail naar Communicatie-expert Diana Stroeven. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vraag ik je om in je e-mail op te nemen, je naam, e-mail adres, evt. telefoonnummer, je budget en je te bereiken doel. Hartelijk bedankt voor je interesse in de dienstverlening van marketing en communicatie specialist uit Almere. Ga jij ook voor positiviteit en een win-win ? Communicatie maakt het verschil !


Bellen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, marketing en communicatie specialist uit Almere. Wil je telefonisch contact met Communicatie-expert Diana Stroeven - Visser,  voor een kansrijk idee, concept, een communicatie Masterclass, persoonlijke coaching of heb je een vraag over een te vergeven opdracht? Spreek dan een berichtje in of stuur een WhatsApp-je. Je kunt ook e-mailen of via het contactformulier contact opnemen. Wil jij ook het positieve verschil maken met communicatie? Laat van je horen !


Communicatieblog – BV Nederland en onze verplichte cursus Leven met Covid en de vervolgcursus gezondheidsdetentie blog

Hoi, leuk dat u mijn blog weer leest. Het is ontzettend motiverend om te merken dat de bezoekersaantallen voor mijn blog enorm groeit. Dank jullie wel, mooi om te zien.

Om maar gelijk lekker positief te beginnen, als u dit leest heeft u het eerste jaar van de Corona cursus “Leven met Covid” overleeft. Dat betekent dat u niet tot de groep afvallers behoort die zich nu niet langer meer druk hoeft te maken om Covid. Dus eigenlijk hebben u en ik met elkaar een luxe probleem, ook al vraagt deze cursus wel de nodige discipline.

Zorgcursisten

Wel zijn er een aantal zorgcursisten te melden, zo’n 1858 in totaal ( update 21-2-2021) waarvan 522 op de IC verblijven. Als je dat aantal wegzet tegen ruim 17.000.000 Nederlandse cursisten, geldt dat er maximaal 0,0001092941% van de cursisten de kans heeft om te blijven zitten of de cursus niet haalt. Oftewel het slagingspercentage ziet er positief uit, maar in geval van Covid willen we natuurlijk liever negatieve cijfers. Vooral voor de jonge cursisten onder ons. De jeugd moet heerlijk genieten in plaats van in eenzaamheid worden opgesloten, die willen voelen dat ze leven en terecht !. Tenslotte ben je langer oud dan jong.

€ 8,5 miljard voor Onderwijs
Bijkomend voordeel van deze speciale cursus is dat je deze vanuit je luie stoel of vanuit bed kunt volgen en dat is toch zeker iets wat je niet van alle cursussen kunt zeggen. Er is zelfs deze week besloten door het demissionaire kabinet dat er een bedrag van € 8,5 miljard beschikbaar gemaakt wordt voor Onderwijs, dus dat zit de komende tijd wel goed. U hoeft zich geen zorgen te maken om het cursusgeld, daar wordt voor gezorgd. Natuurlijk wel door uzelf, want € 8,5 miljard is toch gauw zo’n €500 euri’s per Nederlandse inwoner... tenzij de EU ook bereid is mee te betalen aan deze opgelegde cursus. Mocht u niet langer beschikbaar willen zijn als cursist, er wordt er een geen-geld-terug-garantiebeleid gevoerd.

Verder gaat Communicatie-expert er voor het gemak vanuit dat dit geld bedoeld is voor u en mij voor het vervolgen van de cursus: Gezondheidsdetentie voor allen.


Ingestelde vervolgcursus gezondheidsdetentie voor allen

Het mooie en leuke van deze speciaal ontwikkelde gezondheidsdetentie cursus is dat deze geen onderscheid maakt in het opleidingsniveau. Iedereen mag verplicht instappen ongeacht het opleidingsniveau en wordt er geen cursusinschrijfgeld in rekening gebracht. Ook maakt het niet uit of je rijk bent of arm, de cursus is voor iedereen. Zelfs als je al in detentie bent is het volgen van deze cursus geen probleem. Sterker nog, je kunt eenvoudig met je detentie een vrijstelling realiseren op het Cursusonderdeel “Avondklok”. Kijk zo heb je als crimineel ook eens profijt. Met de tijdelijke wet beperking vertoeven in de openlucht Covid-19 wordt zelfs de vrije burger gecriminaliseerd. Aan die wet hebben er merkbaar een paar van het Ministerie van Justitie gesleuteld.

Overigens als niet criminele burger zie ik wel graag dat er met het voldoen aan deze ophokplicht perspectief wordt geboden zoals het verzamelen van bonuspunten op toekomstige vrijheid, (deel)detentie, bekeuring of andere activiteit die niet valt onder het keurig zijn. Zo creër je tenminste een win-win voor BV Nederland en haar burgers. Handig voor wie in de toekomst een mogelijke misstap maakt of positief uit de test en cursus komt rollen. Dan loont het tenminste om de braafste uit de klas te willen zijn...

Communicatie maakt het positieve verschil !


Cursus tips en examen afronding
Verder nog wat examenmededelingen. Zo zijn de eerste cursisten inmiddels begonnen met de examenvoorbereidingen. Tussen de vaccinatie examens zit ca. 12 weken, e.e.a. afhankelijk wanneer de vaccinatie examinatoren u oproepen. Voor de afkijkers of uit de boomkijkers onder ons, u kunt ook inzetten op de komst van een medicijn, de kans op een vaccinatiebewijs wordt daarmee wel verkleind maar een medicijn biedt ook bescherming en voldoet aan de gezondheidsmaatstaven om de cursus met goed gevolg af te leggen.Vrijheid blijheid.

U kunt zich eenvoudig voor uw cursus certificaat of diploma voorbereiden door vooral thuis te blijven en te genieten van wat wel kan.

Wanneer de cursus wordt beëindigd is nog niet met zekerheid te zeggen, verder ontbreekt met dit diploma de garantie op baanzekerheid. Wel mag u trots op uzelf zijn dat u de cursus toe nu toe heeft volgehouden, chapeau en proost ! En voor wie wat Corona kilootjes of rimpels erbij heeft, zo heeft u geliefde nog meer om van u te houden.

Rest mij u veel succes toe te wensen bij het met vertrouwen vervolgen van uw cursus.
Intussen gaan wij vandaag genieten van het mooie lenteweer, hele fijne (les)dag .

# leefnuengeniet