E-mailen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, specialist in marketing en communicatie Almere. Vanwege de hoeveelheid spam bij het vermelden van een e-mailadres op de website, vraagt Communicatie-expert je vanuit je eigen e-mail programma een e-mail te sturen. Communicatie-expert is het beste per e-mail bereikbaar. Stuur je e-mail naar Communicatie-expert Diana Stroeven. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vraag ik je om in je e-mail op te nemen, je naam, e-mail adres, evt. telefoonnummer, je budget en je te bereiken doel. Hartelijk bedankt voor je interesse in de dienstverlening van marketing en communicatie specialist uit Almere. Ga jij ook voor positiviteit en een win-win ? Communicatie maakt het verschil !


Bellen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, marketing en communicatie specialist uit Almere. Wil je telefonisch contact met Communicatie-expert Diana Stroeven - Visser,  voor een kansrijk idee, concept, een communicatie Masterclass, persoonlijke coaching of heb je een vraag over een te vergeven opdracht? Spreek dan een berichtje in of stuur een WhatsApp-je. Je kunt ook e-mailen of via het contactformulier contact opnemen. Wil jij ook het positieve verschil maken met communicatie? Laat van je horen !


Communicatie blog – BV Nederland- vrijheid disharmonie, going UP en strategie blog

Hallo bloglezer, fijn dat je mijn blog (weer) leest ! Dankjewel.

Je zal maar blogger zijn die graag positieve en mooie kanten wil zien, nou dan kan ik je vertellen dat het een mega uitdaging is geweest met als terugblik op afgelopen week.

Maar even actueel en positief te beginnen : Rico Verhoeven heeft gisteren gewonnen in Ahoy en zich van zijn sterke kant laten zien en daar zichtbaar van genoten. Proficiat Rico, top gedaan !


Succesvolle clockdown maatregel

Overigens ook een chapeau aan de vrijheidsstrijders die zich uitten tijdens de avondklok. Jullie hebben laten zien dat het beleid jullie in vuur en vlam heeft gezet, en dat bij het uitten van onvrede en niet gehoord worden je enkel aandacht krijgt met niet vreedzaam gedrag. Hoewel jullie het etiket relschopper of crimineel opgeplakt hebben gekregen is het toch maar mooi gelukt om iets in werking te zetten. Massaal is er geld ingezameld om winkeliers te helpen, zijn ter voorkoming van funshoppen winkels dichtgetimmerd, en kan er een nieuwe GGD testlocatie op Urk worden opgezet. Dus alles wat eraan verbeterd kon worden kan gelijk worden meegenomen bij de herinrichting van de teststraat én het geld is ook al bij elkaar. Kijk, dat is ook Nederland !

Verder is jullie geweld beloond met jawel : geweld én geldboetes, en daarmee is het een succesvolle maatregel gebleken in strijd tegen het virus.

Als plunderaar van een pet en een pakje viltstiften mag je nu 4 weken gaan brommen. In die 4 weken wordt je geheel verzorgd, ga je eigenlijk met vakantie zonder te vliegen, hoef je niet naar je werk of online lessen te volgen, krijgt het virus minder kans en krijg je als een VIP ook nog eens persoonlijke bewaking. Intussen werkt de gewone man door en worden de kosten van de consequentie van een geplunderde pet verhaald op kosten van Jan met de Pet. Dus eigen een maandsabbatical als beloning omdat je je stem hebt laten horen.


Perspectief en UP

Ook zijn jullie gezien. Een wederom geschokt Den Haag - dit keer niet vanwege de Belastingtoeslagenaffaire - maar van de Nederlandse beelden en de uiting van onvrede met het huidige regeringsbeleid. Boosheid over en weer, dus is de Nederlandse inzet naar mening van Communicatie-expert geslaagd en kan het enkel nog maar UP gaan.

Het is namelijk ontzettend positief dat er door de clockdown nu wel gewerkt wordt aan een exit strategie om uit de lockdown te komen. Minister Hoekstra – onze demissionaire minister van Financiën - weet al te melden dat het OMT adviseert om de basisscholen 8 februari weer te openen, terwijl het OMT hier zelf nog niets vanaf weet. Dus dat ziet er veel belovend uit.. het eerste perspectief is geboden. De boosheid heeft gewerkt, we komen uit de lockdown ! Communicatie maakt het positieve verschil. We gaan voor een win-win voor BV Nederland !


GGD datalek en de dienstverlening van de schedelfractuur

Wat een mooie verandering dat de Overheid de dienstverlening aan de burger wil verbeteren. Ook de GGD wil dit graag, echter die wordt overvraagt om zowel de gewone gezondheid als de digitale gezondheid van de burger te beschermen. Gevolg: een datalek waarbij de burger niet wordt beschermd en gediend. Hier valt nog heel wat winst te behalen in het voordeel van de burger niet waar?

Overigens benieuwd onder welke dienstverlening het bezorgen van een schedelfractuur met een waterkanon valt zoals aangebracht tijdens de rellen. Nog zo’n voorbeeldje waarbij er veel te winnen valt, want wat Communicatie-expert betreft is iedereen in dit Nederlandse voorbeeld de verliezer en dat kan toch echt anders. Willen we dit veranderen dan is het zaak om het anders te doen dan we altijd hebben gedaan en dat is wat er nu gaande is. De gamechanger is ingezet.


Wijziging banken geldstrategie
Voor wie de tendens bij de banken heeft gemist, ze gaan voor Groen, zie ook blog over het EU klimaatfonds van € 1000 miljard. De ECB vindt dat zij aan groener moet bijdragen en de ECB zet in op het milieu, BIS bank wil de wereld verbeteren dus na het millennium probleem is er nu behalve het Covid virus ook het groen milieu virus opgedoken. Met een spaarpot van € 487 miljard euro bij de Nederlandse huishoudens (bron: DNB) wil de ECB naar een digitale euro die er al is. En de Rabobank is aandeelhouder geworden van ZorgDomein. Het platform waarmee Nederlandse burgers naar andere zorgverleners worden doorverwezen. Oftewel, de banken willen hun geld op een andere manier gaan verdienen dan met geld (currency) ?


Invest-NL, aandeelhouder Ministerie van Financiën

Mijn communicatie blog bestaat alweer 1 jaar, HOERA. De Communicatie-expert blog begon met € 800 miljoen die ineens verdwenen was bij Invest-NL. Nog altijd geen media die hier aandacht aan heeft besteed en van de huidige € 1,7 miljard in het Invest-NL fonds is nog geen 30% vergeven en dat terwijl het Ministerie van Financiën aandeelhouder is - oftewel u en ik. Dus heb je nog mooie ondernemersplannen ? Vanaf € 5 miljoen euro kun je hier terecht, misschien een idee voor Floriade BV?


De geldpot van de Almeerse Floriade 2022
En ook Gemeentes zijn hun inkomen strategie aan het wijzigen. Zo is de Gemeente Almere 100% aandeelhouder van Floriade BV – oftewel u en ik als Belastingbetaler - ontvangt de Floriade directeur € 270.000 per jaar welke niet aan de norm voldoet maar wordt geaccepteerd door de Raad en heeft de wethouder op de begroting gecalculeerd met nog eens € 8,5 miljoen extra verlies voor project Floriade 2022. De verantwoordelijke wethouder is bang dat de directeur een jaar van te voren wegloopt…..

Tweet van Communicatie-expert over de Floriade BV.En ook Gemeentes zijn hun inkomen strategie aan het wijzigen. Zo is de Gemeente Almere 100% aandeelhouder van Floriade BV – oftewel u en ik als Belastingbetaler - ontvangt de Floriade directeur € 270.000 per jaar welke niet aan de norm voldoet maar wordt geaccepteerd door de Raad en heeft de wethouder op de begroting gecalculeerd met nog eens € 7,5 miljoenen extra verlies voor project Floriade 2022. De verantwoordelijke wethouder is bang dat de directeur een jaar van te voren wegloopt…..

Tweet van Communicatie-expert over de salaris kosten discussie van Floriade BV en hoe voor inwoners hiermee toegevoegde waarde bieden.

18 jaar en school heeft nog niets geleerd

Onze zoon is 18 jaar geworden, HIEPHIEPHOERA. We hebben er binnen de mogelijkheden toch nog een feestje van weten te maken en het was geslaagd. De taart was heerlijk, het biertje ging erin als koek en ook het gourmetten was genieten. Tel daarbij op extra verrassingen en felicitaties en hij voelde zich toch echt jarig. En dat school intussen nog steeds niet heeft geleerd dat gezondheid belangrijker is dan een extra diploma, zelfs dat trauma kon de pret niet drukken. Tenslotte wordt je maar één keer 18 jaar.

Een dikke glimlach op het gezicht van je kind is nu eenmaal goud waard! En dat feestje met vrienden, dat gaat er zeker nog komen. Want 18 jaar is een mijlpaal dat een feestje verdiend. Wij gaan voor UP... wij wensen jou hetzelfde en natuurlijk een hele fijne dag !

# leefnuengeniet