E-mailen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, specialist in marketing en communicatie Almere. Vanwege de hoeveelheid spam bij het vermelden van een e-mailadres op de website, vraagt Communicatie-expert je vanuit je eigen e-mail programma een e-mail te sturen. Communicatie-expert is het beste per e-mail bereikbaar. Stuur je e-mail naar Communicatie-expert Diana Stroeven. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vraag ik je om in je e-mail op te nemen, je naam, e-mail adres, evt. telefoonnummer, je budget en je te bereiken doel. Hartelijk bedankt voor je interesse in de dienstverlening van marketing en communicatie specialist uit Almere. Ga jij ook voor positiviteit en een win-win ? Communicatie maakt het verschil !


Bellen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, marketing en communicatie specialist uit Almere. Wil je telefonisch contact met Communicatie-expert Diana Stroeven - Visser,  voor een kansrijk idee, concept, een communicatie Masterclass, persoonlijke coaching of heb je een vraag over een te vergeven opdracht? Spreek dan een berichtje in of stuur een WhatsApp-je. Je kunt ook e-mailen of via het contactformulier contact opnemen. Wil jij ook het positieve verschil maken met communicatie? Laat van je horen !


Communicatie blog – BV Nederland- gefeliciteerd van lockdown naar gezellige vlokdown en Nederland zet in op win-win

Na het gevallen kabinet van deze week, is gisteren zaterdag 16 januari ook de eerste sneeuw gevallen. Van lockdown naar vlokdown… gefeliciteerd ! Wat zijn wij Nederlanders toch een enorme bofkonten met de verlenging van onze lockdown. Iedereen krijgt er maar liefst 3 weken bij cadeau. Dat is toch goed nieuws voor alle blije thuiswerkers niet waar? En dan vooralsnog ook nog zonder avondklok, dus dat is een lekker toekomst perspectief. In ieder geval nog even geen klokdown.

Communicatie-expert plaatste de ochtend van de val van het kabinet deze tweet op Twitter :

Communicatie-expert plaatste deze Tweet op Twitter. Biedt toekomst perspectief en balans, dat biedt burgers een eerlijke kans. Stop procedures die burgers overvragen, dat heeft goede kans van slagen. Voor succes, genieten en win-win. Nederland lerend naar een nieuw begin.

De tweet is geretweet ( iemand neemt jouw berichtje over en plaatst zelf daarmee ook weer een berichtje op Twitter).
Een dubbele mijlpaal voor Communicatie-expert. De persoon die dit deed is actief als communicatie adviseur voor de Rijksoverheid en het is de eerste keer dat iemand dit met een Tweet van Communicatie-expert heeft gedaan. Ook is de tweet inmiddels honderden keren gezien, dus dat is een leuke opsteker.


De leuke kanten van Thuis Onderwijs

En wat is het genieten voor thuiswerkende ouders om de opmerkingen van je kind te horen tijdens Thuis Onderwijsles. Op Twitter kwamen echt de leukste opmerkingen voorbij, zoals het klappen van het woord GE-REED-SCHAP. Bij het tweede woord klappen schieten de kinderen al in de lach en kunnen tegen de juf zeggen dat de juf REET zei. Ook wordt er les gegeven in analyseren: het observeren van Netflix. Of de antwoorden in de klas als het zwemt in de vijver met drie letters. Antwoord: een krokodil, ander kind : de juf.

Lockdown bed spelletje
We hebben wij vanwege de lockdown een nieuw bed spelletje ingevoerd die jij als lezer thuis ook kunt doen… komt ie… voor het slapen gokken wij welke kwaaltjes er bij het opstaan niet zijn, dit omdat dit sneller is dan te vertellen welke kwaaltjes er wel zijn. Het leuke is je kunt dit gokspelletje zelfs kunt doen als je single bent. En weet je wat de winnaar van het spelletje krijgt? 's morgens als eerste koffie om bij te komen. Leuke van dit spelletje als je single bent, jij bent altijd de winnaar van deze game.

Overigens over een paar maanden hoop ik de 50 aan te tikken. Dus wat heb ik gedaan, mezelf lekker verwend met een nieuwe gezicht crème van de kerstcadeau bonnen. Met een beetje mazzel zie je er tegen die tijd dat ik inderdaad 50 ben iets van, zo niet dan blijf ik gewoon ook na de lockdown mijn mondkapje ophouden ha,ha,ha.

Hartverwarmend nieuws
Afgelopen woensdag heeft Nederland zich weer eens van haar mooiste kant laten zien. De Amsterdamse politie heeft daar namelijk voor de ongeneeslijke Melissa midden op de Dam auto’s op een rijgeplaatst met zwaailichten aan. Wat een mooi initiatief, dat zijn toch zeker de momenten die ik als Nederlandse koester. En doet Oom agent eer aan.


Mooi en Jeugdzorg nieuws
In onze familie hebben we mooi nieuws gehad, de zware chemokuur van een familielid is aangeslagen en dat is natuurlijk geweldig nieuws. Een ander familielid is eindelijk na alle uitgestelde zorg geopereerd: een hersteloperatie. 2021 is daarmee voor onze familie mooi van start gegaan.

En ja, laat de hersteloperatie van Nederland nu het kabinet is gevallen ook maar gaan beginnen. Je zou bijna denken dat ze in Den Haag voor kerst de trotse ontvanger zijn geworden van een gehoorapparaat. Nu hopen dat ze het apparaat ook gebruiken - zelfs na de Verkiezingen - zodat er inderdaad beter naar de eigen bevolking wordt geluisterd en er wordt ingezet op win-win.

Want laten we wel zijn, na alle signalen die op Twitter te volgen zijn van burgers over de Nederlandse Jeugdzorg, gaten in het huishoudboekje vanwege negatieve rente op geld bij Jeugdzorg, hoge kosten van Jeugdzorg en begroting in de gaten bij Gemeenten, Communicatie-expert die haar steentje bijdraagt door in Den Haag bij het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Almere bij de burgermeester, wethouder, directie van JGZ Almere te wijzen op waar kansen voor Jeugdzorg liggen met haar eigen casus over Onderwijs en Jeugdzorg.

En het feit dat het officiële Twitter account van Binnenlandse Bestuur op Twitter meldt dat de invoering van een eigen bijdrage voor jeugdhulp wordt onderzocht. Dan begrijp je toch echt nog steeds niet dat het probleem niet bij de burger ligt en het geld daar niet gehaald moet worden. Misschien zegt het Binnenlandse Bestuur de Belasting toeslagenaffaire iets?


Subsidies zonneparken van Nederlandse Belastingbetaler naar buitenland

Vanmorgen onderstaande nog net even voor je kunnen meepakken - bron: AD.nl - om op te nemen in deze Communicatie blog. AD.nl berichtte over subsidies die in buitenlandse handen vallen. Kijk, Gemeentes kunnen nu wel geld bij de burger willen blijven halen, maar ze kunnen ook kijken hoe zij bijvoorbeeld met zonnepanelenparken, welke nu voor 79 % in handen zijn van buitenlandse projectontwikkelaars en investeringsfondsen uit Duitsland, China, Engeland en Scandinavië, de lokale bevolking ondersteunen om deze subsidies te krijgen. Lekker dienstbaar zijn aan je inwoners.

Hoewel 50% van deze subsidies bij de lokale burger terecht moet komen - maar niet in de wet verankerd is - kunnen deze buitenlandse bedrijven nu aan de haal met deze subsidies. Om even wat bedragen te noemen. Van de € 1,1 miljard aan subsidies vloeit er nu € 889 miljoen subsidiegeld - opgehoest door de Nederlandse Belastingbetalende burger naar het buitenland. Mensen die voor Gemeentes werken zijn ook burger, dus laten ze eens inzetten op een win-win voor de Nederlanders en hen hiermee helpen door het opzetten van coöperaties of andere constructies e.d. Kijk, dan zet je als Gemeente in op ondersteuning van je lokale burger en komt er ook meer bereid bij de burger om bijvoorbeeld Belasting te betalen. Zie ik hier een win-win? Waar wachten we op Binnenlands Bestuur ? Gooi die Tweet er maar uit naar de Gemeentes.


Goed economisch nieuws

En in tegenstelling tot wat je zou verwachten kent 2020 het laagste aantal faillissementen in 20 jaar ! Ja, laat die maar even op je in werken…. En wat te denken van het Brexit fonds? Om schade door uittreding van de Europese Unie te verzachten is er een fonds opgezet voor EU-lidstaten. Nederland komt in aanmerking voor een bedrag van ruim € 757 miljoen euro. Het rolt Nederland lekker in zo begin van het nieuwe jaar.


Nog wat tussentijdse tips om de lockdown door te komen:


Zing een liedje naar keuze
Blijf thuis en geniet
Lees voornamelijk leuk nieuws of moppen
Kijk leuke filmpjes
Haal af en toe diep adem of slaak een diepe zucht
Blijf positief en test negatief
Koffie, cappuccino of thee met Tiramisu toetje


18 in Coronatijden

Volgende week wordt onze zoon 18. De Gemeente wist onze zoon feilloos te wijzen op wat zijn verplichtingen zijn, zoals een eigen zorgverzekering afsluiten en hiervoor betalen. Hartelijk gefeliciteerd stond er op de kaart, het begon zo leuk. Na het lezen van de kaart zei hij als eerste, is mis het belangrijkste: ik mag nu alcohol drinken en legaal genieten.

En wat een genot om 18 jaar in deze tijden aan te tikken :

Hij mag de kroeg in om een biertje te drinken
Hij mag nu gokken in het casino
Hij mag een knallend verjaardagsfeest geven
Hij mag nu dingen legaal die die hij op zijn 14de illegaal deed
Hij mag stemmen
Hij is niet langer leerplichtig

Wie weet wat onze kanjer allemaal door de Onderwijsbetweters en haar Passende Onderwijs heeft ondergaan, weet waar hij nu blij van wordt. Corona of niet. Voor hem voelt het na jaren van oorlog voeren als KNO patiënt als Bevrijdingsdag. Eindelijk gaat de gevangenisdeur open. Zijn verjaardag kan niet meer stuk. En natuurlijk gaat ons gezin dat heerlijk vieren met een biertje, onze eigen thuishoreca is altijd geopend. Proost, op de slokdown !

# leefnuengeniet