E-mailen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, specialist in marketing en communicatie Almere. Vanwege de hoeveelheid spam bij het vermelden van een e-mailadres op de website, vraagt Communicatie-expert je vanuit je eigen e-mail programma een e-mail te sturen. Communicatie-expert is het beste per e-mail bereikbaar. Stuur je e-mail naar Communicatie-expert Diana Stroeven. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vraag ik je om in je e-mail op te nemen, je naam, e-mail adres, evt. telefoonnummer, je budget en je te bereiken doel. Hartelijk bedankt voor je interesse in de dienstverlening van marketing en communicatie specialist uit Almere. Ga jij ook voor positiviteit en een win-win ? Communicatie maakt het verschil !


Bellen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, marketing en communicatie specialist uit Almere. Wil je telefonisch contact met Communicatie-expert Diana Stroeven - Visser,  voor een kansrijk idee, concept, een communicatie Masterclass, persoonlijke coaching of heb je een vraag over een te vergeven opdracht? Spreek dan een berichtje in of stuur een WhatsApp-je. Je kunt ook e-mailen of via het contactformulier contact opnemen. Wil jij ook het positieve verschil maken met communicatie? Laat van je horen !


Communicatie blog – BV Nederland, blog overzicht en mooi begin van 2021

Hallo bloglezers,

Wat geweldig dat de belangstelling voor mijn blog zo groeit, dankjewel.

Kennelijk zijn er meer mensen in Nederland die graag de positieve kant van het leven bekijken en tja waarom ook niet ? Je kunt er alleen maar mee winnen omdat je leven er leuker van wordt, dus wat je hebt te verliezen is negatieve energie, hoe mooi is dat?

Voor diegene die nu in de blog “instappen” heb ik op basis van de websitebezoeken de 14 – fan Johan Cruijf – de best gelezen communicatie blogs op een rijtje gezet. Mocht je dus nog iets willen lezen, wat nu niet meer zichtbaar is op de website, dan is dit dus je kans. Veel leesplezier met deze terugblik op 2020.

Jaaroverzicht best gelezen communicatie blogs 2020

Kansen en mijlpaal blog                    

Winst voor Sinterklaas en post GBLT blog

Vaderdag blog en diversiteit

Coronahumor en pikante voordelen (2e golf) blog

Seks en genieten van Corona blog

Sint blog en Piet Plezier blog

Alexanderhalvemeter en gevoelseconomie blog

Rendement op geld en nationaal belang blog

Goed nieuws in de zorg en mondkapjes humor blog

Gedeeltelijke lockdown en ontzorgen burger blog

Nederlands talent stimuleren en aflossingsblij blog

Corona gekheid Nederland blog

Werkethiek Nederland en positieve boost blog

Wopke Hoekstra en voordelen schatkist blog


Lockdown doorkomen

Gefeliciteerd, we hebben het knallende begin van 2021 en de lockdown overleefd. En heb je nog lekker gelachen, gegeten en gedronken ondanks Corona ? Kijk, we weten dat zo’n beetje alle nationaliteiten in Nederland wonen, dus dat wij in Nederland als winnaar uit de bus komen met de meeste virusvarianten daar kun je nu al op inzetten. RIVM meldt dat wij al een Britse en een Zuid-Afrikaanse variant huisvesten en die horen dan nog niet eens bij de EU. Zou toch mooi zijn als wij als Nederland geld van ontvangen per land virusvariant, want dan loopt Nederland lekker binnen. Dan benutten we tenminste onze positie als immigratie land niet waar?

EU en Brexit ontwikkelingen

Is het je ook opgevallen dat de EU onder leiding van Ursula von der Leyen ineens voor Europa (300 miljoen) Covid prikken - oftewel de Coronavaccins - aan het inkopen is? Dit terwijl onze eigen Hugo de Jonge als Coronaminister werkt aan behoud van zijn krediet bij de Nederlandse burger vanwege het ingezette beleid.

Met de Brexit heeft Eurid, beheerder van .eu-domeinnamen, 81.000 (!) domeinnamen van Britse eigenaren stopgezet/geschorst. Dit betekent dat bijvoorbeeld hun websites, webshops en e-mails onbereikbaar zijn geworden omdat ze niet meer tot de EU behoren. Toch fijn dat een beheerder zo even voor jouw beslist dat je winkeltje en communicatie wordt afgesloten, terwijl het internet toch echt wereldwijd opereert. En is het nog steeds niet zo dat Engeland gewoon onderdeel is van Europa ?

Het onderschrijft het belang dat je als mens en als burger ervoor moet zorgen dat je het goed voor jezelf moet regelen, zelf de regie moet houden binnen waar jezelf wel invloed op hebt. En gelukkig leven wij in Nederland en hebben wij die keuzemogelijkheid grotendeels zelf in de hand.


Groen pensioenfonds: die zijn er vroeg bij

Van de week viel een brief op de mat van het pensioen (groen)fonds van onze 17-jarige zoon. Communicatief zijn ze er lekker vroeg bij. Want hem werd medegedeeld dat hij vanaf zijn 21ste pensioen bij hun gaat opbouwen. Dus dat is nogal tijdig voor iets dat over goed 3 jaar pas speelt en in drie jaar kan heel wat gebeuren, niet waar? Wie had nog maar één jaar geleden voorspelt dat we nu allemaal aan de mondkapjes zouden zijn zou worden uitgelachen… ik bedoel maar.


Beleggen in plaats van (pensioen)sparen

Verder vragen ze in de brief om de volgende actie te nemen vóór zijn pensioen: Geef uw e-mailadres door.

Als je er vanuit gaat dat de pensioengerechtigde leeftijd over goed 50 jaar misschien wel op je 80ste jaar ligt – afhankelijk van de levensverachting beweegt dit mee – dan is dat e-mailadres over 62 jaar misschien helemaal niet meer van toepassing en wel een heel eind weg als je tiener bent. Dan heeft onze kanjer allang voor zichzelf gezorgd met rendement op geld d.m.v. van beleggen. Want wie belegt en factortijd heeft, regelt het goed voor zichzelf. Als ze dat nu eens in de levenslessen van de Nederlanders op (basis)scholen meenemen in plaats van sparen promoten door onze eigen Koningin – lees de blog rendement op je eurocent - dan biedt je niet alleen je burgers toekomst perspectief, maar ook kun je dan interventie met je burgers met gemak als Overheid saneren. Regeren is vooruitzien, zoals het groen pensioenfonds, alleen dan met meer rendement op je geld. Sparen wordt in Nederland gepromoot, maar het is juist de spaarder die de Sjaak is ! Win-win voor de burger. Communicatie maakt het positieve verschil !


Genieten van Corona nu het nog kan

Geniet nog even van Corona nu het nog kan ! Want hoe lekker is het dat je nu even niet in de file staat naar je werk, niet verplicht om half 9 achter je bureautje hoeft te zitten, de wekker zetten achterwege kunt laten, geen verplichte kantinedienst draait bij de kinderen of in pooltjes naar (sport)trainingen of wedstrijden rijdt ? Niet gelijk onder de douche hoeft te springen om op tijd op een afspraak te verschijnen of zelfs nu zonder schuldgevoel thuis kunt multitasken door en de wasmachine aan te zetten, koffie te zetten en gelijk met een collega kunt bellen om telefonisch te overleggen. Of je verjaardag niet groots hoeft te vieren. En met een gerust hart de Corona kilo's de schuld van de dichte sportschool kunt geven of simpelweg omdat je thuis moet blijven. Corona heeft zo zijn voordelen. Nu de vaccinatie het magische toverwoord is in de strijd tegen Corona, geniet nog even van het niet moeten want voor je het weet vertelt kijkcijfer kanon Mark Rutte dat de seinen weer op groen gaan en het moeten weer heerlijk gaat beginnen. Wij hebben in ieder geval onze zomervakantie alvast geboekt. Is de voorpret van het vakantie vooruitzicht in ieder geval in de pocket. Fijne dag.

#leefnuengeniet